گلکسی S7 در مقابل HTC 10؛ بررسی پنج قابلیت پرچم‌دارهای جدید اندرویدی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه

کمتر از یک هفته از رونمایی پرچم‌دار جدید شرکت HTC می‌گذرد. عرضه‌ی HTC 10 هم این موقعیت را فراهم کرده است تا پرچم‌دارهای امسال صنعت موبایل را در مقابل یکدیگر قرار دهیم. شرکت HTC در گوشی جدیدش تا حد ممکن بهترین قابلیت‌های مورد نیاز یک گوشی هوشمند را جا داده است.

در ادامه، بر و بچه‌های وب‌سایت BGR تصمیم گرفته‌اند تا پرچم‌دار جدید HTC را در مقابل یکی از بهترین گوشی‌های اندرویدی بازار، یعنی Galaxy S7 قرار دهند. سامسونگ با Galaxy S7 و مدل Edge این گوشی، بهترین ساخته‌ی خود در صنعت گوشی‌های هوشمند را به نمایش گذاشته است. در حال حاضر هم بهترین موقع برای مقابسه پنج قابلیت مهم گلکسی S7 و HTC 10 در مقابل یکدیگر است.

سرعت

Performance

بررسی سرعت گوشی‌ها، یکی از ساده‌ترین آزمایش‌هایی است که می‌توان روی آن‌ها انجام داد. اگر بخواهیم به اعداد و ارقام بنچمارک‌ها رجوع کنیم، HTC 10 در این بخش برتری را کسب می‌کند. این گوشی امتیازی برابر با 145000 در بنچمارک Antutu کسب کرده. برخی سایت‌ها حتی توانسته‌اند از HTC 10 امتیازی معادل 156000 در این بنچمارک بگیرند.

با این حال، Galaxy S7 سامسونگ امتیازی نزدیک به 136000 دارد.

البته استفاده روزمره از گوشی کاملا با بنچمارک‌ها تفاوت می‌کند. در این بخش هم HTC 10 کمی برتری از خود نشان می‌دهد. شرکت HTC تلاش زیادی کرده است تا بازخورد صفحه‌ی لمسی گوشی‌اش بسیار خوب باشد؛ طوری که این شرکت ادعا می‌کند فرمان‌های لمسی روی HTC 10، پایین‌ترین زمان تاخیر را دارند. البته هنوز هم در این بخش، iPhone 6s از هر دو گوشی بهتر عمل می‌کند.

با این حال، اگر هر دو گوشی Galaxy S7 و HTC 10 را به دست بگیرید، مطمئنا متوجه می‌شوید که HTC 10 از گوشی سامسونگ روان‌تر است.

باتری

Battery

پرچم‌دار جدید HTC در بخش باتری هم سربلند بیرون می‌آید. شرکت HTC ادعا کرده که می‌توان از HTC 10 تا دو روز به صورت معمولی استفاده کرد. ما هنوز هم نمی‌توانیم این ادعا را تایید کنیم، البته استفاده‌ی ما از گوشی، چندان هم معمولی نبود. با این حال، باتری HTC 10 بسیار خوب است.

باتری خوب HTC 10 فقط هم به دلیل باتری آن که 3000 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد، نیست. این گوشی هم‌چنین از نظر نرم‌افزاری بهبود یافته است تا مصرف باتری کمتری داشته باشد.

حتی در استفاده‌ی سنگین از گوشی، HTC 10 توانست 24 ساعت دوام بیاورد. در حالی که Galaxy S7 در استفاده‌ی معمولی و روزمره حتی نزدیک به یک روز دوام نمی‌آورد.

دوربین

Camera

با اینکه متخصصان وب‌سایت DxOMark به هر دو گوشی گلکسی S7 و HTC 10 امتیاز 88 را داده‌اند، اما متخصصان این وب‌سایت، جزییات دقیقی از نحوه‌ی تست دوربین‌ها منتشر نکرده‌اند. در نتیجه برای بررسی دوربین دو گوشی به چشم‌های‌مان بسنده کرده‌ایم.

از دید ما، Galaxy S7 به راحتی دوربین بهتری از HTC 10 دارد. در عکس‌برداری با نورکم، تفاوت بین دو دوربین از زمین تا آسمان است. دوربین پرچم‌دار سامسونگ بسیار بهتر از HTC 10 عمل می‌کند. در نور خوب، تفاوت بین دو دوربین بسیار کم می‌شود، اما هنوز هم تصاویری که Galaxy S7 ثبت کرده رنگ‌ها و جزییات بهتری دارند.

صفحه نمایش

Display

انتخاب صفحه نمایش بهتر هم کار سختی نبود. اصولا هر کاری که بخواهید با گوشی‌تان انجام دهید، وابسته به صفحه نمایش‌اش است، در نتیجه کیفیت آن بسیار در تجربه‌ی کاربری تاثیر خواهد گذاشت.

گلکسی S7 و HTC 10 هر دو از یک صفحه نمایش با وضوح تصویر Quad HD یا 2K استفاده می‌کنند. با این حال، صفحه نمایش Super AMOLED گوشی سامسونگ یک سر و گردن از HTC 10 بهتر است. در مقایسه با صفحه نمایش LCD گوشی HTC، رنگ‌های سیاه در Galaxy S7 بسیار عمیق‌تر و رنگ‌ها هم شفاف‌تر هستند.

طراحی

Design

انتخاب طراحی بهتر، سخت‌ترین بخش این مقایسه بود، چون نظر دادن درباره‌ی طراحی گوشی، موضوعی کاملا سلیقه‌ای است. تا همین یکی دو سال گذشته، گوشی‌های سامسونگ به هیچ وجه توانایی رقابت با HTC را نداشتند. سامسونگ گوشی‌های‌اش را از پلاستیک می‌ساخت، در حالی که HTC از بدنه‌ای تمام فلزی در گوشی‌های‌اش استفاده می‌کرد.

با این حال Galaxy S6 این روند را تغییر داد. این پرچم‌دار سامسونگ تماما از شیشه و فلز ساخته شده بود. طراحی Galaxy S7 و Galaxy S7 Edge هم در مقایسه با پرچم‌دار قبلی سامسونگ، پیشرفت کرده است؛‌ طوری که Galaxy S7 Edge یکی از زیباترین گوشی‌هایی است که تا به حال ساخته شده.

از سوی دیگر، گوشی‌های HTC از One M7 به بعد همگی ظاهری یکسان داشته‌اند. HTC 10 با اینکه زیباترین طراحی این سری گوشی‌ها را به تصویر می‌کشید، اما هنوز هم ظاهری تکراری دارد.

با اینکه این انتخاب سلیقه‌ای است، اما ما Galaxy S7 را انتخاب می‌کنیم.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: BGR.com

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲۰ دیدگاه
  1. وحید

    میگم اولش میگفتن عاغا سامسونگ سامسونگ سامسونگ حتما بخیرد.HTC اخه …اینجوری بهترم بود تکلیف مشخص بود تو خوندن این نقد و بررسی نه ببخشید تعریف و تمجید یک طرفه هاا؟؟
    اچ تی سی چی داره اخ ن دوربین طراحی تکراری رابط کاربری مزخرف ضد اب نبودن اصن چیه..اون موقع که اچ تی سی گوشی میزد سامسونگ چرخ گوشت تولید میکرد البته الان خوبه گوشیاش بد نیس فقط دکمه هوم به اون گندگی از اولین گوشیش ک تولید شده هست روش تا الان احیانا احیانا تکراری نیس البته احیانا ها…بگذریم من ن اچ تی سشی دارم ن سامیسونگ ولی منصفانه و واقعا (( ن ق د و ب ر ر س ی )) کنید نه حمایت..
    یاحق

  2. مهدی

    قبلا Htc داشتم واقعا از کیفیت ساخت و قدرت سخت افزاریش راضی بود ولی دوربین خوبی نداشت htc m7 بشخصه برای من اولین چیزی که مهم دولوپر مهم خوشبختانه htc توسعه دهندگان واقعی خفنی داره و تا چند سال خیالت بابت رام و کرنل و… راحت با سامسونگ تا حالا کار نکردم و رو هیچ برندی هم تعصب ندارم الان اس ۷ ادج نظرم جلب کرده ولی کامنتا رو ک خوندم احساس میکنم بازهم htc قوی تر هست بین اس ۷ ادج و htc10 موندم سایت xda رو هم چک کردم اس ۷ خوب بود دوستان اگر کسی اس ۷ ادج داشته لطفا نظرش رو بدون تعصب بگه تا تصمیم درست بگیرم ممنون از همه

  3. محمد

    اولا دوربین بعد از آپدیت باید بررسی بشه من فقط قبول دارم که صفحه نمایش سامسونگ بهتره ولی دوربین خیر مخصوصا دوربین جلو که htc هیچی کم نزاشته ، سرعت htc که بیشتره کیفیت بدنه واقعا بالاتره ، صداش و هدفونش که بهتره چطور الان با s6 هم قیمته ؟!!

  4. ali

    سلام من این گوشی روخریدم.هم توسرعت هم تودوربین هم توشفافیت عکس ازاس۷اج بهتره باورنمیکنید برید خودتون مقایسه کنید تاباورتون بشه اس۷اج توهربرنامه ای۲۰تاهنگ میزد ولی اچ تی سی یک بارم هنگ نکرد اول ببینید بعد بگید

  5. میلاد

    این حرفاپایه و اساس نداره …. من ۱ساله۶ اج دارم همه این گوشی هارو هم تو دستم گرفتم .. حتی صاحبای اون گوشی ها گفتن اس ۶ کیفیت تصویر فوقالعاده بالاتری داره و دوربینش هم غیر قابل مقایسست ..خیلی هم موقع استفاده لذت بیشتری میده به کار بر ضمن اینکه طراحی بدنه فلزی و اج ی که داره فوق العاده زیبا و جذابش میکنه. بنچ مارک که ماله یه حالت ایده آل گوشیه … باید در استفاده روز مره تجربه اس ۶ اج رو داشته باشین … الکی ما ایرانیا می خوایم بزنیم تو سر یه چیزی حاضریم هر دروغی بگیم …

    1. پوریا یوسفی

      دروغ؟؟؟یعنی قبول ندارید رنگای صفحه نمایش سامسونگ غیر واقعین؟؟
      من مطمئنم خیلیا مثل من اصلا علاقه ای به رنگای غیر واقعی ندارن.
      و دیگه اینکه واقعا بدنه خاص و تمام فلزی ۱۰ رو با بدنه نیمه شیشه و فلز سامسونگ مقایسه میکنید؟
      دیجی کالا واقعا توقع برتر دونستن سامسونگ تو طراحی رو ازتون نداشتم!

      1. Ali

        Kamelan movafeqam man khudam samsung daram apple ham daram vali chan safe namayesh samsung azeeatam mikone to tanzimatesh qelzate rangesho kam kardam

  6. فرناز

    کافیه یکم ویدیوهای مختلف که این دو رو در کنار هم مقایسه می‌کنند نگاه کنین. سامسونگ فقط در زمینه دوربین بهتره اونم تازه به خاطر اینکه رنگ ها رو نزدیک تر به واقعیت نشون نمیده. در کل گوشی‌های سامسونگ از لحاظ ظاهری بسیار ضعیف تر از htc کار کردن با اینکه سامسونگ ادج در قطر ظریف تره از htc 10، ولی به هر حال شما تو همه‌ی عکس‌ها htc10 رو ظریف تر از samsung s7 edge میبینین. در کل به شخصه هیشوقت پول به سامسونگ نمیدم. درضمن دوربین سلفی htc 10 خیلی سرتر از دوربین سلفی samsung edge s7 هست. نمونه هاشو با یک گوگل کردن میتونین پیدا کنین

  7. سامان

    من به عنوان فارغ التحصیل طراحی صنعتی باید بگم طراحی سامسونگ بسیار بد و به معنی واقعی تکراریه،ولی طراحی htc،زیبا و دارای شخصیت و هویت طراحیه و نه تکرار.از نظر کارایی و سخت افزاری و دانش فنی این دو برند غیرقابل قیاس هستند و HTC بسیار برتره.من نوت ۵ دو سیم رو داشتم و هم زمان m8 دو سیم،از نظر استحکام،دوام اندروید در نصب اپ های زیاد،وافت نکردن سرعت،کیفیت صدای اسپیکر و کیفیت صدا در هد ست،مصرف بهینه باتری،کیفیت شارژر،کیفیت مکالمه غیر قابل مقایسه هست در حالیکه m8 یک سال و نیم قبلتر از نوت ۵ ساخته شده بود و هم رده سخت افزاری نوت ۳ هست.سرعت ساخت سامسونگ بالا و نتیجتا کیفیت ساخت و کنترل کیفیت پایینه

  8. Mahdi

    من که واقعا گیج شدم!! تو یه سایت خارجی میبینی دوربین جی۵ رو بهتراز s7 معرفی کردن، بعد تو یه سایت دیگه s7 رو بهتر معرفی کردن!!! بعد تو یه جای دیگه نکسوس 6p از همه ی اینا بهتر میشه!!! بعد تو یه سایت تخصصی دوربین اچ تی سی رو ستایش کردن، بالاخره ما نفهمیدیم کدوم بهتره‌‌.

  9. sepehr

    سامسونگ فقط و فقط در زمینه تصویر و صفحه نمایش خوب کار کرده. از نظر جنس و کیفیت ساخت که مهم ترین فاکتور یه گوشیه شدیدا از بقیه برندا حتی هواوی جا مونده.

  10. mehrdad

    تو بحث دوربین هر سایتی ی حرفی میزنه..عکسارو هم ک نگا میکنین واقا هردو عالی عکس میگیرن ..تو زمینه طراحی هم HTC بهتر از گلکسی اس۷ هست..حالا اگه اس ۷ ادج بود ی چیزی ولی شما با اس ۷ معمولی مقایسه میکنین..اچ تی سی طراحیش هر دو سه سال ی بار عوض میشه..همین ام ۱۰ هم ک.کلی با ام۹ فرق داره تو.طراحی ولی میگین تکراریه..اونوقت سامسونگ از اول خلقت همین طراحیو داره میگین تکراری نیست..انصاف داشته باشین یکم

  11. D-A

    در زمانی که سونی گوشی Z1 رو معرفی کرده بود. همه میگفتن چرا برای صفحه نمایشش از پنل TFT استفاده کرده در صورتی که سامسونگ از پنل بسیار پیشرفته Super AMOLED که یک پلاس هم به آخرش اضافه کرده بود، استفاده میکنه. شاید باورتون نشه در یک آزمایش عینی که دو تا از دوستانم گوشی سونی Z1 و سامسونگ نوت ۳ داشتن. صفحه نمایش سونی برتری قابل توجهی داشت و در دوربین هم سونی بسیار روانتر بود.
    در بازار موبایل هم که چند ماه پیش رفته بودم یکی از گوشی های HTC از مدلهای دیزایر که تراکم پیکسلی ۴۰۰ داشت بیشتر نظرم رو جلب کرد.
    واقعیت اینکه این نقدها همه برای پیدا کردن، خوب هست نه بهترین. چون وقتی میخواید بهترین رو انتخاب کنید (در هر موضوعی) حسهای ما بکار میفتن. در مورد گوشی هس لامسه، بینایی و شنوایی به کار میان. معمولا شما نمیتونین از حس شنواییتون در انتخاب یک گوشی استفاده کنین چون امکانش مهیا نیست. ولی دو حس دیگر کاملا به کارمون میاد. حس لامسه که وقتی گوشی رو در دست میگیرد احساس میکنین ازش خوشتون میاد. و جالب اینجاست که بعضی وقتها از گوشی پلاستیکی خیلی خوشمون میاد یا شیشه ای و شاید آنقدر هم از گوشی فلزی خوشمون نیاد چون فلز داریم تا فلز. و حس بینایی که کاملا مشخص میکنه که شما از کدام صفحه نمایش خوشتون میاد. از صفحه نمایش با تم مشکی (HTC) از صفحه نمایش با تم آبی و قرمز و اغوا کننده (سونی) از رنگ های حقیقی و اغوا کننده (الجی) و از رنگهایی با تم سبز و زرد (سامسونگ). البته باز هم ممکنه من تو گفتن رنگها برای گوشیهای مختلف سلیقه ای رفتار کرده باشم و شما چیز دیگه ای ازشون ببینید.
    بهترین کار دیدن گوشی از نزدیکه برای پیدا کردن بهترین

  12. وحید

    سلام اینجور که شما میگید HTC10 اصلا دوربین نداره !

  13. earn1sec

    عجیبه
    در زمینه دوربین خیلی از سایتها اعلام کردن htc بهتره

  14. پوریا

    سلام
    ببخشید من هم از شما میخوام نقد بازی جهان ژواسیک رابزارید برای اپل
    چون من نصب کرد اما صلا نمیاد
    همش میره فیسبوک
    ممنون میشم

  15. علی

    سلام خدمت کارکنان دیجی کالا
    لطفا نقد بازی جهان ژوراسیک را بزارید

  16. مهرداد...

    من تو مقایسه ای ک تو یه سایت دیدم میگف دوربین دوتاشونم عالیه..بضی وقتا ام ۱۰ بهتر عکس میگیره بضی وقتام اس۷..ولی تو زمینه طراحی واقا htc بهتره..حالا اگه با اس ۷ ادج مقایسه میشد ی چیزی..ولی با اس۷ معمولی مقایسه شده و طراحیش بهتر از اس۷ معمولیه

  17. hamedevil4

    htc 10 چند برابر از این اس۷ و جی۵ کیفیت اخت و قدرت بالاتره

  18. سعید هاشمی

    هیچ وقت پولمو بابت سامسونگ دور نمیریزم، نظر شما هم متین ولی از نظر بنده بی اعتبار و جانب دارانه است

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X