شیائومی ممکن است گوشی‌های ماژولار را دوباره زنده کند

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
گوشی‌های ماژولار شیائومی

گوشی‌های ماژولار از جمله گجت‌های جذابی بودند که هیچوقت موفقیت گسترده‌ای را به دست نیاوردند. حالا طبق اسناد منتشر شده، شیائومی پتنت جدیدی را در رابطه با طراحی یک گوشی ماژولار ثبت کرده است. در این پتنت شاهد یک گوشی مبتنی بر ۳ بخش جداگانه هستیم. هرکدام از این ماژول‌ها بخش متفاوتی از گوشی را در خود جای داده که به لطف مکانیسم ریلی کشویی به یکدیگر وصل می‌شوند.

بخش دوربین و بردهای کلیدی در ماژول فوقانی تعبیه شده‌اند و باتری هم در ماژول میانی قرار دارد. در ماژول پایینی هم شاهد تعبیه‌ی اسپیکر و پورت USB هستیم. همچنین حداقل دو تا از ماژول‌ها هم دارای بخشی از نمایشگر هستند و در کل وقتی تمام این ماژول‌ها به یکدیگر وصل می‌شوند، با یک گوشی مرسوم و معمولی مواجه می‌شویم.

گوشی‌های ماژولار شیائومی

روی هم رفته گوشی‌های ماژولار ایده‌ی جدیدی به حساب نمی‌آیند اما هیچکدام از آن‌ها نتوانستند تاثیر پایداری بر طراحی گوشی‌ها داشته باشند. حدود ۷ سال قبل گوگل با معرفی پروژه Ara قصد داشت گوشی‌های ماژولار را همه‌گیر کند اما در نهایت این پروژه شکست خورد. از بین گوشی‌های ماژولاری که راهی بازار شدند می‌توانیم مثلا به LG G5 اشاره کنیم که به کاربران اجازه می‌داد ماژول‌های مختلفی را لبه‌ی پایینی به گوشی وصل کنند.

اخیرا هم گوشی Fairphone 3 راهی بازار شده که نشان می‌دهد طراحی ماژولار می‌تواند میزان تعمیرپذیری گوشی و عمر مفید آن را افزایش بدهد. در این میان نباید موتورولا را از قلم بیندازیم که به مدت چند سال به ساخت گوشی‌های ماژولار و ماژول‌های متنوع برای آن‌ها ادامه داد و تا حدی مورد توجه کاربران قرار گرفتند.

در هر صورت همانطور که احتمالا می‌دانید، ثبت پتنت گوشی ماژولار از طرف شیائومی لزوما به معنای عرضه‌ی چنین گوشی هوشمندی از جانب این شرکت نیست. شیائومی از جمله شرکت‌هایی است که به طرح‌های نوآورانه علاقه‌ی زیادی دارد و به همین خاطر متخصصین این شرکت همواره پتنت‌های جذابی را ثبت می‌کنند.

گوشی‌های ماژولار شیائومی
  • گوشی‌های ماژولار شیائومی

در هر صورت اگر این پتنت عملی شود، کاربران به راحتی می‌توانند ماژول مربوط به دوربین و چیپست را بدون نیاز به خرید گوشی جدید ارتقا دهند. البته طبق این طراحی، کاربرانی که خواستار تعویض دوربین گوشی هستند چاره‌ای جز تغییر چیپست و حافظه داخلی ندارند. همچنین گوشی‌های دارای قطعات متحرک بیشتر در معرض خطر آسیب هستند.

در هر صورت احتمالا شیائومی هیچوقت گوشی مبتنی بر طراحی ماژولار را عرضه نخواهد کرد. اما همین که در دنیای گوشی‌های تاشو و دیگر نوآوری‌ها شرکتی مانند شیائومی همچنان به فکر طراحی ماژولار است، نکته‌ی قابل توجهی محسوب می‌شود. در مورد این گوشی چه فکر می‌کنید؟ به نظر شما شیائومی باید شانس خود را در زمینه‌ی گوشی‌های ماژولار امتحان کند؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما و دیگران در میان بگذارید.

منبع: Android Authority

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه