نسل جدید هدست واقعیت مجازی پلی‌استیشن معرفی شد

۸ اسفند ۱۳۹۹ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

بعد از تجربه‌ای که سونی در نسل هشتم با هدست واقعیت مجازی پلی‌استیشن وی‌آر پشت سر گذاشت، همه می‌دانستیم که این شرکت هدست واقعیت مجازی جدیدی را برای پلی‌استیشن ۵ معرفی خواهد کرد. با این وجود، تا چندی پیش چیزی از سوی سونی معرفی نشد تا اینکه بالاخره سونی تصمیم گرفت به‌صورت رسمی هدست نسل بعدی واقعیت‌ مجازی پلی‌استیشن وی‌آر را معرفی کند.

۴ سال پیش سونی دستگاه واقعیت مجازی «پلی‌استیشن وی‌آر» را در بازار عرضه کرد و شیوه‌ی جدیدی از بازی کردن را به دارندگان پلی‌استیشن ۴ ارائه داد؛ فناوری‌ که بازیکنان را بیشتر از شیوه‌ی سنتی در بازی غوطه‌ور می‌کند و آن‌ها را در فضایی همسو با آن قرار می‌دهد. اگرچه بسیاری از بازی‌های این پلتفرم بسیار قابل‌توجه نبودند اما پلی‌استیشن وی‌آر شاهد تجربه‌هایی فوق‌العاده‌ای نظیر بازی Astro Bot: Rescue Mission، Tetris Effect، Beat Saber و حتی Resident Evil 7 بود.

اکنون سونی با معرفی نسل جدید سیستم‌های واقعیت مجازی برای پلی‌استیشن ۵ ادعا کرده که قصد دارد قدمی بزرگ در آینده‌ی این تکنولوژی بردارد. تحولی که قرار است هم عملکرد و هم تعامل مخاطب با بازی را تحت تأثیر قرار دهد. به‌ گفته‌ی سونی، با هدست جدید این شرکت بازیکنان بیش از گذشته حضور خود را در بازی احساس خواهند کرد و وقتی هدست را روی سر خود بگذارند، در جهان بازی غرق خواهند شد.

در بخش‌هایی از متن خبر منتشر شده در بلاگ رسمی پلی‌استیشن نوشته شده است:

ما با سیستم جدید واقعیت مجازی خود به نوآوری ادامه‌ خواهیم داد تا طرفدارانمان بتوانند از ادامه‌ی تجربه‌های منحصربه‌فردی که با نام پلی‌استیشن عجین شده‌ است، لذت ببرند. ما از تجربه‌های خود در عرضه‌ی پلی‌استیشن وی‌آر برای پلی‌استیشن ۴ درس‌های زیادی گرفته‌ایم و از همین موضوع برای خلق سیستم واقعیت مجازی نسل بعدی خود استفاده کرده‌ایم. سیستمی که از همه نظر از رزولوشن گرفته تا زاویه دید و ردیابی و شناخت ورودی بهبودیافته است. این سیستم با یک سیم به پلی‌استیشن ۵ متصل خواهد شد و استفاده و راه‌اندازی آن راحت‌تر شده درحالی‌که یک تجربه‌ی بصری باکیفیت و با جزییات بالا را برای شما فراهم می‌کند.

طرح نسل بعد واقعیت‌های مجازی پلی‌استیشن

همان‌طور که بارها اشاره کرده‌ایم، کنترلر دوال‌سنس پلی‌استیشن ۵ یکی از آن ویژگی‌های مهم و منحصربه‌فرد کنسول نسل نهمی سونی است که در تجربه‌ی بهتر مخاطبان تأثیرگذار بوده است و بسیاری آن را ستوده‌اند. سونی درباره‌ی کنترلر جدید واقعیت مجازی و پیشرفت‌ها و نوآوری‌هایش گفته است:

یکی از نوآوری‌هایی که ما درباره‌ی آن هیجان‌زده هستیم، کنترلر جدید دستگاه واقعیت مجازی ما است که از چند ویژگی‌ کلیدی کنترلر بی‌سیم دوال‌سنس و همچنین ارگونومی بسیار خوبی بهره خواهد برد. این فقط یکی از تکنولوژی‌های آینده‌نگرانه‌ای است که برای تحقق چشم‌اندازهای خود برای نسل بعدی بازی‌ها و تجربه‌های واقعیت مجازی خلق کرده‌ایم.

البته در گذشته برخی از طرفداران پتنت‌های ثبت‌شده‌ای از سوی سونی برای این دستگاه واقعیت مجازی یافته‌ بودند که کم‌وبیش می‌توانستیم چنین ویژگی‌هایی را در آن مشاهده کنیم.

با این حال، سونی اعلام کرده که فعلاً کارهای زیادی برای مراحل توسعه و ساخت سیستم بعدی واقعیت مجازی این شرکت باقی مانده است و این دستگاه جدید در سال ۲۰۲۱ منتشر نخواهد شد و فقط آن‌ها قصد داشته‌اند تا خبر ساخت این هدست جدید و بعضی از برنامه‌های در نظر گرفته‌شده برای آن را به طرفداران اعلام کنند. حتی تصویر رسمی هم از ظاهر فناوری نسل بعدی واقعیت مجازی سونی منتشر نشده است.

نکته‌ی جالب دیگر این است که سونی در بیانیه‌ی رسمی خود هیچ اشاره‌ای به نام پلی‌استیشن وی‌آر ۲ نکرده است و فقط از نام پلی‌استیشن وی‌آر (PlayStation VR) نسل بعدی یا جدید نام برده است. به همین خاطر، ممکن است سونی نام دیگری را برای دستگاه واقعیت مجازی جدید خود در نظر گرفته باشد؛ دقیقاً همان‌گونه که نام کنترلر اصلی پلی‌استیشن هم بعد از سال‌ها از نام دوال‌شاک به دوال‌سنس تغییر پیدا کرد. البته ممکن است این یک سوءتفاهم باشد و سونی همان نام پلی‌استیشن وی‌آر ۲ را انتخاب کند.

سونی در ماه ژانویه ۲۰۲۰ اعلام کرد که از زمان عرضه‌ در اکتبر ۲۰۱۶ تا به آن لحظه، بیش از ۵ میلیون هدست پلی‌استیشن وی‌آر به فروش رفته است.

نکته: تصویر اصلی خبر، متعلق به پلی‌استیشن ‌وی‌آر فعلی است و تصویر مدل جدید در حال حاضر موجود نیست.

صفحه اصلی بازی - اخبار بازی - تریلر بازی - نقد و پیش نمایش | دیجی‌کالامگ

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۶ دیدگاه
  1. As an Unknown

    شاید هم میبیند و هم میشنود

  2. As an Unknown

    شاید هم میبینند و هم میشنود

  3. امیر

    زهره جان،
    با کی کار داری شما؟
    اشتباه اومدی به نظرم آدرس رو.

    1. As an Unknown

      نه شاید

  4. زهره وفایی فرد

    یکی از دلایل پیشرفت زبان انگلیسی قالب بودن این زبان در جهان، به‌عنون زبان علمی است. هر محقق و پژوهشگری در گوشه‌ای از جهان به کشفیاتی دست می‌یابد آن را به زبان انگلیسی در جهان مطرح می‌کند برپایی کنفرانس‌های علمی به این زبان موجب شده است آنچه را از واژگان علمی ندارند، کشورهای دیگر برای آنان بیافرینند. و بعد دوباره از آنان به خودمان برگردان شود.
    بر محققین و متفکرین ایرانی و فارسی زبان است که دریافت‌های خود را با بهره‌مندی هرچه بیشتر از زبان فارسی، به نگارش درآورند و به جهانیان عرضه دارند تا از این پس به یاری خدا بتوانیم مسیری وارونه آنچه تا به حال رفته‌ایم را بپیماییم و به جای کمک به ارتقاء علم در فراسوی مرزهایمان ابتدا در راه اعتلای علم در سرزمین خودمان و فرزندان میهن خود باشیم و پس از آن انتقال‌دهنده آن به کشورهای دیگر.
    تا بدین ترتیب پاسخی دندان‌شکن به آقای آشوری داده شود. ایشان در مقاله‌ای (منتشر شده در نشر دانش سال هفتم شماره چهارم خرداد ۱۳۶۶) بر این باور بوده‌اند که زبان فارسی بی‌مایه است و تاکنون زبان ادبیات بوده است تا زبان علم. در حالی‌که دست‌کم ۷۰۰ سال کتاب قانون ابن‌سینا کتاب علمی جهان بوده است. این ادعا برگرفته از روحیه‌ای ضد ایرانی می‌تواند باشد.

    فرهنگ و زبان
    فرهنگ شامل زبان، دین ، پوشش،آداب و رسوم و منش قومی یک ملت است. یکی از مهمترین سنجه های فرهنگی، زبان است . از این روی هر جا مشکلی فرهنگی وجود دارد ، بی توجهی به زبان نیز وجود خواهد داشت. امروزه در بیشتر دانشگاهها در رشته های غیر ادبی، بی مهری به زبان فارسی، سایه افکنده است.
    آیا مشکل این نیست که هر کس از علوم ریاضی و تجربی وا می‌خورَد، به سمت‌ ادبیات سوق داده می‌شود؟!!
    شیوه آموزشی باید به سویی پیش برود که هر کس تحصیلات متوسط دارد بتواند زبان مادری خود را خوب بخواند، خوب بنویسد و خوب بداند و بفهمد. بسیاری از درس‌خواندگان قدیم در حد تحصیلات متوسط در یکصد سال پیش، از دکترای زبان فارسی امروز، بر متون ادبی مسلط‏تر بودند. اشکال کار کجاست؟!

  5. زهره وفایی فرد

    اگر دستم رسد بر چرخ گردون

    از او پرسم که این چین است و آن چون

    زیرا گویی هیچ کس در این مملکت نمی خواهد ببیند و بشنود .

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه