مدیاتک و TSMC در سال ۲۰۲۲ حدود ده هزار نفر را استخدام خواهند کرد

۲۷ دی ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
مدیاتک TSMC

بر اساس گزارش یکی از روزنامه‌های تایوانی، شرکت TSMC در سال ۲۰۲۲ حدود ۸ هزار نیروی جدید را جذب خواهد کرد و مدیاتک هم به دنبال استخدام ۲ هزار نفر جدید است. برای یادآوری باید بگوییم که TSMC و مدیاتک هر دو از مهم‌ترین شرکت‌های فعال در بازار تراشه‌ها محسوب می‌شوند و هر دو در صدر بازار بورس کشور تایوان قرار دارند و در کل از ستون‌های اصلی اقتصاد تایوان محسوب می‌شوند.

TSMC برای مقابله با بحران کمبود تراشه اعلام کرده که طی ۳ سال آینده حدود ۱۰۰ میلیارد دلار برای افزایش ظرفیت تولید خود سرمایه‌گذاری می‌کند. این بودجه‌ی هنگفت صرف ساخت کارخانه‌های جدید خواهد شد و بخشی از آن هم برای توسعه‌ی تکنولوژی‌های جدید مورد استفاده قرار می‌گیرد. طبیعتا هرچقدر تعداد کارخانه‌ها بیشتر شود، این شرکت به نیروی انسانی بیشتر نیاز پیدا می‌کند.

تحلیلگران در ابتدا بر این باور بودند که TSMC در سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۰ هزار نیروی جدید جذب خواهد کرد ولی حالا بر اساس این گزارش، به نظر می‌رسد مدیران این شرکت به دنبال استخدام ۸ هزار نفر هستند. در رابطه با مدیاتک هم باید بگوییم که بر اساس جدیدترین گزارش‌های منتشر شده، حدود ۱۹۵۰۰ نفر برای این شرکت کار می‌کنند و طی ۸ ماه گذشته هم حدود ۲ هزار نیروی جدید به این شرکت پیوسته‌اند. حدود هزار نفر در هند برای مدیاتک کار می‌کنند و مدیاتک در آمریکا هم حدود ۵۰۰ کارمند دارد.

مدیاتک در سال ۲۰۲۱ به لطف عرضه‌ی تراشه‌های جذاب توانسته در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۸ میلیارد دلار درآمد کسب کند و فروش این شرکت نسبت به سال ۲۰۲۰ با افزایش ۵۳ درصدی روبه‌رو شده است. بخش قابل توجهی از تراشه‌های پیشرفته‌ی مدیاتک توسط TSMC تولید می‌شود و مثلا می‌توانیم به چیپست پرچم‌دار Dimensity 9000 اشاره کنیم که فناوری ساخت ۴ نانومتری TSMC تولید شده است.

مدیاتک TSMC

شرکت TSMC در سال ۱۹۸۷ تأسیس شده و طی این ۳۵ سال به یک شرکت چند صد میلیارد دلاری تبدیل شده که حالا یکی از ستون‌های اقتصاد تایوان محسوب می‌شود. بر اساس گزارش‌های منتشر شده، TSMC تراشه‌های بیش از ۴۶۰ شرکت را تولید می‌کند و در این صنعت نقش حیاتی دارد. این شرکت با سرمایه‌گذاری چندین میلیارد دلاری قصد دارد فاصله‌ی خود را از رقبا بیش از پیش افزایش دهد.

اپل مهم‌ترین مشتری شرکت TSMC محسوب می‌شود و حدود ۲۶ درصد از درآمد این شرکت به لطف تراشه‌های اپل به دست می‌آید. در رتبه‌ی دوم نام مدیاتک دیده می‌شود که حدود ۶ درصد از درآمد TSMC را تأمین می‌کند و در رتبه‌ی سوم AMD با سهم ۴٫۴ درصدی قرار دارد. به دلیل همین اهمیت اپل، مدیران TSMC همواره درخواست‌های مدیران ارشد اپل را در اولویت قرار می‌دهند و همین رویکرد با اعتراض شرکت‌هایی مانند AMD و مدیاتک روبه‌رو شده است. اما از آنجایی که تراشه‌های ساخت TSMC کیفیت بسیار بالایی دارند، بسیاری از شرکت‌ها چاره‌ای جز همکاری با این شرکت تایوانی ندارند.

مدیاتک هم تا چند سال قبل به‌عنوان سازنده‌ی تراشه‌های ارزان‌قیمت و ضعیف شناخته می‌شد ولی طی چند سال گذشته بودجه‌ی هنگفتی را برای بهبود کیفیت تراشه‌های خود اختصاص داده و به همین خاطر حالا تراشه‌های این شرکت به رقیب قدری برای محصولات کوالکام تبدیل شده‌اند. در حال حاضر مدیاتک در بازار تراشه‌های موبایل حرف اول را می‌زند ولی کوالکام در زمینه‌ی تراشه‌های پرچم‌دار همچنان در رتبه‌ی اول قرار دارد که شاید در آینده‌ی نزدیک مدیاتک در این زمینه هم بتواند کوالکام را پشت سر بگذارد.

منبع: GizmoChina

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه