اینترنت ثابت نسل چهار ایرانسل (TDD-LTE) به بهره‌برداری رسید

۷ مهر ۱۳۹۷ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۹ دقیقه

سرویس اینترنت پرسرعت خانگی و اداری (TDD-LTE) نسل چهارم ایرانسل برای اولین بار در ایران به‌بهره‌برداری رسید. این سرویس آخرین نسل اینترنت ثابت است و در مقایسه با سایر سرویس‌های موجود اینترنت ثابت از جمله Dial-up، ADSL و WiMAX تجربه سرعت بالاتری را برای کاربر به ارمغان می‌آورد. در عین حال محدودیت‌هایی مانند فناوری قدیمی، محدودیت مکانی و عدم امکان جابجایی مودم، نیاز به استفاده از خط تلفن و لزوم وجود ظرفیت خالی در مرکز مخابرات منطقه را برطرف کرده و از پایداری بالایی در آپلود و دانلود برخوردار است.  برای استفاده از این سرویس مشترکان باید از مودم‌های ویژه استفاده کنند و با تهیه سیم‌کارت‌های مخصوص این سرویس و بسته‌های مدت‌دار از خدمات آن بهره ببرند. در ادامه با دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا در این زمینه اطلاعات بیشتری در اختیارتان بگذاریم.

1

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، نسل چهارم اینترنت پرسرعت ثابت برای مصارف خانگی و اداری (TDD-LTE)، صبح روز چهارشنبه ۱۳ مرداد ۹۵ طی یک نشست خبری در هتل همای مشهد به صورت همزمان در ۲۵ استان به شکل رسمی و تجاری راه‌اندازی شد.

این سرویس برای اولین بار در ایران، همزمان با شهر مشهد، در شهرهای اراک، اردبیل، ارومیه، ایلام، بجنورد، بندرعباس، بوشهر، بیرجند، خرم‌آباد، رشت، زاهدان، زنجان، ساری، سمنان، سنندج، شهرکرد، قزوین، قم، کرمان، کرمانشاه، گرگان، همدان، یاسوج و یزد به صورت رسمی و تجاری به بهره‌برداری رسید.

در روز اول شهریور ۱۳۹۴ پروانه بهره‌برداری سراسری از شبکه اینترنت پرسرعت ثابت بدون محدودیت در فناوری به ایرانسل اعطا شد و یک روز بعد در تاریخ دوم شهریور طی مراسمی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، شبکه TDD-LTE ایرانسل به بهره‌برداری آزمایشی رسید.

توافقنامه ارتقای پروانه شبکه تلفن همراه ایرانسل به نسل‌های سوم، چهارم و بالاتر نیز در روز ۱۳ مرداد ۹۳ امضا شد. شبکه ۳G ایرانسل به صورت آزمایشی در این تاریخ راه‌اندازی و در تاریخ سوم شهریور همان سال پس از اخذ تاییدیه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به صورت رسمی و تجاری به بهره‌برداری رسید.

علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل ایرانسل، در نشست خبری راه‌اندازی رسمی سرویس اینترنت ثابت نسل چهار ایرانسل با اشاره به مطلب فوق افزود: با گذشت حدود ۲۰ ماه از راه اندازی نسلهای سه و چهار اینترنت همراه، هم اکنون بیش از ۱۰۴۰ منطقه در ایران، شامل ۵۲۷ شهر، تحت پوشش شبکه ۳G ایرانسل و ۲۴۰ منطقه، شامل ۲۰۳ شهر در تمامی استان‌های ایران تحت پوشش ۴G ایرانسل قرار دارند.

وی تعداد کاربران شبکه باندپهن ایرانسل را ۱۷ میلیون نفر اعلام کرد و افزود: هم اکنون تعداد ۲۵ میلیون نفر کاربر دیتا در شبکه ایرانسل فعال هستند که این رقم طی بازه زمانی خرداد ۹۴ تا خرداد ۹۵ با رشد ۵۰ درصدی مواجه شده و رشد مصرف دیتا به ازای هر کاربر در یک سال اخیر بالغ بر سه و نیم برابر بوده است.

 

تاثیر اینترنت پهن باند در اقتصاد

دزفولی با اشاره به آمار منتشر شده توسط موسسات جهانی در زمینه تاثیر اینترنت پهن باند در اقتصاد گفت: بر اساس آمار، به ازای هر ۱۰ درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند، تولید ناخالص ملی ۳۸.۱ درصد رشد خواهد داشت. در سال ۲۰۱۷، اثر پهن باند همراه بر روی تولید ناخالص ملی آمریکا، معادل رقمی بیش از یک تریلیون دلار خواهد بود و بیش از یک میلیون شغل جدید در اثر توسعۀ پهن باند همراه در آمریکا ایجاد خواهد شد. همچنین بـه ازای هر یک درصد افـزایش ضریـب نفوذ پهن باند، نرخ بهره‌وری تولید ۱۳ صدم درصد رشـد خواهـد داشت.

وی افزود: صرفه اقتصادی ناشی از گسترش ضریب نفوذ اینترنت پهن باند در سال ۲۰۰۷ در آمریکا، ۳۰۰ میلیارد دلار (معادل ۲۲ درصد از کل صرفه اقتصادی) بوده است و علاوه بر این، استفاده از اینترنت پهن باند، منـجر به ۶ درصد افزایش در صـادرات شـرکت‌هـای تـولیـدی و ۱۰ درصد افـزایـش در فـروش شرکت‌های خدماتی می‌شود و ایرانسل نیز در همین راستا و با هدف تحرک‌بخشی به حوزه اقتصاد و تحقق رشد ناخالص ملی نسبت به توسعه اینترنت پهن باند اقدام کرده است.

روند جهانی ارتباطات؛ گذشته، حال و آینده

مدیرعامل ایرانسل به روندهای جهانی ارتباطات اشاره کرد و گفت: در سال ۲۰۰۰ یک میلیارد خانه با خطوط ثابت به هم متصل بودند و در سال ۲۰۱۵ تعداد ۷.۳ میلیارد اشتراک خطوط تلفن همراه وجود داشته‌است. پیش‌بینی شده است که در سال ۲۰۲۰ تعداد ۵۰ میلیارد دستگاه به صورت بی‌سیم به هم متصل شوند.

وی افزود: ۶۰۳ شبکه ۳G در ۲۱۶ کشور جهان ۲.۱ میلیارد مشترک را پوشش داده‌اند و ۳۲۲ شبکه ۴G در ۱۳۳ کشور به ۱.۱ میلیارد نفر خدمات‌رسانی می‌کنند.

دزفولی همچنین با اشاره به روند دیتا در منطقه غرب آسیا و شرق آفریقا گفت: پیش‌بینی شده که تا پایان سال ۲۰۱۶ منطقه غرب آسیا و شرق آفریقا ۱۴ برابر افزایش ترافیک دیتای همراه، پنج گیگابایت مصرف ماهیانه دیتا به ازای هر گوشی هوشمند، ۲۱۰ میلیون مشترک ۴G و ۹۷۰ میلیون مشترک تلفن همراه را شاهد باشد.

دزفولی تاکید کرد: آنچه در آمارهای جهانی و آمار رشد ترافیک در شبکه باند پهن دیده می‌شود، لزوم سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساخت در این حوزه را بیش از پیش نشان می‌دهد.

TDD-LTE؛ سرویس اینترنت پرسرعت خانگی و اداری ایرانسل

دزفولی همچنین با مرور روند توسعه فناوری نوظهور TDD-LTE در جهان گفت: در سال۲۰۱۰، نخستین آزمایش‌های میدانی در زمینه این فناوری توسط شرکت اریکسون، همراه با شرکت Reliance Industries در هند انجام شد که طی آن به سرعت ۸۰ مگابیت بر ثانیه دست یافته شد. پس از آن در سال ۲۰۱۱ شرکت China Mobile با همکاری شرکت Huawei، سرویس TDD-LTE را در ۶ شهر چین به صورت آزمایشی راه‌اندازی کرد و در ۲۰۱۲، سرویس TDD-LTE به‌عنوان سرویس نسل چهار توسط Soft Bank در ژاپن به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: سال ۲۰۱۳ سالی بود که نخستین سرویس TDD-LTE در آمریکا راه‌اندازی شد و در ۲۰۱۴، نخستین سرویس تجاری TDD-LTE در منطقه غرب آسیا و شرق آفریقا توسط STC به راه افتاد. بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ نیز، تعداد ۷۶ شبکه TDD-LTE در ۴۳ کشور راه‌اندازی شده و ۹۳ شبکه TDD-LTE در ۶۰ کشور نیز در حال راه‌اندازی است که این امر، توجه به توسعه زیرساخت‌های آی‌تی در کشور را دوچندان کرده است.

مدیرعامل ایرانسل تصریح کرد: با فاصله بسیار کوتاهی از این روند جهانی، ایرانسل در سال ۲۰۱۵ پروانه راه‌اندازی شبکه سراسریTDD-LTE  را دریافت کرد و یک روز بعد این سرویس به صورت آزمایشی راه‌اندازی شد. هم اکنون و در سال ۲۰۱۶ نیز نخستین شبکه TDD-LTE در ایران توسط ایرانسل به صورت رسمی و تجاری راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: ایرانسل با رصد بازار و تشخیص صحیح نیازهای واقعی مشترکان، خود را مصمم به سرمایه‌گذاری بیشتر در شبکه پهن‌باند ایران می‌داند و همزمان با گسترش نسل سوم و چهارم تلفن همراه، توسعه اینترنت پرسرعت خانگی را هم در دستور کار خود قرار داده است.

 

فناوری‌های FDDLTE و TDDLTE؛ اینترنت نسل چهار ثابت چیست و چه تفاوتی با اینترنت نسل چهار همراه دارد؟

مدیرعامل ایرانسل در ادامه سخنان خود به بیان تفاوت‌های فناوری‌های اینترنت نسل چهارم ثابت و همراه پرداخت و گفت: فناوری‌های FDD-LTE و TDD-LTE دو استاندارد مختلف فناوری نسل چهارم هستند که از جمله استانداردهای ۳GPP به شمار می‌رود.

وی افزود: فناوری نسل سه با معرفی HSDPA+ یا H+ خاتمه یافت و اپراتورهای موبایل شروع به پیاده‌سازی و تحقق نسل چهارم تلفن همراه کردند تا بتوانند سرعت به مراتب بالاتری را برای مشترکان خود فراهم کنند. فناوری نسل چهارم از لحاظ سرعت یک شبکه محلی مجازی را برای مشترکان تلفن همراه تحقق بخشیده که تجربه اتصال به اینترنت بسیار پرسرعت برای دسترسی به خدمات سه‌گانه دیتا، صوت و ویدئو را فراهم می‌کند. بر این اساس، شبکه LTE به گونه‌ای طراحی شده که بتواند از هر دو نوع طیف فرکانسی متقارن جهت فناوری دوپلکس تقسیم فرکانسی و طیف فرکانسی نامتقارن جهت تکنولوژی دوپلکس تقسیم زمانی استفاده کند.

دزفولی گفت: استاندارد FDD-LTE از باند فرکانسی متقارن استفاده می‌کند که از توسعه شبکه نسل سه به وجود آمده و این در حالی است که استاندارد TDD-LTE از باند فرکانسی نامتقارن بهره می‌برد که از تکامل TD-SCDMA به وجود آمده است.

وی افزود: شبکه TDD-LTE به باند فرکانسی متقارن احتیاجی ندارد چون ارسال و دریافت اطلاعات در همان کانال و در بازه‌های زمانی مختلف اتفاق می‌افتد. در حالی که شبکه FDD-LTE به باندهای فرکانسی متفاوتی جهت ارسال و دریافت اطلاعات به اضافه باند محافظ میانی احتیاج دارد. در TDDLTE این امکان وجود دارد که ظرفیت Uplink و Downlink با تغییر آرایش فریم‌ها تغییر کند ولی در FDD-LTE براساس پهنای باند اختصاص یافته به اپراتورها، این ظرفیت ثابت است.

مزیت TDD-LTE در مقایسه با فناوری‌های ثابت موجود

مدیرعامل ایرانسل به مزیت‌های نسل چهارم اینترنت خانگی در مقایسه با فناوری‌های قدیمی اشاره کرد و گفت: علاوه بر TDD-LTE، فناوری‌های اینترنت ثابت موجود شامل Dial-Up، DSL و WiMAX هستند. هر یک از این فناوری‌ها به دلیل مشکلاتی از جمله سرعت بسیار کم، نیاز به استفاده از خط تلفن ثابت، هزینه بالا به دلیل نیاز به پرداخت اشتراک اینترنت و هزینه خط تلفن مورد استفاده (در سرویس Dial-Up)، نیاز به ظرفیت خالی در مرکز مخابرات منطقه، نیاز به استفاده از خط تلفن ثابت و بدون امکان جابجایی و محدود به مکان خاص (در سرویس DSL) و محدودیت سرعت و فناوری قدیمی (در سرویس WiMAX) به طور کامل پاسخگوی نیاز کاربران و مشترکان امروزی نیستند. این در حالی است که سرویس TDD-LTE، با دارا بودن ویژگی‌هایی همچون قابلیت استفاده در مکان‌های مختلف، بدون نیاز به خط تلفن ثابت، راه‌اندازی سریع و پایداری بالا در آپلود و دانلود، تجربه سرعت بسیار بالاتری را برای کاربر به ارمغان می‌آورد.

مودم‌های داخلی و بیرونی TDD-LTE ایرانسل

مدیرعامل ایرانسل با اشاره به انواع مودم‌های TDD-LTE ایرانسل گفت: مشترکان می‌توانند از مودم‌های ویژه‌ای که برای این منظور در نظر گرفته شده است استفاده کنند.

وی افزود: این مودم‌ها دارای سیم‌کارت هستند و در دو نوع داخلی و بیرونی ارائه شده‌اند. مودم‌های داخلی (Indoor) برای استفاده در منازل و شرکت‌ها ارائه می‌شوند و مودم های فضای بیرونی (Outdoor) برای سازمان‌های بزرگ، فضاهای عمومی و مجتمع‌های مسکونی قابل استفاده هستند.

بسته های ویژه سرویس TDD-LTE

دزفولی گفت: پیش‌شماره ۰۹۴۱۱ برای استفاده در شبکه TDD-LTE به کار می‌رود و سیم‌کارت‌های ویژه این سرویس، صرفا جهت ثبت‌نام و شناسایی در شبکه به کار می‌روند و امکان استفاده جهت مکالمه و ارسال پیامک توسط آنها وجود ندارد. مشترکان ایرانسل می‌توانند با استفاده از بسته‌های تشویقی ویژه یک ماهه، سه ماهه و ۶ ماهه و سالانه که برای این سرویس در نظر گرفته شده است از خدمات آن استفاده کنند.

مدیرعامل ایرانسل گفت: برای خرید سرویس TDD-LTE، مشترکان ایرانسل می‌توانند به مراکز اختصاصی فروش و خدمات و یا نمایندگی‌های فروش و خدمات ایرانسل مراجعه کنند و یا به صورت غیرحضوری از طریق تماس با شماره ۶۰۰ از خطوط ایرانسل یا ۰۹۳۶۶۰۰۰۰۰۰ از سایر خطوط و نیز از طریق خرید اینترنتی اقدام کنند.

وی افزود: برای تهیه بسته‌های ویژه این سرویس نیز مشترکان ایرانسل می‌توانند علاوه بر مراجعه حضوری به مراکز اختصاصی فروش و خدمات و نیز نمایندگان فروش و خدمات ایرانسل در شهرهای تحت پوشش، به صورت غیرحضوری و از طریق وب‌سایت رسمی ایرانسل به نشانی www.irancell.ir، برنامه کاربردی ایرانسل من (My Irancell) و کدهای دستوری USSD نیز اقدام کنند.

مدیرعامل ایرانسل با اشاره به پیشبینی‌ها و تمهیدات صورت گرفته برای آخرین نسل اینترنت ثابت TDD-LTE در کشور گفت : ایرانسل در تلاش است تا این تکنولوژی را نهایتاً همزمان با هفته دولت در مراکز استان‌های باقی مانده دیگر نیز به بهره برداری تجاری برساند.

مسابقۀ حرفه‌ای ربات‌های پرندۀ حمل کالا

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۲۲ دیدگاه
  1. Avatar آرش جویا

    از اینترنت ثابت میتونم تو گوشیم هم استفاده کنم ؟ ممنونم اگه جواب بدین

  2. Avatar علی طاهری

    با سلام و تشکر از سایت خوبتون

    لطفا یه فیلم در خصوص سرعت واقعی مودم های ثابت td-lte ایرانسل در تهران نمایش بدهید و بفرمایید چه مقدار با مودم های همراه lh92 تفاوت دارد و در مقایسه با آن تا چه میزان ارزش خرید دارد؟؟

    1. Avatar omid

      سلام مودم های ایرانسل با پشتیبانی TDD به صورت عمده با نصف قیمت به فروش میر سند به خاطر بار شبکه و فروش بالا به مشترکان این شبکه با مشکل پهنای باند مواجه خواهد شد و ایرانسل در پی فروش FDD قیمت این سرویس ۴G را به احتمال بالا افرایش خواهد …صبور باشید تا معرفی این نسل

  3. Avatar حسین

    جالب اینجاست که در تهران راه اندازی نشده همه کارشون بر عکس هست هرچند مسلما سرعتیکه ادعا میکنن فقط در حد حرف هست و هرگز با حداکثر سرعت قابل بهره برداری نخواهد بود .

  4. Avatar فرزاد شریف زاده

    ایرانسل…، رایتل…، ایران خودرو…، سایپا… … .. .

  5. Avatar شایان

    سلام خسته نباشید سوالی که دارم تفاوت این سیستم با ۴g سیم کارت های ایرانسل که روی مودم های ۴g پارسال اراه کرد چیه؟؟ و چه تفاوتی بین ۴gثابت و ۴g همراه است؟؟

  6. Avatar محمد مهدی

    دوستان انقدر بحث نکنین …
    منکه حرفاتونو نمیفهمم همش مخالف تجربه من از استفاده ایرانسله …
    ایرانسل بهترین اپراتوره … چرا ؟ اول بحث سرعت … درسته سرعت نت ایرانسل در همه جا یکسان نیست و تجربه های متفاوتی بهتون میده مخصوصا وقتی در خیابون هستین … ولی در کل در شهرستان گرمسار سرعت نسل ۳ ایرانسل به درده تلگرام و شبکه های اجتماعی دیگه میخوره و کافی هست …
    و با دانلود منیجر حدوده ۵۰۰ کیلوبیت سرعت دارین برای دانلود … نمیدونم چرا ولی با دانلود منیجر سرعت دانلود چندین برابر میشه حتی speedtest هم نمیتونه سرعت واقعیه دانلود رو توی نت ایرانسل نشون بده …
    نسل ۴ هم که دیگه حرفی نمونده … از حدود یک ماه پیش که نسل ۴ به شهرمون اومد شروع کردم دانلود کردن ، شبه اول و دوم دانلودم ( که با بسته شبانه دانلود کردم و توضیح میدم )سرعت حدوده ۳ الی ۴ مگ خیلی راحت با دانلود منیجر دانلود کردم … اونم تو شهر کوچیکی مثل ما که نصف شهر پوشش ۴G نداره …
    ولی اروم اروم در طی شب های بعد پهنای باندمو کم کردن به طوری که شبه اول و دوم جمعا ۷۰ گیگ دان کردم ولی الان شبی ۱۵ گیگ دان میکنم ….
    بسته های ایرانسل واقعا فوق العادست البته در حق سیمکارتای دائمی یکم نامردی شده و بسته های کمتری داره ولی سیمکارت اعتباری بسته های فوق العاده ای داره …
    بنده ۲ بار بسته ۳ ساعت نامحدود ۲ تا ۸ صبح رو میگیرم جمعا ۶ ساعت میتونم دان کنم که الان حدوده ۱۵ گیگ تو این تایم دان میکنم …
    بی صبرانه منتظر رسیدن فناوری TDD-LTE به شهرمون هستم که از شره ADSL و نویز هاش خلاص شم …
    لطفا انقدر به اپراتور خوبمون کم لطفی نکنین

    1. Avatar سامان

      نظر شما یکم آدم رو به شک میندازه، چطور شما هم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنین هم از ADSL؟! در حالی که همین الان مودم هم قیمت (و حتی ارزانتر) با اینترنت ثابت ایرانسل برای اینترنت همراه موجوده(با تعرفه های ارزانتر).
      در مورد سرعت و مقدار دانلود اینترنت طبق ادعای ایرانسل شما باید طی سه ساعت حداقل بتونین ۴۰ گیگ دانلود داشته باشین که الان توی بهترین شرایط میشه کمی بیشتر از ۱۰ گیگ دانلود کرد، خود شما هم اعتراف کردین که توی ۶ ساعت ۱۵ گیگ بیشتر نمیتونین دانلود کنین، این یعنی حرف و عمل ایرانسل خیلی متفاوت هست، البته شاید همین ۱۵ گیگ دانلود هم خیلی عالی و فراتر از انتظارات خیلی از ماها باشه ولی موضوع مهم اینه که ایرانسل توی تبلیغات وعده داده برای ۳ ساعت ۲ هزار تومان از ما پول بگیره و در عوضش ۴۰ گیگ بتونیم دانلود کنیم ولی عملا به این وعده عمل نکرده.
      سرعت اینترنتی که ایرانسل داره به ما ارئه میده از میانگین جهانی (یعنی ۴ مگابایت در ثانیه) کمتره ولی جهان سومی بودن ماها باعث ذوق زدگیمون از این سرعت شده و این ذوق زدگی و شعف باعث شده ایرانسل حداکثر استفاده رو ببره و هر جا میتونه از شارژ و حجم ما بدون دلیل کم کنه و ما هم سر خوش از سرعت دانلود مگابیتی چیزی نگیم.
      کار ایرانسل برای ارائه ی بسته های حجیم در کل خوب و قابل تقدیره ولی اینکه هنوز بعد از سالها غیر حرفه ای عمل میکنه و به شارژ و حجم اینترنت دست درازی میکنه هیچ جوره قابل قبول نیست و امیدواریم تغییر کنه.

  7. Avatar محمد

    ایول لایک!

  8. Avatar مجید

    TD-LTE یا TDD-LTE، مسئله این است!

  9. Avatar مجتبی

    با نت شبانه رایگان بقیه شرکتا هیچکس سمت ایرانسل نمیاد مگه تغییری تو بسته هاش ایجاد کنه

    1. Avatar سامان

      بعضیا مثل من ناچار هستن ایرانسل استفاده کنن چون خط تلفن ندارن، البته ایرانسل هم بسته شبانه داره ولی باید شب بیدار بمونی و دقیقه به دقیقه چک کنی قطع نشه وگرنه ممکنه صبح پاشی ببینی هیچی دانلود نشده!

      پشتیبانیشون هم افتضاح هست و اگه مثلا اشتباهی شارژتون پرید باید قیدشو بزنین چون هیچکس جوابگو نیست، زنگ که بزنی اونقدر برات سخنرانی میکنن که خسته بشی بگی غلط کردم زنگ زدم و قطعش کنی! متاسفانه از این اتفاقات مثل کم شدن اتفاقی شارژ و پریدن حجم اینترنت زیاد اتفاق میوفته و یه جورایی احساس میکنی هیچ کدوم اتفاقی نیست و داره نامحسوس هزینه ی بیشتری بخاطر خدماتش ازت میگیره!

      در مورد خدمات متنوعش هم همیشه یه قانون کلی وجود داره که هیچ کدومش با نیاز شما جور در نمیاد! مثلا یه خدمت داره به نام حساب چند کاربره که میتونی یه بسته اینترنت ثبت کنی و همزمان چند سیمکارت ازش استفاده کنن ولی برای این خدمت فقط دو بسته ی ماهیانه وجود داره و خبری از بسته های متنوع طولانی مدت نیست، یه جورایی انگار این طرح های متنوع فقط اسمی هستن و کسی ازشون استفاده نمیکنه، انگار که فقط مانور تبلیغاتی هستن.

    2. Avatar ehsan

      ارزون ترین بسته ایرانسل دوتومنه که پنج گیگ میده ۶صبح تا ۱۲ظهر و ۲ تا ۸ ساعت از یک تا چهار ساعت نت نامحدود داره باهمون سرعت با نت شبانه بقیه شرکتا فوقش بتونی پنج گیگ دانلود کنی ولی با سرعت نت ۴gمی تونی پنج گیگ دانلود کنی خودم تست کردم دارم میگم

      1. Avatar امید

        یه نقطه یا ویرگول میذاشتی بشه خوند.

  10. Avatar سامان

    حداقل برای من یکی که مشکل اینترنت نه سرعت هست نه پهنای باند، مشکل فقط هزینش هست که تغییری نکرده و همچنان بالا هست. این طرح ایرانسل هم بنظر فقط تبلیغاتی میاد و دستاویزی شده برای شعار دادن در مورد کمک به اقتصاد کشور وگرنه تعرفه ها، سرعت و پهنای باند تقریبا معادل همون اینترنت ۴G همراهش هست که خیلی وقته اومده البته خبری از بسته های دانلودی شبانه هم نیست و فقط به درد وبگردی میخوره.
    البته انصافا سرعت و قیمت بسته های دانلودیش عالی بودهو نمیشه نادیده گرفتش ولی مثل همیشه سرتو بکنی اونور از حجمت میزنه یا به یه طریقی شارژتو خالی میکنه، به هر حال ایرانسل همیشه هر جوری بتونه سعی میکنه غارتت کنه و نمیشه کاریش کرد!

    1. Avatar علی

      اگر” طرح کنترل مصرف آزاد” را فعال کنید فقط وقتی می توانید به اینترنت متصل شوید که بسته داشته باشید(هیچ وقت از شارژ مستقیما برای اینترنت استفاده نمی شود). توصیه می کنم این طرح را فعال کنید

      1. Avatar سامان

        این طرح رو بارها سعی کردم فعال کنم ولی همیشه ارور داده و فعال نشده، البته مشکل من این نیست، مشکل خیلی فراتر از این چیزا هست، با انواع روش های معقول و غیر معقول ازت شارژ و حجم کش میرن.مثلا بعضی مواقع شما یه بسته شبانه ثبت میکنی بعد باهاش دانلود میکنی فرداش نگاه میکنی میبینی بسته ثبت نشده بوده و از بسته ی روزانت دانلود شده! دقیقا همین اتفاق برای من افتاد، با خدمات ایرانسل تماس گرفتم جواب دادن تو سایت شکایت ثبت کن، تو سایت بارها شکایت ثبت کردم و هیچ جوابی نگرفتم تا اینکه بعد از دو هفته با شماره همراهم تماس گرفتن گفتن تلفنتونو چرا جواب نمیدین؟ گفتم سیمکارتم رو مودم هست چطوری جواب بدم؟! گفتن خب باید به ما میگفتین، خلاصه نزدیک نیم ساعت باهاشون صحبت کردم و آخرش قانع شدن که اشتباه از طرف خودشون بوده ولی چون از مهلت قانونیش (دقیقا دو هفته و یک روز!) گذشته سیستماشون بسته شده و نمیتونن مشکلمو حل کنن، گفتن اگه دیروز مشکلتونو فهمیده بودیم براتون حل میکردیم ولی امروز نمیشه! آخرشم انداختن گردن خودم که چرا سیمکارتم تو مودمم بوده، منم بهشون گفتم چطور بعد از دو هفته و یک روز شماره ی دیگه ی منو پیدا کردین و تماس گرفتین ولی قبل از اون نتونستین پیدا کنین؟! یا اصلا چرا ایمیل نزدین یا چرا تو همون سایت پیام ندادین؟ آخرش خودم خستم شد از بس صحبت کردم و گفتم غلط کردم شکایت ثبت کردم! بعد از اینکه اینجوری ۲۰ هزار تومان ضرر کردم دیگه خیلی حواسمو جمع میکنم، هیچ وقت نمیذارم شارژ تو سیکارتم باشه.
        در کل این خدمات ایرانسلیا خیلی زبون بازن، خدا نصیب گرگ بیابون نکنتشون! یعنی اگه از تشنگی در حال مرگ باشی یه قطره آب بهت نمیدن، فقط سعی میکنن قانعت کنن تشنت نیست! البته تقصیری هم ندارن، چیزی هست که از بالا بهشون دستور دادن. البته امیدوارم واقعا این کارها سازمان یافته نباشه، گرچه تمام سر نخ ها این حس رو توی آدم ایجاد میکنه که سازمان یافته دارن مشترکینشونو تیغ میزنن.

  11. Avatar ami_ald

    با این کارای ایرنسل اینترنت رایگان هم که بدن من یکی هیچوقت از ایرانسل استفاده نمیکنم 🙂

    1. Avatar فربد

      چرا؟ مشکلش چیه مگه؟؟؟

      1. Avatar سامان

        یه چیز جالب و مسخره امروز کشف کردم. برای یکی از سیمکارتای ایرانسل من که زیاد برای اینترنت ازش استفاده میکنم قیمت بسته ها گرونتر هست، انگار که هر چی بیشتر استفاده کنی باید هزینه ی بیشتری بپردازی! با یه سیمکارت جدید که تست کردم دیدم حدود ۳ هزار تومان بسته ها برای یمکارت قدیمیم گرونتر هستن، یعنی از قیمتی که تو سایتشون زده ۳ هزار تومان بیشتر مجبورم پول بدم!
        این چه مسخره بازی ای هست که ایرانسل راه انداخته؟! اگه قراره برای استفاده ی بیشتر پول بیشتری بگیره از قبل بگه مثل آب و برق و گاز تصاعدی هزینه ها رو افزایش میده نه اینکه تو خندوانه پهنای باند و سرعتشو تبلیغ کنه! سرعت وقتی استفاده ای در کنارش نباشه معنی ای نداره، وقتی شما روزانه ۱ مگابایت اینترنت مصرف میکنین سرعت ۳۰ مگابیت در ثانیه معنی ای نداره آخه! (توکمتر از یک ثانیه تموم میشه میره)
        این یکی از هزاران دلیل عدم استفاده از ایرانسل بود!

    2. Avatar دیمن

      رایتل از همشون بهتره

      1. Avatar جاوید

        من خودم قبلا از مشترکان رایتل بودم اما در حال حاظر رایتل گرون ترین بسته ها رو با کم ترین پوشش ارائه می کنه که به هیچ وجه نمیشه در مقابل پوشش و بسته های ایرانسل مقایسش کرد …

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه