شیائومی فردا دو گوشی جدید معرفی می‌کند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

شرکت شیائومی تیزری منتشر کرده و اعلام کرده فردا 4 شهریور یک رویداد برگزار خواهد کرد. انتظار داریم شیائومی در این رویداد دو گوشی شیائومی Redmi Note 4 و شیائومی Redmi 4 را معرفی کند.

طبق اطلاعاتی که تا امروز داریم شیائومی Redmi Note 4 یک صفحه‌نمایش 5.5 اینچی با رزولوشن 1080 در 1920 دارد. تراشه به کار رفته در این گوشی تراشه MediaTek Helio X20 است که یک پردازنده مرکزی ده هسته‌ای با فرکانس 2 گیگاهرتز دارد. یک مدل از این گوشی با 2 گیگابایت RAM و 16 گیگابایت حافظه داخلی و یک مدل از آن با 3 گیگابایت RAM و 64 گیگابایت حافظه داخلی عرضه خواهد شد. این گوشی یک دوربین پشتی 13 مگاپیکسلی و یک دوربین جلویی 5 مگاپیکسلی دارد. باتری شیائومی Redmi Note 4 هم یک باتری 4100 میلی‌آمپرساعتی است.

اما درباره شیائومی Redmi 4 باید گفت که این گوشی یک صفحه‌نمایش 5 اینچی دارد. تراشه اسنپ‌دراگون 625 با یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای و یک پردازنده گرافیکی Adreno 506 از دیگر مشخصات این گوشی است. یک مدل ازا ین گوشی 2 گیگابایت RAM و 16 گیگابایت حافظه داخلی دارد در حالی که یک مدل دیگر آن 3 گیگابایت RAM و 64 گیگابایت حافظه داخلی دارد.

امیدواریم به زودی درباره تاریخ عرضه به بازار و قیمت این گوشی‌ها هم اطلاعات بیشتری به دست آوریم.

منبع: PhoneArena


مسابقۀ حرفه‌ای ربات‌های پرندۀ حمل کالا

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X