تیک‌تاک به جنگ اسپاتیفای و اپل موزیک می‌رود

۱۰ مرداد ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
تیک‌تاک

با توجه به این موضوع که موسیقی‌ نقش بزرگی در شبکه اجتماعی تیک‌تاک ایفا می‌کند، خیلی عجیب نخواهد بود اگر این شرکت سرویس استریم موسیقی مخصوص خودش را طراحی و به کاربران سراسر دنیا معرفی کند. ظاهراً یک پتنت ثبت شده در این رابطه نشان می‌دهد که تیک‌تاک دقیقا روی چنین سرویسی کار می‌کند.

شرکت مالک تیک‌تاک یعنی بایت‌دنس، به تازگی در ماه مه درخواست ثبت پتنتی را برای «TikTok Music» به اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده آمریکا ارسال کرده است. بر اساس اطلاعات این درخواست، این سرویس به کاربران امکان خرید، پخش، اشتراک‌گذاری و دانلود آهنگ‌ها را خواهد داد. این سرویس همچنین قابلیت ساخت، اشتراک‌گذاری و پیشنهاد پلی‌لیست‌ها، ثبت نظر روی آهنگ‌ها و پخش زنده‌های صوتی و ویدیویی را در دسترس کاربران قرار می‌دهد. بایت‌دنس پیش‌تر نیز در ماه نوامبر پتنت همین سرویس را در استرالیا به ثبت رسانده بود.

بایت‌دنس در زمینه‌ی استریم موسیقی تجاربی نیز دارد. این شرکت در سال ۲۰۲۰، یک اپلیکیشن استریم موسیقی به نام Resso را در هند، برزیل و اندونزی راه‌اندازی کرد. نکته‌ی جالب توجه اینجاست که این اپلیکیشن برخی از قابلیت‌هایی که در پتنت سرویس استریم TikTok Music ثبت شده نظیر ایجاد لیست‌های پخش، اشتراک‌گذاری آهنگ‌ها در رسانه‌های اجتماعی و نظر دادن در مورد آن‌ها را دارد.

تیک‌تاک

گفته می‌شود که بایت‌دنس حتی از تیک‌تاک نیز برای جذب کاربران به سوی اپلیکیشن Resso استفاده می‌کند. طبق گزارش The Information، اپلیکیشن تیک‌تاک در برزیل با دکمه‌ای ارائه می‌شود که کاربران را برای شنیدن نسخه‌ی کامل آهنگ‌های مورد علاقشان به Resso هدایت می‌کند. گزارش The Information همچنین نشان می‌دهد که سرویس Resso تا ماه نوامبر ۲۰۲۱ بیش از ۴۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در هند، برزیل و اندونزی داشته است. پیش نیز در گزارشی اعلام شد که تعداد کاربران این سرویس در هند بین ماه‌های ژانویه ۲۰۲۱ تا ژانویه ۲۰۲۲ حدود ۳۰۰ درصد رشد داشته است. اما در مدت مشابه، اپلیکیشن تیک‌تاک تنها ۳۸ درصد در کشور هند افزایش کاربر را تجربه کرد.

در حال حاضر فعلاً مشخص نیست که آیا بایت‌دنس قصد دارد سرویس استریم TikTok Music را بر اساس سیاست‌های Resso طراحی کند یا نه. از آنجایی که تیک‌تاک سهم زیادی بر نحوه عملکرد شبکه‌های اجتماعی داشته، باید دید سرویس استریم موسیقی آن‌ها هم می‌تواند چنین تأثیری از خود برجای بگذارد یا نه.

منبع: TheVerge

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه