شما بگویید؛ بنز یا BMW؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

بنز بهتر است یا BMW؟ سال‌های زیادی است که این دو غول خودروسازی آلمانی، رقابت نزدیک و به‌ ظاهر دوستانه‌ای با یکدیگر دارند. همچنین طرفداران دو‌آتشه‌ی این دو شرکت، همواره بر سر این موضوع که بنز بهتر است یا BMW، اختلاف‌نظرهای زیادی دارند. ما از شما می‌خواهیم که نظرات فنی خود را با ما به اشتراک بگذارید به ما بگویید به چه دلایلی کدام یک از این دو برند را می‌پسندید. ولی قبل از آن، دوست داریم خودمان چند نکته را درباره‌ی خودروهای این شرکت به شما بگوییم.

به‌طورکلی، طراحی ظاهری خودروهای شرکت بنز کلاسیک است و استفاده از کاپوت‌های کشیده از شاخصه‌‌های اصلی خودروهای این شرکت به حساب می‌آید. در نتیجه افراد پا به سن گذاشته، این نوع طراحی‌ را بیشتر می‌پسندند. از سوی دیگر، طراحی ظاهری خودروهای BMW، عموما اسپرت‌ است و جوانان را بیشتر جذب خود می‌کند. همچنین «جلو پنجره‌ی بی‌ام‌و‌» یا همان (BMW’s Eye) که در اصل سنت قدیمی این شرکت به‌حساب می‌آید؛ در تمامی این خودرو‌ها حفظ‌ شده است.

بنز عموما از موتور‌های V (نحوه‌ی قرار گیری سیلندر‌ها در کنار هم به شکل حرف V انگلیسی) و BMW از موتورهای «خطی» (Line) استفاده می‌کند. موتورهای خطی فضای بیشتری در کاپوت اشغال می‌کنند و از سوی دیگر موتور‌های V، قابلیت تقسیم وزن بهتری دارند. لازم به ذکر است که BMW با استفاده از آلیاژ‌های خاصی در قطعات موتور‌های خطی‌اش، می‌تواند تقسیم وزن مناسبی را مثل موتور‌های V بنز، برای خودرو‌هایش به ارمغان آورد.

به‌طورکلی، شرکت بنز به هنگام معرفی محصولات جدید‌اش، تمرکز خود را روی نو‌آوری و معرفی یک فن‌آوری جدید می‌گذارد. از سوی دیگر BMW، عموما روی موتور‌های پرقدرت، سرعت و شتاب بالای محصولات‌اش مانور می‌دهد و از نظر فن‌آوری، همیشه یک پله از بنز عقب‌تر است.

و در آخر، خودرو‌های بنز به هنگام رانندگی روان‌تر و نرم‌تر هستند و صدای موتور خیلی کم داخل کابین شنیده می‌شود. از سوی دیگر، خودرو‌های BMW، تجربه‌ی رانندگی اسپرت تر و لذت‌بخش‌تری را برای کاربران به ارمغان ‌می‌آورد. با همه‌ی این اوصاف، شما بگویید، بنز بهتر است یا BMW؟

Table_Benz_BMW

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲۸۲ دیدگاه
  1. محسن

    چقدر کامنت واوووووووو……ولی در مقایسه ای که دربرنامه تخت گاز کرده بودن وچندسال پیش دیدم که بین دوتاماشین بی ام دبیلیو وبنز تولید یک سال در دهه نود بودن بعداز بیست سال از استفاده ثابت کردن بی ام دبیلیو ماشین قرص ومحکم تر وبا دوام تری میسازه..(هرچندشرایط نگه داری ومصرفم مهمه)

  2. سجاد

    11_جی ام سیسلام خدمت همه ی دیجی کالای های عزیز نویسنده ی محترم و کاربران گرامی
    به جرات میگم هیچ کس تا بحال اندازه ی حقیر در مورد اتومبیل تحقیق نکرده
    علاقه ی بنده به اتومبیل چنان بود که تو کودکی هر وقت گریه میکردم ماشین که به من نشون میدادند اروم میشدند
    بنده حدود ۱۴ ساله مجله ماشین میخونم و به همه ی سایت های معتبر تخصصی خودرو(البته انگلیسی زبان فقط) سر میزنم
    اینها همش علاقست که شایدم اشتباه باشه پس نمیخوام ابراز چیز خاصی داشته باشم
    با این حال الان دفعه ی اولی هست که در باره ی خودرو جایی نظر میدم چون دیدم خود اقای گرانمایه برای نظر دهندگان احترام قایل میشند و بهشون پاسخ میدن
    بنده بعد از اینهمه مطالعه اگه بخوام در مورد برند نظر بدم اینجوری عرض میکنم
    1_لکسوس
    2-تویوتا
    3_بی ام دبلیو
    4_پورشه
    5_مرسدس بنز
    که همینجا عرض کنم فقط یک مدل مرسدس میشناسم که از بی ام دبلیو بهتر باشه و اونهم s600 2015 از 760i 2015
    6_کادیلاک
    7-جاگوار
    8_بیوک
    9_لینکولن
    10_شورولت
    11_آیودی
    11_جی ام سی
    12_اینفینیتی
    13_فورد
    14_نیسان
    15_اکورا
    16_هوندا
    17_مزدا
    18_تسلا
    19_سوبارو
    20_میتسوبیشی و ولوو
    برندهای بوگاتی -مک لارن -رولز رویس-آستون مارتین-لامبورگینی-بنتلی-فراری-پاگانی و مازراتی هم تقریبا به همین ترتیب تو کلاس خودشون برترند.
    اینم عرض کنم که اینها فقط نتیجه ی مطالعات بندست و جایی این رده بندی رو موسخ ننوشته و بنده هم هیچ تعصبی نسبت به هیچ برندی ندارم و تنها خودرویی که بهش علاقه دارم bmw i8 هست.
    ممنون از عزیزان علاقه مند که وقت گذاشتن.

    1. ALIREZA

      برو بابا ….. خودتو مسخره کردی یا مارو..؟

  3. پیوند

    آقای گرانمایه عزیز لااقل دوتا ماشین در رده هم عکسش رو میذاشتی مثل بنز اس با بی ام و سری هفت_نه با سری پنج_ با عکس سری پنج که الان گذاشتی باید بنز کلاس ای میذاشتی قربونت برم_ باید لول و تراز رعایت بشه آخه_ این مقایسه عدالت درونش نیست البته ببخشید هااااا موفق باشید

  4. پیوند

    راستی اینم بگم شما لکسوس با کیت اف رو سوارشید دیگه کیت ای ام جی و براباس رو یادتون میره چ برسه ب کیت ام پاور

  5. پیوند

    به نظر شخصی من بنز ماشین پیرمردهاست و هزینه نگهداریش نسبت به بی ام و بیشتره که این خودش در صنعت رقابت امروزی یک نقطه ضعفه و بی ام و اسپرت و یاحالتره و قیمتش منطقی تره و از نظر کیفیت هیچی از بنز کم نداره_ ولی من خودم ازبین این دو فقط وفقط لکسوس رو ترجیح میدم چون هم اسپرت تره هم موتورهاش پرفورمنس تره و هم جزو برندهای لاکچری به حساب میاد قیمتش هم منطقی تره و از نظر آپشن و کیفیت و طراحی داخلی و خارجی و متریال بکار رفته هیچ چیزی هیچ چیزی کمتر از بنز و بی ام و نداره در ضمن هزینه نگهداریش هم پایینتره و بهنسبت اون دوتا کمتر پول برند بودنش رو میگیره در ضمن از همه مهم تر تکنولوژیه ژاپن(تویوتا) و سفارش آمریکاست__ولی در کل نظر من اول لکسوس و دوم بی ام و و سوم بنز اونم فقط اس کلاس فرست کلاس ادیشن وان مدل دوهزاروپونزده_ولی اول لکسوس (روح سامورایی)

  6. رضا

    بنز حس لوگویی و مارک رو همچنان داره و خاصه و از هر لحاظ میشه گفت از BMW یه کم بالاتره.

  7. امیر اسدی

    فغت سایپا ۱۱۱!
    ولی بی شوخی،
    ماشین باید اندازه ی خونه باشه! یا جیپ، یا فورد اف ۱۵۰، یا ram.

  8. حسام

    به جان خودم دیجی کالا این نظرسنجی رو راه انداخته میخواد نمایندگی یکی از این شرکتا رو بگیره میخواد ببینه مردم کدومو میخرن. من هر دو رو دوست دارم اما اگه بی ام دابلیو رو بزنین پیشنهاد ویژه حتما میخرم =))))))))))))))

  9. مسعود نودوشنی

    با توجه به دریای امکانات این دو هم وطن که هر دو را در این صنعت به غولی بزرگ و سر سخت تبدیل کرده نظر من اینکه برای انتخاب همچنان همه چیز واضح هست.
    در مورد کابین این دو، طراحی لوکس و کلاسیک بنز با اون ساعت داخل ماشین! وای منا همیشه یاد پولدارهای پا به سن گذاشته میندازه یا شاید هم جوان های که قصد فخر فروشی در خیابان های ایران را دارند.من یک جوانم و همیشه ظاهر اسپرت و چشم نواز را میپسنیدم، بنظر م زیبا شناسی نیاز به تخصص ندارد پس چیزی زیباست که اکثریت به آن بگویند زیبا، نه اینکه موزه داران و افرادی که عشق کلاسیک دارند بخواهند با هزار دلیل بگویند بنز زیباست. بی ام و یا(بی ام دبلیو) زیباتر و چشم نواز تره، من از کودکی که هیچی از خودرو نمیدانستم با نگاه کردن به تصاویر این دو خودرو همچنان زیبای BMW را تحسین میکردم و یادم نمیرفت هر عکسی از BENZ میدیدم فکر میکردم این همون قبلی هست!
    خودروی سواری باید نشان سرعت و قدرت باشد این حس را فقط BMW با ظاهر اسپرت به من میدهد، برعکس Benz که همیشه در جاده یه ماشینه که با ان ظاهر باد کرده انگار چیزی زیادی از سرعت نمیداند.
    داخل کابین Benz جا دار تره و طراحی کلاسیک، این مزیتی هست برای دوستدران این امر از طرفی درسته داخلBMW به آزادی رقیب هموطن قدیمی نیست اما هیچ آزاری هم در کار نیست برعکس همه چیز راحت و پر هیجانه مثل بیرون خودرو داخل آن هم حس اسپرت و سرعت و تکنولوژی را به ادم میدهد.
    وقتی اسم شتاب میاد شما هم یاد BMW می افتید یا فقط من اینطورم؟ درسته اینهای که از ظاهر BMW گفتم فقط در ظاهر خاتمه نمیابد، در اکثر مدلها و میدان ها این BMW بوده که در رقابت درگ Benz را شکست داده.
    من از نگاه جوان خود همیشه BMW را پیروز میبینم اما منکر امتیازان Benz هم نمیشم، درسته بنز هم عالی و کم نقصه مثل خود بی ام و اما من میگم ماشین سواری یعنی وقتی شروع به رانندگی میکنی راحت گاز بدی و هیجان زده بشوی و باز هم گاز بدی و هرچه بیشتر پدال گاز را فشار میدی خودرو و راننده بیشتر از این کار لذت ببرند نه اینکه وقتی میشینی تو ماشین همیشه ماشین تو را با اون طراحی کلاسیک دعوت به آرامش بکنه و بگه با یک رانندگی آرام به مناظر اطراف نگاه کن.
    شاید خیلی ها این چیزهای که من بهش اشاره کردم را نقطه قوت نبینند و ضعف بدانند پس سلیقه انها بر عکس من همان Benz هست.
    به هر حال خوشبحال رانندگان این دو خودرو، من فقط یک جوان ۲۳ ساله هستم که تجربه و خاطرات زیادی با این دو ندارم و با آخرین مدل خودروی وطنی از نظر عدم امنیت و کیفیت حرف اول ر ا میزنند (پراید-و) جانم را کف دستم گذاشتم و خدا را شکر مجبور شدم همان را هم به یک جوان دیگر بفروشم و از متروی تازه تاسیس شهرمان استفاده کنم.(جا داره و پر سرعت و امن)

  10. ملودي

    بی ام دبلیو در مقابل بنز حرفی برا گفتن نداره

  11. بهزاد

    اینم مثل دو تا مطلب قبلی سلیقیه و به نوع نگاه کاربر و البته پولی که داره بستگی داره. اما من بی ام دابلیو رو ترجیح میدم

  12. علی

    چرا مارو حرص میدید با این مقاله ها
    این نظر سنجی واسه المان خوبه
    اینجا پراید بهتر است یا پژو

  13. پارسا

    من بنز رو بیشتر دوست دارم به خاطر تمرکز شرکت روی نوآوری های خلاقانه و پیشرو مثل طرح مفهومی که به تازگی از خودرو با قابلیت تغییر شکل ارایه داد و به نظر من از طراحی کلاسیک فاصله گرفت. اما طراحی BMW رو تحسین میکنم. سابقه و شعار بنز (یا بهترین یا هیچ چیز) باعث میشه علاقه ی خاصی به بنز داشته باشم (شاید قضاوت منصفانه ای نباشه) اما سابقه و تجربه و کارنامه فوق العاده بنز رو نمیشه نادیده گرفت. در مجموع آینده صنعت خودرو سازی رو دست مرسدس بنز میدونم نه BMW و نه اپل چون طرح های آینده بنز برای BMW و تجربیاتش برای اپل خطر محسوب میشه. البته در زمینه ماشین های لوکس.

  14. amir

    به نظر من جفتشون واقعا ماشین هاى فوق العاده اى هستن و بنظرمن اگر فردى بین این دو برند شک داره باید نسبت به موقعیت خودش انتخاب داشته باشه و خودم به شخصه ماشین هاى BMW رو مناسب افراد جوان تر و business man هاى جوان میدونم و benz رو مناسب افراد سن بالاتر ولى به هر حال سلیفه اى …. با تشکر

  15. مهرداد

    شعار هر دو کمپانی گویاست :

    بنز : نهایت لذت از رانندگی (comfortability)

    بی ام دبلیو : بشین و شتاب بگیر (acceleration)

    1. amir

      البته شعار بنز اینه یا بهترین یا هیچی

  16. مهرداد

    هر دو خوبن و با امکانات عالی اما مهمترین تفاوت ظاهرشونه مثلا تو سرعت و شتاب BMW کمی بهتره ولی تو نوآوری داخل خودرو و امنیت بنز کمی بهتره پس تو انتخاب ماشین های هم رده این دو گمپانی کار خیلی سخت میشه و مثلا کسی نمیگه BMW امنیت یا امکاناتش از بنز ضعیفتر یا بنز سرعت و شتابش و سیستم های هدایت و فرمانش از BMW پایین تره در نهایت انتخاب سلیقه‌ای میشه ولی از خرید هیچکدام نمیشه پشیمون شد البته از اختلاف قیمت هم نمیشه چشم پوشی کرد ولی از روی سلیقه میتونید یکی رو انتخاب کنید و مطمئن باشید که در همه جوانب شمارو راضی نگه میدارن و در پایان من به شما ابر خودروی گمپانیه سایپا مطمئن یعنی پراید رو پیشنهاد میدم این اتومبیل خارق‌العاده به سبکیه پر سرعت باد پایداری کوه و قدرت سونامی میتونه لذت پرواز رو براتون به ارمغان بیاره و مثلا اگه تو اتوبان با سرعت ۱۳۰ با این خودرو حرکت کنید پستی و بلندی های جاده حکم سکوی پرتاب رو خواهند داشت و اگه یه بال به طرفین ماشین وصل کنید براحتی پرواز میکنه و نقطه اتصال شما به ابدیت رو فراهم میکنه

  17. اشکان

    کل بنز یکم جلوتره
    بنز همه جور ماشینی میسازه از ماشین های نسل اینده مثل همینی که تازه معرفی شد و شکلش عوض میشه تا شاسی بلند و هاچ بک و فست بک و استیشن تا همین اتوبوس مینیبوس و کامیون هایی که تو ایران هم هستن حتی یه مدل مشاسی بلند شبیه جیپ شیش چرخ داشت که X6 رو میخوره
    جالبه بدونید که ۱۲% بنز ماله ایرانه !!!!!!
    در کل BMW تو ماشین های جوون پسند جلو و بنز تو ماشین های مفهومی و اینده و لوکس ولی در کل بنز کلی تره و قویتره و بهتره مثل قضیه اپل و سامسونگ که سامسونگ لوازم خانگی و حتی باتری قلمی هم میزنه ولی اپل اینطوری نیست

  18. مرتضی اکبری

    به نظر من بنز لوکس تره و در مجموع کیفیت بیشتری داره

  19. محمد

    من طراحی داخلی بنز مدل سی با کیت amg رو به هر نوع مدل رقیب ترجیح میدم کلا بنز بالاتر از رقیب هست
    صد درصد بنز

  20. عزرائیل

    benz و bmw هیچ کدوم بدرد بخور نیستن.چون اصتحلاک بالایی دارن.با کمی تحقیق متوجه میشین که اصتحلاک بنز و بی ام و بالاست.ماشین فقط toyota و فقط و فقط ماشین ژاپنی

    1. رضا گرانمایه

      دوست عزیز. صحبت شما تا حدودی درست است. ولی در این مقاله بیشتر صحبت سر فن آوری های برتر و نو آوری هست.
      قصه خودروهای ژاپنی چیز دیگری است.
      با تشکر از نظر بسیار خوبتون

  21. احسان

    واقعا نمیشه نظر قطعی داد
    خود آلمانها میگن بنز نشانگر صنعت ما و bmw نشانگر هنر ماست!
    دربرخی کلاس ها یکی از اونیکی سرتر هست
    مثلا تو سدان های لوکس همیشه سری ۷ bmw زیر سایه کلاس s بنز بوده و تو این رده واقعا بنز فرمانروایی میکنه
    ولی تو کلاس اسپرت شهری میشه گفت سری ۳ bmw اسطوره ایه که بنز با کلاس cخودش خیلی سعی داره که به جایگاه bmw تو این کلاس دست پیداکنه!
    خلاصه همه چی تی رقایت و نوآوری خلاصه میشه
    هر کدوم هم با ایجاد زیرمجموعه هایی برای شخصی سازی و تیونینگ مثل amg و مجموعه m نیاز های تمام نشدنی مشتریانشون رو تا حد امکان پاسخ میدن
    هر دو شرکت هم سعی کردن با تمرکز و سرمایه گذاری روی طراحی کانسپت های پربار تر بتونن آینده بازار رو ترسیم و تصاحب کنند. نمونش هم bmw hommage و IAA بنز هست.
    امیدوارم کشو ماهم روزی برسه که شاهد چنین کیفیت و رقابتی باشه
    ضمنا از شما جناب گرانمایه عزیز هم تشکر میکنم و امیدوارم بخش خودروی مجله با کمک شما هر روز پربار تربشه
    موفق باشید

  22. اميرحسين

    به نظر من سایپا 🙂

  23. حمید رضا

    هر دو ماشین واقعا بی نظیرن و قبول کنید خیلی نمیشه فرق گذاشت
    ولی وقتی تو ب ام و میشینید و بعد تو یه بنز با همون کلاس میشینید حس بهتری بهتون دست میده که روی کاغذ نمیشه عنوان کرد

  24. عزرائیل

    فقط و فقط پراید و سمند تو کل دنیا بگردی ماشینی به باکلاسی و ایمنی و قدرت موتور و کم مصرفی بنزین پیدا نمیکنی.انقدر متقاضی داره که همش قیمتش داره میره بالا.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X