همراه اول پیش‌ثبت‌نام eSIM را آغاز کرد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
همراه اول eSIM

چند روز بعد از اعلام آمادگی ایرانسل و همراه اول برای پشتیبانی از eSIM، با هدف پشتیبانی از نسل جدید گوشی‌های هوشمند و همگام شدن با فناوری‌های نوین ارتباطی، اپراتور همراه اول به‌طور رسمی پیش‌ثبت‌نام سرویس سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) را کلید زد. این سرویس که نیاز به سیم‌کارت فیزیکی را از بین می‌برد، به‌ویژه برای کاربران گوشی‌های جدید اپل از جمله آیفون 17، آیفون 17 پرو و آیفون 17 ایر حائز اهمیت است. همراه اول از طریق یک اطلاعیه‌ی پیامکی به مشترکین خود اعلام کرد که فرصت پیش‌ثبت‌نام از روز 24 شهریور آغاز شده و تا روز پنج‌شنبه، 27 شهریور، ادامه خواهد یافت.

مشترکین علاقه‌مند به استفاده از این فناوری می‌توانند با ارسال عدد 1 به شماره‌ی پیامکی 8962، درخواست خود را ثبت نمایند. پس از ارسال پیامک، یک پاسخ خودکار مبنی بر موفقیت‌آمیز بودن پیش‌ثبت‌نام برای کاربر ارسال می‌شود. در این پیام تصریح شده است که نام مشترک در لیست انتظار قرار گرفته و زمان دقیق فعال‌سازی سرویس پس از کسب مجوزهای مورد نیاز، اعلام خواهد شد. این شفاف‌سازی نشان می‌دهد که راه‌اندازی کامل سرویس نیازمند هماهنگی‌های رگولاتوری است.

همراه اول eSIM

اهمیت این اقدام در آن است که صنعت جهانی موبایل با سرعت به سمت حذف درگاه سیم‌کارت فیزیکی پیش می‌رود و eSIM به یک استاندارد فراگیر تبدیل شده است. گوشی دارای esim به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌راحتی بین اپراتورهای مختلف جابه‌جا شوند و یا چندین شماره را روی یک دستگاه مدیریت کنند. با راه‌اندازی این سرویس، همراه اول خود را به عنوان یکی از پیشگامان ارائه خدمات مدرن در بازار مخابرات ایران معرفی می‌کند.

برای ایجاد انگیزه در میان کاربران، همراه اول یک جشنواره‌ی ویژه هم برگزار می‌کند. تمامی افرادی که در مهلت مقرر برای دریافت eSIM پیش‌ثبت‌نام کنند، در قرعه‌کشی سه دستگاه گوشی هوشمند اپل شرکت داده خواهند شد. جوایز این قرعه‌کشی شامل یک دستگاه آیفون 17، یک آیفون 17 پرو و یک آیفون ایر است. همراه اول وعده داده است که نتایج این قرعه‌کشی را به‌زودی از طریق مجاری رسمی خود به اطلاع عموم برساند. این در حالی است که با وجود اینکه ایرانسل هم برای eSIM اعلام آمادگی کرده، ولی هنوز وارد فاز اجرایی ثبت‌نام از کاربران برای سرویس eSIM نشده و نگاه‌ها به اقدامات بعدی این شرکت در این فضای رقابتی دوخته شده است.

راهنمای خرید گوشی موبایل
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۴ دیدگاه
  1. بهمن

    به غیر از esim سالهاست RCS هم جای SMS اومده. چیزی شبیه imessage در ایفون ولی برای همه گوشی ها. امیدوارم به کل سیستم sms هم در گوشی ها جمع شه تا شاید زوری rcs هم در ایران فعال کنند

    1. پدران این امتیم

      دقیقاً چند پروژه فراموش شده یعنی مثل جریان به مرور زمان ار گذاشته شدن اس‌ام‌اس و جایگزینی اون یا تکنولوژی های مثل rcs که در اصل میشه گفت که فناوری تکامل یافتهMMS و imessage باید کم کم اپراتور بیاد اینو اجرا کنه و همچنین این وسط نیز جریان برقراری تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت نیز هم باید برقرار بشه فکر کنم حدوداً ۱۰ سال پیش قرار بود که اپراتور رایتل این کارو انجام بده ولی به خاطر یک سری از مسائل امنیتی و لحاظاً شرعی نذاشتند که باید این پروژه‌های فراموش شده دوباره یه بازنگری بشه چون واقعاً می‌تونه تو ایران فناوری و کمی جلوتر بندازه همچنین عیت اینترنت‌های ماهواره‌ای رو باید تعیین تکلیف کنند

  2. مصطفی

    سالهاست که eSIM داره استفاده میشه تو کشور های مختلف، ایرانسل هم سال های قبل (فکر کنم ۱۳۹۹) یک بار اینو آزمایش کرده بود. گوشی های زیادی هم از این قابلیت پشتیبانی می کنند مثل سامسونگ سری S20 به بعد و آیفون سری X s به بعد و … حتما باید آیفون محدود به eSIM معرفی می شد که به این فکر بیوفتن؟!
    بارها مطالبه گری کردم اما هیچ فایده ای نداشت. امیدوارم رسانه مجدانه پیگیر این موضوع باشه و این بار دیگه راه اندازی بشه و در حد حرف و تبلیغات نباشه!

  3. یه مرده که خورده به نرده و برگشته و دیده که زرده

    خبر خوبی بودددد

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X