نقد و بررسی اپل واچ سری ۶

در این ویدیو به نقد و بررسی اپل واچ سری 6 و تجریه‌ی یک هفته کار کردن با جدیدترین ساعت هوشمند اپل می‌پردازیم. علاوه بر این ویژگی‌ها و ارزش خرید اپل واچ 6 را با اپل واچ سری 5 و چند مدل دیگر مقایسه می‌کنیم.

هفته‌ی گذشته اپل واچ سری 6 را جعبه گشایی کردیم و نگاهی نزدیک به مشخصات آن انداختیم. در این قسمت تجربه‌ی شخصی بعد از یک هفته استفاده‌ی روزمره از این ساعت هوشمند را به طور کامل با شما به اشتراک می‌گذاریم.

در ابتدا به باتری و میزان شارژدهی آن می‌پردازیم. این ساعت بسیار سریع شارژ می‌شود و با یک بار شارژ حدود 2 روز دوام می‌آورد. اپل واچ سری 6 حدود یک ساعت سریع‌تر از نسل قبل شارژ می‌شود که موضوع قابل توجهی است.

یک ویژگی جالب در مورد سری 6 چیپ U1 است که در گوشی‌های آیفون 11 هم قرار داده شده بود. وظیفه‌ی این چیپ تشخیص موقعیت دستگاه‌هایی است که قصد اتصال با آن‌ها را دارید. این قابلیت در آینده و با رونمایی از گجت‌هایی مانند AirTags توسط شرکت اپل، به شما در پیدا کردن وسایل گم‌شده کمک می‌کند.

تجربه‌ی کار با سیری در این ساعت هوشمند شما را با سرعت عالی و دقیق یک دستیار صوتی آشنا می‌کند که بسیار کاربردی است.

همانطور که اپل ادعا کرده است، اپل واچ سری 6 بیش از پیش به سلامتی اهمیت می‌دهد و قابلیت‌هایی مثل اندازه‌گیری میزان اکسیژن خون، سنسور پایش خواب و سنسور اندازه‌گیری نوار قلب بسیار دقیقی دارد که در این ویدیو به آن‌ها می‌پردازیم. البته متاسفانه قابلیت اندازه‌گیری میزان اکسیژن خون در ایران قابل استفاده نیست.

برای دیدین جزییات بیشتر در مورد این ساعت هوشمند ویدیوی نقد و بررسی اپل واچ سری 6 را در بالای همین صفحه تماشا کنید.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

این ویدیو در قالب پروژه‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت ساخته شده است؛ پروژه‌ای برای حمایت از استعدادهای تولید محتوای ویدیویی و ایجاد فرصت درخشش برای آن‌ها.

آن دسته از شرکت‌کنندگان در مسابقه‌های هفتگی آنباکس در 100 ثانیه که عملکرد درخشانی داشته باشند و بتوانند به صورت حرفه‌ای ویدیو بسازند، امکان ورود به این پروژه را دارند.

در این پروژه، دیجی‌کالا با فراهم کردن زنجیره‌ی تأمین کالا و فرصت کسب درآمد، از سازندگان حرفه‌ای ویدیو حمایت می‌کند. اگر انگیزه، امکانات، مهارت و استعداد ویدیوسازی حرفه‌ای را دارید و علاقه‌مندید در دیجی‌کالا مگ تَلِنت فعالیت کنید، در مسابقه‌های هفتگی آنباکس در 100 ثانیه شرکت کنید. ما همه‌ی ویدیوها را بررسی و استعدادها را شناسایی می‌کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت روی دکمه‌ی زیر بزنید.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۱۷ دیدگاه
  1. ناصر بی سواد

    ناصر بی سواد
    اخه تو چی میفهمی از تکنولوژی
    برو سامسونگتو گیگیگیر کن
    خخخخ

  2. پرهام

    سلام آقا حسام.خوبستین ؟
    ببخشید مزاحم شدم ، میشه لطفا جواب این سوال من را بدهید؟
    من می خواهم اپل واچ سری ۶ بگیرم،و خواستم بدونم که من که آیفون s5 دارم می توانم این دو دستگاه رو به هم وصل کنم؟
    لطفا جواب دهید و ببخشید مزاحم شدم خدانگهدار

  3. پرهام

    سلام آقا حسان . ببخشید من تصمیم گرفتم که اپل واچ سری ۶ بخرم و گوشی آیفونs5 دارم . می توانم بخرم یا باید آیفونم رو عوض کنم؟

  4. شاهین علیپور

    اعتراض به اپل لطفا مشارکت کنید:
    https://discussions.apple.com/thread/252233780

  5. شاهین علیپور

    سلام. من سری ۶ دارم کاش یه برنامه کامل در مورد نحوه کار کرد و برنامه هاش . چکارها میشه کرد( ترفنده ها) بزارید چون آموزش به زبان فارسی نیست. هر چی هست در یوتیوب به زبان انگلیسی هستش.مرسی

  6. عرفان

    ببخشید میشه بندشو عوض کرد اگه از رنگش خوشمون نیاد؟؟

  7. ناصر

    واقعا اپل یکه تازه تو فناوری؟؟
    شما یه ده سالی عقبی به نظرم. یه سرچی بکنی به انگلیسی ببینی سامسونگ و هواوی و حتی شیائومی چه فناوری هایی تو محصولاتشون استفاده میکنن متوجه میشی. زمانی که استیو جابز با ارائه های شورانگیز محصولاتش همه رو ترغیب به خرید میکرد گذشته. اپل هم یک کمپانی عقب افتاده اس همونجور که ماکروسافت عقب افتاده است از تکنولوژی. فقط به درد کلاس گذاشتن میخوره واسه کسایی که خیلی سر درنمیارن از فناوری!!

    1. ThreeDaal

      مایکروسافت عقب افتاده است تو زمینه تکنولوژی ؟! آره؟!
      تو بجز مک و ویندوز هیچ سیستم عاملی نمیتونی روی سیستم نصب کنی حالا یه لینوکسی هست که به شما پیشنهاد نمیشه ،

      میگن گربه دستش به گوشت نمیرسید گفت بو میاد ????????

    2. خاک تو سر ناصر

      باشه نه سامسونگ خوبه با اون گوشی های زشت و بد قوارش تو از اپل سر در تمی اری زر نزن plz

  8. مهران

    خدایی این چه نقد بررسی فقط ما قیافه شمارو دیدیم ساعت رو اصلا ندیدیم رابطه کاربریش چجوریه چی داره که خوشمون بیاد بخریم فقط شمارو دیدیم ظاهرا فقط قصدتون نشون دادن تیپ قیافه خودتون بود نه ساعت لطفا دیگه نقد بررسی نسازین خسته کننده بود نقدتون.

  9. benyamin

    اپل واچ se هم آداپتور داخل جعبه نداره؟؟

    1. نه متاسفانه

  10. Amir

    آقای خامنه میشه بگید با کدوم میکروفون و دوربین کار می کنید؟؟؟

    همچنین با کدوم نرم افزار ادیت می کنید فیلم هاتون رو؟؟؟

    1. سلام امیرجان من از دوربین های میرورلس سونی استفاده میکنم. میکروفن های مختلفی رو بکار میگیرم برای صدا، مهمترینشون Rode NTG4. با نرم افزار های ادوبی کار میکنم، بیشتر از همه، پریمیر پرو، افترافکتس و فوتوشاپ

  11. Snand

    با این روش گفتار، بهتره شبا بزازم برای خواب،
    انگار داره لالایی میگه!

  12. FarahBod

    با احترام به نقد و بررسی حسام خامنه زاده عزیز و ممنون از ایشون، ولی به نظر من این ویدئو بیشتر تبلیغ اپل و جریانات حول این برند بود تا آنباکس و بررسی این اپل واچ…

  13. عرفان

    سلام اقا ی خامنه زاده

    خیلی خوب بود
    ولی اخراش داش حوصلم سر میرفت
    دمتون گرم!!!

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X