مد در ویدیوگیم، سرویس‌های اشتراکی و عقاب‌های تالکین (پادکست بازی قسمت ۱۰)

۲۲ خرداد ۱۴۰۲

برای قسمت این هفته‌ی پادکست بازی برنامه‌ای طولانی و پر و پیمان ترتیب دیده‌ایم تا یک هفته تاخیر در انتشار این قسمت را جبران کنیم. پادکست این هفته‌ی ما به موضوع‌های کاملا مختلف و گسترده‌ای می‌پردازد. از اخبار داخلی و خارجی گرفته تا بحث‌هایی طولانی و پاسخ به سوالات شما، همه چیز در این قسمت پادکست پیدا می‌شود.

در قسمت دهم این سری پادکست بازی، به موضوع‌هایی مثل انتشار بدون اجازه‌ی برنامه‌های تولیدی رسانه‌های بازی و بحث طولانی مد و فشن در ویدیوگیم پرداخته‌ایم. هم‌چنین سرویس‌های مختلف اشتراکی و سرویس‌های استریم بازی را بررسی کرده‌ایم. در عین حال هم موضوع تالکین‌شناسی در بازی‌های ویدیویی را ادامه داده‌ایم.

می‌توانید نسخه‌ی صوتی این قسمت را در ادامه گوش کنید.

نسخه‌ی صوتی (دانلود):

زمان‌بندی بخش‌های مختلف برنامه هم از این قرار است:

از شما دعوت می‌کنیم این قسمت پادکست بازی ما را ببینید و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

صفحه اصلی بازی - اخبار بازی - تریلر بازی - نقد و پیش نمایش | دیجی‌کالامگ

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۵۳ دیدگاه
  1. saeid_biologist

    آقای حکیمی خواهش می‌کنم این کامنت منو بخونید. اگه اجازه بدید می‌خواستم به عنوان یک گیمر با صحبت اون مقاله که درباره مد شناسی در ویدیو گیم گفته بود مخالفت کنم. از نظر من گیم که نباید همه چیش دقیقا بیانگر واقعیت باشه. لارا کرافت رو من برای این دوستش دارم که با شلوارک و تاپ خیلی راحت از کوه بالا می‌ره. در واقع شخصیت بازی برای من یک جور اسطوره است نه یک آدمی مثل خودم. من تومب ریدر ۶ (فرشته تاریکی‌ها) رو اصلا دوست نداشتم چون وقتی از یک جایی آویزون می‌شد دستش خسته می‌شد و من با خودم می‌گفتم اینکه مثل خود منه پس چرا ستایشش کنم! بخصوص بچه‌ها دوست دارند شخصیت بازیشون جذاب باشه نه اینکه صرفا شبیه واقعیت باشه. حتی لباسش هم جذاب باشه نه مناسب اون شرایط.

  2. saeid_biologist

    ببخشید که من زیاد کامنت می‌ذارم می‌خواستم دو تا سوالمم اگه امکان داره پاسخ بدید. یکی اینکه سبک نقش آفرینی یا RGP یعنی چی؟ دوستم می‌گفت یعنی اینکه شخصیت بازیت در طول بازی مهارت‌ها و سلاح‌های جدیدی به دست میاره. خب اینجوری که تقریبا همه بازیها نقش آفرینی باید باشند. یکی هم اینکه فرق بازی‌های AAA با ایندی (مستقل) چیه؟

  3. saeid_biologist

    بازم سلام. می‌خواستم از آقای آرش حکیمی تشکر کنم که پاسخ سوال منو درباره پیکسل‌ها دادند. راستی این هفته رو نتونستم دانلود کنم. دو ساعت گذاشتم روی دانلود روی ۱۱% گیر می‌کرد. انلاین هم که نگاه کردم خیلی وسطش گیر داشت. بازم ممنونم

  4. saeid_biologist

    اینقدر خوبید آدم دلش نمیاد ایرادی ازتون بگیره فقط برای اینکه همیشه عالی باشید این مطلبو عرض می‌کنم: می‌خواستم خواهش کنم گاهی وقتا مجید آقا و امیرحسین با همدیگه یه صحبتهایی می‌کنید که خودتون در جریانید ولی ما اصلا نمی‌دونیم جریانش چیه. مثلا امشب گفتید نمی‌دونم کدوم بازی از روی استیم حذف شده حتی کسانی که خریداریش کردند بعد گفتید وای اون بازیه که هیچی!!! اگه امکانش هست اینجور چیزا رو برای ما هم بگید. بازم ممنونم.

  5. سایبرپانک

    یه چند تا از نکات جالب از جهان داستانی تالکین رو هم بگم، خالی از لطف نیست:

    – آردا یا زمین تا اواخر دوره ی دوم مسطح بوده و بعد از نابودی جزیره‌ی نومه نور و جدا شدن آمان (سرزمین والار) از آردا بود که شکل کروی پیدا کرد و نحوه به وجود آمدن آفتاب مهتاب (خورشید و ماه) و نحوه ی چرخش آنها در یک زمین مسطح داستان بسیار جالب، شگفت انگیز و به شدت فانتزی داره.

    – داستان ملکور هم با شیطان ادیان ابراهیمی کاملا متفاوت هستش و به طور کلی داستان خلقت در جهان داستانی تالکین با ادیان ابراهیمی فرق داره و کمی با اساطیر یونان ترکیب شده. مثلا در جهان داستانی تالکین خدای آب داریم یا خدای ستاره ها داریم و غیره . به طور کلی ۱۴ ایزد یا خدایان جهان رو داریم که به والار معروف بودند و هر کدوم بخشی از جهان رو مدیریت می کردند اما با این حال جهان داستانی تالکین یک جهان داستانی تک خدایی هستش به این معنا که یک خالق یکتا به نام ایلوواتار همه ی این نژاد ها و کل جهان هستی رو و همه چیز رو خلق کرد.

  6. سایبرپانک

    پادکست عالی بود و به نکات جالبی اشاره کردید.
    فقط چند تا اصلاحات ریز بگم که

    تو بحث عقاب ها گفتید که عقاب ها قادرند پشت اشیا رو ببینند به جز مورگوت یا مورگوث و اینگونه القا شد که مورگوث شئ یا محیط هستش در حالی که اسم شخص یا کاراکتر هستش.

    اصلاح دیگر اینکه گفتید رده های مختلف شیطان وجود داره و گفتید که مورگوث بالا تر از ملکور است که در اصل ملکور و مورگوث یک نفر و یک شخص هستند. در واقع در بین الف ها به مورگوث معروف بوده اما اسم اصلی و در بین والار ملکور نامیده می شد و اینکه جهان داستانی تالکین یک شیطان بیشتر نداره و اون ملکور بوده اما در مقابل ۱۴ ایزد یا خدایان جهان وجود داره. البته آینور و مایار قدرتمند بسیاری بودند که به ملکور خدمت می کردند اما از نظر قدرت به هیچ وجه قابل قیاس با ملکور نیستند.

  7. میلاد

    آقا دمتون گرم کارتون عالیه لذت بردیم

    مجید نوردوست یه جا میگه” من که به شدت هیجان انگیزم ” ^-^ عالی بود

  8. saeid_biologist

    سلام. دستتون دردر نکنه باز هم یک پادکست عالی. خیلی ممنون که اینقدر زحمت می‌کشید

  9. Mr. Mohamad

    این همه در مورد سرویس های گیمینگ صحبت کردید ولی هیچ حرفی از مزایای این سرویس ها نه گفتید.
    در واقع سرویس هایی که بازی روی کنسول ها یا هر چیز دیگه ای استریم می کنند نه تنها سرعت بالایی لازم دارند بلکه حجم بسار زیادی مصرف می کنند.
    مثلا چند وقت بیش خبری منتشر شد که بازی کردن روی سرویس استادیا حجم اینترنت بسیار زیادی مصرف می کنند
    اگر بخوام با رزولوشنی که بازی می کنید حجم مصرفی هر ساعت بگم این طور میشه
    ۷۲۰p 60prs = 4.5 GB
    ۱۰۸۰p 60fps = 9GB
    ۴K 60fps = 15.75GB
    در واقع اگه با رزولوشن ۴K یک روز بازی کنید یک ترابایت حجم ایترنت شما مصرف میشه
    که با این با این تعرفه های الان کشور ما اصلا و عبدا خرید این سروس برای ما منتقی نیست.
    امیدوارم خیلی زود بازی ها استریمین نشن حداقل دو نسل دیگه کنسول های خونگی ببنیم.

    1. محمد کریمی

      سلام با تشکر از پادکستتون میخواستم بدونم به نظر شما من که تازه ps4 خریدم و با توجه به اینکه ۲۰۲۰ کنسول جدید میاد به نظرتون وقتی اومد اینو بفروشم و یه پولی بزارم روش کنسول جدیدو بگیرم(میدونید که بازی های ps4 هم روش اجرا میشه) یا فعلا تا ۲ سال همه ی بازی هایی که رو ps4 هست رو تموم کنم بعد اقدام کنم؟

      1. Mr. Mohamad

        قطعا همین کارو بکن
        ps4 بفروش و یه پولی روش بزار Ps5 همون اوایل نسل بخر

  10. Mr. Mohamad

    بحث مشکل پلیر سایت باز شد منم خواستم ایو اضافه کنم که از وقتی این سری پادکست شروع شده مشکل دانلود داشتم.
    یعنی تا حدود یک روز نمیتونم ویدیو های پادکست جدید دانلود کنم.
    حتی با نت پرسرعت سیم کارت هم مشکل حل نشد.
    در حالی که بقیه ویدیو ها خیلی راحت دانلود میشن.
    بعید میدونم مشکل از من باشه شاید هم مشکل از سرورها باشه که تو زمان انتشار پادکست این قدر حجم دانلود بالاهست که کم میارن.
    بهرحال اگه کسی هچین مشکلی داره بگه.

    1. مصطفی حسینی

      در ادامه ی این بحث یک نکته ی دیگه به ذهنم رسید اونم اینکه بحث مد و فشن به سمتی پیش رفت که این به مخاطبتون القا شد که بازی هایی که جذابیت شخصیت رو به جای منطق و داستان سرایی اولویت قرار میدند کاراکتر های بدی هستند به لحاظ دیزاین، مثلا شخصیت quiet رو مثال زدید از این نمونه. خواستم عرض کنم به نظر من همونقدر که elie در last of us شخصیت پردازی موفقی به لحاظ ظاهر و نشون دادن جنبه های عادی یک شخصیت مونث رو داره، quiet هم در متال گیر به همون اندازه شخصیت خوبیه، مطمئنا طراح شخصیت بحث غیر متعارف بودن ظاهر شخصیت رو میدونسته و خواسته این چهارچوب رو به شکل افراطی شکسته که همین نکته و ایجاد چنین کنتراستی در کنار دیگر شخصیت های مجموعه باعث موفق بودن شخصیت شده.
      در مجموع به نظر من دیزاین بد، وقتی اتفاق می افته که طراح ندانسته و بدون آگاهی ظاهر شخصیت رو نشون بده.
      ممنون

  11. مصطفی حسینی

    مثل همیشه عالی، دوتا نکته بود توی این قسمت یک اینکه در جواب سوالی که در بخش کامنت ها خوندید به صورت خیلی خلاصه الف ها به دنبال آرکن استون نبودند بلکه یک جواهرات با ارزشی بوده که نور ستارگان و … درونشون بوده و دورف ها این رو در اختیار داشتند. در اول فیلم هابیت بیلبو بگینز اشاره ای به این ماجرای الماس ها و جواهر ها میکنه
    نکته دوم در فشن در ویدیو گیم خیلی موضوع جالبی بود. در یک قسمت اشاره کردین به گاندالف سفید و مثال آوردین برای فشن، خواستم اضافه کنم که تاثیر این موضوع خیلی بیشتره و جنبه روانشناختی داره، در واقع مبحثی هست در کاراکتر دیزاین که میگه باطن یا داستان شخصیت باید به لحاظ بصری نمایان باشه، که بخشی از این فرآیند به صورت فشن هست. مثلا هنگامی که گاندالف از حاکستری به سفید تغییر پیدا میکنه نقش شخصیت از یک راهنما و نیرویی که سعی داره تعادل رو در دنیا برقرار کنه (استفاده از رنگ خنثی خاکستری) به یک ناجی تبدیل میشه که اینبار هدف کاملا مشخص داره و وزنه ی ترازو رو به سمت نیروهای خوب سوق میده (سفید در مقابل سیاه) این تغییر ها در عصا، مدل مو و حتی نبود کلاه هم با قصد قبلی و متناسب با روانشاسی و تغییرات کاراکتر اعمال شده. حتی میشه دوشخصیت سارومان و گاندالف سفید رو به لحاظ ظاهری و طراحی لباس مقایسه کرد، سارومان در ذهن خود یک ایدئولوژی مشخص داره که خودش رو در مقام ناجی و تغییر اجتناب ناپذیر میدونه و اعتقاد داره که هیچ نیرویی جلودار تاریکی نیست پس باید به اون بپیوندیم. بر همین اساس اینبار هم استفاده از رنگ سفید رو شاهد هستیم اما در نقطه ی مقابل گاندالف، همیچنین فرم گریم صورت، فرم و رنگ عصا،ناخن های بلند و حتی ابرو های بلند و تیره به ذات پلید شخصیت اشاره میکنه

    1. shahabmp

      در واقع آرکن استون میخواستن تا باهاش بتونن دورف هارو با هم متحد کنن زیر پادشاهی سپر بلوط چون آرکن استون به گوهر پادشاهی هم معروف بود و بدون داشتنش سپربلوطی رو به عنوان پادشاه قبول نمیکردن

  12. کیارش

    برنامه عالی بود و با همین قدرت ادامه بدین یک سوال چرا بسیاری از کارگردانان کلاسیک ویدیو گیم که عناوین فوق العاده ای برای سال ها تولید کرده اند دیگر در اوج نیستند و بعد از مدتی بازی های ان ها به شدت افت میکند؟ راستی یک برنامه هم برای بازی های بحث برانگیز که باعث شدن نهاد های دولتی و مردمی به ان ها واکنش نشون بدن هم درست کنید ممنون

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه