میراث هاگوارتز برای پنج هفته‌ی متوالی پرفروش‌ترین بازی هفته شد؛ فهرست فروش هفته

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
میراث هاگوارتز

طبق جدیدترین آمار منتشر شده، با وجود کاهش 31 درصدی در فروش هفتگی، بازی نقش‌آفرینی میراث هاگوارتز یک هفته‌ی دیگر را در صدر جدول فروش هفتگی بازی در بریتانیا سپری کرد.

این بازی همچنین در جدول فروش دیجیتالی هفته نیز رتبه‌ی اول را به خود اختصاص داده است. جالب است بدانید که تنها پس از پنج هفته، فروش این اثر از فروش کلی الدن رینگ در بریتانیا پیشی گرفته است. دلیل مقایسه‌ی بازی با الدن رینگ این است که بازی موفق کمپانی باندای نامکو سال گذشته عالی عمل کرد و فروش آن تنها کمتر از آثاری مانند مدرن وارفر 2، جی‌تی‌ای 5، فیفا 23 و LEGO Star Wars: The Skywalker Saga بود. از طرفی میراث هاگوارتز تا زمانی که اطلاعات فروش دیجیتالی بدست آید، از لگوی جنگ ستارگان نیز پیشی گرفته است.

این در حالی است که بازی قرار است در ماه مه و ژوئن برای پلی‌استیشن 4، ایکس‌باکس وان و نینتندو سوییچ عرضه شود. بنابراین می‌تواند از فروش نسخه‌ی جدید کال آو دیوتی نیز عبور کند. در هفته‌ی منتهی به 11 مارس (20 اسفند 1401) چندان بازی جدیدی نداشتیم. در این هفته بازسازی متروید پرایم از جایگاه دوم به چهارم سقوط کرد و فروش هفتگی آن 79 درصد کاهش یافت. این بازی ابتدا در ماه فوریه در فروشگاه Eshop منتشر شد و از آنجایی که نینتندو آمار فروش دیجیتالی را به اشتراک نمی‌گذارد، دقیقا مشخص نیست که عملکرد آن به چه شکل بوده است.

Wo Long

سایر بازی‌های جدید نیز در جدول سقوط کردند. بازی Wo Long: Fallen Dynasty از کوئی تکمو با افت فروش 73 درصدی از جایگاه 8 به 33 سقوط کرد. نسخه‌ی دلوکس Kirby’s Return to Dream Land نیز پس از 38 درصد افت فروش در رتبه‌ی 11، Octopath Traveler 2 پس از 49 درصد کاهش فروش در رتبه‌ی 21 و Atomic Heart به دلیل کاهش فروش 43 درصدی در رتبه‌ی 38 قرار گرفت.

گفتنی است که تبلیغات بازی‌های ماریو در روز ماریو یعنی 10 مارس (19 اسفند 1401) باعث بالا رفتن فروش آن‌ها شده است. ماریو کارت 8 دلوکس پس از 4 درصد افزایش فروش به جایگاه سوم بازگشته و سوپر ماریو ادیسی با جهش فروش 55 درصدی با 13 پله صعود به رتبه‌ی 26 رسیده است. از طرفی Super Maro 3D World + Bowser’s Fury پس از 13 درصد افزایش فروش با 9 پله صعود به جایگاه بیستم دست پیدا کرد.

بازی Sparks of hope

در همین حال، بازی Mario + Rabbids: Sparks of Hope به فروش خوب خود ادامه می‌دهد. این اثر در چند هفته‌ی گذشته با یک بسته‌ی الحاقی جدید و یک دموی رایگان به نوعی تبلیغ شده است. این امر باعث شده که فروش بازی برای سه هفته‌ی متوالی به طور پیوسته افزایش یابد و اکنون پس از بهبود 16 درصدی در فروش هفتگی خود، در جایگاه 16 قرار دارد.

در ادامه می‌توانید 10 بازی برتر را در هفته‌ی منتهی به 11 مارس 2023 (20 اسفند 1401) مشاهده کنید.

نام بازی جایگاه فعلی جایگاه قبلی
Hogwarts Legacy 1 1
FIFA 23 2 3
Mario Kart 8 Deluxe 3 5
Metroid Prime Remastered 4 2
God of War Ragnarok 5 4
Grand Theft Auto 5 6 10
(Minecraft (Switch Edition 7 9
Call of Duty: Modern Warfare 2 8 7
Nintendo Switch Sports 9 11
Animal Crossing: New Horizons 10 13

منبع: Gamesindustry.biz


کنسول بازی سونی مدل PlayStation 5 ظرفیت 825 گیگابایت ریجن 1200 آسیا

کنسول بازی مایکروسافت مدل Xbox Series S ظرفیت 512 گیگابایت
35,500,000 تومان
badge-icon
500+ نفر به این کالا علاقه دارند
badge-icon
در سبد خرید 1000+ نفر
badge-icon
5000+ بازدید در 24 ساعت اخیر



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X