۱۰ ویژگی کاربردی اندروید ۱۰ که باید در گوشی‌های اندرویدی از آن‌ها استفاده کنید

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۱ دقیقه
ویژگی کاربردی اندروید 10

در این مطلب به بررسی ۱۰ ویژگی کاربردی اندروید ۱۰ می‌پردازیم که اگر از کاربران گوشی‌های اندرویدی هستید بهتر است از آن‌ها استفاده کنید.

بعد از عرضه کوتاه مدت نسخه بتا اندروید ۱۰ برای گوشی‌های اندروید، برخی از شرکت‌ها کمی زودتر و برخی دیگر نظیر سامسونگ از نوامبر سال قبل تصمیم گرفتند محصولات خود را رسما به این سیستم عامل بروزرسانی کند. اکنون که بسیاری از کاربران بروزرسانی اندروید ۱۰ را دریافت کرده‌اند، بهتر است نگاهی داشته باشیم به ۱۰ ویژگی کاربردی و برتر این سیستم عامل تا کاربران این محصولات تجربه بهتر و لذت بخش‌تری از از کار با گوشی خود داشته باشند. البته باید به این نکته نیز اشاره کنیم که برخی از این قابلیت‌ها در رابط کاربری سامسونگ دستخوش تغییرات و شخصی سازی شده‌اند لذا برخی از تنظیمات ممکن است برای آن دسته از عزیزانی که از گوشی‌های غیر سامسونگ استفاده می‌کنند به گونه دیگری باشد و یا اصلا در دسترس قرار نداشته باشد.

ژست‌های ناوبری

Gesture navigation
ویژگی کاربردی اندروید 10
ویژگی کاربردی اندروید 10

سامسونگ حتی در اندروید ۹ هم کاربران خود را از ژست‌های ناوبری بهره‌مند کرد و خوشبختانه در اندروید ۱۰، علاوه بر آن، شاهد اضافه شدن ژست‌های ناوبری گوگل هم هستیم که برای همه کاربران گوشی‌های غیر از سامسونگ نیز در دسترس قرار دارد. برای دسترسی به تنظیمات مربوط به این قسمت کافی است به بخش نمایشگر در تنظیمات اصلی گوشی رفته و گزینه ناوبری را انتخاب کنید. (Settings > Display > Navigation bar). در اینجا باید «بیشتر» یا همان «More Options» را انتخاب کنید که درست زیر بخش Full Screen Gestures قرار دارد. از آن جا می‌توانید تمام ژست‌های ناوبری سامسونگ و گوگل را به همراه کاربردشان ببینید. مثلا سوایپ از پایین (سامسونگ) و سوایپ از پایین و گوشه‌ها (گوگل). در همین بخش می‌توانید میزان حساسیت کلید بازگشت (Back) را نیز افزایش دهید که هم روی گوشی‌های پیکسل و هم روی دیگر گوشی‌های مجهز به اندروید ۱۰ وجود دارد.

همچنین می‌توانید ترتیب کلیدها را هم در صورت تمایل شخصی سازی کنید. مثلا آن‌ها را از چپ به راست یا راست به چپ تنظیم کنید که در هر دو صورت دکمه خانه (Home) در وسط قرار می‌گیرد. اگر هم با فعال کردن ژست ناوبری کار کردن با گوشی کمی برایتان سخت شد می‌توانید Gesture Hint را فعال کنید که خب ظاهر زیبایی به گوشی نمی‌دهد و بهتر است بعد از یاد گرفتن نکات، آن را غیر فعال کنید. با فعال کردن ژست کاربری دیگر مجبور نیستید نوار مخصوص کلیدها را روی گوشی ببینید و می‌توانید از یک گجت با نمایشگر بزرگ لذت ببرید.

البته ژست‌های ناوبری سامسونگ فعلا فقط در حالتی قابل استفاده هستند که لانچر اصلی خود گوشی در حالت پیش فرض قرار داشته باشد اما گفته می‌شود این شرکت قرار است در روزهای آینده، امکان استفاده از این قابلیت را برای دیگر لانچرها نیز فراهم کند.

بیشتر بخوانید: ۸ مورد از جدیدترین و بهترین ویژگی‌های رابط کاربری One UI 2.0 سامسونگ

مدیریت اعلانات

ویژگی کاربردی اندروید 10
ویژگی کاربردی اندروید 10

گوگل همزمان با اندروید ۱۰، قابلیت جدیدی را هم برای این سیستم عامل و گوشی‌های مجهز به آن عرضه کرد که با کمک آن می‌توان اعلانات گوشی را به ترتیب اولویت دسته‌بندی کرد. البته گفته می‌شود اندروید ۱۱ قرار است این ویژگی‌ را با قابلیت بیشتری به همراه داشته باشد اما همچنان می‌توان از آن به عنوان یکی از کلیدی‌ترین امکانات اندروید ۱۰ یاد کرد. برای مثال اسکرین شات‌ها یا اعلاناتی که چندان برایتان حائز اهمیت نیستند به پایین‌ترین ردیف رفته و مهم‌ترین‌ها در ردیف بالا قرار می‌گیرند.

از نکات خوب این قابلیت این است که به شما اجازه می‌دهد مشخص کنید چه اعلاناتی در چه اولویتی قرار گیرند؛ برای مثال برنامه اینستاگرام. می‌خواهید از فعالیت فرد خاصی از طریق اعلانات خود آگاهی داشته باشید و از طرفی نمی‌خواهید گوشی شما به هنگام دریافت اعلانات مربوط به آن فرد از طریق آهنگ اعلانات به شما اعلام وضعیت کند. بدین ترتیب می‌توانید روی آن لمس کرده و نگه دارید و گزینه سکوت (Silent) را انتخاب کنید. به همین ترتیب می‌توانید آن را به حالت قبل برگردانید.

همچنین می‌توانید با ورود به لیست برنامه‌ها، برای هر کدام از آن‌ها تنظیمات خاصی را اعمال کنید که در درجه اول ممکن است فرایندی خسته کننده باشد اما مطمئن باشید ارزشش را خواهد داشت. هنگامی که گوشی طبق خواسته‌های شما تنظیم شود،‌‌ دیگر اعلانات غیر ضروری را در بالای صفحه مشاهده نمی‌کنید و فقط آن دسته از اعلانات مهم هستند که در آن قسمت قرار می‌گیرند.

حالت تیره (Dark Mode)

Dark mode
ویژگی کاربردی اندروید 10
ویژگی کاربردی اندروید 10

اگرچه بسیاری از گوشی‌ها از طریق بروزرسانی اندروید ۱۰ به حالت تیره دسترسی داشتند، سامسونگ قبل‌تر و در اندروید ۹ نیز این قابلیت فوق‌العاده کاربردی را برای کاربران خود منتشر کرده بود. اما اکنون حالت تیره یک بخش استاندارد و پیش فرض سیستم عامل گوگل است و خیلی از برنامه‌های دیگر نیز از آن بهره‌مند هستند.

پیش‌تر فقط برنامه‌های از پیش نصب شده سامسونگ بودند که قابلیت تطبیق‌پذیری با تم گوشی را داشتند اما اکنون می‌بینیم که برنامه‌هایی چون اینستاگرام،‌‌‌‌‌‌‌ واتساپ، ردیت و بسیاری از برنامه‌های دیگر نیز از آن بهره می‌برند. حالت تیره یا همان Dark Mode در گوشی‌های سامسونگ درست در جایی قرار دارد که در سیستم عامل اندروید ۹ حضور داشت و فقط یک گزینه اعمال برای تصویر زمینه هم در آن وجود دارد که خب اگر فعال کنید تغییر زیاد و چشمگیری روی تصویر زمینه شما پدید نمی‌آورد. برای دیگر گوشی‌ها نیز کافی است وارد تنظیمات شده و روی نمایشگر (Display) کلیک کنید تا به آن دسترسی داشته باشید.

از آن جایی که گوشی‌های سامسونگ از نمایشگر سوپر امولد بهره می‌برند، فعال کردن حالت تیره باعث صرفه جویی فوق‌العاده‌ای در مصرف باتری می‌شود و لذا اگر بتوانید با تم مشکی کنار بیایید،‌ می‌توانید مدت زمان بیشتری از گوشی خود استفاده کنید. البته هر گوشی دیگری که از نمایشگر LED بهره می‌برد نیز می‌تواند به بهترین شکل ممکن از این حالت سود ببرد.

بیشتر بخوانید: رابط کاربری One UI 2.1، رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی را به گلکسی نوت ۱۰ و اس ۱۰ می‌آورد!

سخت‌گیری در دسترسی برنامه‌ها به موقعیت مکانی

location permissions
location permissions

در نسخه‌های قبلی اندروید، اگر  به برنامه‌ای اجازه دسترسی به موقعیت مکانی را می‌دادید، آن برنامه برای همیشه و در هر شرایطی مجاز به استفاده از آن بود. اما اکنون کاربر می‌تواند سیاست سخت‌گیرانه‌تری را برای این منظور در پیش بگیرد و طوری آن را تنظیم کند که فقط وقتی برنامه اجرا می‌شود به موقعیت مکانی دسترسی داشته باشد.

این یعنی برنامه‌هایی نظیر فیسبوک و اینستاگرام در حالی که اجرا شده هستند می‌توانند به موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشند اما به محض اینکه آن‌ها را بستید، این دسترسی قطع می‌شود. این سخت‌گیری باعث شده استفاده از برنامه‌هایی که به آن‌ها اعتماد نداریم ساده‌تر از قبل شود. با این اوصاف هنوز هم می‌توانید به برنامه‌های خود دسترسی همیشگی بدهید. فقط کافی است از طریق تنظیمات گوشی، وارد بخش اطلاعات (Info) آن برنامه شده و با لمس گزینه Permission یا همان اجازه دسترسی، آنچه را که می‌خواهید اعمال کنید.

حالت تمرکز (Focus Mode)

Focus Mode
ویژگی کاربردی اندروید 10
ویژگی کاربردی اندروید 10

حالت تمرکز که بخشی جدید از برنامه Digital Wellbeing است، با هدف متمرکز نگه داشتن کاربر روی انجام کار طراحی شده تا بدین صورت فعالیت‌های دیگر گوشی باعث پرت شدن حواس وی نشود. به صورت پیش فرض، دو پروفایل برای این حالت تعریف شده: وقت کار (Work Time) و وقت من (Me Time). هر کدام از آن‌ها لیستی از برنامه‌ها را برای شما به نمایش در می‌آورند که می‌توانید آن‌ها را ویرایش کرده و تنظیماتی که مد نظرتان هست را روی آن‌ها اعمال کنید.

برای مثال در حالت «وقت کار» می‌توانید برنامه Phone یا تلفن، ماشین حساب، تقویم، تنظیمات و یا هر چیز دیگری که می‌خواهید حین کار از آن‌ها استفاده کنید به لیست اضافه کنید. برنامه‌هایی که در لیست حضور ندارند هم به حالت تیره در می‌آیند و در منوی خانه یا به عبارتی در صفحه اصلی گوشی از دسترس خارج می‌شوند تا اینکه حالت تمرکز را خاموش کنید.

حتی ویجت‌های روی صفحه هم که به برنامه‌های مسدود شده (خارج از لیست برنامه‌های مورد نیاز) وابسته هستند در صفحه اصلی گوشی از دسترس خارج خواهند شد. برای مثال اگر از برنامه تقویم در گوشی استفاده می‌کنید و برای آن ویجت خاصی وجود دارد که روی صفحه اصلی آن را اضافه کردید، اگر در لیست برنامه‌های مورد نیاز حالت تمرکز، تقویم را انتخاب نکنید و این برنامه در منوی اصلی از دسترس خارج شود، اجازه دسترسی به ویجت آن را هم نخواهید داشت. همچنین گزینه‌ای هم وجود دارد که به شما امکان ذخیره پروفایل را می‌دهد. بدین ترتیب هر بار نیازی ندارید به منوی برنامه‌ها رفته و تک تک آن‌ها را انتخاب کنید.

البته حالت تمرکز در گوشی‌های دیگر ممکن است متفاوت باشد. برای مثال در گوشی‌های شیائومی که از رابط کاربری MIUI 11 استفاده می‌کنند، فعال کردن حالت تمرکز برای مدت زمان خاصی، تنها اجازه برقراری تماس اضطراری، استفاده از دوربین و پاسخ دادن تماس دریافتی را به کاربر می‌دهد. شیائومی در نظر دارد با این قابلیت بتواند به کاربران کمک کند تا کمی از گوشی هوشمند خود فاصله بگیرند.

بیشتر بخوانید: سامسونگ پشتیبانی از اینترنت ۵G را به گوشی‌های میان‌رده خود می‌آورد

تنظیمات حریم خصوصی

Privacy settings
ویژگی کاربردی اندروید 10

تنظیمات حریم خصوصی همانطور که از اسمش پیداست مربوط به فعالیت‌هایی است که به امنیت حریم خصوصی شما مرتبط است. اگرچه گزینه‌های بیشتری به نسبت قبل به آن افزوده نشده اما در عوض تمام تنظیمات حریم خصوصی را که در زیر-منوهای مختلف در اندروید ۹ پنهان بودند در یک گروه جمع کرده است. از اجازه دسترسی گرفته تا سرویس auto-fill (تکمیل خودکار) در این بخش وجود دارد و کاربر می‌تواند تنها از طریق یک بخش به کلی از تنظیمات حریم شخصی خود دسترسی داشته باشد. بدیهی است در اختیار داشتن تمام تنظیمات در یک جا بسیار بهتر از این است که در جاهای مختلف به دنبال آن‌ها باشیم.

پاسخ هوشمند (Smart Replies)

Smart replies

پاسخ هوشمند یکی دیگر از قابلیت‌های خوبی است که بهتر است از آن استفاده کنید. برنامه‌هایی که به عنوان پیام رسان فعالیت می‌کنند، اگر در حال اجرا نباشند و پیامی برای شما ارسال شود آن را از طریق اعلانات به نمایش در می‌آورند که می‌توانید از طریق گزینه‌ای تحت عنوان Reply یا همان پاسخ، در حالی که برنامه اجرا نشده به آن پیام پاسخ دهید.

در اندروید ۱۰ اما این گزینه در قالب پاسخ هوشمند یا Smart Reply قرار گرفته که به دلایلی نامعلوم و عجیب سامسونگ آن را به صورت پیش فرض غیر فعال کرد! اما خب برای فعال کردن آن نیز راه سختی در پیش نخواهید داشت و تنها کافی است از طریق بخش تنظیمات وارد منوی اعلانات شده و گزینه مربوط به آن را فعال کنید.

بعد از فعال شدن پاسخ هوشمند، می‌توانید پاسخ‌های پیشنهادی را به همراه گزینه‌های مربوط به هر پیام رسان مشاهده کنید. برای اینکه از کاربردی بودن این قابلیت آگاه شوید کافی است بدانید اگر شخصی برایتان آدرسی ارسال کرد، گزینه نقشه گوگل (Map) برایتان به نمایش در خواهد آمد.

اشتراک گذاری فایل‌ها

ویژگی کاربردی اندروید 10

قبل از اندروید ۱۰، اشتراک گذاری فایل‌ها واقعا یک مشکل بزرگ به حساب می‌آمد. کند بودن بیش از حد، لگ داشتن و مشکلاتی از این دست باعث می‌شد کاربر واقعا از اشتراک گذاری یک فایل منصرف شود. اما در رابط کاربری One UI 1.0، این قابلیت کمی بهبود پیدا کرد و از آنچه که در پیکسل‌ها و دیگر گوشی‌های اندرویدی مشاهده می‌کردیم بهتر پیاده شده بود. اما خب تا عالی شدن فاصله بسیار زیادی داشت. تا اینکه بالاخره گوگل در اندروید ۱۰ تمام مشکلات را حل کرد و اکنون این قابلیت هم سرعت قابل قبولی دارد و هم از لگ و کرش کردن آن خبری نیست.

البته سامسونگ این منو را کمی شخصی سازی کرد که خب این اولین باری نیست که شاهد دستکاری قابلیت‌های اندروید و تغییر آن به شکل دلخواه سامسونگ هستیم. طبق معمول تغییراتی که این شرکت در این منو ایجاد کرد باعث افزایش کارایی آن شده چون اکنون تعدادی میان‌بر در آن می‌بینیم که می‌توانند سرعت یافتن و انتقال فایل را کمی بیشتر از قبل کنند. البته که در اینجا تغییراتی که گوگل اعمال کرد واقعا محسوس و تاثیر گذار بود.

بیشتر بخوانید: کدام شرکت‌ها اندروید ۱۰ را زودتر برای گوشی‌های خود عرضه کرده‌اند؟

اشتراک گذاری وای‌فای با کد QR

Sharing Wi-Fi via QR codes
ویژگی کاربردی اندروید 10
ویژگی کاربردی اندروید 10

گاهی اوقات اتصال به وای‌فای دوستانمان فرایندی پر دردسر و طولانی می‌شود. از وارد کردن رمز عبورهای طولانی (در مواقعی) با عبارات عجیب و غریب گرفته تا تغییر حروف بزرگ و کوچک و از این دست مشکلات، باعث می‌شد کاربر آنچنان که باید به سرعت این فرایند را انجام ندهد.

گوگل اما تصمیم گرفت در اندروید ۱۰ این قابلیت را بهبود بخشد و تمام فرایند را از طریق اشتراک گذاری کد QR انجام دهد. بدین ترتیب دوستان شما تنها کاری که باید انجام دهند اسکن کردن این کد است و سپس اتصال انجام خواهد شد. برای اسکن کردن کد QR و اتصال به وای‌فای، دو راه وجود دارد. برنامه دوربین را باز کنید و سپس بیکسبی ویژن (Bixby Vision) آن را برای شما اسکن می‌کند. در غیر این صورت باید روی گزینه QR در منوی وای‌فای گوشی کلیک کنید تا بتوانید کد را اسکن کنید.

کنترل رسانه از طریق اعلانات‌

ویژگی کاربردی اندروید 10

در اندروید ۱۰ کنترل برنامه‌های پخش موسیقی و فیلم در نوار اعلانات بسیار آسان‌تر و کاربردی‌تر از قبل صورت می‌گیرد. به این صورت که کنترل عقب و جلو بردن آهنگ یا پادکست هم به آن اضافه شده و اگر نکته‌ای را جا انداختید و یا دوست دارید مجددا آن را بشنوید، تنها کافی است از طریق اعلانات این کار را انجام دهید و دیگر نیازی نیست حتما وارد برنامه شوید.

این بود مروری بر ۱۰ قابلیت کاربردی اندروید ۱۰ که اگر از گوشی‌های اندرویدی استفاده می‌کنید، حتما باید از آن‌ها بهره ببرید چون واقعا تجربه لذت بخشی را برایتان به ارمغان می‌آورند. البته که خیلی قابلیت‌های دیگر نیز در این گوشی‌ها وجود دارد ولی خب ذکر همه آن‌ها از حوصله این متن خارج است و تنها به آن‌هایی که از همه مهم‌تر و کاربردی‌تر بودند اشاره کردیم. از طریق این تنظیمات می‌توانید در مصرف باتری صرفه جویی کنید، سرعت گوشی را افزایش دهید و بسیاری موارد دیگر. بنابراین اگر بروزرسانی اندروید ۱۰ برایتان در دسترس قرار گرفت، در دریافت و نصب آن تعلل نکنید.

منبع: androidpolice

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۲۱ دیدگاه
  1. Maryam

    بسیار عالی و مفید بودممنون

  2. مهدی

    این کنترل رسانه واسه من فعال نیس…بقیه ش چیزا بود فقط همین نیس…
    گوشیم a50

  3. مصطفی

    بحث بنده یچیز دیگست من دارم میگم کجا نوشته اینا مختص سامسونگ فقط یسری جوگیر شدن

  4. aLiReZa

    چرا زدهین ویژگی های اندروید ده؟!
    بزنین ویژگی های اندروید ده سامسونگ؟!خیلی بد و یک طرفه بود بنظر من و مشخص بود نویسنده خیلی سامسونگ رو دوست داره مث اینای ک توی کامنت جوری از سامسونگ طرفداری میکنن انگار سامسونگ مال اوناس و نمیدونم چرا اینقد براشون مهمه کسی به سامسونگ حرف نزنه!!از روزی که اندروید بوده من گوشی داشتم و چند ساله هس ک همیشه حداقل سه تا گوشی داشتم و هیچوقت سامسونگ نداشتم و علاقه ایم ندارم داشته باشم و از بقیه برند ها میکیرم دستم که امکاناتشون خیلی بیشتره از و قیمتشم از سامسونگ خیلی کمتره

    1. nimma

      اول بگم ممنون بابت مقاله خوبتون من خودم از خیلیهاش استفاده میکردم ولی بازم بعضی دیگش خوب بودن.

      بعدشم مرد مومن کجا یک طرفه زده؟؟؟ :/ از چارتا عکس میکی؟ اینجا که هست برا همه گوشی ها در دسترسه ؟؟؟فقط مختص اندروید ۱۰ نیست

      1. بابک

        بله همش مربوط به اندروید ده نیست مثلا همین دارک مود ولی تو اندروید ده خیلی بهینه تر شده دیگه اکثرا برنامه ها رو دارک میکنه + اگه صفحه نمایش سوپر امولد باشه ک از رنگ مشکی خیلی لذت میبری

  5. بابک

    خدایی به نظر من هم این مقاله انگار از خوده سامسونگ کپی شده بود در صورتی که الان سامسونگ داره پول کره ای بودنش رو میگیره یعنی در اصل چینی نبودنش متاسفانه چون بین همه مردم جهان جا افتاده که محصولات چینی بی کیفیت هستن قیمت برند های غیر چینی بالاتره و دلیلش هم فقط خوده ما هستیم که الکی و نا آگاهانه و کورکورانه از یه برند خاص طرفداری میکنیم و همین هم باعث میشه سامسونگ هر سال قیمت گوشی هاش رو بالا ببره و در مقابل کیفیت رو پایین میاره تا سوده بیشتری کسب کنه در حالی که برندهای چینی مثل شیاومی و هواوی و… هدفشون پایین تر آوردن قیمت ها و بالا بردن کیفیت هست اما در اصل میشه گفت تقریبا تمام گوشی های موجود تو بازار ساخت چین هستن و همشون هم چه سامسونگ چه ال‌جی چه هواوی یا هانر یا شیاومی از چند تا سخت افزار شناخته شده استفاده میکنن و تفاوت ها شون بیشتر توی کیفیت ساخت و متریال هست که الان سامسونگ توی این بخش ها واقعا ضعیفه. پس اگر دیدن یا شنیدیم یا خوندین که کسی داره از سامسونگ طرفداری میکنه از دو حالت خارج نیست یا همیشه سامسونگ داشته و یه جور تعصب بهش داره یا اینکه واقعا اطلاعاتی از گوشی و بخش‌های مختلف تشکیل دهنده یک گوشی نداره… در واقع سامسونگ هم بازار هدف خودش رو این آدمها قرار داده و دلیل این که سامسونگ نقطه قوت محصولاتش رو بیشتر توی صفحه نمایش امولد بزرگ یا تو مدلهای میان رده ترش روی دوربین گذاشته همینه چون اکثرا این آدمها به این چیزها توجه میکنن… البته بحث گوشی های پرچم دار جداست چون همه پرچم دار ها توی همه قسمت ها بهترین هارو دارن..

  6. مهدی

    من honor 6 دارم نصف این ویژگی همارو توی اندروید هفت داره اکثر گوشی ها اینارو توی اندروید هفتو هشتو نه دریافت کردند فقط سامسونگ نیست بعضیاشم جدیدن اومدن به هر حال مقاله خوبی بود 🙂

  7. Amir

    عالی بود ولی گوشی من Y9 2019 که به تازگی به اندروید ۹ ارتقا دادم چند ویژگی که ذکر کردید رو داراست و فقط مختص اندروید ۱۰ نیست

    1. Mahdii

      من آنر ۱۰ لایت دارم
      اندروید ۹ که بود ژست حرکتی و اشتراک گذاری وای فای با کد QR و چیزای دیگرو داشت
      ولی جدا از این ها هیچ کدوم اینا مختص سامسونگ نیست
      این یه جوری تبلیغ سامسونگ میشه که بعید نیست اسپانسر شنا هم باشه????????

  8. مجید جهرمی

    به شدت افتضاح
    یعنی هی میخواین قابلیت از اندروید ۱۰ بگین هی میگین سامسونگ فلان سامسونگ بهمان
    این چه وضع مقاله نوشتنه آخه؟؟؟؟
    اگه میخواستم میرفتم مقاله سامسونگ می‌خوندم خب

    1. مصطفی

      واقعیتیه که شما های که از سامسونگ بدتون میاد باید قبول کنین. سامسونگ خیلی ویژگی هاش از بقیه شرکتا بهتره و اندروید رو خیلی بیشتر تغییر میده اینجا هم نگفته شرکتی نداره الکی جو میدی. نوشته همه دارن فقط ممکن فرق داشته باشعه

      1. HUAWEI

        اولا که کی از سامسونگ بدش میاد؟ ثانیااگه به کیفیت باشه اره خوبه. تنها خوبی که سامسونگ داره صفحه نمایش سوپر امولدشه.
        همین… مشکلی که سامسونگ داره زیاد بودن قیمتشه..
        اخه من نمیفهمم چرا یه گوشی مثل y9s که محصول هواوی با رم ۶ و صفحه نمایش بزرگ و دوربین جهنده، دوربین پشت ۳ گانه و سی پی یو و تراشه قوی وحافظه ۱۲۸ گیگا بایتیش باید قیمتش ۳۷۰۰۰۰۰ باشه. اماسامسونگ A50s با رم ۴ سی پی یو و تراشه معمولی و صفحه نمایش کوچک تر از y9s چرا باید ۴۵۰۰۰۰۰ هزار تومن باشه.؟ چرا؟ فقط به خاطر سوپر امولد بودن؟ حالا مگه سوپر امولد چیه؟ یخورده قوی تر از led. همین. چرا باید سامسونگ ۱ میلیون گرون تر از هواوی باشه؟ واقعا خودتون قضاوت کنید.
        بخاطر سوپر امولد؟ همین؟ یا بخاطر لگوی شرکتش قیمت گوشی هاشو برده بالا؟
        فقط کافیه درباره این ۲ تا گوشی تحقیق کنید همین. درضمن این مقاله ای که درباره ی اندروید ۱۰ نوشتید برای سامسونگ حدود ۶۰ درصد ویژگیهای این اندروید در گوشی من که اندرویدش ۸EMUI هست. تازه گوشیم هم هواوی Psmart 2018 خیلی هم از A10 A20 A30 هم بهتره.
        در کل خواهش میکنم گول” برند” گوشی رو نخوردید.

  9. Milad

    میشه لطفا یک مطلب با معرفی تمامی گوشی هایی که براشون اندروید ۱۰ معرفی شده بنویسید واقعا متشکر میشم.❤

  10. Masoud

    سپاس اقای داوریان گرامی

  11. امیر

    تمام این ویژگی هارو گوشی اندروید ۶ من که LG هست داره متاسفم برای سامسونگ که انقدر عقبه

    1. محمد رضا

      واقعا.

  12. Masoud

    سلام. اقای داوریان عزیز.
    لطفا تیتر مطلب رو عوض کنید. چون به شدت برندهای دیگر رو زیر سوال بردید. تمام اینها روی اکثر گوشی هایی که اندروید ۱۰ رو دریافت کردند فعال هست. لازم نیست حتما برند سامسونگ و از سری اس یا نوت باشه گوشی…
    خواهشا رعایت فرمایید و از این دست مطالب با این وضع خودداری کنید. از نویسندگان سایت بعیده دیگه.
    ممنون

    1. Milad

      حالا چی شده چرا جو الکی میدی حالا چون تو گوشیت سامسونگ نیست جو میده
      بیشتر افراد اندروید رو با سامسونگ به یاد دارند دلیلش هم همینه به هیچ برندی هم توهین نشده

      1. محمد رضا

        این طوری که شما میگی یعنی فقط سامسونگ رو موبایل قرار دادی و بقیه هیچن ولی از سامسونگ بهترم دارین

    2. امیر

      الان حرفت چیه بهترین پرچمدار ۲۰۱۹ که جزو اولین ها بود اندروید ۱۰ رو گرفت همین گوشی هستش که اکثر نویسنده ها ازش استفاده میکنن چون دستگاه مورد بررسی نوت ۱۰ بوده گفته این ویژگی ها تو سامسونگ هم از قبل بوده یا مدل مشابهش هست از اونجاییم که اکثر ایرانی ها سامسونگ دارن درست ترین انتخاب بوده تا با گوشی های اکثریت سازگار بیاد اگه اکثریت شیائومی داشتن اونوقت یه گوشی دیگه میاورد که miui داشته باشه به جای جنبه اموزشیش به چه چیزایی دقت میکنید

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه