اینفوگرافی؛ ۱۰ کشور برتر در حوزه‌ی تجارت الکترونیکی چه وضعیتی دارند؟

۱۴ آذر ۱۳۹۷ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
برترین کشورهای فعال در زمینه تجارت الکترونیکی

تجارت الکترونیکی پیوسته در حال تغییر است. روز به روز پارامترهای جدیدی برای موفقیت کسب‌و‌کارهای این حوزه مطرح می‌شود. تا دیروز تمرکز اصلی روی طراحی یک وب‌سایت کاربرپسند بود؛ حالا صحبت از تجارت الکترونیکی با موبایل، تجارت از طریق شبکه‌های اجتماعی یا حتی ارسال کالا با پهپاد به میان آمده. در اینفوگرافی زیر می‌خواهیم ببینیم که کشورهای موفق در زمینه‌ی تجارت الکترونیکی چه وضعیتی دارند. با دیجی‌کالا مگ همراه باشید.

‌‌‌‌   ‌‌‌   ‌‌

در انتهای تصویر اینفوگرافی، اطلاعات تکمیلی آمده است.

وضعیت تجارت الکترونیکی

اطلاعات تکمیلی

از چین شروع می‌کنیم. این کشور بزرگ‌ترین بازار تجارت الکترونیکی دنیا را در دست دارد. جمعیت میلیاردی این کشور و ۶۰۰ میلیون کاربر اینترنت آن به این موضوع کمک زیادی کرده. بازاریابی از طریق ایمیل در این کشور بسیار پرسود است. در یک نظرسنجی ۷۵٪ چینی‌ها گفته‌اند که پس از دریافت یک ایمیل تبلیغاتی یا تخفیف، نسبت به خرید اقدام می‌کنند.

با این‌که آمریکا دومین بازار پرسود تجارت الکترونیکی دنیا را دارد، اما فقط ۲۸٪ از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط این کشور به‌سراغ فروش آنلاین رفته‌اند. آمار جالب دیگری هم در مورد جامعه‌ی آمریکایی وجود دارد: حدود ۹۹ میلیون آمریکایی خرید با تلفن هوشمند را تجربه کرده‌اند.

انگلیسی‌ها هنگام خریدهای آنلاین خود بیش از هرچیزی از کارت‌های اعتباری و بانکی استفاده می‌کنند. آن‌ها علاقه‌ی زیادی به شیوه‌ی «پرداخت در محل» ندارند.

در ژاپن پس از چک کردن ایمیل، خرید اینترنتی دومین فعالیت آنلاین محبوب این کشور است. در آلمان خریدوفروش اینترنتی محصولات مد و لباس بسیار پررونق است. در ضمن آلمانی‌ها خیلی راحت اجناس خریداری‌شده‌ی خود را پس می‌دهند. این موضوع وقتی جالب‌تر می‌شود که بدانید ۵۰٪ سفارشات اینترنتی آلمانی‌ها پس داده می‌شوند!

تعداد کاربران آنلاین در کشور فرانسه از کشورهایی مثل انگلستان، آمریکا، آلمان و چین کمتر است. میزان تراکنش خرید فرانسوی‌ها هم در مقایسه با این کشورها کمتر است.

به‌طور میانگین هر فرد ساکن کره‌ی جنوبی، ۵ کارت اعتباری دارد. این رقم در آمریکا دو عدد است. بیشتر خرید آنلاین کره‌ای‌ها با کارت‌های اعتباری انجام می‌شود. تعجب نکنید اگر دیدید که کره‌ای‌ها خیلی بدهکارند! در حالی‌که آلمانی‌ها صبح اول وقت خرید آنلاین انجام می‌‎دهند و انگلیسی‌ها به خرید عصرانه علاقه دارند، مردم کره‌ی جنوبی نصف شب خرید می‌کنند.

بیشتر کانادایی‌ها از سایت‌های غیرکانادایی خرید می‌کنند. فروشگاه‌های اینترنتی آمریکایی، اروپایی و آسیایی مقصد اصلی کاربران کانادایی است. در روسیه بیشترین خرید آنلاین به محصولات الکترونیکی اختصاص دارد. ظاهرا روس‌ها به سیستم پرداخت آنلاین کشورشان اعتماد زیادی ندارند و ترجیح می‌دهند از شیوه‌ی پرداخت در محل استفاده کنند. در کشور بزریل فروش اینترنتی پوشاک از بقیه‌ی محصولات رونق بیشتری دارد.

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۹ دیدگاه
  1. Avatar Sam

    اگر برای این آمار منابع میگذاشتید بهتر بود.

  2. Avatar فرامرز

    با عرض پوزش . یک نکته ای رو میخواستم بگم.
    اگر با توجه به نسبت جمعیت در نظر بگیریم ، در واقع کشورهایی مثل آلمان و انگلیس و فرانسه و کره جنوبی باید در صدر جدول قرار بگیرند. چون درسته که چین از نظر خرید و تجارت الکترونیکی در صدر هستش اما خب جمعیتش بالای یک میلیارده و این یاعث میشه تا آمارش بره بالا.
    من فکر کنم بهتر این باشه که بخواهیم تعداد تجارت الکترونیکی رو به نسبت جمعیت یک کشور در نظر بگیریم و اینطوری شاید صحیح تر باشه……. وگرنه اگر فقط تعداد مد نظر باشه در همه آمارها همیشه چین اول میشه با اون جمعیت یک و نیم میلیاردیش!!!!!
    با تشکر.

  3. Avatar حسین

    با سلام
    به نظر میاد که در پایین عکس جای تبلت و موبایل اشتباه شده است.
    ممنون

    1. ممنون حسین جان. اصلاح شد.

  4. Avatar امید

    ممنون از شما

  5. Avatar bijan

    مرسی مطلب جالبی بود.

  6. Avatar رضا

    کی ایران بیاد تو لیست؟ …

  7. Avatar جعفر

    کاش درباره ی دیگر کشورها و مناطق مانند خاورمیانه و جنوب شرق آسیا و آسیای میانه و … آمار بذارید
    در متن نوشتید کره ی شمالی ولی درستش کره ی جنوبی هست

    1. فرهنگ حشمتی فرهنگ حشمتی

      ممنون از توجه‌تون. اصلاح شد.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه