وان‌پلاس شاید دوباره گوشی اقتصادی با تراشه‌ی پرچم‌دار عرضه کند

۲۸ دی ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
وان‌پلاس

وان‌پلاس در سال‌های ابتدایی فعالیت خود به لطف عرضه‌ی گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه‌ی قدرتمند موفق شد توجهات زیادی را جلب کند. با این حال طی چند سال گذشته قیمت گوشی‌های قدرتمند این شرکت به طور تصاعدی افزایش پیدا کرده اما حالا به نظر می‌رسد بار دیگر شاهد گوشی‌های ارزان‌قیمت همه‌فن‌حریف وان‌پلاس خواهیم بود.

طبق اعلام یکی از افشاگران مشهور چینی، وان‌پلاس روی سری جدیدی از گوشی‌ها کار می‌کند که به طور مشخص تمرکز آن‌ها معطوف به عملکرد و گیمینگ خواهد بود. گویا این گوشی‌ها با قیمت بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ یوان (۳۱۵ تا ۴۷۳ دلار) راهی بازار می‌شوند. البته باید خاطرنشان کنیم که گوشی‌ها در بازار چین با قیمت پایین‌تری نسبت به سایر بازارها عرضه می‌شوند و به همین خاطر بدون شک در دیگر بازارها شاهد قیمت بالاتری برای این گوشی‌ها خواهیم بود.

این افشاگر همچنین مدعی شده که این گوشی‌ها از تراشه‌های پرچم‌دار بهره می‌برند و به جای بهره‌گیری از نمایشگرهای خمیده، همراه با نمایشگرهای تخت به دست کاربران می‌رسند. البته استفاده از تراشه‌های پرچم‌دار لزوما به معنای راه‌یابی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ نیست و شاید وان‌پلاس قصد دارد از تراشه‌هایی مانند Dimensity 9000 یا تراشه‌های قدیمی مانند اسنپدراگون ۸۸۸، اسنپدراگون ۸۷۰ یا Dimensity 1200 استفاده کند. اما روی هم رفته این گوشی‌ها با استفاده از چنین تراشه‌ها، نسبت به بسیاری از گوشی‌های هم‌قیمت خود عملکرد بهتری ارائه خواهند داد.

وان‌پلاس

اگر این شایعه به واقعیت تبدیل شود، به معنای بازگشت وان‌پلاس به ریشه‌های خود خواهد بود. اما بدون شک این شرکت برای پایین نگه داشتن قیمت گوشی‌های فوق باید در بخش‌های مختلف در هزینه‌های ساخت این گوشی صرفه‌جویی کند. هنوز درباره‌ی تاریخ عرضه‌ی این گوشی‌ها اطلاعاتی فاش نشده ولی امیدواریم در کنار بازار چین، به بازار دیگر کشورها هم راه پیدا کنند.

گفتنی است بحران هویت وان‌پلاس صدای کاربران زیادی را درآورده است. این شرکت حالا در کنار گوشی‌های پرچم‌دار گران‌قیمت، گوشی‌های سری نورد را هم راهی بازار می‌کند. اما وان‌پلاس توجه زیادی به این گوشی‌ها نشان نمی‌دهد و مثلا می‌توانیم به منظم نبودن آپدیت‌های آن‌ها اشاره کنیم. از سوی دیگر اگرچه وان‌پلاس از همان ابتدا به‌عنوان زیرمجموعه‌ی هلدینگ BBK کار خود را آغاز کرده، ولی تا چند سال قبل بین این شرکت و اوپو که آن هم زیر مجموعه‌ی BBK است ارتباط زیادی وجود نداشت.

طی حدود یک سال گذشته، ارتباط این دو شرکت به طور قابل توجهی بیشتر شده و از بین نتایج این رویکرد هم می‌توانیم به ادغام رابط کاربری OxygenOS که مختص گوشی‌های وان‌پلاس است با ColorOS اوپو اشاره کنیم. یکی از مهم‌ترین نکات قوت گوشی‌های وان‌پلاس همین رابط کاربری آن‌ها است که به‌تازگی این موضوع هم چندان در مرکز توجه مدیران این شرکت قرار ندارد.

وان‌پلاس به‌عنوان شرکتی که توجه زیادی به خواسته‌های کاربران نشان می‌دهد، به شهرت زیادی رسید ولی حالا گوشی‌ها و سیاست‌های این شرکت مانند سایر شرکت‌های فعال در این حوزه است و دیگر تمایزی با آن‌ها ندارد. روزی روزگاری این شرکت آپدیت‌های نرم‌افزاری را به طور منظم برای گوشی‌های خود منتشر می‌کرد اما به نظر می‌رسد از وقتی که تعداد گوشی‌های این شرکت افزایش یافته، کمبود نیرو منجر به فراموشی بخش بزرگی از کاربران محصولات این شرکت شده است.

وان‌پلاس

وان‌پلاس در بهبود وضعیت باگ‌ها هم عملکرد خیلی خوبی ندارد. برای مثال نسخه‌ی پایدار رابط کاربری OxygenOS 11 دو ماه قبل برای سری وان‌پلاس ۶ که شامل مدل استاندارد و T می‌شود منتشر شد اما یک سری باگ‌های عجیب باعث شد مثلا واتساپ نتواند فایلی را درون گوشی دانلود و ذخیره کند. حدود یک ماه و نیم طول کشید تا آپدیتی برای رفع این مشکل منتشر شود و در طول این مدت هم هیچ بیانیه‌ای از سوی شرکت مبنی بر تأیید مشکل منتشر نشد. حتی شرکت کاربرانش را از این بابت که آپدیتی در راه است هم مطلع نکرد و این نه تنها خوب نیست بلکه حتی بی‌احترامی به کاربران هم محسوب می‌شود.

وان‌پلاس در بازار موبایل یک رقیب قدرتمند برای شرکت‌هایی مانند اپل، سامسونگ و شیائومی نیست ولی در بازارهایی مانند آمریکا حضور گسترده‌ای دارد. حالا به نظر می‌رسد مدیران این شرکت برای مقابله با این نگرانی‌ها، قصد دارند رویکرد جدیدی را عملی کنند و باید ببینیم این گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه‌ی مجهز به تراشه‌های قدرتمند تا چه حد با استقبال کاربران روبه‌رو می‌شوند.

منبع: Android Authority

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه