دکمه دریافت امتیاز و زمان منقضی شدن امتیازات

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

باشگاه مشتریان دیجی‌کالا پر از مأموریت‌های مختلف برای هیجان انگیزتر کردن تجربه خرید از دیجی‌کالا برای کاربران وفادار است. شما به ازای هر خرید جوایزی را در قالب سکه دریافت می‌کنید و می‌توانید از پیشنهادهای مختلف دیجی‌کلاب برای استفاده از خدمات متنوع برندها و سازمان‌های دیگر بهره مند شوید.

برای هدفمندتر شدن استفاده از جوایز دیجی‌کلاب لازم است پس از انجام موفقیت آمیز هر مأموریت، دکمه دریافت امتیاز را فعال کنید. این کار از طریق استفاده از دکمه «دریافت امتیاز» که در صفحه مأموریت‌های دیجی‌کلابی قرار داد انجام می‌شود. بنابراین اگر ماموریتی در دیجی‌کلاب موفقیت‌آمیز انجام شود، جمع‌آوری امتیاز آن مستلزم انتخاب دکمه‌ی «دریافت امتیاز» است. همچنین پس از فعال شدن دکمه، تا 7 روز برای دریافت آن مهلت خواهید داشت.

محوه فعال کردن دکمه دریافت امتیاز

ماموریت‌های دیجی‌کلاب

دیجی‌کلاب اکنون مأموریت‌های متعددی دارد که می‌توانید برای هر کدام امتیاز دریافت کنید:

  • ثبت سفارش خرید: شما می‌توانید به ازای هر 10 هزارتومان خرید از دیجی‌کالا، 1 امتیاز از دیجی‌کلاب هدیه بگیرید. (سقف امتیاز برای هر سفارش 150 امتیاز است.)
  • ثبت نظر برای خرید: شما می‌توانید برای کالاهایی که خریداری کردید دیدگاه ثبت کنید و پس از تأیید هر کامنت از سوی دیجی‌کالا 5 امتیاز از دیجی‌کلاب هدیه بگیرید. (سقف امتیاز برای کامنت گذاشتن برای کالاها ثبت 48  دیدگاه در سال است.)
  • تعداد خرید بیشتر در ماه: شما می‌توانید با خرید بیشتر از دیجی‌کالا امتیاز بیشتری نیز دریافت کنید. (برای دیدن تعداد خرید در ماه، به صفحه‌ی ماموریت‌های دیجی‌کلاب مراجعه کنید.)
  • خرید از کالاهای مشخص شده: در بخش مأموریت‌های دیجی‌کلابی برخی از کالاها به تناوب مشخص می‌شوند که با خرید آنها امتیاز بیشتری در مقایسه با کالاهای عادی دریافت خواهید کرد. (این کالاها در بخش مأموریت‌های دیجی‌کلابی به روز رسانی می‌شوند)
  • تکمیل حساب کاربری دیجی‌کالا
  • نصب اپلیکیشن برای اولین‌بار
  • اولین خرید از دیجی‌کالا و دریافت امتیاز بیشتر از دیجی‌کلاب
  • و مأموریت‌های دیگری که به تدریج اضافه خواهد شد

برای دریافت امتیازهای دیجی‌کلابی به چند نکته توجه کنید:

  • فعال شدن دکمه دریافت امتیاز برای ماموریت ثبت سفارش خرید، مشروط به طی شدن مهلت مرجوعی‌ کالاست که این شرایط برای کاربران عادی، 7 روز و برای دیجی‌پلاسی ها 30 روز است.
  • فعال شدن دکمه دریافت امتیاز برای مأموریت ثبت نظر برای خرید نیز مشروط به تأیید نظر شما توسط دیجی‌کالاست.
  • دریافت امتیاز همچنین کاربر از زمان فعال شدن این دکمه‌، تا 7 روز برای دریافت امتیاز فرصت خواهد داشت.

به مأموریت‌های دیجی کلاب سر بزنید

آخرین فرصت استفاده از امتیازات دریافتی سال 98 و 99 که تا پایان سال 1400 بود تا تاریخ 11 اردیبهشت تمدید شد
امتیازهایی که در سال 98 و 99 دریافت شده بودند، 11 اردیبهشت 1401 تبدیل به شانس قرعه‌کشی آیفون 13 شدند؛ هر 10 امتیاز معادل 1 شانس.

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲۱۸ دیدگاه
  1. امید مفتاحی

    بنده بالای ۲۰۰۰ امتیاز رو چون نمدونستم ۷ روز مهلت داره از دست دادم.

  2. امیررضا

    مسخره بازیه
    امتیازو اگه میدین بدین
    یعنی چی باید بیای بزنی روش

  3. امیرحسین واقعی

    طبیعت هر صنف و هر شغلیه، بعد اینکه مشتری پبدا کرد و بازارش گرفت یه حرکت هایی میزنه که مشتری هاش پشیمون میشن. دیجی کالای عزیز درسته که اعتبار داری ولی یواش یواش خودت با دستای خودت مشتریاتو داری پس میزنی

  4. رضا

    اینکه دیجی کالا هیچگونه اعلان و هشداری برای گرفتن امتیاز دیجی کلاب به خریدارا نمیده فقط و فقط برای اینه که امتیاز دیجی کلاب تعداد زیادی از خریدارا از دست بره ، اینجوری هزینه هنگفتی می مونه تو جیب دیجی کالا ، بعنوان مثال من حدود ۲۰۰ امتیاز دیجی کالام از بخاطر عدم اطلاع از نحوه کسب امتیاز و پایان مهلت هفت روزه از دست رفت ، از ما که گذشت ولی در شان دیجی کالا نیست این کار یه فکری براش بکنین

  5. سعید

    بعد هر خرید این همه پیام میدید که نظر شما برای ما مهم است و خرید را ارزیابی کنین و ازین جور پیاما،خب داخل یکی از پیامها اعلام کنین که مهلت دریافت امتیاز هفت روزه و بعدش منقضی میشه. اداهای الکی احترام به مشتری به درد نمیخوره .فکر میکنین چند نفر این موضوع دریافت امتیاز تا ۷ روز رو میدونن؟از بین بردن حق دریافت امتیاز شما اخلاقی نیست .

  6. پیمان پاسالار

    واقعا مایه تاسفه کارتون.
    امروز فکر کردم که چرا امتیازام زیاد نمیشه با اینکه زیاد خرید داشتم و دیدم یه بخش اضافه شده به اسم امتیاز از دست رفته.
    هر روز بدتر از دیروز…
    کم کم باید دیگه صفحه دیجی کالا رو باز هم نکنم.

  7. امیر حسین

    من یک سفارش دادم بسته ام را تحویل گرفتم ولی خبری از ۱۵۰ امتیاز نیست

  8. بهاره

    این کار شما مصداق واقعی دور زدن مشتری و بی احترامی هست. وگرنه دلیلی برای این حرکت نبود. ضمن اینکه پارسالم در پایان سال برام پیام دادید اگر امتیازاتت رو استفاده نکنی میسوزه. باعث تاسفه. روز به روز بدتر.

  9. علی لطفی

    سلام گوشی نوکیا۱۰۵ خریدم فقط باطری خیلی ضعیفه

  10. محمدجواد

    اینکه برای دریافت امتیاز ثبت نظر راجع به کالایی ک خریدیم زمان محدود میذارید خیلی مسخره ست .چرا که باید مدتی با اون محصول کار کرد تا بتونی راجع بهش نظر بدی. این کار شما باعث میشه اکر نظرات پوچ و غیرواقعی باشند

  11. کنعان جعفر زاده

    سلام من امتیازامو موخام😫

  12. شفیعی

    سلام شرمنده من ازدیجی کالا گوشی خرید کردم پلمپ باز بود تاریخ گارانتیش گذشته بود سر شاطر نداشت ودروغهای زیاد به من گفتن مشاوره گفتن گوشی تا یک هفته مشکل داشت باشه برمیگردیم ولی متاسفانه نه،،،،،،،،

  13. اباذر احمدی

    من ترازو اویز گرفتم خیلی خوب بود

  14. امیر

    سلام طبق توضیح شما قراربود درتاریخ یازده اردیبهشت امتیازها تبدیل به شانس شرکت در قرعه کشی بشه چرا ۷۸۳ امتیاز من تبدیل نشد و سوخت

  15. ارکیده

    متاسفانه ۶۹۲ امتیاز کسر شده از من تبدیل به شانس قرعه کشی آیفون ۱۳ نشده. این روش جدید خوب نیست قبلا امتیازات خود به خود در بازده های مشخص تعلق می گرفت و نیاز به امتیاز گیری نبود و کدهای تخفیف خوبی برای دیجی کالا و استایل داده می شد.الان روش امتیازگیری که خوب نیست کدهای تخفیف مرتبط با دیجی حذف شده و امروزم که امتیازها رو کسر کردید بدون اینکه تبدیل به شانس قرعه کشی کنید.به نظرم کلا دیجی کلاب رو حذف کتید.

  16. محمد

    امروز ده اردیبهشت ماه است ، چرا امتیازات بنده سوخته ، در حالی که تا یازده اردیبهشت فرصت داشت

  17. محمد

    به نظرم از بین رفتن امتیازات ویا استفاده آن برای موارد ناخواسته بی احترامی به حقوق مشتریانی است که قصد استفاده از این امتیازات را درمواقع ضروری داشته اند میباشد.اگر قصد این کار راداشتید حداقل جایزه های به درد بخور مثل کد تخفیف وغیره را حذف نمی‌کردید.

  18. مریم

    گفتید تا ۱۱ اردیبهشت تمدید شده اما الان ۱۰ ام اردیبهشت امتیازاتم رو حذف کردید ؟!

  19. محمد

    مگه تا یازدهم نبود چرا زودتر سوخت پس؟؟؟

  20. enayati

    شما امتیاز من را ۲۰ امتیاز کم کردید ۱۰ اردیبهشت چطور میگید تمدید شده تا ۱۱ اردیبهشت؟

  21. حمیدرضا مرادی

    والا نزدیک به چهارصد امتیاز من و یجوری نیست کردن که هیچ استفاده ای ازش نشد

  22. فرشاد

    با سلام
    ما آخر متوجه نشدیم امتیازات اتوماتیک تبدیل به شانس برنده شدن آیفون میشن یا باید کاری بکنیم؟!

  23. مهدی

    اول دیجی کالا خیلی خوب پیش می‌رفت اما متاسفانه بعد از اینکه مشتری هاش بیشتر شد کیفیت کارا و نحوه ارسال جابه جایی ارسال و زمان ارسال وخیلی چیز های دیگر متاسفانه افتضاح شده این مسئله در ایران متاسفانه در خیلی از شغل های نوپا و کار آفرین رخ میده و جنبه پیش فت برا ایرانی ها وجود ندارد..

  24. مسعود

    امتیازی داده نشده

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X