۷ محصول سایپا گران شد

۱۸ فروردین ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

طبق جدیدترین بخشنامه سایپا به نمایندگی‌های فروش این گروه خودروساز، قیمت ۷ محصول سایپا از امروز افزایش یافت که این افزایش برای سراتو معادل ۵ میلیون تومان و درباره چانگان معادل ۳ میلیون تومان است!

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بر اساس بخشنامه ابلاغی سایپا به نمایندگی‌های فروش این گروه خودروسازی، قیمت سراتو دنده اتوماتیک ۲۰۰۰ آپشنال از ۹۹ میلیون و ۱۵۸ هزار تومان به ۱۰۴ میلیون و ۱۵۸ هزار تومان رسیده است که رشد ۵ میلیون تومانی را نشان می‌دهد.

همچنین قیمت سراتو دستی آپشنال از ۸۱ میلیون و ۴۲۹ هزار تومان به ۸۶ میلیون و ۴۲۹ هزار تومان افزایش یافته که نشان دهنده افزایش ۵ میلیون تومانی قیمت این خودرو است. در مورد سراتو دنده اتوماتیک ۲۰۰۰ سی‌سی نیز باید به افزایش ۵ میلیون تومانی قیمت این خودرو اشاره کنیم که از ۹۱ میلیون و ۱۴۵ هزار تومان به ۹۶ میلیون و ۱۴۵ هزار تومان رسیده است.

محصولی که سایپا به نام سراتو به مشتریان می‌فروشد، نسل دوم کیا سراتو است که در بازار بعضی کشورها با نام کیا فورته (Kia Forte) به فروش می‌رفت. این خودرو اولین بار سال ۲۰۰۸ تولید شد و در سال ۲۰۱۳ از خط تولید کنار رفت. سایپا ماشینی را که ۴ سال پیش توقف تولید شده را با قیمت گرا‌ن‌شده‌ی ۱۰۴ میلیون و ۱۵۸ هزار تومان به فروش می‌رساند!

گروه سایپا همچنین قیمت چانگان را از ۶۶ میلیون و ۵۷ هزار تومان به ۶۹ میلیون و ۵۷ هزار تومان افزایش داده که رشد قیمت ۳ میلیون تومانی را در مورد این خودرو نشان می‌دهد. چانگان CS35 یک کراس‌اور بزرگ شهری است که اولین بار در سال ۲۰۱۱ در نمایشگاه خودرو فرانکفورت از آن رونمایی شد. تولید این خودرو از سال ۲۰۱۲ آغاز شده و امروز سایپا این کراس‌اور چینی را با قیمت حدود ۷۰ میلیون تومان به مشتریان می‌فروشد. مدل ۲۰۱۷ این خودرو با موتور با قیمت پایه‌ی ۴۰ هزار درهم (حدود ۴۴ میلیون تومان) ارزش قیمتی دارد.

در بخشنامه جدید سایپا، قیمت تیبا ۲ با افزایش یک میلیون تومانی همراه بوده و از ۲۷ میلیون و ۷۱۷ هزار تومان به ۲۸ میلیون و ۶۱۶ هزار تومان رسیده است. در مورد ساینا نیز شاهد افزایش قیمت ۹۰۰ هزار تومانی این خودرو هستیم به طوری که قیمت آن از ۲۸ میلیون و ۵ هزار تومان به ۲۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان افزایش قیمت یافته است. ساینا و تیبا هر دو از پلتف‌فرم مشابهی بهره می‌برند و به موتور ارتقا یافته‌ی پراید با حجم ۱۵۰۰ سی‌سی و حداکثر توان ۸۰ اسب‌بخار مجهز شد‌ه‌اند.

گروه سایپا، قیمت آریو دستی ۱۶۰۰ سی‌سی را نیز یک میلیون تومان افزایش داده و قیمت جدید این خودرو ۴۹ میلیون و ۷۴۵ هزار تومان تعیین شده است.  قیمت آریو دنده اتوماتیک ۱۶۰۰ سی‌سی هم با افزایش یک میلیون تومانی به ۵۷ میلیون و ۸۱۵ هزار تومان رسیده است. آریو نام محصول شرکت چینی Zotye Auto است که با نام Z300 به بازار عرضه می‌شود. این خودرو به تویوتا آلیون (Allion) از نظر طراحی شباهت دارد. آریو از پیشرانه‌ی ۱.۶ لیتری میتسوبیشی با حداکثر قدرت ۱۱۷ اسب‌بخار بهره می‌برد.

نظرتان را درمورد گرانی بیش از حد محصولات سایپا برایمان بنویسید.

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۱۲ دیدگاه
  1. Avatar ع

    به جز یه ایرانی احمق ماشین ندیده مگه فرد دیگری رو سراغ دارید که لگنهای ایران خودرو و سایپا رو به عنوان یک اتومبیل بخره

  2. Avatar Erfan Nzr

    ما اینجا داریم هزینه ی زندگی تو نیویورک رو میدیم با کیفیت شعب ابی طالب زندگی میکنیم…

  3. Avatar MRI

    شیب ملایم یواش یواش

  4. Avatar امیر رازقی

    تا میتونین تاخت و تاز کنین گرون کنید اپشن بر دارید ماشینی که به لعنته خدا نمیارزه گرونتر کنید ، فعلا که شما سواره اید مردم پیاده

  5. Avatar حسین

    برای این ملت اینا هم زیاده .اگه هر چیزی گرون بشه دیگه خریده نشه قیمتش درست میشه مثلا یه کاسب نمیتونه ۲هزار تومان جنسشو گرون کنه چون نمیخرن و رقابتیه این نشد اون یکی .حالا نخرید

  6. Avatar حسین

    برای این ملت اینا هم زیاده .اگه هر چیزی گرون بشه دیگه خریده نشه قیمتش درست میشه مثلا یه کاسب نمیتونه ۲هزار تومان جنسشو گرون کنه چون نمیخرن و رقابتیه این نشد اون یکی .حالا نخرید این اشغالارو همین

  7. Avatar امیر اسدی

    وقتی رقابت درست و عادلانه نیست، شما بگو پراید بشه ۷۰ میلیون تومان! ملت جفت کلیه هاشون رو هم که شده میفروشند با وام و قرض عین بستنی میخرند.

  8. Avatar محمد

    فقط سایپا نیست
    کلا تو ایران ماشین با ۲ برابر قیمت جهانی عرضه میشه.

  9. Avatar rezaya

    واقعا ماشینهای از رده خارج شده و نسلهای قبل و بدون کیفیت سایپا ارزش این همه گرونی داره؟
    اگه به وارد کننده ها اجازه واردات بیشتر بدهند هیچ کس محصولات این شرکت به درد نخور رو نمیخرند

  10. Avatar احسان

    خب شاید بخشی از این مساله نتیجه نبودن یک NGOیا NGOهای متعدد برای حمایت از مصرف کننده است. در حالی که مالکیت سایپا و ایران خودرو دولتی است شورای رقابت و سازمان حمایت از مصرف کننده هم اجزا دیگری از همین دولت هستند! و طبعا امکان حمایت از مصرف کننده و پرسشگری پیگیر و فعال از این تولیدکنندگان را ندارند. شاید در چنین مواردی، کمپین ها مردمی در جهت احقاق حقوق مصرف کننده حداقل حرکت مثبت باشد.

    1. Avatar امیر

      ها ها ها جوک جالبی بود، حقوق مصرف کننده در ایران = عدد تقسیم بر ۰.

  11. Avatar no stop

    اگر بدون هیچ تغییری گران شده یعنی پی میبریم نمیگم همه ما ایرانیا میدونیم

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه