۵ گوشی اندرویدی ۲۰۱۷ که دست کم گرفته شدند

۲۴ مهر ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه
گوشی اندرویدی

اپل در سال ۲۰۱۷ به‌جای معرفی دو آیفون جدید، از سه آیفون رونمایی کرد و با این کار توجه زیادی را به دست آورد. البته این اتفاق برای طرفداران گوشی‌های اندرویدی چیز خاصی محسوب نمی‌شود؛ آن‌ها هر سال شاهد عرضه شدن صدها گوشی اندرویدی هستند. سال گذشته هم از این قاعده مستثنا نبود. البته رسانه‌ها معمولا فقط به شمار کمی از گوشی‌های جدید توجه می‌کنند و بسیاری از گوشی‌ها را آن‌چنان که باید و شاید جدی نمی‌گیرند.

به همین خاطر، در این مطلب به ۵ گوشی اندرویدی می‌پردازیم که به نظر ما در سال ۲۰۱۷ دست کم گرفته شدند و درنتیجه چندان به چشم نیامدند. البته این به چشم نیامدن به دلیل کیفیت پایین این گوشی‌ها نیست، بلکه عکس این قضیه صادق است. به عقیده‌ی ما، گوشی‌هایی مانند گلکسی اس ۸، وان‌پلاس ۵T و پیکسل ۲، عمده‌ی توجه رسانه‌ها را به خود معطوف کردند و به همین دلیل بسیاری از گوشی‌های باکیفیت اندرویدی سال ۲۰۱۷ از نظرها دور ماندند و در بین خبرها گم شدند.

گوشی اندرویدی اسنشال فون

اسنشال فون

«اسنشال فون» (Essential Phone) در سال ۲۰۱۷ توجه زیادی را دریافت کرد. اما این توجه عمدتا به خاطر شهرت بنیان‌گذار این شرکت، اندی روبین، بود. طبیعتا، خیلی‌ها منتظر بودند ببینند آقای روبین این بار چه چیزی در چنته دارد. با این وجود، این گوشی بعد از عرضه پوشش رسانه‌ای چندانی را دریافت نکرد و میزان تبلیغات این شرکت هم به‌اندازه‌ی کافی گسترده نبود.

بیشتر بخوانید: اندی روبین؛ خالق اندروید، پرطرفدارترین سیستم‌عامل موبایل

اسنشال فون در کل گوشی بسیار خوبی محسوب می‌شود اما متأسفانه دوربین این گوشی در مقایسه با گوشی‌های رقیب حرف چندانی برای گفتن نداشت و این ضعف در تمام نقد و بررسی‌ها نمود پیدا کرد. با این حال، نباید دیگر مشخصه‌های جذاب این گوشی را از قلم بیندازیم. اسنشال فون از نمایشگر زیبای کم‌حاشیه‌ی ۵٫۷ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۳۱۲ بهره می‌برد. در قسمت فوقانی نمایشگر، بریدگی کوچکی تعبیه‌شده که درون آن یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی جای گرفته است. تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۸۳۵ قلب تپنده‌ی اسنشال فون را تشکیل می‌دهد و این گوشی از ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی بهره می‌برد.

شرکت اسنشال از زمان عرضه‌ی این گوشی در ماه آگوست تا حالا، به‌روزرسانی‌های زیادی را عرضه کرده که در این به‌روزرسانی‌ها مشخصه‌های متعددی افزوده شده و بهبودهایی در کیفیت دوربین اصلی صورت گرفته است. علاوه بر موارد عنوان شده، دو درگاه مغناطیسی در پشت گوشی تعبیه شده که از طریق آن می‌توان ماژول‌های مختلفی مانند دوربین ۳۶۰ درجه را به آن وصل کرد. چندی پیش قیمت این گوشی کاهش محسوسی پیدا کرد و به ۴۹۹ دلار رسید.

گوشی اندرویدی نوکیا ۶

نوکیا 6

وقتی اعلام شد یک شرکت جدید به نام HMD Global می‌خواهد سری گوشی‌هایی را با عنوان نوکیا به بازار عرضه کند، شک و تردیدهای زیادی در بین اهالی تکنولوژی وجود داشت. بسیاری از افراد نگران این موضوع بودند که آیا این گوشی‌های جدید درخور و شایسته‌ی برند نوکیا خواهند بود یا خیر. خوشبختانه، با عرضه‌ی سری اول این گوشی‌ها، این شک و تردیدها کمرنگ شد.

بیشتر بخوانید: آیا نوکیا به روزهای اوجش باز خواهد گشت؟

کیفیت بالای گوشی پرچم‌دار نوکیا ۸، تأثیر زیادی در شهرت HMD داشت. با این حال، این شرکت گوشی‌های باکیفیت دیگری را هم در سال ۲۰۱۷ عرضه کرد که نوکیا ۶ یکی از آن‌ها محسوب می‌شود. این گوشی به‌اندازه‌ی گوشی گران‌تر و باکیفیت‌تر نوکیا ۸ توجهات را به خود جلب نکرد، ولی این عدم توجه به معنای کیفیت پایین نوکیا ۶ نیست. نوکیا ۶ با توجه به قیمتی که دارد، یک گوشی فوق‌العاده محسوب می‌شود. نوکیا ۶ در حال حاضر با قیمتی در حدود ۹۰۰ هزار تومان در دیجی‌کالا به فروش می‌رسد.

با پرداخت این مبلغ، یک گوشی با بدنه‌ی آلومینیمی، نمایشگر ۵٫۵ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ و اندروید خام ۷.۱.۱ در دستان شما قرار می‌گیرد. درون این گوشی تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۴۳۰، سه گیگابایت حافظه‌ی رم و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی تعبیه شده است. همچنین این گوشی مجهز به دوربین اصلی ۱۶ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی و باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی است.

البته این گوشی کاملا هم بی‌عیب و نقص نیست. از بین نواقص نوکیا ۶ می‌توانیم به پورت میکرو USB قدیمی این گوشی اشاره کنیم؛ ولی با تمام این شرایط، نوکیا ۶ یک گوشی اقتصادی بسیار خوب محسوب می‌شود.

گوشی اندرویدی سونی اکسپریا XZ1

سونی اکسپریا XZ1

سونی درزمینه‌ی گوشی‌های هوشمند در مقایسه با رقبای قدری مانند سامسونگ موفقیت چندانی به دست نیاورده است. اما آخرین گوشی پرچم‌دار این شرکت، اکسپریا XZ1، به لطف بهره‌گیری از ویژگی‌های جذاب، به گوشی متمایز و شاخصی بدل شده است.

بیشتر بخوانید: سونی چگونه می‌تواند به بازار گوشی موبایل بازگردد؟

مهم‌ترین مشخصه‌ی این گوشی، در داخل دوربین اصلی ۱۹ مگاپیکسلی آن جای گرفته است. از جمله مشخصه‌های این دوربین می‌توان به سنسور Exmor RS همراه با لرزش‌گیر ۵ محوره، توانایی ضبط ویدیوهای ۴K و ضبط ویدیوهای اسلوموشن با سرعت ۹۶۰ فریم در ثانیه اشاره کرد. علاوه بر مواردی که گفتیم، دوربین این گوشی از مشخصه‌ی جذاب Motion Eye هم بهره می‌برد. به‌طور خلاصه دوربین این گوشی به لطف بهره‌گیری از این مشخصه، حرکت سوژه یا لبخند را تشخیص می‌دهد و قبل از فشردن دکمه‌ی شاتر، سه فریم را ثبت می‌کند. این ویژگی، ثبت لحظات خاص را به کار راحت‌تری بدل می‌کند.

سونی اکسپریا XZ1 همچنین مجهز به مشخصه و اپلیکیشن ۳D Creator است. با استفاده از این قابلیت، می‌توانید چهره، غذا و دیگر اشیاء را به‌صورت سه‌بعدی اسکن کنید. سپس به‌طور مثال می‌توانید این طرح‌های جذاب را در پرینترهای سه‌بعدی پرینت کنید یا آن‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

از دیگر ویژگی‌های حائز اهمیت این گوشی، پشتیبانی از انواع و اقسام «کدک‌های» (codecs) صوتی است که از بین آن‌ها می‌توان به کدک AptX HD audio اشاره کرد. این گوشی همچنین از فناوری بلوتوث ۵ هم پشتیبانی می‌کند. در بین ضعف‌های این گوشی هم می‌توان به نمایشگر نسبتا کوچک ۵٫۲ اینچی اشاره کرد. یکی دیگر از ضعف‌های این گوشی (و در کل ضعف عمده‌ی گوشی‌های سونی) طراحی تکراری آن است که اثر چندانی از خلاقیت در آن دیده نمی‌شود. با وجود تمام این مسائل، گوشی اکسپریا XZ1 از سخت‌افزار باکیفیت و مشخصه‌های جذابی بهره می‌برد. به همین خاطر به نظر ما این گوشی دست کم گرفته شده و در حد شایستگی‌هایش به آن توجه نشده است.

گوشی اندرویدی موتو Z2 Play

قیمت گوشی موبایل

گوشی موتو Z2 Play نه‌تنها از گوشی پرچم‌دار موتورولا یعنی موتو Z2 Force ارزان‌تر است، بلکه عمر باتری بالاتری هم دارد و مانند این گوشی از انواع ماژول‌ها هم پشتیبانی می‌کند. البته باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی موتو Z2 Play به بزرگی باتری ۳۵۱۰ میلی‌آمپر ساعتی نسل قبلی خود یعنی موتو Z Play نیست. با این وجود باتری این گوشی در حدود یک روز و نیم دوام می‌آورد که از عمر باتری بسیاری از گوشی‌های کنونی بیشتر است. علاوه بر این، برای افزایش عمر باتری می‌توانید از ماژول مختص به باتری هم استفاده کنید.

در زمینه‌ی ماژول‌ها هم تنوع بسیار زیادی وجود دارد. به‌طور مثال ماژولی وجود دارد که گوشی شما را به یک اسپیکر قدرتمند تبدیل می‌کند. حتی درزمینه‌ی فیلم‌برداری و عکس‌برداری ۳۶۰ درجه هم ماژولی عرضه شده است. یکی دیگر از ماژول‌های جذاب، ماژول Moto Gamepad است که به‌طور خلاصه یک دسته‌ی بازی محسوب می‌شود که گوشی در وسط آن جای می‌گیرد و در کل، گوشی را به یک کنسول قابل حمل تبدیل می‌کند.

موتو Z2 Play از مشخصات سخت‌افزاری خوبی بهره می‌برد که از بین آن‌ها می‌توانیم به نمایشگر ۵٫۵ اینچی، حداکثر ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم و حداکثر ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی اشاره کنیم. اما در کل ترکیب قیمت مناسب در کنار پشتیبانی از ماژول‌های متنوع، این گوشی را به انتخاب بسیار جذابی بدل کرده که متأسفانه از نظرها دور مانده است.

گوشی اندرویدی ال‌جی G6

ال جی g6

فروش ال‌جی G6 در آمریکا از ماه آوریل آغاز شد، ولی خیلی سریع زیر سایه‌ی رونمایی گوشی‌های گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس قرار گرفت. متأسفانه به دلیل همین موضوع، مشخصه‌های جذاب این گوشی به چشم نیامدند. ال‌جی G6 اولین گوشی ۲۰۱۷ بود که از نسبت تصویر ۱۸:۹ بهره می‌برد. این گوشی همچنین مجهز به یک دوربین دوگانه‌ی بسیار خوب است و برای مقاومت در برابر آب و گردوخاک گواهینامه‌ی IP68 دارد.

بیشتر بخوانید: فراز و نشیب اندروید در سال ۲۰۱۷

علاوه بر رونمایی گلکسی اس ۸، وجهه‌ی گوشی G6 به دلیل استفاده از پردازنده‌ی قدیمی اسنپ‌دراگون ۸۲۱ هم آسیب دید؛ کمی بعد از عرضه‌ی این گوشی، شاهد استفاده از تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۸۳۵ در گلکسی اس ۸ و بسیاری از دیگر گوشی‌ها بودیم. در کنار استفاده از تراشه‌ی قدیمی، باید به قیمت بالای این گوشی هم اشاره کنیم که تمام این عوامل منجر به فروش پایین‌تر از حد انتظار این گوشی شد. با این وجود، ال‌جی G6 یک گوشی باکیفیت محسوب می‌شود.

سخن آخر

در سال ۲۰۱۷، صدها گوشی اندرویدی جدید به بازار عرضه شد. تقریبا می‌توان گفت که بیشتر این گوشی‌ها از جانب رسانه‌ها و مصرف‌کنندگان نادیده گرفته شدند. به نظر ما این ۵ گوشی از کیفیت بالایی بهره می‌برند ولی متأسفانه از نظرها دور مانده‌اند. شما چه فکر می‌کنید؟ به نظرتان کدام گوشی‌های اندرویدی عرضه شده در سال ۲۰۱۷ توجه لازم را دریافت نکردند؟ نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید.

منبع: Android Authority

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۸ دیدگاه
  1. Avatar علی

    گوشی های فوق العاده ایسوس در لیست نبود، فکر نمیکنم گوشی در حد یک و نیم هیچ شرکتی زده باشه که به لرزشگیر اپتیکال مجهز باشه، ولی در برند ایسوس میشه اون رو پیدا کرد،از نظر سخت افزار در همه رنجی تولید داشته، و نرم افزار هم ساپورت فوق العادهای داره

  2. Avatar عباس

    xz1 اصلا خوش دست نیست نصبت به رقبا

  3. Avatar سیدمجتبی

    باسلام
    مطلب مسرت بخشی بود که باری دیگر به
    این گوشی های خوب و گمنام توجهی شود.
    اما به دور از طرفداری و تعصب خاصی، باید
    بگم که sony xz premium بین گوشی‌ها
    بیشترین مظلومیت را داشت که امیدوارم
    دوستان حتما مشخصات فنی این گوشی رو
    در همین سایت دیجی‌کالا ببینند و با s8 و
    سایر گوشی ها قیاس کنند تا آگاه بشوند.
    فکر میکنم بهترین گوشی سال همین بود! اما
    متاسفانه s8 این درجه رو دریافت کرد…!

  4. Avatar saeed farshchian

    RAZER PHONE

  5. Avatar mamal kamal

    فقط میتونم بگم به عمرم میان رده ای اندرویدی با قدرت و کیفیت نوکیا ۶ ندیدم
    واقعا این گوشی عالیه
    حتما اگه تواناییشو دارین و گوشی لازم دارین تو خریدش شک نکنین

  6. Avatar علیرضا

    مردم در سراسر دنیا به اشتباه سراغ برند هایی مثل سامسونگ و اپل میرند،در واقع این دو یک برند هستند که بازار رو در دست گرفتند فقط بخاطر اسمشون.وگرنه نوآوری های چندانی ندارند.بطور مثال صفحه نمایش بی حاشیه ۲ سال هستش که توسط سایز شرکت ها عرضه شده.باتری های پر قدرت هم همینطور و گوش های ماژولار.متاسفانه مخاطبان و مشتریان از سواد کمی بر خوردارند.البته فروشگاه و مراکزی مانند شما باید بیشتر در عرضه و تبلیغات سایز برند ها و تنوع بخشی بازار بکوشند که رقابت تولید کنند گان هم بالا برود.با تشکر

    1. Avatar Milad

      سلام دوست عزیز. من بشخصه که میشع گفت تو زمینه موبایل هزینه زیادی کردم طی دو ساله اخیر متوجه این شدم و هستم کع کیفیت و کارایی تو هر برندی نیست ‌.میت هشت ۶۴ گیگ هواوی .سونی زد ایکس .میت ۹ .سامسونگ جی ۷ پرایم ووووو … دلیل این که هواوی دوبار استفاده کردم سرعت و پویایی رابطه کاربری بود که بعد مدتی افت چندانی نداشت .ولی توی دوربین حرفی برای گفتن نداشت .اکثر محصولات هواوی ب این نحو هستن بجز پرچم دار p و mate امسال .سونی ام که بحث تکراری داغ کردن و خالی شدن باتری . با این حال چون مصرف کننده هستم و هیچ کدوم از این کمپانی ها ارث پدریم نیس که حرصشونو بخورم الان اس ۷ دارم .در کل راضی هستم دوربین خوب البته سرعت رابطه کاربری ب میت نمیرسه ولی جواب گو هست .بحث کیفیتم باشه میتونم به جرعت بگم ایفون و سریه اس سام و میت هواوی فوق العاده کارایی عالی دارن .اس ۷ الانم نزدیک به ۱۰ ماه داره کار میکنه .بعضی اوقات شده اپ تایم گوشی به ۴۰۰ ساعت هم رسیده.

      سامسونگ اپل و هواوی دارن حرف اول تو کارایی و هزار چیز دیگه میزنن
      نمیشه همع باهم به یک باره اشتباه نکن .
      اوقات ب کام

  7. Avatar مهمان

    هواوی و مخصوصا با ۴ گیگ رم ها و آنر !

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه