امکان حذف پیام‌ها به واتس‌اپ اضافه شد

مجید نوردوست ۸ آبان ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۰

به نظر می‌رسد که کاربران به‌زودی می‌توانند پیام‌هایی که در واتس‌اپ ارسال می‌کنند را حذف کنند تا مخاطبان پیام متوجه ارسال آن نشوند. گفته شده این ویژگی جدید  Delete for Everyone نام دارد و در سیستم‌های اندروید، iOS و ویندوزفون کار می‌کند.

با این ویژگی کاربران می‌توانند پیامی که به افراد یا در گروه‌ها ارسال کرده‌اند را حذف کنند. همچنین می‌شود چند پیام‌ را در یک لحظه حذف کرد. البته گفته شده این ویژگی روی پیام‌هایی تاثیرگذار است که کمتر از ۷ دقیقه از ارسال آن‌ها گذشته باشد. در واقع برای حذف پیام مورد نظرتان باید خیلی سریع عمل کنید. در غیر این صورت قابلیت حذف پیام‌ از بین خواهد رفت. همچنین زمانی که پیامی را حذف می‌کنید، پیغام This message was deleted برای افراد ظاهر می‌شود و آن‌ها متوجه می‌شوند که شما پیامی را حذف کرده‌اید. این قابلیت هنوز به واتس‌اپ اضافه نشده؛ اما احتمال دارد که در روزهای آینده شاهد این اتفاق باشیم. البته از آنجایی که پس از حذف پیام، مشخص که می‌شود که پیامی را حذف کرده‌اید، خیلی‌ها از هم اکنون به آن اعتراض کرده‌اند.

منبع: thenextweb

‌‌‌‌‌
telegram_ad2_1

برچسب‌ها :
دیدگاه شما