ایسوس راگ فون ۶ با اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ بنچمارک AnTuTu را در نوردید

۱۴ مرداد ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
راگ‌فون 3

ایسوس راگ فون ۶ که در ماه جولای امسال رونمایی شد توانست با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ خود در تست AnTuTu با بالاترین امتیاز در صدر قرار بگیرد.

ایسوس در روز پنجم جولای سال ۲۰۲۲، یعنی تقریبا یک ماه پیش، از گوشی‌های سری راگ فون ۶ رونمایی کرد. گوشی‌های گیمینگ بسیار قدرتمندی که تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ را به عنوان قلب تپنده در خود داشتند. این تراشه را هم کوالکام چند هفته قبل از این رونمایی، در دسترس قرار داد تا بدین ترتیب بدنامی ایجاد شده توسط مدل استاندارد را تا حدودی جبران کند.

قبلا از اینکه به شاهکار راگ فون ۶ در بنچمارک‌ها بپردازیم، یک فلش‌بک به اوایل امسال می‌زنیم. زمانی که کوالکام و سامسونگ با همکاری یکدیگر، اسنپدراگون ۸ نسل ۱ را به عنوان تراشه‌ای فوق‌العاده قدرتمند راهی بازار کردند. این تراشه از لحاظ گرافیکی، حتی بهترین تراشه‌های اپل را هم پشت سر گذاشته بود و در تست‌ها توانست فوق‌العاده ظاهر شود. اما مشکل اینجا بود که کمتر کسی تست را برای مدت زمان طولانی یا به شکل متوالی ادامه می‌داد تا متوجه ضعف اصلی این تراشه شود.

زمانی که یک سری از بررسی‌کنندگان تصمیم گرفتند اسنپدراگون ۸ نسل ۱ را در تست پایداری بسنجند، متوجه شدند برتری این تراشه نسبت به تراشه‌های دیگر، حتی نمونه‌های میان‌رده از شرکت‌هایی نظیر مدیاتک فقط در همان لحظات نخست تست است و اگر اندکی از زمان تست بگذرد و تراشه تحت فشار سنگین باقی بماند، به شدت عملکردش افت پیدا می‌کند. این اتفاق سبب شد سامسونگ و کوالکام بر سر تولید تراشه به جایی نرسند و شرکت آمریکایی از TSMC بخواهد مدل پلاس این تراشه را برایش تولید کند.

نتیجه، اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ بود؛ تراشه‌ای بسیار قدرتمند اما به مراتب بهینه‌تر و کم‌مصرف‌تر از مدل استاندارد که در تست‌ها عملکرد فوق‌العاده بهتری از خود به نمایش گذاشت. راگ فون ۶ پرو یکی از نخستین گوشی‌های گیمینگ بازار است که از این تراشه به عنوان قلب تپنده بهره می‌برد. گوشی هوشمندی که ایسوس برای آن راه حل خنک‌کنندگی خوبی هم در نظر گرفت تا بدین ترتیب این مزید بر علت شود که اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ با خیال راحت بتواند تمام پتانسیل خود را در عمل بکار بگیرد و نتیجه‌ای حیرت‌انگیز را رقم بزند.

راگ فون ۶ پرو در کنار اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ قدرتمند از ۱۸ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی هم بهره می‌برد که قطعا به آن در ثبت نتیجه‌ای فوق‌العاده در بنچمارک کمک کردند. تست AnTuTu هم تستی نیست که متمرکز بر یک بخش سخت‌افزار باشد، بلکه تمام گوشی را از لحاظ مختلف مورد بررسی قرار می‌دهد تا بدین ترتیب یک امتیاز کلی به آن بدهد. یعنی هر امتیازی که از این تست به دست بیاید، در واقع میزان رضایت‌مندی کاربران از گوشی خواهد بود.

راگ فون 6 اسنپدراگون

راگ فون ۶ پرو توانست در این تست امتیاز خوب ۱٫۱۱۴٫۶۴۷ را کسب کند (یک میلیون و صد و چهارده هزار و ششصد و چهل و هفت) که یک رکورد در نوع خود به حساب می‌آید. پشت سر آن هم یک نماینده‌ی دیگر از ایسوس قرار دارد که از همین تراشه اما با ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی بهره می‌برد (ایسوس ذن‌فون ۹). در رده‌ی سوم هم رد مجیک ۷ را می‌بینیم که توانست با اختلاف نسبتا معناداری در مقایسه با نماینده‌ی ایسوس در این جایگاه قرار بگیرد.

راگ فون 6 اسنپدراگون

در گوشی‌های پرچم‌دار اقتصادی هم می‌بینیم که دایمنسیتی ۸۱۰۰ مدیاتک چگونه توانسته نبض بازار را در دست گرفته و در میان پردازنده‌های قدرتمندی چون اسنپدراگون ۸۷۰ و دایمنسیتی ۱۲۰۰، خودنمایی کند. این تراشه در این تست در گوشی‌های وان‌پلاس ۱۰R و اوپو رینو ۸ پرو ۵G ایفای نقش می‌کند.

راگ فون 6 اسنپدراگون

در بین گوشی‌های میان‌رده هم اسنپدراگون ۷۷۸G حرف اول را می‌زند و با اختلاف خوبی از دایمنسیتی ۹۲۰ در جایگاه بالاتر قرار دارد. البته فقط دو نماینده مجهز به این تراشه در لیست گوشی‌های میان‌رده قرار دارند و مابقی، مجهز به اسنپدراگون ۷۷۸G هستند تا بدین ترتیب مدیاتک اینگونه نگذارد کوالکام با تراشه‌ی میان‌رده‌ی خوبش رکورد جالبی را ثبت کند.

البته این تست برای ماه جولای بود؛ در ماه آگوست با ورود گوشی‌های جذابی چون شیائومی ۱۲S اولترا و رد مجیک ۷S، قطعا این رتبه‌ها در بخش پرچم‌داران پریمیوم، جالب‌تر هم خواهند شد.

منبع: GSMArena

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه