بیانیه‌ مطبوعاتی؛ نشست خبری دیجی‌کالا -حمایت از تولید ملی-مهمانی افطار با دوستان رسانه- ۲۲ خرداد ۱۳۹۷

۳ اسفند ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

امروز ، سه‌شنبه  ۲۲ خردادماه ۱۳۹۷ دیجی‌کالا طی نشستی خبری با عنوان دیجی‌کالا و حمایت از تولید ملی برنامه‌های خود را در سال جاری-سال حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی-تشریح کرد.

دیجی‌کالا برند ملی ایرانی است و حمایت از کسب‌وکارهای ایرانی را مهم‌ترین مسئولیت  اجتماعی خود می‌داند. تمامی برنامه‌های طراحی شده در سال جاری با این چشم‌انداز مهم تدوین شده است. در سال ۹۷ بیش از  ۱۵۰۰ برند ایرانی در دیجی‌کالا حضور دارند و همچنین در مارکت‌پلیس دیجی‌کالا (Marketplace) بیشتر از ۱۱  هزار کسب‌وکار ایرانی مشغول به فعالیت‌اند که این عدد به سرعت در حال رشد است.

دیجی کالا در  سال پیش‌رو با ورود به دو حوزه‌ی FinTech  (فناوری مالی) و FMCG (مواد غذایی و سایر کالاهای تند مصرف) و همچنین راه اندازی باشگاه مشتریان گروه دیجی‌کالا و مرکزی نوآوری‌های دیجی‌کالا(Innovation Center)  اعضای جدیدی را به گروه خود اضافه کرده است.  با اضافه شدن این خدمات و محصولات جدید، گروه دیجی‌کالا در سال ۱۳۹۷ شامل  دیجی‌کالا (Digikala)، دیجی‌استایل (Digistyle)، فیدیبو (Fidibo)، دیجی‌کلاب (Digiclub)، دیجی‌پی  (DigiPay) و دیجی‌کالا نکست (Digikala Next) خواهد بود.

 

پلتفرم سوپرنوا  (Supernova)

برای رسیدن به اهداف بزرگ گروه، نیاز به پلتفرم و زیرساخت فن آورانه‌ای ایجاد شد که ویژگی گسترش‌پذیری بالایی (Scalability) از جهت ساختار پلتفرم و عملیات اتومازیسیون فرآیندها داشته باشد.

در پاسخ به این نیاز، گروهی از برترین مهندسان و دانشمندان جوان کشور در دیجی‌کالا با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های مدرن (Cutting Edge Technology) تلاشی یک ساله را رقم زدند و محصول این تلاش پلتفرم سوپرنوای دیجی‌کالا است. سوپرنوا مبتنی و با استفاده از فن‌آوری متن باز  (Open Source) اجرا شده و طراحی آن با تمرکز بر گسترش‌پذیری و قابلیت سرویس‌دهی همزمان (High Concurrency)به میلیون‌ها کاربر بوده است. سوپرنوا یکی از مهم‌ترین دستاوردهای تکنولوژیک گروه دیجی‌کالا است و افتخار می‌کنیم که به دست متخصصین داخلی طراحی شده و یکی از افتخارات ملی کشورمان  در حوزه‌ی فن‌آوری خواهد بود. سوپرنوا  زیرساختی برای میزبانی از  ۱۰۰ هزار کسب‌وکار ایرانی و ۲۰۰ میلیون کاربر در منطقه ایجاد کرده است و کیفیت تجربه‌ی کاربری دیجی‌کالا را به سطح استانداردهای جهانی ارتقا خواهد داد.

 

ادغام استارت‌آپ هماپی در گروه دیجی‌کالا و راه‌اندازی دیجی‌پِی

ادغام استارت‌آپ هماپی در گروه دیجی‌کالا در راستای سیاست حمایت از استارت‌آپ‌های موفق و ورود گروه دیجی‌کالا به حوزه‌های گوناگون تکنولوژی صورت پذیرفته است و در سال جاری، گروه، با برند جدید دیجی‌پی رسما وارد حوزه‌ی فین‌تک خواهد شد.

 

سرویس اشتراک زمانی کتاب: فیدیبو پلاس (Subscription)

در سرویس اشتراک زمانی کتاب، فیدیبو پلاس، کاربران فیدیبو امکان خرید طرح‌های ماهانه یا سازمانی دارند. در طرح فیدیبو پلاس ماهانه، کاربر با پرداخت حق عضویت، امکان استفاده از تمامی کتاب‌های موجود در آن طرح را دارد. در طرح فیدیبوپلاس سازمانی، سازمان‌ها می‌توانند با پرداخت حق عضویت برای اعضای سازمان خود طرح اشتراکی با کتاب‌های خاص فعال کنند.

 

 ورود به حوزه‌ی FMCG (مواد غذایی و سایر کالاهای تند مصرف)؛  محقق شدن رویای کشاورز ایرانی

دیجی‌کالا در سال جاری با اضافه کردن مواد غذایی تازه به گروه موادغذایی خشک و مواد بهداشتی، گروه FMCG خود را تکمیل خواهد کرد. یکی از مهم‌ترین چشم‌اندازهای این طرح محقق کردن رویای کشاورز، باغدار و دامدار ایرانی برای عرضه‌ی مستقیم، بی‌واسطه و سریع ‌ محصولات خود به دست مصرف‌کننده‌ی نهایی است. از سوی دیگر تجربه‌ی جدیدی برای مصرف‌کنندگان خلق خواهد شد که پیش از این در کشور وجود نداشت. همکاری و مشارکت گروه دیجی‌کالا با برترین فعالین این حوزه، منجر به اتفاقات نویی در آینده‌ای نزدیک خواهد بود که ظرف ماه آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

باشگاه مشتریان گروه دیجی‌کالا (DigiClub)

دیجی‌کلاب، باشگاه مشتریان دیجی‌کالا، با هدف قدردانی، تشویق و  ارائه تسهیلات و تخفیف‌های بیشتر به مشتریان وفادار دیجی‌کالا  طراحی شده است. مشتریان دیجی‌کالا با کسب امتیاز در دیجی‌کلاب، می‌توانند خدمات و تسهیلات افزون‌تری، از  محصولات و خدمات گروه دیجی‌کالا و سایر همکاران تجاری دریافت کنند.

 

برنامه‌های دیجی‌کالا برای حمایت از تولید ملی و برندهای ایرانی

در سال حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی، جشنواره‌‌ها و خدمات ویژه‌ای برای حمایت از کالاهای ایرانی و ارتقای فرهنگ خرید کالای باکیفیت ایرانی طراحی شده است. کالاهای شگفت‌انگیز ایرانی، برند ایرانی هفته، جایزه‌ی سالانه‌ی دیجی‌‌کالا به محبوب‌ترین برندهای ایرانی در گروه‌های کالایی مختلف و همچنین دریافت کارمزد حداقلی از تولیدکنندگان ایرانی در  خدمات مارکت‌پلیس، بخشی از این برنامه‌هاست.

روابط عمومی گروه دیجی‌کالا/پایان خبر.

دیدگاه شما

۴ دیدگاه
  1. Avatar محمد

    Opensource
    Supernova
    چقدر منو یاد کامپوننت پردازش openstack میندازه
    به هر حال تبریک میگم

  2. Avatar mehr

    با سلام
    با تشکر از برنامه دیجی کالا در خصوص حمایت از کالاهای ایرانی ولی متاسفانه بیش از ۹۰% کالاهای معرفی شده از برند های خارجی است که دیجی کالا اولین حسن نیتش در این خصوص حذف کلیه کالاهایی است که مشابه ایرانی دارد است اگر می توانید و راست گو هستید یا علی !

    1. Avatar علی

      تا الان با حذف کردن رقبای خارجحی چه چیزی نصیبمون شده جز تولیدات داخلی بی کیفیت؟

      این حذف صورت مساله هست
      کمایت از کالای ایرانی اولا باید حمایت از کالای خوب ایرانی باشد
      دوما نباید رقبای خارحی حذف شوند بلکه باید شرایطی فراهم شود تا کسب و کار های ایرانی بهتر بتوانندموفق شوند.

      همین الان محصولات مثلا ایرانی که در تلویزیون تبلیغ میشوند خیلی کیفیت دارند و اکثرا هم برای یک برندخاص هستند که معلوم است یا وارداتی اند یا آن برند بزرگ درحال زدن بر سر کسب و کارهای کوچک و بزرگ کردن خودش است.

      محض رضای خدا تولیداتش هم کیفیت چندانی ندارند و فقط با تبلیغات و هزینه های تبلیغاتی فراوان و متدهای بازاریابی سعی در فریب مشتری دارند.

      کی میخواهیم به خودمان بیاییم؟
      (نام آن گروه را نمیبرم که احیانا بعدا برای دیجی کالا مشکل ایجاد نشود انقدر که زیباست طریقه حمایت در اینجا!)

      برای مثال شرکتی مانند فراسو که زمانی هیچ فروشنده و مشتری ای در بازار کامپیوتر روی محصولاتش شک به خود راه نمیدادند و محصولاتش سالها کار میکردند الان به شرکتی تبدیل شده که محصولات بسیار بی کیفیتی میسازد.

      این نشان میدهد در حمایت از کالاهای ایرانی کارهایی که تا حالا کرده ایم «غلط» بوده است!!!

  3. Avatar محمد اسحاقی

    شاید مسخره به نظر بیاید ولی دیجی کالا اگر ارز درون شهری درست کند که فقط با ان ارز بشود کالا هایی که در همان شهر تولید می شود را خردید و ارزش پول هر شهر با پول شهر دیگر بر اساس میزان تولید داخلی فرق کند هم باعث ایجاد رقابت و هم پویای می شود
    این کار چند خوبی دارد
    ۱. دیگه کسی نمیتونه با این پول ماشین لکسوز خارجی که با دلار هست را بخرد که باعث افت شدید ارزش پول و به هم خوردن بازار بشه
    ۲. تولید کنندگان می توانند با تولیدکنندگان داخل شهر خودشون اشنا بشند و روی هم دیگر سرمایه گذاری کنند
    ۳. بخشی از پول کارکنان خوشان را با این پول میتوانند بدهند که باعث رقابت بازار داخلی برای به دست اوردن این پول می شود و هر کدام خدمات بهتری میدن
    و….
    دیجی کالا هم می تواند با کنترل در بازار و جلوگیری از خرید و فروش ارز شهری با ریال جلوگیری کند چون ارز دیجیتال هست و افراد برای خرید یا فروش کالا باید در سایت انجام بدهند و درامد زایی خوبی هم برای خودش می شود در مسئله ی حمل و نقل و تبدیل ارز های شهری به همدگیر تا اگر کسی بخواهد کالایی که در شهر خودش نیست را بخرد پول را چنج کند
    که دیجی کالا تبدیل به صرافی هم می شود .
    البته این جا چندتا مشکل هست شاید کالایی بعضی قطع هاش خارجی باشد که می شود با دو ارز خریدش مثلا باید ۴۰% قیمت کالا با ریال و ۶۰% بقیه که داخلی هست رو با پول شهری پزداخت کرد :|||||
    ( مسخرم نکنید ! انتقاد بکنید ولی مسخرم نکنید ????)

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه