ظرفیت باتری گلکسی زد فلیپ ۴ مشخص شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
باتری گلکسی زد فلیپ 4

روز گذشته خبری منتشر شد که به لطف آن توانستیم از ظرفیت باتری گوشی تاشوی مورد انتظار گلکسی زد فلیپ 4 به شکل تقریبا قطعی مطمئن شویم.

سامسونگ تابستان امسال قصد دارد رسما از دو گوشی تاشوی جدید خود یعنی گلکسی زد فولد 4 و زد فلیپ 4 رونمایی کند. این دو گوشی طبق اطلاعاتی که طی چند ماه اخیر در رابطه با آن‌ها منتشر شده، قرار نیست تغییراتی انقلابی را به همراه داشته باشند. اما با این حال، گفته می‌شود گلکسی زد فولد 4 اندکی تغییرات محسوس خواهد داشت. در رابطه با زد فلیپ 4 خبر خیلی زیادی وجود ندارد چرا که مدل پرچم‌دار و اصلی شرکت، همان زد فولد است. اما با توجه به همان خبرهای محدود، متوجه شدیم که حجم تغییرات آن به نسبت نسل کنونی، زیاد نیست.

اما در یکی از خبرهایی که به تازگی در رابطه با گلکسی زد فلیپ 4 منتشر شده توانستیم از ظرفیت باتری این محصول مطلع شویم. نوامبر سال گذشته بود که شنیدیم سامسونگ در این بخش هم نمی‌خواهد تغییر خاصی ایجاد کند. در واقع گفته می‌شد شرکت کره‌ای در نسل جدید از گوشی تاشوی خود، از همان باتری استفاده خواهد کرد که در زد فلیپ 3 بکار گرفته شده است. اما خبری که به تازگی وب‌سایت گلکسی‌کلابز منتشر کرده نشان می‌دهد ظرفیت باتری گلکسی زد فلیپ 4 اندکی بیشتر از قبل خواهد بود.

این منبع معتبر مدعی شده گلکسی زد فلیپ 4 که با شماره مدل SM-F721 شناخته می‌شود، از دو باتری بهره خواهد برد. شماره مدل یکی از آن‌ها EB-BF721ABY و شماره مدل دیگری هم EB-BF722ABY است. مدل نخست، توسط سامسونگ به عنوان باتری ثانویه شناخته می‌شود و ظرفیت آن به 2400 میلی‌آمپر ساعت می‌رسد. باتری دیگر که اندکی هم ضعیف‌تر است، 903 میلی‌آمپر ساعتی خواهد بود تا بدین ترتیب مجموع ظرفیت‌ها به رقم نه چندان بالای 3303 میلی‌آمپر ساعت برسد. از لحاظ ظرفیت دقیق، این میزان 103 میلی‌آمپر ساعت از نسل گذشته بیشتر است، اما در بخش مشخصات فنی، روبروی ظرفیت باتری زد فلیپ 4، عدد 3400 میلی‌آمپر ساعت را شاهد خواهیم بود در حالی که برای زد فلیپ 3 این رقم 3300 میلی‌آمپر ساعت است.

این پیشرفت خیلی چشمگیر به نظر نمی‌رسد. گلکسی زد فلیپ 4 به خاطر طراحی ظاهری خاصی که دارد و باید بخشی از فضای خالی داخلی خود را به لولاها و قطعات مربوط به نمایشگر تاشو بدهد، دست سامسونگ را بسته و به نظر می‌رسد شرکت کره‌ای چاره‌ی دیگری هم ندارد جز اینکه فناوری ساخت باتری را تغییر دهد تا در نتیجه یک باتری با همان ابعاد و اندازه، ظرفیت بیشتری داشته باشد. البته گفته می‌شود شرکت کره‌ای به لطف فناوری ساخت باتری خودروهای الکتریکی، قصد دارد چنین کاری را انجام دهد اما گلکسی S23 و مدل‌های مختلف آن، نخستین میزبان آن خواهند بود.

زد فلیپ 3 با باتری 3300 میلی‌آمپر ساعتی خود در تست‌های ماندگاری باتری وب‌سایت GSMArena توانست امتیاز نه چندان خوب 69 ساعت را بدست بیاورد. رقمی که با در نظر گرفتن امتیاز گوشی‌های امروزی در این بخش اصلا خوب نیست. بعید هم به نظر می‌رسد که 103 میلی‌آمپر ساعت اضافه، تأثیر خاصی روی این امتیاز داشته باشد.

هنوز چند ماهی تا رونمایی رسمی از گوشی‌های زد فولد 4 و زد فلیپ 4 زمان باقی مانده است و انتظار می‌رود طی این چند ماه باقی مانده، خبرهای موثق‌تر و مطمئن‌تری از این دو محصول به دستمان برسد. بهره‌مندی از اسنپدراگون 8 نسل 1، شیشه‌ی بهبود یافته‌ی UTG (زد فولد 4)، دوربین قدرتمندتر (زد فولد 4)، عدم بهره‌مندی از جایگاه مخصوص قلم، طراحی باریک‌تر و وزن کمتر (زد فولد 4) و … از جمله اطلاعاتی هستند که با توجه به خبرهای موجود، از نماینده‌های مورد انتظار سامسونگ در اختیار داریم.

منبع: GSMArena

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X