Scalebound عنوان انحصاری ایکس‌باکس وان تا ۲۰۱۷ تاخیر خورد

۶ بهمن ۱۳۹۵ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
Scalebound

در چند ماه گذشته حتما درباره‌ی بازی ویدیویی Scalebound، عنوانی که قرار است به‌طور انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس وان منتشر بشود، چیزهایی به‌گوش‌تان خورده است. این بازی برای نخستین بار در جریان نمایشگاه E3 امسال و کنفرانس مطبوعاتی مایکروسافت رونمایی و معرفی شد. پیش از این قرار بود بازی در سال ۲۰۱۶ میلادی عرضه شود. اما حالا مسوولان استودیوی بازی‌سازی «پلاتینیوم گیمز» (PlatinumGames) خبر داده‌اند که بازی برای سال ۲۰۱۶ آماده نمی‌شود و عرضه‌اش تا سال ۲۰۱۷ میلادی با تاخیر مواجه شده است.

حتما از خودتان می‌پرسید چرا بازی Scalebound این‌قدر برای مایکروسافت و کنسول نسل هشتمی‌اش اهمیت دارد. همان‌طور که پیش‌تر هم گفته شد، بازی را استودیوی بازی‌سازی خوش‌نام پلاتینیوم گیمز می‌سازد. همان استودیویی که پیش‌تر بازی‌های تحسین شده‌ی «بایونتا» (Bayonetta) و «متال‌گیر رایزینگ» (Metal Gear Rising) را در کارنامه‌‌اش ثبت کرده است. این استودیوی بازی‌سازی که در سال ۲۰۰۶ میلادی رسما کارش را آغاز کرده، در زمینه‌ی ساخت بازی‌های اکشن سوم‌شخص استاد است و تمام بازی‌هایی که ساخته کاندید کسب جوایز بهترین‌های سال عرضه‌‌شان شده‌اند.

Scalebound2

جدیدترین بازی پلاتینیوم گیمز هم یکی از همین اکشن‌هاست که مایکروسافت حسابی روی آن حسب باز کرده. از آن‌جا که استودیوی بازی‌سازی پلاتینیوم گیمز ژاپنی است و معمولا بازی‌سازهای این کشور با سونی میانه‌ی بهتری دارند، این‌که مایکروسافت موفق شده یک بازی درست و درمان را به‌شکل انحصاری برای کنسول‌اش جور کند، اتفاق خیلی بزرگی در صنعت بازی به‌شمار می‌رود. اگر بازی Scalebound طبق برنامه در سال ۲۰۱۶ در اختیار بازی‌کننده‌های کنسول ایکس‌باکس وان قرار می‌گرفت، مهره‌ی قدرتمند و تاثیرگذاری در مواجه با عناوین پرتعداد سونی و پلی‌استیشن۴ می‌شد. اما حالا مایکروسافت باید با بازی‌های کم‌تری سراغ بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن۴ برود.

شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید بازی Scalebound را «هیدکی کامیا» (Hideki Kamiya) می‌سازد. کامیا بازی‌ساز نام‌آشنای ژاپنی است که کارگردانی قسمت دوم از مجموعه بازی‌های «رزیدنت اویل» (Resident Evil) را در کارنامه‌اش دارد. کامیا به‌عنوان نویسنده و کارگردان در پروژه‌ی ساخت قسمت اول از مجموعه بازی‌های بایونتا و «اوکامی» (Okami) هم شرکت داشته است. تهیه‌کننده‌ی بازی هم «آتسوشی اینابا» (Atsushi Inaba) است که پیش از این نیم دو جین بازی درست و درمان ژاپنی ساخته. با توجه به وضعیت پیش آمده باید منتظر واکنش مایکروسافت ماند و دید که آیا برای پر کردن جای خالی بازی Scalebound چه برنامه‌ای در سر دارد؟

منبع: Engadget

CES_2016_Slider_02

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه