سرگذشت عجیب توییتر؛ داستانی در حد یک رمان نفس‌گیر

۶ مرداد ۱۴۰۱

کسی فکرش را نمی‌کرد که یک استارت‌آپ کوچک بتواند فضایی برای مبارزات سیاسی و راهی برای برقراری رییس‌جمهور‌ها با مردم ایجاد کند. پشت صحنه‌ی تاسیس توییتر مانند یک رمان نفس‌گیر است که در این داستان با خنجر زدن و جنگ بر سر قدرت روبرو هستیم.

ایوان ویلیامز در سال ۲۰۰۴ استارت‌آپ بلاگر را به گوگل فروخت و در همان سال‌ها نواه گلس به دنبال ایجاد پلتفرمی برای پادکست‌ها بود و برای دریافت سرمایه سراغ دوست خود یعنی ایوان ویلیامز رفت. این دو نفر در نهایت شرکت ODEO را تاسیس کردند. در آن دوران جک دورسی یک برنامه‌نویس معمولی بود که بعد از آشنایی اتفاقی با آقای ویلیامز، در شرکت او استخدام شد. اما در نهایت وقتی اپل پلتفرم آیتونز را معرفی کرد که برای پادکست‌ها هم قابلیت‌هایی ارائه می‌کرد، کار شرکت ODEO هم عملا تمام شد.

آقای ویلیامز از کارمندان خود پرسید:«اگر می‌خواستید یک شرکت جدید بسازید یا ODEO را دوباره احیا کنید، چه کارهایی می‌کردید؟» جک دورسی ایده‌ای برای ایجاد یک پلتفرم به منظور اطلاع‌رسانی کاربران در مورد وضعیت فعلی خود، در سر داشت. نواه گلس از این ایده استقبال کرد و در نهایت برای این پلتفرم اسم توییتر را انتخاب کردند. اولین توییت توسط جک دورسی در سال ۲۰۰۶ منتشر شد. آقای ویلیامز به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که این شرکت پیشرفت خاصی ندارد و حاضر است تمام سهام آن‌ها را بخرد. اما فقط ۶ ماه بعد در سال ۲۰۰۷، ارزش این شرکت به بیش از ۵ میلیارد دلار رسید.

نواه گلس بعد از تصاحب اکثریت سهام، نواه گلس را اخراج کرد. در آن دوران گلس به‌شدت در مورد توییتر هیجان‌زده بود و در رویداد‌های مختلف این پلتفرم را معرفی می‌کرد. ظاهرا اخراج گلس هم در حقیقت زیر سر جک دورسی بوده و به ایوان ویلیامز گفته که گلس می‌خواهد مدیرعامل شرکت شود. بعد از این اخراج، آقای گلس گفت:«من را از شرکت خودم اخراج کردند.»

طی سال‌های بعدی، توییتر روز‌به‌روز معروف‌تر شد و محبوبیت بیشتری پیدا کرد. ویلیامز اما دل خوشی از جک دورسی نداشت و او را از سمت مدیرعاملی این شرکت کنار گذاشتند و در عوض ایوان ویلیامز مدیرعامل توییتر شد. اما جک دورسی ناامید نشد و بعد از دیدارهای مخفیانه با هیئت‌مدیره و متقاعد کردن آن‌ها، توانست بار دیگر سمت مدیرعاملی توییتر را دریافت کند و تا سال ۲۰۲۱ در این موقعیت باقی ماند. در حال حاضر هم درخواست خرید توییتر از طرف ایلان ماسک و سپس پشیمانی او، مشکلات زیادی را برای این شرکت ایجاد کرده است.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

در یوتیوب

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه