واتساپ اجازه می‌دهد قابلیت ناپدید شدن را به پیش‌فرض تمام پیام‌هایتان تبدیل کنید

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ ۱۶ آذر ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
واتساپ

واتساپ ساعاتی قبل اعلام کرد که کاربران از این به بعد می‌توانند قابلیت ارسال پیام‌های ناپدید شونده را به طور پیش‌فرض فعال کنند. این یعنی بدون اینکه نیازی به فعال‌سازی مشخصه‌ی لازم برای چت‌های مختلف داشته باشید، کافی است یک بار آن را فعال کنید تا در تمام چت‌های شخصی پیام‌های ناپدید شونده ارسال شود.

سال گذشته که این مشخصه ارائه شد، واتساپ محدودیت زمانی ۷ روزه را برای این کار تعیین کرد. اما حالا کاربران به غیر از ۷ روز، می‌توانند گزینه‌های ۲۴ ساعت یا ۹۰ روز را هم انتخاب کنند. واتساپ خاطرنشان کرده که فعال‌سازی این مشخصه، چت‌های فعلی را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد. اما زمانی که یک چت جدید را ایجاد می‌کنید، یک پیام مبنی بر فعال بودن این مشخصه برای هر دو طرف به نمایش درمی‌آید. اگر هم این قابلیت را به طور پیش‌فرض فعال کرده باشید، این موضوع در پیام فوق ذکر می‌شود تا طرف مقابل فکر نکند که فقط برای او چنین قابلیتی را فعال کرده‌اید. همچنین برای چت‌های جداگانه می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید.

واتساپ

البته این قابلیت پیش‌فرض برای گروه‌ها استفاده نمی‌شود. در عوض باید به صورت دستی برای گروه‌های دلخواه خود چنین کاری را انجام دهید؛ همچنین باید خاطرنشان کنیم که ادمین یا ادمین‌های گروه باید این مشخصه را برای آن گروه فعال کرده باشند.

این قابلیت در حال ارائه شدن است و به همین خاطر احتمالا به‌زودی تمام کاربران آن را دریافت خواهد کرد. برای بررسی این موضوع، اپلیکیشن واتساپ را در اندروید و iOS باز کنید و سپس با ضربه بر آیکون سه‌نقطه، گزینه‌ی Settings را انتخاب کنید. بعد از این کار به Account و سپس Privacy سر بزنید. اگر این قابلیت برای شما ارائه شده باشد، می‌توانید گزینه‌ی Default message timer را ببینید.

با ضربه بر این گزینه، ۳ محدوده‌ی زمانی ۲۴ ساعت، ۷ روز و ۹۰ روز برای پیام‌های ناپدید شده نمایش داده می‌شود. با این کار، محتوای تمام چت‌های جدید که ایجاد می‌کنید بعد از گذشت زمان تعیین شده، حذف می‌شوند.

منبع: The Verge

برچسب‌ها :
دیدگاه شما