قرعهکشی فروش ویژه دیجیکالا برگزار شد + ویدیو
با اتمام جشنوارهی فروش دیجیکالا که از ۱۸ بهمن تا ۱۸ اسفند ادامه داشت، قرعهکشی این فروش ویژه برگزار شد و برندگان خودروی تویوتا RAV4 و ۴ گوشی موبایل Apple iPhone 6s مشخص شدند.
به گزارش روابطعمومی دیجیکالا، در این قرعهکشی ۴ نفر از کاربران به اسامی: ریحانه برجی، داوود فرخی، امیر شیرازی و مریم مرتضایی، هر کدام برندهی یک عدد تلفن همراه Apple iPhone 6s شدند. قرعهکشی تلفن همراه میان افرادی برگزار شد که از اپلیکیشن این فروشگاه اینترنتی خرید کرده بودند.
بخش هیجانانگیز این برنامه، انتخاب برندهی خوش شانس خودروی تویوتا RAV4 بود که با برگزاری فرآیند قرعهکشی، سرکار خانم درنا هنرور، برندهی خوش شانس این خودورو شدند.

این قرعهکشی با حضور دبیر انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی ایران، مدیران ارشد و نمایندهی حقوقی شرکت دیجیکالا به همراه تعدادی از اصحاب رسانه، در ساختمان مرکزی دیجیکالا برگزار شد. پس از شناخت برندگان، در حضور مدعوین، با این افراد تماس حاصل شد.
چنانچه در مورد کم و کیف، نحوهی برگزاری و همچنین امتیازتان در این جشنواره، پرسشی دارید، با ایمیل PR@Digikala.com تماس بگیرید.
سلام می خواهم در قرعه کش شرکت کنم باید چیکار کنم❓❓
دیگه قرعه کشی برگزار نمیکنند؟
حیف شد?
بنظر من اگر بجای یک جایزه بزرگ، چندین جایزه کوچکتر میزاشتن و دل چندین مشتری رو شاد می کردن بهتر بود.
سلام به همه
خیلی خیلی خیلی مبارک برندگان باشه نوش جانتون دوستان
و دوستانی که رو شانس سرمایه گذاری میکنید و بعدش که نمیشه نظریه های عجیب غریب میدید که جایزه رو تقسیم میکردید و اینا … یعنی عاشق بصیرت جالبتونم!!!!!
به هیچ وجه دلمو خوش نکرده بودم به این جایزه.مبارکه برنده هاش باشه.همین که یه همسر خوب و مهربون با یه تن سالم دارم یعنی خیلی خوشبختم.مرسی دیجیکالا بابت فروشگاه خوبت.
سلام خدمت همه کارشناسان محترم و دوستان عزیز سال نو رو تبریک میگم و به برنده های خوش شانس هم تبریک میگم امیدوارم همیشه خوش شانس و موفق باشند ….. دوستان عزیز منم در اسن جشنواره حدود ۱۱ میلیون خرید داشتم که فکر کنم اصلا خرید بالاتر و. امتیاز بیشتر منظور نشده به قول خیلی از دوستان و. کاربران در ضمن در جشنواره اکثر اوقات اپلیکیشن در پرداخت نهایی ارور میداد و. همه ناچار بودن از کامپیوتر سفارششونو ثبت کنند…. به هر حال امیدوارم همه ایرانیان سال خوب و پر امیدی داشته باشند و هیچ کس نیاز به بخت و. اقبال برای رسیدن به ارزوهاش نداشته باشه با ارزوی بهترین ها برای همه
نوید. پوریان
باسلام
مبارک همه برنده ها باشه
وتبریک به دیجی کالا که جایزه واقعی میده نه مثل خیلی از شرکت ها فقط مجازی جایزه میذارن…
منطقی نیست به این شانسها دل بستن! هر ماه کلی قرعه کشی تو این مملکت انجام میشه و قاعداتاً شانس برنده شدن توش ناچیزه. اگر هم کسی می بره واقعا بخت بهش رو کرده، من تا حالا یه باز هم تو قرعه کشی ها چیزی نبردم D:
مبارکشون باشه
انشالله دل همه جوانها شاد باشه و همه زندگی خوبی داشته باشند.
دیجی عزیز سال جدید و تبریک میگم مبارک باشه جایزه ها برای دوستان که برنده شدن
ولی کاش به جای ماشین همون گوشی بود تا تعداد زیاد میشد و همه کاربران و اعضاء خانواده دیجی راضی تر میشدن بازم ممنونم از شما دوستان دیجی کالا
باباخودتونو کشتید.
شما وقتی به دیجی کالا اعتماد کردید و خیلی از وسایلتون رو از دیجی کالا میخرید یعنی بهش اعتماد و اطمینان کردید ! پس توی قرعه مشی هم بهش اعتماد کنید.
شده جریان اون جمله که میگه هرکی با ما نیست علیه ماست. دلیل نمیشه شما برنده نشدین، دروغ و تقلبی تو کار بوده باشه.
بعدشم همینه که هست، دیجی کالا تقلب هم کرده باشه تازه میشه مثل شرکت های دیگه، پس همه همینن! البته دیجی کالا منصف هستش به نظر من.
یه عده میگن خرید و امتیاز بیشتر چه نقشی داشته و اصلا به کار نیومده.
سواد دارین شما ؟
فرض کنین ۱۸ بهمن شماره سفارش ها ۱۰,۰۰۰ بوده باشه و ۱۸ اسفند هم با شماره ۲۰,۰۰۰ سفارش ها تموم شده باشن.
اون آقایی که ۵۰۰ امتیاز داشته مسلما شانسش بیشتره تا اونی که ۲۰ امتیاز داشته.
چون وقتی یه شماره سفارش به صورت رندوم انتخاب بشه احتمال اینکه جز اون ۵۰۰ تا باشه بیشتره تا اون ۲۰تا.
از یه طرف هم اون ۵۰۰ امتیاز داره با ۹۵۰۰ امتیاز از اشخاص دیگه رقابت میکنه که اینبار شانس اون ۵۰۰ امتیاز کمتر هستش. کمی واقع بین باشین.
خود من هم خرید داشتم. ولی هیچوقت اینطوری نگفتم. حتی به یه گوشی اپل بیشتر از RAV4 نیاز داشتم. ولی خب نشد. بیام خودمو بکشم ؟ اگرم هزینه ای کردم اومده تو زندگی خودم و دیجی کالا منو مجبور نکرده بود که ازش خرید کنم.
مبارکشون باشه ولی به نظرم زیاد جالب نبود
سلام تبریک می گم به هر کسی که برنده شده. فقط لطفا به صورت متن هم اسامی رو اعلام بفرمایید تا کسانی مثل من که اینترنت ضعیفی دارند هم مطلع بشن. با تشکر
خیلی لازمش داشتم !!!!
مردم شانس دارنا آیفون ۶
با سلام و تبریک سال نو
در مورد قرعه کشی باید هنگام خرید یا پس از اون به تعداد امتیازهای دریافتی شماره سریال به مشتری اعلام میکردند دقیقا مثل شماره کارتهای قرعه کشی های چای و برنج و … تا هنگام اعلام کسی شاکی نشه .
ایکاش ماشین به یکی میرسید که واقعا نیاز بهش داشته باشه. نمیدونم چرا اینطوریه معمولا…. طرف باباش نمایشگاه ماشین داره یه ریو۴ هم برنده میشه….
ایکاش کسی میبرد که واقعا به این ماشین احتیاج داشته باشه…..
موقع تقسیم شانس مارو کلا توی صف راه ندادن……. LOOOOOL
درود به همه
مخصوصا دیجی کالا بابت سایته خوبشون
من بابته دوستانی که بد گفتند در مورد شما خیلی ناراحت شدم ازاینکه جنبه همچین قرعه کشی نداشتند برا خودم متاسفم .و افتخار میکنم که همچین سایتی داخل ایران هست .واز تمامی کسانی که زحمت میکشند بسیار سپاس گذارم .
من ۱۵ امتیاز داشتم ولی این دلیل نمیشه که من حتما در مقابل کسی که ۳ امتیاز داردحتما برنده ماشین باشم !!!
دوستانیکه بنظر ناراحت میان اول بهشون توصیه میکنم معنی شانس ، احتمال و قرعه کشی را مطالعه بفرمایند و بعد در اینجا یا جاهای مشابه ابراز فضل کنن
.
.
.
.
مبارک برنده ها
تشکر از دیجی کالا
و آرزوی تکرار و بیشتر شدن جوایز در آینده
عید همگی مبارک ، سال خوبی داشته باشید
شادباش میگم به برندگان من یک پیشنهاد داشتم اینکه اگر خواستین برای ساله بعد قرعه کشی ای همرا با ماشین داشته باشین لطفا به جای یک خودرو گران قیمت چند خودرو استاندارد را در قرعه کشی تو قرار بدین مثلا به جای یک ماشین ۲۱۵ میلیون تومانی ۵ عدد پژو ۲۰۶ قرار بدین تا تعداد برنده ها بیشتر بشه.
کاش به جای این جایزه گنده ۸۰ تا ایفون روی جایزه هاتون میزاشتین ، اینجوری تعداد بیشتری شاد میشدند ،
دیجی کالا بنگاه خیریه نیست. کاملا درسته. دنیا هم بر اساس تصادف و احتمال شده اینی که الان ما توش نفس میکشیم. ممکنه خالقی داشته ولی لزوما این خالق، پروردگار نیست. یعنی اصولا نمیتونه اینطور باشه. وگرنه بیرون اینهمه گرسنه و فقیر گوشه خیابونا نمیمردن و این طرف دختر یک نمایشگاه دار برنده جایزه ۲۰۰ و اندی میلیونی نمیشد. انسان ذاتاموجود ساده لوح دلخوشیه که فقط سعی میکنه واسه خودش خدا و چشم عدالت و قصه بسازه چون انسان اساسا با امید زنده است.
الحاد البته درسته
واقعا نمی دونم دیجی کالا چطور یه همچین نظراتی رو منتشر می کنه!
دوست عزیز
بر اساس قوانین احتمال، همه چیز ممکنه اتفاقی به وجود امده باشه حتی همین سایت دیجی کالا! اما کدوم آدمی باور می کنه دیجی کالا خود به خودی ساخته شده باشه و موسسی نداشته باشه؟ چه برسه به دنیا با اون بزرگیش!
اون خدایی هم که شما توصیف می کنی بیشتر شبیه بابا نوئله که وظیفش کمک کردن به فقرا و گرسنگان و دست بردن تو نتیجه قرعه کشی برای براورده کردن ارزوی آدمهاست!
حتی برفرض اگه خدا این کار رو هم می کرد، دیگه فقیر و گرسنه ای باقی نمی موند ولی باز هم شما نبود فقیر و گرسنه را دلیلی بر وجود داشتن خدا قرار نمی دادی و می گفتی این هم تصادفیه!
درست مثل میلیاردها قابلیت بزرگ و کوچکی که پیرامون ما و در داخل بدن ما وجود دارند و به طرز معجزه آسایی پیچیده و دقیق و منظم فعالیت می کنند و اگر فقط یکیشون درست کار نکنه زنده موندن ما محاله اما شما همه اینها رو تصادفی می دونی!!! واقعا که ساده لویی
مبارک اونایی باشه که برنده شدن
اونایی که مثل منم برنده نشدن حتی با امتیاز نسبتا خوب باید این رو هم لحاظ کنن که تعداد شرکت کننده ها زیاد بوده و وهمه اونا هم امیدوار به برنده شدن بودن
من خودم قرعه کشی قبول دارم چون با توجه به احتمالات حتی اگه یه تاس هم بندازیم احتمال ۶ اومدن یک به شش هستش ، حال که تعداد نفرات انقدر زیاده … .
به نظرم دیجی با توجه به روحیات مردم باید شفاف تر قرعه کشی اجرا می کرد تا این ابهام واسه بعضی ها پیش نمی اومد..
در هر صورت برنده ها حالشو ببرن;-) 😉 😉