نقد و بررسی آیفون ۶s در دیجی‌کالا مگ

۱ آبان ۱۳۹۷ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۰ دقیقه

دیگر برایمان عادت شده که هر سال منتظر معرفی جدیدترین قابلیت‌های دنیای گوشی‌ همراه در قابی کوچک به نام آیفون باشیم. اپل هر سال تمام نوآوری‌ها و نتیجه زحمات یک‌ساله‌ی گروه توسعه‌ی گوشی‌اش را در کنفرانسی به همگان معرفی می‌کند. اپل هر دو سال طراحی ظاهری گوشی‌های خود را تغییر می‌دهد. سال قبل و در پی تعجب همگان، اپل با آنکه قبل‌تر اعتقادی به نمایشگر با اندازه‌ی بزرگ نداشت؛ گوشی‌های خود را نمایشگر‌هایی بزرگ‌تر به بازار عرضه کرد. سال قبل دو آیفون با طراحی کاملا جدید و با نمایشگر‌های ۴٫۷ و ۵٫۵ اینچی معرفی شدند. آیفون ۶ بیشترین فروش را در بین آیفون‌هایی که تاکنون معرفی‌شده بودند، داشت. اپل، بعدازاین آیفون ۶ پا را فراتر گذاشت و در شهریورماه سال ۱۳۹۴ گوشی «آیفون ۶s» را با شعار “تنها چیزی که تغییر کرده، همه چیز است.” معرفی کرد.

نمایشگری با فن‌آوری لمسی جدید، استفاده از آلیاژی مقاوم‌تر برای ساخت بدنه، سیستم‌عاملی از نو طراحی‌شده با قابلیت‌های خارق‌العاده، دوربین‌هایی بهتر با قابلیت‌های جدید و حتی حس‌گر اثرانگشت سریع‌تر و دقیق‌تر از تغییرات آیفون جدید در مقایسه با نسل قبلی‌اش هستند.

اپل آن‌قدر در ساخت گوشی جدیدش حوصله و نوآوری به خرج داده که توجه هرکسی را به‌سوی آیفون جدید جلب می‌کند. اگر قصد خرید یا آپدیت به جدیدترین آیفون را دارید، خواندن مقاله‌ی زیر را از دست ندهید.

لمسی از جنس آینده (صفحه‌ی نمایش)

جذاب‌ترین تغییر آیفون ۶s را می‌توان در بخش نمایشگر آن دید. اپل برخلاف بسیاری از شرکت‌ها که سعی دارند با افزودن به تعداد پیکسل‌ها و یا تغییر در نوع نمایشگرشان، نو‌آوری‌هایی در گوشی محبوبشان ایجاد کنند؛ از فن‌آوری جدیدی با نام «لمس ۳ بعدی» (۳D Touch) رونمایی کرد. سازوکار این صفحه‌ی لمسی به‌گونه‌ای است که با تشخیص میزان فشار وارد آمده به نمایشگر، عملکرد‌های مختلفی را انجام می‌دهد. این فن‌آوری با استفاده از سخت‌افزاری جدید به نام «موتور لمس و ضربه» (Taptic Engine) با بازخوردی به کاربرش را مطلع می‌کند که در حال حاضر چه مقدار فشار به نمایشگر وارد می‌آورند. میزان فشار وارده از طریق حس‌گر‌های لمسی که با نور پس‌زمینه یکپارچه‌شده‌اند دریافت می‌شوند. حس‌گر لمسی میزان فشار‌های میکروسکوپی را همراه با سیگنال‌های دریافتی از طرف حس‌گر‌های لمس و شتاب سنج سنجیده و پاسخ سریع و دقیق با استفاده از الگوریتم‌های تعریف شده ارائه می‌کند. به زبان ساده‌تر؛ با فشار آوردن بیش‌از‌حد معمول روی نمایشگر گوشی آیفون ۶S باید انجام یک سری عملیات جدید را از گوشی انتظار داشته باشید. برای مثال با استفاده از فن‌آوری لمس سه‌بعدی می‌توانید با فشار آوردن روی آیکون برنامه‌های مختلف به میان‌برهای داخل برنامه دسترسی مستقیم داشته باشید. همچنین در برنامه ایمیل و پیام کوتاه هم می‌توانید پیش‌نمایشی از تصاویر یا لینک‌ها را ببینید.

Digikala_Apple_iPhone_6s_Review_03

اگر این فن‌آوری جدید را کنار بگذاریم، نمایشگری ۴٫۷ اینچی از نوع LCD با فن‌آوری IPS و تراکم ۳۲۶ پیکسل بر اینچ برای آیفون جدید در نظر گرفته شده است. این دقیقا همان نمایشگر آیفون ۶ است که در جدیدترین آیفون شرکت اپل هم استفاده‌شده است. این نمایشگر  که با نام تجاری رتینا شناخته می‌شود با پوششی از شیشه‌ای مقاوم شده به‌وسیله‌ی یون در کنار پوششی مقاوم در برابر آب، عرق و اثرانگشت محافظت می‌شود. زاویه‌ی دید این نمایشگر عالی است و روشنایی فوق‌العاده‌ای زیر نور خورشید دارد. بر خلاف نمایشگر‌های گوشی‌های سایر برندها؛ نمایشگر‌ آیفون ۶s، رنگ‌ها را در نزدیک‌ترین حالت به رنگ‌های طبیعی نمایش می‌دهند. برای این نمایشگر حس‌گرهای مجاورت و روشنایی هم در نظر گرفته شده‌ تا بتواند خود را با شرایط محیطی به‌خوبی تطبیق دهد.

خداحافظ خمیدگی ( طراحی و ساخت)

بعد از حرف‌وحدیث‌های فراوان در مورد خم شدن آیفون ۶ پلاس، اپل در تولید سری جدید آیفون‌هایش از آلومینیومی آلیاژی استفاده کرده است. در ساخت این آلومینیوم،  آلیاژهای مس، منیزیم، منگنر، سیلیکون، قلع و روی به‌کاررفته‌اند. آلومینیوم سری ۷۰۰۰ که قبل‌تر در ساخت ساعت اپل استفاده‌شده بود، حالا به آیفون آمده است. این آلومینیوم علاوه بر اینکه در مقابل خط‌و‌خش مقاومت بالایی دارد؛ در مقایسه با آلومینیوم واقعی ۶۰ درصد هم مقاومت بیشتر دارد. ازنظر وزنی، این آلومینیوم وزنی مشابه آلومینیوم استفاده‌شده در آیفون نسل قبلی دارد.

آیفون جدید با توجه به استفاده از آلومینیوم جدید ۱۳۸٫۳ در ۶۷٫۱ میلی‌متر اندازه دارد. همچنین نزدیک به ۱۴۳ گرم وزن و ۷٫۱ میلی‌متر هم ضخامت دارد. بر خلاف چیزی که  تصور می‌‌شود اضافه‌وزن آیفون جدید به خاطر استفاده از  آلومینیوم سری ۷۰۰۰ نیست. بلکه فن‌آوری جدید لمس سه‌بعدی و موتور ضربه و لمس باعث این تغییر وزن و اندازه در مقایسه با وزن ۱۲۱ گرمی و ضخامت ۶٫۹ میلی‌متری آیفون ۶ شده‌اند.

Digikala_Apple_iPhone_6s_Review_04

دقیقا مثل آیفون قبلی، روی لبه‌ی بالایی این گوشی هم خالی است. کلید‌های کنترل صدا و کلید مخصوص بی‌صدا کردن گوشی روی لبه‌ی سمت چپ و کلید روشن/خاموش روی لبه‌ی سمت راستی گوشی مشاهده می‌شوند. روی لبه‌ی پایینی هم جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا، میکروفون اصلی، پورت لایتنیگ و اسپیکر اصلی گوشی به ترتیب از چپ به راست دیده می‌شوند. روی قاب جلویی گوشی نمایشگر ۴٫۷ اینچی‌اش قرارگرفته است. بالای این نمایشگر دوربین سلفی، اسپیکر مکالمه و حسگر‌های روشنایی و مجاورت قرارگرفته‌اند. زیر نمایشگر هم کلید خانه که در زیر خود حس‌گر اثرانگشت را به همراه دارد قرارگرفته است. روی قاب پشتی هم نوار‌های پلاستیکی آنتن دهی دیده‌ می‌شوند. در بالای قاب پشتی دوربین جدید در کنار فلش و میکروفون دوم قابل‌مشاهده هستند. کمی پایین‌تر لوگوی تجاری اپل به چشم می‌خورد. در انتهای قاب هم برند تجاری آیفون حک‌شده است. تا اینجای کار این طراحی با طراحی نسل‌ قبلی هیچ تفاوتی ندارد. اگر دنبال تفاوت این دو گوشی هستید، تنها یک حرف S که درون مربعی زیر برند تجاری آیفون روی قاب پشتی قرارگرفته می‌تواند وجه تمایز آیفون ۶s با نسل قبلی‌اش باشد.

به لطف لبه‌های گرد در دست گرفتن گوشی با یک دست راحت است. کلید‌های و پورت‌ها دقیقا همان‌جایی هستند که باید باشند. دسترسی به آن‌ها ساده و راحت است. البته باید گفت که یک سال از عمر این طراحی می‌گذرد و انتظار می‌رفت تا اپل تغییرات کوچکی مثل تغییر در طراحی دوربینی که از بدنه‌ی پشت بیرون زده داشته باشد. دوربین بیرون زده از قاب پشتی و نوار‌های پلاستیکی آنتن دهی همگی در زشت کردن گوشی دست‌به‌دست هم داده‌اند. البته نباید از وزن زیاد گوشی هم چشم‌پوشی کرد. این وزن زیاد حمل‌ونقل گوشی را کمی دشوار کرده است.

تغییری پس از ۴ نسل (دوربین)

اپل علاوه بر بدنه و نمایشگر برای دوربین آیفون ۶s هم سنگ تمام گذاشته است. دوربینی با سنسور ۱۲ مگاپیکسل را بعد از چهار نسل روی آیفون جدید شاهد هستیم. علاوه بر این، می‌توان با این دوربین ویدیوهایی با رزولوشن ۴K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه هم ضبط کرد. سنسور جدید همان دریچه دیافراگم f/2.2 را دارد. اپل می‌توانست در کنار افزودن تعداد پیکسل به تصاویر از دریچه‌ی دیافراگم گشاده‌تری برای ثبت تصاویر بهتر استفاده می‌کرد. همچنین این سنسور می‌تواند تصاویری با پیکسل‌هایی به‌اندازه‌ی ۱٫۲۲ میکرون‌متر ثبت کند، که در مقایسه با نسل قبلی کوچک‌تر شده‌اند. همچنین استفاده از فن‌آوری جدید «جداسازی عمیق پیکسلی» (Deep Trench Isolation) به بهبود کیفیت تصاویر کمک می‌کند. در این فن‌آوری با جداسازی هر پیکسل از پیکسل‌های مجاورش از رنگ‌پریدگی تصاویر جلوگیری می‌شود.

رابط کاربری دوربین هم تغییر زیادی نکرده است و حالت‌های عکاسی و فیلم‌برداری همان‌هایی هستند که در آیفون ۶ شاهدشان بودیم. تنها تفاوت را می‌توان همان فیلم‌برداری ۴K دانست که امکان انتخاب آن در بخش تنظیمات اصلی گوشی وجود دارد. البته نباید از کنار قابلیت جدید «تصاویر زنده» (Live Photo)  ساده گذشت. در این حالت آیفون در شرایطی قرار می‌گیرد که چند ثانیه قبل و بعد از ثبت تصویر را در حافظه‌ی خود ثبت می‌کند. بعد از ثبت تصاویر، آیفون  از این چند ثانیه، یک فایل Gif تولید می‌کند که اپل آن را تصاویر زنده نام‌گذاری کرده است. با استفاده از قابلیت جدید لمس سه‌بعدی این تصاویر به حالت متحرک نمایش داده می‌شوند.

Digikala_Apple_iPhone_6s_Review_02

به جرات می‌توان گفت که کیفیت تصاویر آن‌طور که بایدوشاید بهتر از نسل قبلی نیست. اما شفافیت، کنتراست و تراز سفیدی مثال‌زدنی در تصاویر این گوشی مشاهده می‌شوند. همچنین حدومرز رنگ‌ها در آن‌ها حفظ‌شده‌اند. می‌توانید برای مقایسه تصاویر این گوشی با سایر گوشی‌ها به بخش ابزار مقایسه عکس دیجی کالا رجوع کنید.

البته در کنار ضبط ویدیو‌های با رزولوشن ۴K، امکان ضبط ویدیو با رزولوشن HD و سرعت خارق‌العاده ۲۴۰ فریم بر ثانیه وجود دارد. ضبط این‌گونه ویدیو‌ها که در هنگام پخش به صورت آهسته نمایش داده می‌شوند، خالی از لطف نیست.

دوربین سلفی هم چند پله‌ای پیشرفت داشته است. اپل برای دوربین سلفی هم  کم‌کاری نکرده و بعد از سنسور ۱٫۲ مگاپیکسلی حالا سنسوری ۵ مگاپیکسلی را برای دوربین سلفی آیفون جدید استفاده کرده است. البته حالت «تصاویر زنده» و ضبط ویدیو‌هایی با رزولوشن Full HD هم برای این دوربین در نظر گرفته شده است. برای محیط‌های کم‌نور هم نمایشگر گوشی نقش فلش را بازی می‌کند و با توجه به تراز سفیدی محیط ، نور کافی و مناسب برای ثبت تصاویر با شفافیت مطلوب را تولید می‌کند.

پیشرفتی بزرگ در سرعت ( سخت‌افزار، سیستم‌عامل و کارآیی)

تراشه‌ی قدرتمند و ۶۴ بیتی با سبک و سیاق نام‌گذاری اپل برای آیفون ۶s در نظر گرفته شده است. روی تراشه‌ی A9 که لیتوگرافی ۱۴ نانومتری دارد؛ دو هسته پردازنده‌ باقدرت پردازش ۱٫۸ گیگاهرتز و معماری ARMv8، پردازنده‌ی گرافیکی که هنوز ماهیت آن مشخص نیست به همراه ۲ گیگابایت رم از نوع LPDDR4 قرارگرفته‌اند. این تراشه نه‌تنها در اندازه نسبت به تراشه‌ی A8 بزرگ‌تر شده؛ بلکه ازنظر پردازشی هم به ادعای اپل نزدیک به ۷۰ درصد سریع‌تر شده است. همچنین اپل ادعا دارد که پردازنده‌ی گرافیکی آیفون جدید هم در مقایسه با نسل قبلی‌اش پیشرفتی ۹۰ درصد داشته است.
جدا از پیشرفت‌های تراشه‌ی اصلی، تراشه‌ی مودم هم که ساخت شرکت کوالکام است، حالا از شبکه‌های ۴G نوع ششم پشتیبانی می‌کند که سرعت اتصال به اینترنتش در مقایسه با نسل قبلی دو برابر شده است. همچنین این گوشی در همان ظرفیت‌های ۱۶، ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی به بازار عرضه شده است. تراشه‌های این حافظه‌های داخلی هم ساخت شرکت توشیبا هستند.
آیفون جدید از یک سیم‌کارت در شبکه‌ی ۴G پشتیبانی می‌کند. امکان اتصال به اینترنت از طریق Wi-Fi، امکان اتصال به دستگاه‌های سازگار از طریق بلوتوث هم برای کاربران آیفون جدید فراهم شده است. همچنین امکان استفاده از «پرداخت سریع اپل» (Apple Pay) به کمک NFC موجود در این آیفون هم وجود دارد.
استفاده از قفل‌های امنیتی بیومتریک که بعد از آیفون ۵s در گوشی‌های شرکت‌های دیگر هم مورد استفاده قرار گرفت. حالا با سرعت و دقت بیشتری می‌تواند قفل گوشی شما را باز کند. این حس‌گر پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای داشته و کارآمدتر شده است. این حس‌گر می‌تواند امنیت کامل را به آیفون بیاورد؛ تشخیص تا پنج انگشت کاربر در کسری از ثانیه از قابلیت‌های حس‌گر جدید است.
اما نکته منفی در مورد این گوشی کاسته شدن از ظرفیت باتری این گوشی در مقایسه با آیفون نسل قبلی است. باتری با ظرفیت ۱۷۱۵ میلی‌آمپرساعت برای آیفون ۶s در نظر گرفته شده است. اپل ادعا کرده حتی با توجه به کاسته شدن از ظرفیت این باتری، همان زمان و بازده قبلی را خواهد داشت.
در کنار این سخت‌افزار جدید، اپل سیستم‌عامل خود موسوم به iOS را برای این گوشی از ابتدا کدنویسی کرده است. این سیستم‌عامل که کنار فن‌آوری لمس سه‌بعدی قابلیت‌های جذاب و منحصربه‌فردی را به آیفون ۶s داده‌اند. حالا گوشی به هر لمسی با فشار‌های مختلف عکس‌العمل نشان می‌دهد. امکان از تصاویر زنده برای تصاویر پس‌زمینه و دسترسی به میان‌برهای برنامه از صفحه‌ی اصلی از قابلیت‌های آیفون جدید در این نسخه از  iOS هستند.

جمع‌بندی

پس از گذشت یک سال از معرفی آیفون ۶، اپل آیفون ۶s را با قابلیت‌های جدید اما با همان طراحی تکراری به بازار عرضه کرد. تراشه‌ی قدرتمند و کم‌مصرف A9، لمس سه‌بعدی، استفاده از آلومینیوم سری ۷۰۰۰ در ساخت بدنه، دوربین‌های ۱۲ و ۵ مگاپیکسلی و سیستم‌عاملی هماهنگ با سخت‌افزار جدید آیفون از تغییرات این گوشی هستند. اگر منصف باشیم باید در نظر بگیریم که نوآوری اپل در تمامی قسمت‌های مهم شامل حال این گوشی شده است. اما طراحی قدیمی، کاسته شدن از ظرفیت باتری و سنگین‌تر شدن این گوشی می‌توانند از نقاط ضعف آن به شمار آیند. به‌روزرسانی به آیفون جدید برای کسانی که می‌خواهد سرعت بیشتر را در کنار فن‌آوری جدید تجربه کنند توصیه می‌شود. اما با در نظر گرفتن تغییراتی مثل دوربین که تغییراتشان به چشم نمی‌آید، خرید این گوشی خرج اضافی است.

Digikala_Apple_iPhone_6s_Review_01

راهنمای خرید آیفون
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۱۲۰ دیدگاه
  1. Avatar sajad

    سلام دوستان من می خواستم گوشی بخرم بعد یه عده کفتن iPhone یه عده گفتن Samsung 6s . من موندم کدومو بخرم من بیشتر از iPhone 6 plus خوشم اومد تا این که دیروز فهمیدم iPhone 6s plus هم اومده که بهتر از قیلیه به نظر شما من کدومش و بگیرم……… ممنون میشم اگه یه قیمت حدودی از iPhone 6s plus 64 gb به من هم بدید …… ممنون

    1. Avatar فرهاد

      روزای اولی که میاد قیمت ها فضاییه دوست عزیز.
      توصیه میکنم یکم صبر کنی

  2. Avatar هادي

    باسلام
    ممنون از مطالبتون
    فقط ترجمه ی شعار آیفون ۶اس رو اشتباه نوشتید.
    The only thing that’s changed is everything.
    تنها چیزی که تغییر کرده همه چیز است…

  3. Avatar Great M

    شعار آیفون آن چیز که تغییر کرده همه چیز است هستش نه آن چیز که تغییر نکرده همه چیز است،اشتباه بدی بود!

  4. Avatar محمدرضا

    اپل سرانجام بر طمع بیش از حدش غلبه کرد و یکی از بزرگترین مشکلات ایفون رو با دو برابر کردن رم برطرف کرد (مشکل بزرگی که من با سیکس پلاسم دارم و با نوت چهار بهیچ وجه وجود نداره) و حالا که صفحه بزرگ و قلم و کیبرد رو هم (در کپی که از سرفیس پرو سه کردن) پذیرفتن اگر دلیوری مسیج رو هم اضافه کنن (که البته چهارده ساله که سایر برندها این قابلیت رو دارن) به سطح قبال قبولی برای کارکرد ح ر ف ه ای میرسه و طبعا در همراهی با ظاهر زیبا و طراحی دوست داشتنیش ترکیب خوشایندی خواهد بود… اما یه صحبت با دوستان متعصب ، کمپانی ها وظیفشون اینه که به ما خدمت کنن و در قبال محصول از ما پول میگیرن پس لزومی نداره ما ذوب شده و مثل یه ویزیتور طرفدار بی قید وشرطشون باشیم ، اپل و سامسونگ و مایکروسافت هر کدوم قابلیتها و مزایای خودشون رو دارن و مثلا همونطور که زی ب ایی و طراحی عالی ایفونها قابل انکار نیست امکانات فوق العاده کاربردی و شگفتیهای نرم افزاری سامسونگ بویژه در سری نوت هم چشمگیر هست و نیز مایکروسافت با بهترین گجت همه دورانها که سرفیس سه عزیز هست اما هر سه ضعفها و ایرادات واضحی دارن و کاربرها بجای انکار این ضعفها و نسبت دادن ایرادات غیرواقعی به م ح صولات دیگران شبیه کاری که تماشاگران متعصب فوتبال میکنن(مثل صحبت از هنگ و لگ در پرچم دارهای اندروید که دست کم دو سال هست که دیگه وجود ندارند مگر ر برای کسی که انتی ویروس نصب نکرده و یا ضربه خورده) باید کمپانی های محبوبمون رو تحت فشار بگذ ا ریم تا ایراداتشون رو برطرف کنن و این رقابت در نهایت بنفع مصرف کننده هاست شخصا هر سه کمپانی رو دوست دارم و محصولا ت خوبشون رو تحسین میکنم و ایراداتشون رو هم صریحا میگم و هیچ عقد اخوتی هم باشون نبستم و اگه فردا روزی هوواوی یا شیایومی بتونن محصولات بهتری تولید کنن بدون درنگ هر سه رو رها میکنم چون درینجا وفاداری بیمعنی هست چون ما پول میدیم و رابطه عاشقانه ای با این کمپانی ها نداریم

    1. Avatar مصطفي

      در اینجا شما به مشکل برمیخورید:
      زمانی که شما لپ تاپ، تبلت و گوشیتون هر سه از اپل باشه، راحتی استفاده خیلی فرق میکنه با زمانی که یکیش اندروید باشه یکیش iOS و یکیشم windows حتی نسخه۱۰.
      به شخصه با استفاده حرفه ای از سه سیستم عامل توصیه میکنم که همه رو از یک نوع بگیرید combination بهتری خواهید داشت.

    2. Avatar امیرحسین مصطفوی

      محمد رضا عزیز صحبت‌هاتون بسیار منطقی بود.
      کاملا باهاتون موافقم.
      آقای مصطفی عزیز خدمت شما عرض کنم که بعید میدونم فردی با طرز تفکر آقای محمدرضا محصولات اپل رو انتخاب کنه. به دلیل قیمت بیش از حد بالا و انحصاری بودن محصولاتش.
      به نظر من تنها موقعی با داشتن چند محصول از چند کمپانی به مشکل برخواهید خورد که یکی از محصولات انتخابیتون اپل باشه. چرا که اپل به دلیل انحصار طلبی، محصولاتش رو طوری طراحی میکنه که بهترین نتیجه رو با دیگر محصولاتش داشته باشه و هیچ همخوانی با محصولات کمپانی‌های دیگر نداره.
      اما این مورد در مورد اندروید و ویندوز صدق نمیکنه و خیلی راحت میتونید از این دو در کنار هم استفاده کنید.

  5. Avatar محمد امين

    سلام من آیفون ۶ پلاس دارم موندم اینو بگیرم یا نوت ۵ یا اس۶ادج راهنماییم کنین لطفا البته باید بگم تا اسفند میخوام منتظر بمونم چون اون موقع میتونم بگیرم واسه تولدم با سپاس بی پایان از دیجی کالا مگ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  6. Avatar حافظ

    دوست نویسنده همه اونایی که به روز رسانی میکنن دنبال سرعت و فن آوری هستن ! شما کسی سراغ داری غیر این باشه ؟(مثلا داخل یه طراحی جدید سیستم نوکیا۱۱۰۰ باشه میرین دنبال اون؟!!) بعدشم در جواب دوست عزیزمون هییییییچ آیفونی به هیییییچ وجه لگ نداره (جیلبریک نکردم نمیدونم شرایط جیلبریک رو ) . ودر آخر در جواب اون یکی دوستمون که قصد دارن از اندروید بیان به آی او اس باید بگم بخاطر هر دقیقه ای که این کارو دیر انجام دادی احساس پشیمونی میکنی !

  7. Avatar mahdi

    این گوشی از همه گوشی های ساخته شده اپل بهتره این که معلومه
    ولی
    اگه ایفن۵sدارید لازم نیست عوض کنید و اینو بخرید چون تغیراتش زیاد نیس و خرج اضافیه و باید منتظر ایفن۷ بود
    اگه هم ایفن ندارید چند وقت دیگه وقت خرید ایفن۶ هست

  8. Avatar محدثه

    مرسی از دوستان به خاطر نظر دادن…بله اقای وهاب مقایسه این پرچمدارها اشتباهه اندکی…اما انتخاب بینشون سخته واقعا…دقیقا به قول خودتون قلم نوت فوق العاده است ولی لبه های اس ۶ اج هم خیلی خوبن!!!ای کاش سامسونگ نوت ۵ اج رو میساخت…درسته نوت اج رو داره اما یک طرفه بودن لبه ی خمیده به نظرم زیبا نیست…قلم نوت و اج دو طرفه در کنار هم فوق العاده است….در جواب اقای اریان باید بگم که یکی از علل شک ام برای خرید سامسونگ اینه که شارژ دهی اش خیلی بهتر شده از اپل!!!ولی بدنه اش درسته شیشه و فلز شده اما شیشه پشت اش میگن خیلی اسیب پذیره:(….مرسی از دوستانی که نظر بنده رو درست فهمیدن درباره اس ۴ و ۴ اسD:…….ولی من بازم نمیتونم تصمیم بگیرم:(……..
    مزیت ایفون به نظرم سیستم عاملش هست فقط (و یه خورده هم کلاس داشتنش!!!)البته تاچ سه بعدی رو هنوز چون باهاش کار نکردم نمیدونم ….اما سامسونگ باتری بهتری روی کاغذ داره و کیفیت صفحه نمایش اش از نظر وضوح تصویر بهتره!!!دوربین اش رو هم که میگن بهتره….ای کاش دیجی یه مقایسه بین دوربین ۶اس و ۶اس پلاس وپرچمدارهای سامسونگ میذاشت:)
    یه مزیت سامسونگ هم خدمات پس از فروشه….من در مورد خدمات پس از فروش اپل اطلاعی ندارم….تو ایران شرکتی هست که خودش گارانتی بده …درسته که در ارتباط با اپل نیست به خاطر تحریم ولی از هیچی بهتره اگه باشه…ممنون میشم در این مورد هم اطلاعاتی بدید…..و اینکه میگن تو ای او ا زیاد دست کاربر نسبت به اندروید باز نیست منظور چیه؟چون خودم تو استفاده ازش زیاد دست بسته بودن رو حس نکردم!!!!!!!!
    بازم ممنون از نظرات دوستان

    1. Avatar مصطفي

      من با گوشی هایs4, s5 و ,۴s,5s ,6 کار کردم.از تجربه کاری اپل راضی ترم و به خیلی ها پیشنهاد کردم آیفون بخرند که با عوض کردن گوشی اندرویدیشونن اصلا از آیفون خوششون نیومد. از دلایلش ارتباطات کم گوشی های آیفون هست، در گوشی های اندرویدی شما میتونید از بلوتوث و nfc و حتی از انتقال فایل ها روی فلش از طریق کابل otg و… استفاده کنید در صورتی که در آیفون شما فقط AirDrop رو دارید که برای انتقال اطلاعات بین دستگاه های اپلی هست( در آیفون چیزی به نام file manager نیست). شما میتونید از هر جایی یک نرم افزار رو برای اندروید دانلود و نصب کنید در صورتی که در آیفون تنها انتخاب AppStore هستش. عدم امکان دانلود مستقیم موسیقی از طریق مرورگر در آیفون، برای انتقال موسیقی به گوشی باید مراحل بیشتری رو طی کنید. هر چند که سه ماه اشتراک رایگان اپل میوزیک رو هم میتونید دریافت کنید. ( برای همین هم هست که آیفون امنیت بیشتری داره.آیفون اجازه دانلود موسیقی و فیلم رو به شما نمیده وفقط میتونید به صورت آنلاین تماشا کنید)
      ولی در عوض در آیفون شما کمتر با لگ مواجه میشید، یکی از دلایلش iOS و یکی هم سختگیری برای تولید برنامه توسط اپل است، در کنار اون قابلیت هایی مثل FaceTime, iMessage, iCloud
      Syncing و… هست که باوجود این که تو محصولات بقیه پرچمدار ها هم هست ولی آیفون خیلی بی نقص تر کار کرده.
      درباره سخت افزار هم بهتره عملکرد رو در نظر بگیرید که به عقیده ی من آیفون بهتر عمل کرده ولی چند لحظه سرعت بیشتر به این معنی نیست که محصولات دیگرو نادیده بگیرید.
      درمورد صفحه نماش هم باید بگم رزولوشن اصلا نمیتونه تاثیر گذار باشه چون در آیفون شما به هیچ وجه نمیتونید پیکسلی رو مشاهده کنید و رزولوشن اضافی وقتی که چشم اصلا نمیتونه مشاهده کنه بی معنیه، در عوض آیفون روشنایی بیشتر زیر نور آفتاب به شما ارائه میده و رنگ ها هم واقعی ترند. ولی رنگ ها در صفحه نمایش های amoled پر رنگ ترند که بعضی ها بیشتر دوست دارند.
      در مورد دوربین هم سامسونگ رنگ ها رو پر رنگ تر نشون میده و رزولوشن بالاتری داره ولی در آیفون رنگ ها به واقعیت نزدیک ترند و در شب بهتر میشه عکس گرفت.
      اگر از آیفون استفاده نکردید برای اولین بار با محیط نا آشنایی مواجه میشید.
      بابت طولانی شدن متن عذر خواهی میکنم

      1. Avatar محدثه

        اقای مصطفی ممنون از توضیحات جامع و کاملتون:)در انتخاب ایفون مصمم تر شدم

      2. Avatar مصطفي

        خواهش میکنم، از برنامه ی move to iOS برای انتقال اطلاعاتتون از اندروید به iOS استفاده کنید.

  9. Avatar عماد

    من خودم دوست داشتم بخرم ولی ۱۲۸ گیگش ۹ میلیون تومان و ۱۶ گیگش که واقعا کمه ۴ میلیونه من که میرم دنبال ۶ خالی

  10. Avatar Mr.kamalian

    بهتر بود اسم مقاله رو میزاشتید (پاچه خواری اپل)

  11. Avatar Ali

    سلام
    چرا شما متنتون با نتیجه گیریتون انقد فرق داره.
    نویسنده تو متن همه ویژگی ها رو فوق العاده میدونه ولی تو نتیجه گیری یچیز دیگه میگه.
    واقعا وقتی گوشی ای مثل g4 با حسگر ۱۶ مگاپیکسلی و دیافراگم ۱.۸ هست و لرزشگیر نسخه جدید دوربین آیفون جدید ذوق زدگی نداره.در مورد سخت افزار هم باید گفت که آیفون هر سال میاد اون نمودارو میکشه و میکه ۲x faster و gpu نمیدونم فلان.
    فناوری ۳d touch یا همون حساس به فشار هم که دیگه تو mate s هم دیدیم ولی اینو قبول دارم که اپل به نحوه کامل تری ارائش داد.
    ولی این متنو بیشتر واسه خبری که تو سایت اصلی گذاشته بودین و گفته بودین دوربین قدرتمند نوشتم.اگه ملاک عکاسی تو روز باشه یه میان رده اندرویدیم الان تو روز عکسایی قابل قبول میگیره.
    دوربین اپل واسه خود آیفون خوب شده ولی زیاد به به چه چه نداره.
    لطفا محصولو بررسی کنین نه اینکه هیجان زده شین.

  12. Avatar دانیال

    سلام
    الان فک کنم حدود یک هفته میشه که ایفون وارد بازار شده و شما به این سرعت نتقدوبرسی این گوشی رو تهیه کردید!
    ولی برای پرچمداران جدید سامسونگ حداقل یک ماه طول کشید تا نقد برسیش بیاد
    واقا متاسفا

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه