شما بگویید: اندروید نوقا یا iOS 10؟

۲۴ مهر ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
اندروید نوقا یا iOS 10 - اصلی

درست است که نسخه‌ی نهایی اندروید نوقا و iOS 10 هنوز منتشر نشده، ولی به لطف نسخه‌های بتا ما همین الان هم تصور نسبتا روشنی از نسل بعدی دو سیستم‌عامل موبایل محبوب داریم. در طول زمان اندروید و iOS برخی از قابلیت‌ها و ایده‌ها را از هم وام گرفته‌اند ولی همانند همیشه گوگل و اپل برای مشکلات مشابه راه‌حل‌هایی متفاوت دارند. در نتیجه اندروید نوقا و iOS 10 علی‌رغم برخی از شباهت‌ها همچنان رویکردهای کاملا متفاوتی را ارائه می‌کنند. حال این سؤال مطرح می‌شود که کدام سیستم‌عامل در مسیر بهتری گام برداشته و آینده‌ای هیجان‌انگیزتر و بهتر را می‌توان برای آن متصور شد؟ در مطلب «شما بگویید» این هفته قصد داریم با مقایسه‌ی برخی از قابلیت‌ها و رویکردهای جدید این دو سیستم‌عامل با کمک شما به سؤال پاسخ دهیم. نظر شما چیست: اندروید نوقا یا iOS 10؟ با دیجی‌کالا مگ همراه باشید.

اندروید نوقا یا iOS 10: رابط کاربری

نه اپل و نه گوگل قصد ندارند از نظر ظاهری و رابط کاربری در نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل موبایل خود تغییرات اساسی بدهند. البته این بدین معنی نیست که هنگام کار کردن با اندروید نوقا یا iOS 10 متوجه هیچ تغییر بارزی نخواهید شد. برای مثال اپل در iOS 10 پیشرفت قابل‌توجهی در زمینه‌ی استفاده از فناوری ۳D Touch دارد. اگر جزو کاربران آیفون ۶s باشید، در iOS جدید، فشار آوردن روی آیکن برنامه‌ها به‌جای این‌که تنها فهرستی از میان‌برها را نمایش دهد ویجتی کامل را نمایش خواهد داد. بدین ترتیب می‌توانید حتی بدون باز کردن اپلیکیشن‌ها به‌سرعت به برخی از عملکردهای اصلی آن‌ها دسترسی داشته باشید. آیکن‌های کنترل سنتر هم در iOS 10 به فشار حساس هستند و با استفاده از ۳D Touch روی آن‌ها می‌توانید کارهایی نظیر تغییر شدت نور چراغ‌قوه یا تعیین مقدار خاصی برای تایمر را انجام دهید.

در رابطه با ویجت‌ها، اپل در iOS 10 امکان دسترسی به آن‌ها روی لاک اسکرین و هوم اسکرین را هم فراهم کرده است. البته نحوه‌ی دسترسی و استفاده از ویجت‌ها در iOS نسبت به ویجت‌های بسیار قدیمی اندروید رویکرد متفاوتی دارد. همچنین در iOS 10 قابلیتی اضافه شده که می‌تواند با بلند کردن آیفون یا آیپد از روی یک سطح تخت، صفحه‌نمایش آن را روشن کند. این در واقع راه‌حلی است که اپل برای حل سرعت بالای سیستم تاچ آیدی در آیفون ۶s در نظر گرفته که در iOS 9 باعث می‌شود پیش از دیدن نوتیفیکشن‌ها مستقیم به هوم اسکرین آیفون بروید.

۰۱ - اندروید نوقا یا iOS 10

تمرکز iOS 10 روی بهبود قابلیت‌های تعاملی است و در این زمینه پیشرفت‌های خوبی داشته. از سوی دیگر احتمالا اندروید نوقا جایگاه برتر سیستم‌عامل گوگل را در زمینه‌ی چندوظیفگی حفظ خواهد کرد. برای مثال در اندروید نوقا می‌توانید با دو بار ضربه زدن روی دکمه‌ی Recent Applications به‌سرعت بین آخرین اپلیکیشن‌هایی که استفاده کرده‌اید جابجا شوید. همچنین می‌توانید با تقسیم صفحه‌نمایش به دو بخش به‌طور هم‌زمان از دو اپلیکیشن در کنار هم استفاده و حتی متن و نوشته‌ها را بین آن‌ها جابجا کنید. جالب است که اپل این قابلیت را در iOS 10 به آیفون و حتی نسخه‌ی بزرگ‌تر پلاس اضافه نکرده است.

در مورد نوتیفکیشن‌ها، هم در iOS 10 و هم در اندروید نوقا شاهد تحول بیشتری هستیم. در سیستم‌عامل اپل بار دیگر نقش ۳D Touch برجسته است که اجازه می‌دهد نوتیفیکشن‌ها را بسط داده، به آن‌ها پاسخ داده یا واکنش‌های دیگری را روی آن‌ها انجام دهید. منوی نوتیفیکیشن‌ها هم ساده شده و دیگر خبری از بخش Today View نیست. در واقع بخش Today View به صفحه‌ای مستقل در سمت چپ لاک اسکرین و هوم اسکرین منتقل شده تا پنل نوتیفیکشن‌ها کمتر کاربر را گیج کند. همچنین سرانجام اپل دکمه‌ی Clear All را برای پاک کردن تمام نوتیفیکیشن‌ها اضافه کرده است.

نوتیفیکشن‌ها در اندروید نوقا نسبت به نسخه‌های قبلی فضای بیشتری از صفحه‌نمایش را اشغال می‌کنند و در نتیجه می‌توانند اطلاعات بیشتری را ارائه دهند. همچنین برای دسترسی به بخش تنظیمات سریع (Quick Toggles) که حالا قابلیت شخصی‌سازی را هم دارد، دیگر نیاز نیست دو بار پنل را رو به پایین بکشید. گوگل حتی قابلیت دسته‌بندی کردن نوتیفیکشن‌ها بر اساس اپلیکیشن را هم به اندروید نوقا اضافه کرده که پیش‌ازاین شکل دیگری از آن iOS موجود بود. قابلیت مفید دیگر اندروید نوقا افزایش تعداد اپلیکیشن‌هایی است که امکان ارسال پاسخ سریع از طریق پنل نوتیفیکیشن را فراهم می‌کنند.

اندروید نوقا - تقسیم صفحه

به نظر می‌رسد گوگل در زمینه‌ی استفاده از صفحه‌نمایش حساس به فشار از اپل پیروی و در اندروید نوقا زمینه‌ی نرم‌افزاری لازم برای آن را پی‌ریزی کرده باشد. در آخرین نسخه‌ی بتای اندروید نوقا شواهدی از وجود میان‌برهایی برای آیکن‌ها دیده می‌شود که احتمالا قرار است همانند iOS از طریق صفحه‌نمایش حساس به فشار فعال شوند. بنابراین ممکن است برتری iOS 10 در زمینه‌ی قابلیت‌های تعاملی رابط کاربری هم دوام زیادی نداشته باشد. البته این موضوع به حمایت سخت‌افزاری تولیدکنندگان از این قابلیت و نحوه‌ی پیاده‌سازی آن از سوی گوگل بستگی دارد.

اندروید نوقا یا iOS 10: اپلیکیشن پیام‌رسان

در حال حاضر اپلیکیشن‌ها و سرویس‌هایی نظیر واتس‌اپ، مسنجر فیسبوک و تلگرام در زمینه‌ی پیام‌رسانی پیشرو هستند. قطعا اپل و گوگل از این‌که در این حوزه عقب افتاده‌اند احساس رضایت نمی‌کنند و بازتاب این موضوع را می‌توان در iOS 10 و اندروید نوقا مشاهده کرد.

اپل در iOS 10 سرویس iMessage خود را به‌شدت بهبود داده و در این زمینه کاملا رقبای دیگر را در نظر گرفته است. در iOS 10 می‌توانید پیام‌های خود را با انیمیشن‌ها و آیکن‌هایی خاص تزیین کنید، ایموجی‌ها به معنی دقیق کلمه نقش بزرگ‌تری را بازی می‌کنند و حتی می‌توانید پیام‌های دست‌نویس به کار ببرید. حالب‌تر این‌که iMessage حالا اجازه می‌دهد حتی اپلیکیشن‌های متفرقه‌ی دیگری را هم به آن اضافه کنید. این اپلیکیشن‌های الحاقی اجازه خواهند داد بدون نیاز به باز کردن یک اپلیکیشن مجزا یا حتی استفاده از منوی به اشتراک‌گذاری iOS، انواع و اقسام محتوای مختلف را برای دیگران ارسال کنید یا وظایف پیشرفته‌ای را انجام دهید.

رویکرد گوگل به پیام‌رسانی در اندروید نوقا شاید در ظاهر کمتر جلب‌توجه کند ولی احتمالا پتانسل ایجاد تغییرات بزرگ‌تری را دارد. گوگل تصمیم دارد اپلیکیشن پیام‌رسان مستقل خود به‌نام «الو» (Allo) را به‌صورت پیش‌فرض در اندروید نوقا بگنجاند. گفتنی است اپلیکیشن الو برخلاف iMessage که تنها مختص اکوسیستم خود اپل است، علاوه بر اندروید برای iOS هم منتشر خواهد شد و ازاین‌جهت می‌تواند گستره‌ی بسیار وسیع‌تری از کاربران را پوشش دهد.

۰۲ - اندروید نوقا یا iOS 10

ویژگی اصلی اپلیکیشن پیام‌رسان الو این است که از تکنولوژی‌های قدرتمند جست‌وجو و یادگیری ماشینی گوگل بهره می‌گیرد. این ویژگی اجازه می‌دهد علاوه بر جستجوهای گوگل، وظایف و عملکردهای بی‌شمار دیگری را هم از داخل اپلیکیشن الو انجام دهید. این اپلیکیشن همچنین به مرور زمان نکاتی را در مورد گفت‌وگوهای شما فرامی‌گیرد و می‌تواند بر اساس متون یا تصاویری که برای شما فرستاده شده، پاسخ‌هایی را پیشنهاد دهد. مواردی نظیر پیام‌های موقت (پیام‌هایی که پس از مدت‌زمان مشخصی خودبه‌خود از بین می‌روند)، امکان تغییر اندازه‌ی متن پیام و کشیدن خطوط روی عکس پیش از ارسال هم از قابلیت‌های دیگر الو محسوب می‌شود.

اندروید نوقا یا iOS 10: مدیریت تصاویر

در این مورد باید بپذیریم این اپل است که تلاش دارد خود را به گوگل برساند. اپل در iOS 10 قابلیت‌های جدیدی را به اپلیکیشن Photos افزوده که به‌راحتی می‌توان منبع الهام آن‌ها را فهمید. برای مثال اپلیکیشن Photos در iOS 10 می‌تواند به‌صورت خودکار عکس‌ها را بر اساس چهره‌ی افراد دسته‌بندی کند یا اسلایدشوهایی را بر اساس عکس‌های مرتبط به هم ترتیب دهد. بله، این‌ها قابلیت‌هایی است که پیش از در Google Photos دیده بودیم. اپل تلاش دارد با اشاره به این نکته که در اپلیکیشن Apple Photos تمام این اتفاقات به‌صورت آفلاین انجام می‌شود ما را متقاعد کند که نسبت به Google Photos بهتر است، ولی به نظر می‌رسد هنوز برای رسیدن به گوگل در این زمینه باید تلاش بیشتری بکند.

اندروید نوقا یا iOS 10: دستیار هوشمند

شاید اپل در زمینه‌ی دستیار هوشمند صوتی با معرفی «سیری» (Siri) پیشگام بوده باشد ولی گوگل موفق شده با اتکا به طبیعت پیچیده و باز «گوگل ناو» (Google Now) گوی رقابت را از آن‌ها برباید. حال اپل قصد دارد در iOS 10 با باز کردن دسترسی اپلیکیشن‌های متفرقه به روی Siri خود را در کورس رقابت نگه دارد. بدین ترتیب در iOS 10 قادر خواهید بود همانند گوگل ناو در اندروید، از سیری درخواست کنید تا کارهایی را با استفاده از اپلیکیشن‌های متفرقه انجام دهد. برای مثال می‌توانید از او بخواهید پیامی را از طریق تلگرام برایتان ارسال کند.

۰۳ - کنفرانس WWDC 2016 اپل

گوگل دستیار هوشمند خود را به شکلی مستقل از سیستم‌عامل اندروید توسعه داده و به همین دلیل نمی‌توان در مورد قابلیت‌هایی از آن سخن گفت که مختص اندروید نوقا است. برای مثال دستیار هوشمند گوگل ناو حتی در اپلیکیشن گوگل برای iOS هم حضور دارد و بسیار جالب است بدانید که قابلیت کارت‌های گوگل ناو که در ایران روی اندروید فعال نیست، در نسخه‌ی iOS آن به‌خوبی کار می‌کند! البته به دلیل ماهیت بسته‌تر iOS قطعا گوگل ناو در آیفون یا آیپد نمی‌تواند به اندازه‌ی گوشی‌های اندرویدی مفید باشد. درهرحال نباید فراموش کنیم که گوگل پیش از هر چیز یک موتور جست‌وجو است که تلاش دارد اطلاعات کل جهان را مدیریت کند و بنا بر همین ماهیت علاوه بر محصولات خود نظیر اندروید از هر بستر دیگری هم برای گسترش خدماتش استفاده خواهد کرد.

جمع‌بندی

اپل و گوگل برای رساندن iOS و اندروید به وضعیت کنونی مسیرهای متفاوتی را طی کرده‌اند ولی با نگاهی به قابلیت‌های جدید iOS 10 و اندروید نوقا می‌توان گفت که این دو سیستم‌عامل به‌مرور در حال نزدیک‌تر شدن به هم هستند. برای مثال اپل با بهره گرفتن از ویجت‌ها و دادن دسترسی‌های بیشتر به اپلیکیشن‌های متفرقه قصد دارد فاصله‌ی خود را با گوگل کم کند و گوگل با پشتیبانی احتمالی از صفحه‌نمایش حساس به فشار تلاش می‌کند به اپل برسد. البته موارد بزرگ و کوچک دیگری هم وجود دارد که طبیعتا پرداختن به تمام آن‌ها در این نوشته ممکن نبود. نظر شما چیست؟ قابلیت‌های جدید کدام سیستم‌عامل به نظر شما هیجان‌انگیزتر به نظر می‌رسد؟ به نظر شما کدام سیستم‌عامل پیشرفت بیشتری داشته و در مسیر بهتری گام برداشته است: اندروید نوقا یا iOS 10؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید. جمع‌بندی نظرات شما دوستان خوب دیجی‌کالا مگ در انتهای هفته در مطلب جداگانه‌ای منتشر خواهد شد.

Drone_Ad

راهنمای خرید آیفون
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۱۶۸ دیدگاه
  1. پریسا

    بدون شک ios 10 .
    بالاخره امنیت و رابط کاربری حرف اول شرکت اپله ، در مقایسه با اندروید که سیستم عاملش فقط جنبه fun و سرگرمی داره .

    1. محمدرضا

      جنبه فان داره؟

    2. امیر

      شما اگر گوشیهای سری نوت رو استفاده کنی میبینی که اصلن جنبه سرگرمی نداره! و میشه به عنوان یک دستیار جدی، organizer و … استفاده کرد ازش.
      راستی از آیفون به جز گوش دادن به موسیقی، بازی کردن، و استفاده از messengerها چه استفاده ای میکنید که فان نیست؟! (چون تمام این کارها فان حساب میشه!)
      البته با توجه به اینکه تو ایران apple pay و google pay و … نیست (که اگرم بود باز مثل هم بودن).

  2. امیر اسدی

    اینکه اندروید خالص رو با ios مقایسه کنیم یکم اشتباه نیست؟ چون ما که همه نکسوس نمیخریم و oemها حتما یکسری قابلیت های دیگه رو هم اضافه میکنن به اندرویدشون بنابراین اندروید هر شرکت شخصی سازی شده تر میشه تا نوقا خام.

  3. Saber

    به نظرم جفتشون عالی… باید هر دوی این سیستم عامل ها رو تجربه کرد.
    ولی حرف آخر اینکه اول سمت اندروید میرم…

  4. امیرحسین

    به نظر من هر دو سیستم عامل در نوع خودش عالی هستند
    ولی از اونجا که در ایران سیستم عامل ios کاربرد چندانی ندارد اندروید قابل قبول تر است

  5. علیرضا

    این مقایسه نمیتونه خیلی درست باشه چون تمام قابلیت هایی که برای IOS گفتید رو کاربران اپل دریافت میکنند اما اندروید تا وقتی که بدست کاربران برند های مختلف برسه تغییرات زیادی میکنه به همین دلیل هم خیلی اوقات اندرویدی که برای یه شرکت میاد قابلیت های زیاد تری داره یا برعکس قابلیت کمتری داره ، برای همین من که کاربر اندروید ام به نظرم هر دفعه خیلی نسبت به سیستم عامل اپل تغییر بیشتری داره چون هر شرکته بنا به نظر کاربر تغیرات رو میده در حالی کهIOS تغییرات اندکی داره

  6. بنیامین ت.د

    بدون شک ios به دلایل زیر
    ۱- امنیت بالاتر
    ۲- اجرای روان بازی ها با نرخ ۶۰ فریم
    ۳-راحتی و سادگی
    ۴- پشتیبانی بسیار قدرتمند اپل که باعث میشه اگر باگی وجود داشته باشه بیشتر وقت ها ۴۸ ساعته اپدیت جدید بیاد و برطرف بشه
    ۵- iMessage
    ۶- GarageBand
    ۷- iMovie
    ۸- وجود برنامه های تخصصی زیاد در اپ استور که شاید هیچ وقت برای اندروید نیاد در زمینه هایی مثل گرافیک یا پزشکی یا حتی مهندسی
    ۹- بیشتر بازی ها اول برای ios میاد و جدا از این که زودتر میتونید در ios بازی کنید ، کیفیت بالاتری هم در ios دارن که دلیل اصلی سیستم عامل عالی ios هست نه سخت افزار
    ۱۰- به لطف برنامه هایی مثل zapya و… دیگه کسی نمیتونه بگه ios محدودیت داره و نمیشه فایل انتقال داد!
    شما به راحتی میتونید با Zapya ,Xender , SHAREit فایل های خودتون رو با هر نوع سیستم عاملی که میخواین ، اندروید ، ویندوز ، لینوکس ،مک بفرستید یا فایلی دریافت کنید
    من به شخصه فکر نمیکنم ios کمبودی نسبت به اندروید داشته باشه!!!

    1. محمدرضا

      درود بر شما

      *بسیاری از مواردی که فرمودید نیاز به بررسی بیشتر و ارایه دلایل داره. مثلا اولین موضوع که فرمودید امنیت مثال نقضش درز عکسهای شخصی سلبریتی ها از icloud بود. که چندین بار اتفاق افتاد. یا اجرای روان بازی با فریم ریت ۶۰ چیزی جدید و عجیبی نیست و من رو اس ۷ به راحتی دارمش.
      *راحتی و سادگی رو قبول دارم. نکته ای که میخواستم در نظرات خودم بگم و تو پاسخ شما گنجید. iOS ساده تر و راحت تره و در عوض شخصی سازی کمتری داره. در اندروید میتوان به همه چیز دست برد و البته همیشه ساده نیست. گرچه اونقدی هم سخت نیست. شخصی سازی تفاوت بزرگ رابط کاربری دو سیستمه.
      *در موارد دیگر که پشتیبانی مطرح میشه باید گفت گوگل چیزی کم نداره و سایر تولید کنندگان هم که اندروید رو تغییر و به مشتریانشون میدن پشتیبانی خوبی دارند.
      *مابقی موارد بیشتر نرم افزاری است که کمابیش در هر دو سیستم عامل هست. نرم افزار های متفرقه یا همون third party جزوی از سیستم عامل نیست. گرچه بستر تولید نرم افزار های قوی رو سیستم عامل فراهم میکنه ولی وجود یک نرم افزار دلیلی بر برتری سیستم عامل نیست.
      *محدودیت ارسال و دریافت فایل کماکان در آیفون وجود دارد. در حالت عادی دسترسی mass storage یا با پروتکل های MTP و امثالهم را فراهم نکرده است. گرچه نرم افزار هایی منجی شدند اما هنوز معجزه اتفاق نیافتاده.

      در کل من فکر میکنم هردو سیستم عامل خوب پیشرفت کرده اند و درجا نزده اند. مغزهایی شامل ایده آنها را تغزیه میکنند. چیزهای جدید میبینیم. چیزی که در مشخص کردن سیستم عامل حدید بهتر تعیین کننده است بیشتر سلیقه است.

      1. سام

        دوست عزیز ایشون که فرمودند – اجرای روان بازی ها با نرخ ۶۰ فریم

        یک چیزی هست دیگه اطلاعات اشتباه نمی دهند که الان اکثر بازیهای ۶۰ فریم در حال حاضر فقط برای iOS نسخه دارندو ارایه میشوند و خبری از اندروید نیست و ارایه نمی شوند میدونی چرا؟ یک سرچ بزن تو اینترنت کامل متوجه میشی

      2. امیر

        یک مشکل طرفداران اپل اینه که یک گوشی ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزارتومنی اندرویدی رو با آیفون ۲ میلیونی مقایسه میکنند!! شما پرچمداران هر کدام از برندهای مطرح (از قبیل سامسونگ، ال جی، سونی، هواوی) رو با گوشی اپل تقریبن همزمان خودش مقایسه کنید دیگر اون مشکل رو نمیبینید. مثلن همین الان گوشیهای اس ۷ و یا نوت ۷ سامسونگ مطمئنن توانایی این رندر رو دارند. و میشه این رو در نرم افزارهاشون دید. چون حتی امکان نمایش تصویر ۴k دارند، چیزی که جدیدترین گوشیهای اپل هم نداره!

    2. محمد

      آدم خندش میگیره
      بالفرض آیتم های ۱ تا ۴ برتری ios
      ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ یک ذره مطالعه بفرمایید اندروید خیلی تنوع نرم افزار داره چون دست برنامه نویساش بازتره و …
      ۱۰ این ایتم جزو ضعفای ios هست نه مزیتش چون تو اندروی روشهای مختلفی برای انتقال داده هست که ios فاقد اون ابزارهاس

      1. سام

        عزیز دست باز بودن به معنی بزهکاری شدن هم هست یعنی تقلبی, الان گوگل پلی پر از برنامه های بی فایده و جعلی. خیلی خوبههههههههه آخر امنیت

      2. امین

        احسنت 🙂 کلا گوگل پلیو باز میکنی پر از برنامه های بی فایدس و مسخره

      3. علی کتکی

        جناب شما اصن چیزی در مورد برنامه نویسی با xcode میدونین یا نوشیتن c++ و جاوا بعد انروید????????

  7. کیمیا

    iOS 10

  8. امين

    iOS 10 تو قسمت دستیار صوتی بهتره
    اما خیلی سخته که بگیم کدوم بهتره!هردو خوبن

  9. Pouya

    Ios 10

  10. AC

    ios 10 چون در کل ای او اس سرتر از اندرویده امنیتش بیشتره سیستم عامل ساده تریه بروز رسانی هاش هم زودتر منتشر میشه

    1. امیر

      این منطق سرتره از کجاست؟!
      در زمینه امنیت هم حرفه چون حداقل عکس مردم رو iCloud بیرون اومد ولی روی اندروید چنین حرفی نبود. حتی قفل آیفون تروریست باز شد….
      در زمینه کاربری برای کاربران ساده قبول دارم که iOS بهتره.
      البته من خودم شدیدن طرفدار گوگل و اندرویدم.

      1. سام

        اولا iCloud کار کردن و بلد بودنش بلدی میخواد شما بلد نیستی یک لغت “بلد نیستم”

        ضمنا امنیت ای او اس این قدر بالاست که آدمهای معمولی و کاربران ساده مانند شما غریز هم نمیتونی نفوذی بش داشته باشی که کار به فلان وزارت تو امریکا رسیده همین نشانه قویترین امنیت جهان برای امن ترین سیستم عامل دنیا رو نشون میده

      2. امیر

        مطمئنن هم اندروید کاربران ناوارد داره و هم اپل ولی مشکل امنیت فضای باری برای کاربران اپل و iCloud پیش اومد و نه اندروید! اگه یادتون نیست پارسال بود که عکسهای تعدادی از بازیگران هالیوود از فضای iCloud در اومد! یادتون نیست؟! مطمئنن عکسهای من نبود که مشکل من باشه که بلد نباشم!
        لازمه بگم البته من اصلن کاربر ساده نیستم! اتفاقن خیلی بلدم!! من معمار نرم افزار چند تا از بزرگترین نرم افزارهای سازمانی کشور هستم و …! بگذریم.
        در زمینه امنیت نرم افزار هم سادگی نکنید! به هر حال به خاطر اینکه سایت iCloud امکان brute force attack داشت (که به هر حال باگ امنیتی حساب میشه) این مشکل پیش اومد!!!

      3. Reza

        جناب اگه قراره قفل گوشی یه تروریست باز بشه قرار نیست دیگه هرکس از در اومد ای او اس رو هک کنه سیستم عامل اپل تحت شبکه یونیکسه یکی از امن ترین شبکه های جهان اطلاعات نداری نظر نده خواهشن

      4. امیر

        خوب اندروید هم هسته اش لینوکس است! و در این زمینه تفاوت چندانی با iOS نداره!
        اتفاقن چون اندروید متن بازه میشه با اطمینان گفت که backdoor نداره! چیزی که نمیشه با اطمینان در مورد iOS گفت.

    2. mohammmmmmmmmmmdmahdi

      اینقد سر هست که هر از گاهی ای کلود هک میشه وبله سریع بروز رسانی هایی رو با اشکالات بسیار زیاد بیرون میده بعد وقتی کاربرا گیرمیکنن میفهمه وبعد درستشون میکنه . یکی از دردسرهای اپپپپپپپپپپپپپپپپپلی ها همینه وقتی یه اپیدت جدید میاد همه ارزهم میپرسن که الان ریستور بکنیم یانه درست میگم؟من خودمم اپل دارم

  11. پویا اسماعیلی

    باید در ابتدا به خود گوشی توجه کرد و سیستم عامل را بر اساس آن ترجیح داد. من شخصا اندروید رو ترجیح می دم به خاطر این که ios خیلی محدودیت های بیشتری داره و در ایران محدودیت بیشتر همراه با همگام نبودن با زبان فارسی رو داره. در کنار این ها شخصی سازی که بخش مهمی از رابط کاربری هست رو در ios باید به کلی فراموش کرد.در عوض وقتی به خود گوشی نگاه کنیم و سیستم عامل رو در کنار گوشی برسی کنیم ios در بیشتر مواقع بسیار روان تر و بدون مشکل تر کار می کنه. در همین روش برسی به قیمت هم می رسیم و وقتی آیفون ها قیمت بالاتر از پرچم داران گوشی های دارن. در مجموع اگر یک گوشی پرچم دار رو مقایسه کنیم من به طور ۱۰۰% اندروید رو ترجیح می دم.

  12. سینا

    فقط اندروید نوقا . فقط گوگل و اندروید

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه