از سری گلکسی S22 در زمینه‌ی طول عمر باتری چه انتظاری داریم؟

۷ بهمن ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه

سری گلکسی S22 طبق تایید رسمی سامسونگ قرار است در تاریخ ۹ فوریه امسال رسما رونمایی شوند. این گوشی‌ها قرار است به نسبت نسل گذشته از یک سری جهات از جمله ظرفیت باتری و اندازه‌ی نمایشگر تغییراتی داشته باشند. بنابراین این پرسش بوجود می‌آید که سری گلکسی S22 از لحاظ طول عمر باتری چه وضعیتی خواهند داشت؟ در این مطلب به بررسی اولیه‌ی این موضوع می‌پردازیم.

به لطف خبرهای منتشر شده‌ی اخیر از خبرگزاری‌های معتبر، افشاگران معروف و البته خود سامسونگ، توانستیم طی چند ماه گذشته اطلاعات بسیار خوبی از پرچم‌داران مورد انتظار سامسونگ بدست بیاوریم. گوشی‌هایی که بعد از حذف سری نوت، توجهات زیادی را به سمت خود کشیدند و اکنون به موضوع اصلی و مهم خبرها تبدیل شده‌اند. اما آنچه که در این بخش قرار است به آن بپردازیم لزوما تمام مشخصات فنی سری گلکسی S22 نیست بلکه طول عمر باتری آن‌هاست که‌ چون ظرفیت باتری آن‌ها را می‌دانیم، می‌توانیم در رابطه با عملکرد آن‌ها در زمینه‌ی نگه‌داری شارژ حدس‌هایی بزنیم.

طول عمر باتری گلکسی S22

طول عمر باتری گلکسی S22

گلکسی S22 مدل استاندارد از پرچم‌داران مورد انتظار سامسونگ به حساب می‌آید که به شخصه فکر می‌کنم جز پردازنده و دوربین، از برخی جهات دیگر این گوشی به نسبت نسل گذشته پسرفت داشته است. باتری هم دقیقا یکی از همین بخش‌هاست که به احتمال بسیار زیاد ظرفیت آن به نسبت نسل گذشته کاهش خواهد داشت چرا که سامسونگ تصمیم گرفت نمایشگر آن را کوچک‌تر کند.

البته خبرها در رابطه با طول عمر باتری گوشی‌های پرچم‌دار سامسونگ مختلف بوده است‌. برای مثال اولین‌بار، اواخر ماه سپتامبر بود که سازمان صدور گواهی کره‌ای، ظرفیت باتری ساخته شده توسط سامسونگ را فاش کرد. در آن ‌وب‌سایت، شماره مدل یک باتری ۳۵۹۰ میلی‌آمپر ساعتی، EB-BS901ABY ذکر شده بود که با شماره مدل گلکسی S22 مطابقت کامل داشت SM-S901B. بنابراین تا حد زیادی مطمئن شدیم نماینده‌ی کوچک اما قدرتمند شرکت کره‌ای قرار است به این باتری که احتمالا در مشخصات فنی از آن به عنوان یک باتری ۳۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی یاد می‌شود مجهز شود.

به نسبت گلکسی S21 که یک باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی داشت، این میزان واقعا ناامیدکننده به نظر می‌رسد. باید این موضوع را هم در نظر داشته باشیم که اندازه‌ی نمایشگر گلکسی S22 خیلی هم کوچک‌تر از گلکسی S21 نیست (حدودا ۰.۲ اینچ). بنابراین اصلا انتظار چنین پسرفتی را نداشتیم. البته برخی‌ها معتقد هستند گلکسی S22 به واسطه‌ی بهره‌مندی از تراشه‌ی اگزینوس ۲۲۰۰ و اسنپدراگون ۸ نسل ۱، عملکرد بهینه‌ای در زمینه‌ی نگه‌داری شارژ خواهد داشت اما هنوز تراشه‌ای تولید نشده که بتواند کمبود ۳۰۰ میلی‌آمپر ساعت را پوشش دهد و قطعا اگزینوس و اسنپدراگون جدید هم از قاعده مستثنی نخواهند بود.

بنابراین به نظر می‌رسد گلکسی S22 یکی از گوشی‌های پرچم‌دار سال ۲۰۲۲ خواهد بود که به احتمال بسیار فراوان به کسانی که به یک گوشی با طول عمر بالای باتری نیاز دارند پیشنهاد نخواهد شد. چون همین حالا هم گلکسی S22 با باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی خود عملکرد رضایت‌بخشی ندارد چه برسد به این گوشی با فقط ۰.۲ اینچ اندازه‌ی کوچک‌تر و ۳۰۰ میلی‌آمپر ساعت باتری کم‌ظرفیت‌تر.

نظر شما در رابطه با گلکسی S22 از لحاظ طول عمر باتری چیست؟ فکر می‌کنید پیشرفت سخت‌افزاری می‌تواند عامل نجات‌بخشی برای این گوشی باشد؟

گلکسی S22 پلاس

گلکسی S22

اما می‌رسیم به گلکسی S22 پلاس. محصولی که مانند مدل استاندارد، به نسبت نسل گذشته‌ی خود از لحاظ ظرفیت باتری و همچنین اندازه‌ی‌ نمایشگر حداقل روی کاغذ افت داشته است. طبق خبرهای اخیر، نمایشگر این گوشی هم به احتمال بسیار فراوان با کاهشی ۰.۲ اینچی همراه خواهد بود و ظرفیت باتری آن هم به همان اندازه یعنی ۳۰۰ میلی‌آمپر ساعت کاهش خواهد داشت.

از این بابت کاملا مطمئن هستیم چرا که اطلاعات مربوط به باتری پرچم‌داران مورد انتظار شرکت کره‌ای را نه به لطف افشاگران یا خبرگزاری‌های معروف بلکه از سوی لیست سازمان صدور گواهی FCC دریافت کردیم که نشان می‌داد منبع تغذیه‌ی گلکسی S22 پلاس کاهشی حدودا ۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی خواهد داشت.

با در نظر گرفتن خبرهای موثق، ظرفیت اصلی باتری گلکسی S22 پلاس در واقع ۴۳۷۰ میلی‌آمپر ساعت است که در مشخصات فنی گوشی، ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت در نظر گرفته می‌شود. این حدودا ۳۰۰ میلی‌آمپر ساعت کمتر از ظرفیت باتری بکار رفته در گلکسی S21 پلاس است که به منبع تغذیه‌ای ۴۸۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده بود. البته عملکرد این گوشی خیلی هم در زمینه‌ی نگه‌داری شارژ بد نبود، به همین خاطر انتظار داریم گلکسی S22 پلاس هم یک گوشی متوسط از این حیث باشد.

طول عمر باتری گلکسی S22 اولترا

طول عمر باتری گلکسی S22

گلکسی S22 اولترا اما گل سرسبد سری پرچم‌دارهای سامسونگ به حساب می‌آید. این گوشی از این جهت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که سامسونگ می‌خواهد آن را به عنوان یک محصول با ترکیبی از قابلیت‌های گلکسی نوت و S راهی بازار‌ کند. در نتیجه شرکت کره‌ای از هیچ تلاشی در راستای بهترین بودن این محصول دریغ نکرد.

به همین خاطر برخلاف دو مدل استاندارد و پلاس که از لحاظ اندازه‌ی نمایشگر و ظرفیت باتری به نسبت نسل گذشته پسرفت داشتند، گلکسی S22 اولترا کاملا مجهز و بدون هیچ عقب‌گردی راهی بازار خواهد شد. شرکت کره‌ای برای این گوشی از همان باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و نمایشگر ۶.۸ اینچی استفاده کرد که در گلکسی S21 اولترا شاهد بودیم. در کنار‌ پردازنده‌ی جدید و بهینه، انتظار می‌رود باز هم نماینده‌ی قدرتمند سامسونگ در زمینه‌ی نگه‌داری شارژ عملکردی تقریبا بی‌نظیر داشته باشد.

البته تعجبی هم نداشت چرا که بالاخره شرکت کره‌ای می‌بایست یک پرچم‌دار واقعا قدرتمند برای رقابت با بهترین‌های بازار داشته باشد و گلکسی S22 اولترا هم بهترین گزینه برای کمک به سامسونگ در رسیدن به هدف خواهد بود.

سرعت شارژ سری گلکسی S22

گلکسی S22

طبق جدیدترین و موثق‌ترین اطلاعاتی که در اختیار داریم، ظاهرا گلکسی S22 و گلکسی S22 پلاس از لحاظ سرعت شارژر به نسبت نسل گذشته هیچ پیشرفتی نخواهند داشت و از همان شارژر ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کنند، یعنی درست مانند نسل قبل. البته شارژر درون جعبه قرار ندارد و کاربر برای تهیه‌ی آن باید یا از قبل یک آداپتور ۲۵ واتی داشته باشد یا یکی از بازار تهیه کند. از آن جایی هم که ظرفیت باتری این دو گوشی به نسبت نسل گذشته کاهش داشت، به نظر می‌رسد همان شارژر ۲۵ واتی برای شارژ سریع کفایت کند.

البته در رابطه با سرعت شارژر این دو گوشی خبرهای موثق و رسمی در اختیار نداریم. یعنی در واقع خبر زیادی هم پیرامون این موضوع منتشر نشد که بخواهیم در این رابطه اطلاع داشته باشیم. اما طبق لیست CCC که چندین ماه پیش منتشر شده بود، متوجه شدیم که شارژری که دو مدل استاندارد و پلاس از سری گلکسی S22 از آن پشتیبانی می‌کنند، ۲۵ واتی است که کاملا هم منطقی به نظر می‌رسد.

مدل گلکسی S22 اولترا به واسطه‌ی بهره‌مندی از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی می‌بایست یک شارژر سریع‌تر داشته باشد. اگرچه شارژر ۲۵ واتی سامسونگ هم واقعا سریع است اما در مقایسه با پرچم‌دارهای اندرویدی موجود در بازار یا حتی برخی از میان‌رده‌ها، پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی واقعا مناسب نبود. در نتیجه شرکت کره‌ای تصمیم گرفت پشتیبانی از شارژر ۴۵ واتی را فقط برای این گوشی در نظر بگیرد. شارژری که بالاخره قادر خواهد بود گوشی سامسونگ را در مدتی کمتر از یک ساعت شارژ کند.

سری گلکسی S22 عملکرد خوبی از لحاظ طول عمر باتری نخواهد داشت، در سایر بخش‌ها چطور؟

سری گلکسی S22 به خاطر کاهش ظرفیت باتری قطعا عملکرد عالی و حیرت‌انگیزی در زمینه‌ی نگه‌داری شارژ نخواهند داشت (به‌جز مدل اولترا) اما پرسش اینجاست که آیا آن‌ها می‌توانند در بخش‌های دیگر آنقدری خوب ظاهر شوند که کاربران را به خرید متقاعد کنند؟

طبق آنچه که می‌دانیم، ظاهرا گلکسی S22 و دو مدل دیگر از این سری قرار است با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ و اگزینوس ۲۲۰۰ راهی بازار شوند. در رابطه با اسنپدراگون مشکل خاصی وجود ندارد اما اگزینوس ۲۲۰۰ با آن همه تبلیغاتی که در رابطه با قدرت آن انجام گرفت ظاهرا اصلا آن پردازنده‌ی قدرتمندی که انتظار می‌رفت نیست. حتی گفته می‌شود توانایی‌های آن شاید از اسنپدراگون ۸۸۸ هم کمتر باشد و این موضوع در صورتی که این تراشه در کنترل دما هم مثل امام تجربه‌های قبلی سامسونگ مشکل داشته باشد، می‌تواند شرکت کره‌ای را واقعا دچار دردسر کند. حال باید دید قدرت بازاریابی سامسونگ چقدر است و آیا می‌تواند مطابق پیش‌بینی خود یعنی فروش بیشتر گلکسی S22 در مقایسه با سایر مدل‌ها پیش برود یا خیر.

منبع: PhoneArena

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه