تصاویر مراسم تحویل ۳۰ دستگاه اول تسلا مدل ۳ را ببینید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

تسلا مراسمی را ترتیب داد تا 30 دستگاه اول تسلا مدل 3 را به مشتریانش رسما تحویل دهد. در این مراسم که در شرکت تسلا در کالیفرنیا برگزار شد، حدود 2000 کارمند این شرکت در این مراسم حضور داشتند تا شاهد سکانس‌ خاطره‌انگیزی از موفقیت‌های بی‌حد و مرز تسلا باشند.

همان‌طور که در مطلبی به‌طور دقیق به خودروی جدید تسلا پرداختیم، تسلا مدل 3 یک سدان شهری الکتریکی است که تولید آن به طور محدود از ماه جاری میلادی آغاز شده است. مدل استاندارد تسلا مدل 3  شتاب صفر تا 97 کیلومتر بر ساعت 5.6 ثانیه‌ای دارد و با یک بار شارژ قادر به طی مسافت 354 کیلومتر است و می‌تواند به حداکثر سرعت 210 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. مدل‌ قدرتمند تسلا مدل 3 دارای شتاب صفر تا 97 کیلومتر بر ساعت 5.1 ثانیه‌ای و حداکثر سرعت 224 کیلومتر بر ساعتی است.

پایه قیمت این خودرو از 35 هزار دلار آغاز می‌شود اما مشتریان با خرید پکیج‌های مختلف که امکانات و تجهیزات متعددی دارد، باید هزینه‌ی بیشتری را پرداخت کنند. تسلا 3 خودروی تمام الکتریکی است که در پکیج‌های 3 و 8 هزار دلاری به سیستم رانندگی خودکار برای هدایت، تنظیم سرعت و پارک خودکار مجهز شده است.

در ادامه با تصاویر مختلف از مراسم رونمایی رسمی و تحویل سری اول تسلا مدل 3 همراه باشید.

منبع: TheVerge
telegram_ad2_1



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. علی

    چرا این قدر شبیه به پانامراست

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X