اپل ایده ساخت آیپد اولترا را کنار می‌گذارد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
آیپد اولترا

بر اساس گزارش‌های جدید، به نظر می‌رسد شرکت اپل توسعه و عرضه دستگاه تاشو با نام «آیپد اولترا» را به دلیل عملکرد ضعیف و فروش پایین مدل‌های پیشین متوقف کرده است. این ادعا در ابتدا توسط یکی از افشاگران شبکه اجتماعی ویبو مطرح شد که معتقد است اپل برنامه‌ای برای افزودن تبلت‌های خود به خانواده محصولات جدید و گران‌قیمت اولترا ندارد. در حالی که محصولاتی نظیر آیفون اولترا و مک‌بوک اولترا در مسیر توسعه قرار دارند، آیپد اولترا به دلیل عدم استقبال کاربران از بازار حذف می‌شود.

کاهش فروش خانواده پرو به خوبی مستند شده است. در سال 2024، تحلیلگران پیش‌بینی عرضه مدل‌های جدید را از 110010 میلیون واحد به تنها 6.7 میلیون واحد کاهش دادند. این افت شدید عمدتا به دلیل قیمت بالای این دستگاه‌ها است که از 999 دلار آغاز می‌شود. بسیاری از کاربران تمایلی ندارند برای دستگاهی که در کنار گوشی هوشمند یا لپ‌تاپ به عنوان یک محصول ثانویه شناخته می‌شود، هزینه‌های هنگفتی بپردازند. حتی اگر بخواهیم بهترین آیپد بازار را در نظر بگیریم، باز هم توجیه اقتصادی برای خرید یک نسخه تاشو و گران‌تر بسیار دشوار است.

پیش از این، مارک گورمن از بلومبرگ اشاره کرده بود که اپل روی یک دستگاه تاشو 20 اینچی کار می‌کند. با این حال، نمونه‌های اولیه این محصول با چالش‌های مهندسی فراوانی از جمله وزن بالای 1.5 کیلوگرم و قیمت نجومی 3900 دلاری مواجه بودند. این ویژگی‌ها باعث شده تا مدیران اپل این پروژه را تنها یک آزمایش عجیب بدانند که شاید هرگز روی خط تولید قرار نگیرد.

در شرایطی که انتظار می‌رود اپل در سال جاری محصولات جدیدی مانند آیفون تاشو 2000 دلاری و ایرپادز اولترا را معرفی کند، غیبت آیپد اولترا کاملا منطقی به نظر می‌رسد. وقتی مدل‌های فعلی با قیمت‌های پایین‌تر در جذب مشتری ناتوان هستند، قطعا تقاضای کافی برای یک تبلت تاشو و بسیار گران‌قیمت وجود نخواهد داشت و تمرکز اپل روی سایر خطوط تولید معطوف خواهد شد.

منبع: MacRumors

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

بازدیدهای اخیر

بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها مشاهده همه

دسته‌بندی‌های منتخب برای شما