کو: مشکلات تأمین سری آیفون ۱۴ تأثیر چندانی روی تولید آن نخواهد گذاشت

۲۹ تیر ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
تأخیر عرضه آیفون 14

این روزها خبرهای متعددی در مورد مشکلات زنجیره‌ی تأمین اپل برای سری آیفون ۱۴ در رسانه‌های خبری مطرح می‌شود و این موضوع واکنش برخی کاربران و تحلیلگران حوزه‌ی فناوری را نیز به همراه داشته است. یکی از این افراد، «مینگ-چی کو»، تحلیلگر معروف و با سابقه‌ی محصولات اپل است. آقای کو با انتشار پستی در توییتر اعلام کرد که اپل با مشکلات زنجیره‌ی تأمین سری آیفون ۱۴ مواجه شده، به این دلیل که برخی از تأمین‌کنندگان نمایشگر و حافظه‌ی محصولات اپل با کمبود قطعات روبرو هستند. گفته می‌شود که این مقوله، تأثیر محدودی بر تولید انبوه این سری خواهد گذاشت.

در ابتدای ماه، وب‌سایت DigiTimes اعلام کرد که اپل با وجود انتظار تقاضای زیاد برای این سری، سفارشات آیفون ۱۴ را ۱۰ درصد کاهش می‌دهد. به گفته این خبرگزاری، این مشکل از زمانی شروع شد که تأمین کننده‌ی اصلی اپل یعنی شرکت TSMC، وظیفه‌ی تأمین سفارشات سه مشتری بزرگ دیگر را برعهده گرفت تا شرایط کمبود تراشه بدتر شود. سپس، آقای کو با این گزارش مخالفت کرد و گفت: «اصلاحات جزئی اپل برای پیش‌بینی‌ عرضه به بازار آیفون‌ها، از جمله مدل‌های جدید قبل از تولید انبوه این محصولات امری عادی تلقی می‌شود».

سری آیفون 14

اکنون نیز آقای کو همچنان بر همان عقیده است و می‌گوید که مشکل عرضه وجود دارد، اما تأثیر محدودی بر تولید انبوه سری آیفون ۱۴ خواهد داشت، زیرا سایر تأمین‌کنندگان می‌توانند خلأ ایجاد شده را پر کنند. این تحلیلگر همچنین نکاتی را در مورد آنچه قرار است اتفاق بیفتد، ارائه می‌دهد. بر همین اساس و به گفته‌ی آقای کو، سامسونگ عرضه‌کننده‌ی اصلی برای سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۲۲ اپل خواهد بود و می‌تواند تقاضای افزایش تولید آیفون ۱۴ پرو را تأمین کند.

شرکت‌های Micron و SK Hynix نیز احتمالا در سه‌ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۲۲، وظیفه‌ی تأمین قطعات این محصولات را به عهده خواهند داشت. در مورد نمایشگر این محصولات باید گفت که سامسونگ و BOE می‌توانند خلأ عرضه‌ی اولیه ناشی از مشکلات ظاهری پنل‌های ال‌جی (آیفون ۱۴ مکس و آیفون ۱۴، عمدتاً اولی) را تا حد زیادی پر کنند. انتظار می‌رود که ال‌جی نیز برای حل مشکل نمایشگرهای خود زمان زیادی را صرف نکند.

اگرچه اپل مشکلاتی نیز با پنل‌های شرکت BOE سری آیفون ۱۳ داشته، اما اکنون به نظر می‌رسد که همه چیز خوب است و این شرکت سازنده را به عنوان یکی از تأمین‌کنندگان خود برای مدل‌های آیفون ۱۴ نگه داشته است. انتظارات فروش از اپل برای سری آیفون ۱۴، مطابق با چیزی است که تحلیلگران بازار در این مورد پیش‌بینی می‌کنند. در همین زمینه، بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که اگر اقتصادهای بزرگ وارد رکود اقتصادی شوند، نسل بعدی آیفون‌های اپل می‌توانند در سطح جهانی صنعت گوشی‌های هوشمند بهترین عملکرد ممکن را به نمایش بگذارند. با وجود اینکه به نظر می‌رسد بازار گوشی‌های هوشمند با کاهش تقاضای نسبی روبرو شده، اما اپل نتایج درخشانی را در مقوله‌ی فروش گوشی‌های هوشمندش به دست آورده و این موضوع را می‌توان از بیشتر شدن تقاضا برای سری آیفون ۱۳ نسبت به ماه‌های قبلی به خوبی فهمید.

شنیده‌ها حاکی از آن است که قیمت آیفون‌های سری ۱۴ اپل به دلیل عوامل زیادی از جمله افزایش قیمت مواد اولیه، محدودیت‌های عرضه و سایر دلایل اقتصادی می‌تواند ۱۰۰ دلار بیشتر از مدل قبلی خود باشد. بر اساس جدیدترین گزارشات و پس از افزایش ۲۰ درصدی قیمت قطعات اولیه‌ی این محصولات در سال گذشته، TSMC قصد دارد در سال جاری نیز قیمت‌ها را تا ۸ درصد افزایش دهد. بعید است که غول فناوری آمریکایی این هزینه را از جیب خود پرداخت کند و احتمالاً انتظار دارد که مشتریان سری آیفون ۱۴ این افزایش قیمت را بپردازند.

سری آیفون 14

پیش‌تر در گزارشی به این موضوع اشاره شد که آیفون ۱۴ پرو ۶.۱ اینچی و آیفون ۱۴ پرو مکس ۶.۷ اینچی گران‌تر از مدل‌های قبلی خود خواهند بود. گوشی‌های جدید این سری نیز انتظار داریم با قیمت بالایی در اختیار کاربران قرار بگیرند. اگر قیمت آیفون ۱۴ پرو اپل از ۱۱۹۹ دلار شروع شود و آیفون ۱۴ پرو مکس قیمت پایه ۱۲۹۹ دلاری داشته باشد، نسخه‌ی شایعه شده دو ترابایتی آیفون ۱۴ پرو مکس در واقع می‌تواند از مرز ۲۰۰۰ دلار عبور کند. طبق شایعات منتشر شده، احتمالاً ۲۲ شهریور ماه طی مراسمی از این گوشی‌های هوشمند جدید رونمایی می‌شود.

منبع: ۹To5Mac

راهنمای خرید آیفون
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

یک دیدگاه
  1. Avatar پیمان

    اگرقرارباشه اپل ازنسخه قبلی پردازندهاش (آ۱۵بایونیک)برای نسل جدید گوشی هاش مثل آیفون ۱۴و۱۴مکس استفاده کنه ، این دوگوشی ارزش خریدشون پایین و ‌خرید آیفون ۱۳ها به صرفه تره

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه