چگونه در اینستاگرام پست مشترک بگذاریم؟

۵ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۰ ۶ تیر ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه
پست اشتراکی اینستاگرام

تا قبل از ارائه‌ی ویژگی جدید اینستاگرام، اگر می‌خواستید که یک را پست در صفحه‌ی خود قرار دهید و دوست خود را دعوت کنید که آن را در صفحه خودش پست کند، راه خاصی نداشتید و نهایتا می‌توانستید آن فرد را روی عکس یا ویدیو پست خود، تگ کنید. ولی خوشبختانه اینستاگرام بالاخره ویژگی Collab خود را معرفی کرد که به شما امکان می‌دهد تا برای اشتراک‌گذاری پست‌ها، با دوستان خود همکاری کنید. در واقع این ویژگی Collab نام دارد، چون از کلمه Col­lab­o­rate به معنای همکاری گرفته شده‌است. نحوه کار با ویژگی پست اشتراکی اینستاگرام کار سختی نیست و ما در این مقاله آن را به شما آموزش می‌دهیم.

این ویژگی، مطمئنا کارها را در اینستاگرام آسان‌تر از قبل می‌کند، زیرا نیازی به اشتراک‌گذاری یک پست از دو حساب جداگانه ندارید و در عین حال به شما امکان می‌دهد که به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کنید. در این ویژگی بر خلاف تگ کردن، شما فقط می‌توانید با یک نفر دیگر، غیر از خودتان، همکاری کنید. ما در این مقاله از دیجی‌کالا مگ، نشان می‌دهیم که ویژگی Collab چگونه کار می‌کند و چگونه می‌توانید دعوت‌های Collab را در اینستاگرام ارسال، پذیرش و یا رد کنید. پس اگر شما هم به موضوع پست اشتراکی اینستاگرام علاقه دارید، ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.

چگونه در اینستاگرام پست اشتراکی بگذاریم؟

برای ارسال دعوت نامه Collab در اینستاگرام، باید از یک حساب کاربری عمومی استفاده کنید. همچنین شما می‌توانید با هر شخصی همکاری کنید، حتی اگر حساب کاربری او خصوصی باشد. با وجود این موضوع، در این بخش، نحوه‌ی ارسال یک دعوت برای همکاری در اشتراک‌گذاری یک پست را در ادامه مرحله به مرحله همراه با تصاویر به شما توضیح می‌دهیم.

مرحله‌ی اول – برنامه اینستاگرام را در گوشی موبایل اندروید یا آیفون خود باز کنید. سپس روی نماد + (پلاس) در گوشه بالا سمت راست، ضربه بزنید تا یک پست اینستاگرامی جدید بسازید.

مرحله‌ی ۲ – اکنون فیلم یا عکسی را که می‌خواهید با همکاری دیگران آپلود کنید، انتخاب کنید. در ادامه روی فلش سمت راست ضربه بزنید. پست خود را طبق معمول ویرایش کنید و دوباره روی فلش سمت راست ضربه بزنید.

مرحله‌ی ۳ – اکنون به گزینه Tag People بروید.

مرحله‌ی ۴ – روی گزینه Invite Collaborator ضربه بزنید و از کادر جست‌وجویی که ظاهر می‌شود، برای یافتن فردی که می‌خواهید برای Collab دعوت کنید، استفاده کنید.

توجه؛ اگر حساب شما خصوصی (private) است، گزینه «invite Collaborator» را دریافت نخواهید کرد.

مرحله‌ی ۵ – پس از افزودن یک فرد، می‌بینید که نام آن‌ کاربر، به‌عنوان همکار ظاهر می‌شود. اگر به طور تصادفی، اکانت اشتباهی را انتخاب کرده‌اید، می‌توانید روی دکمه Edit Collaborator ضربه بزنید و آن را اصلاح کنید. در نهایت، جزئیات پست خود را بررسی کنید و روی علامت تیک در بالا سمت راست کلیک کنید تا پست خود را منتشر کنید.
به محض انتشار پست، طرف مقابل دعوت‌نامه Collab را از طریق پیام دایرکت دریافت می‌کند و می‌تواند از آن بخش، دعوت Collab ارسال شده را قبول و یا رد کند.

پس بر اساس توضیحات بالا، شما نحوه‌ی کار با ویژگی Col­lab اینستاگرام را تقریبا یاد گرفته‌اید. با این حال ما دوست داریم که صفر تا صد این ویژگی را به شما آموزش دهیم. پس در قسمت بعد به سراغ موضوع پذیرفتن یا رد کردن این دعوت می‌رویم.

نحوه‌ی پذیرفتن یا رد کردن دعوت به همکاری برای پست مشترک اینستاگرام

هنگامی که دعوت Collab را دریافت کردید، دو راه دارید. شما می‌توانید این دعوت را بپذیرید و یا آن را رد کنید. در ادامه آموزش مرحله به مرحله‌ی پذیرفتن و رد کردن این دعوت را برای شما قرار داده‌ایم.

مرحله‌ی ۱ – پیامی که در دایرکت اینستاگرام دریافت کرده‌اید را باز کنید. برای مشاهده پستی که درخواست Collab را برای آن دریافت کرده‌اید، روی دکمه View Invite ضربه بزنید.

پست اشتراکی اینستاگرام

مرحله‌ی ۲ – اکنون روی دکمه Review ضربه بزنید تا به آن دعوت پاسخ دهید. از این بخش، می‌توانید آن درخواست را بپذیرید و یا آن را رد کنید!

پست اشتراکی اینستاگرام

پس از پذیرش درخواست، آن پست، با همه دنبال‌کنندگان شما به اشتراک گذاشته می‌شود و همچنین در بخش پست‌های پیج شما نیز قرار می‌گیرد.

نحوه‌ی حذف یک نفر از پست اشتراکی اینستاگرام

اگر دیگر نمی‌خواهید با یک شخص همکاری کنید و یا درخواست همکاری را برای شخص اشتباهی ارسال کرده‌اید، می‌توانید به‌سادگی با برداشتن برچسب همکاری از روی پست، درخواست همکاری خود را در اینستاگرام لغو کنید. برای انجام این کار، باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله‌ی ۱ – به پست مشترک خود در اینستاگرام بروید. روی نماد منوی سه نقطه در بالا سمت راست ضربه بزنید و از منو، گزینه Edit را انتخاب کنید.

پست اشتراکی اینستاگرام

مرحله‌ی ۲ – در این قسمت، روی گزینه‌ی «Person» در پایین (سمت چپ) ضربه بزنید. اکنون روی دکمه ضربدر در کنار نام فرد (دعوت شده) ضربه بزنید، تا برچسب آن‌ها را بردارید و دعوت همکاری را لغو کنید.

پست اشتراکی اینستاگرام

مرحله‌ی ۳ – در نهایت، برای ذخیره تغییراتی که انجام دادید، روی علامت تیک در بالا (سمت راست) ضربه بزنید.

پست اشتراکی اینستاگرام

به همین سادگی! فرد دعوت شده، دیگر دعوت‌نامه را نخواهد دید. اگرچه، آن‌ها پستی را که برای آن دعوت‌نامه ارسال کرده‌ بودید به‌عنوان یک پیام، می‌توانند مشاهده کنند.

چگونه پست مشترک را از روی پیج خود حذف کنیم؟

اگر می‌خواهید به همکاری خود با یک فرد دیگر پایان دهید و اشتراک‌گذاری پست را از اکانت خود حذف کنید، باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله‌ی اول – برای حذف اکانت خود از پست مشترک در اینستاگرام، به سراغ پست مشترک بروید.

مرحله‌ی دوم – اکنون روی نماد منوی سه نقطه در سمت راست (بالا) ضربه بزنید .

مرحله‌ی سوم – گزینه Stop Sharing را از لیست انتخاب کنید.

مرحله‌ی چهارم – در نهایت دوباره روی گزینه Stop Sharing ضربه بزنید.

پست اشتراکی اینستاگرام

پس از انجام این کار، اینستاگرام نام شما را از روی آن پست همکاری، حذف می‌کند. همچنین پست را نیز از بخش پست‌های پیج شما حذف می‌کند.

جمع‌بندی

ویژگی همکاری اینستاگرام، تا این جای کار، یک ویژگی خوشایند برای کاربران بوده و بسیاری از کاربران اینستاگرام، از این ویژگی استفاده می‌کنند و لذت می‌برند. برعکس واتساپ، آپدیت‌های اینستاگرام همیشه حرفی برای گفتن دارند و ویژگی‌های خوب این برنامه، هر روز نسبت به روز قبل، افزایش می‌یابد. این ویژگی، کمک زیادی به دیده شدن کالاهای بیزینس‌های مختلف می‌کند.

آیا شما هم از این ویژگی اینستاگرام استفاده می‌کنید؟ نظر خود را در رابطه با ویژگی Col­lab اینستاگرام برای ما بنویسید.

منبع: Guidingtech

برچسب‌ها :
دیدگاه شما