گلکسی S27 با نمایشگر چینی راهی بازار می‌شود؛ استراتژی سامسونگ برای کاهش هزینه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
گلکسی S27

سامسونگ به دلیل افزایش بی‌سابقه قیمت تراشه‌های حافظه، به دنبال کاهش هزینه‌های تولید محصولات آینده خود است. تازه‌ترین گزارش‌ها نشان می‌دهند که نسخه پایه گوشی گلکسی S27 احتمالا به پنل‌های اولد ساخت شرکت چینی «بی‌او‌ای» مجهز خواهد شد. اگرچه بسیاری از کاربران انتظار دارند که این پرچمدار عنوان بهترین گوشی سامسونگ را به خود اختصاص دهد، اما استفاده از نمایشگرهای ارزان‌تر ممکن است چالش‌هایی را در زمینه کنترل کیفیت برای این غول فناوری به همراه داشته باشد.

لوازم جانبی پرفروش تا ۵ میلیون

بر اساس اطلاعات منتشر شده در رسانه‌های کره‌ای، مدیرعامل بخش تلویزیون و گوشی‌های هوشمند سامسونگ قصد دارد در ماه جاری میلادی به چین سفر کرده و با مدیران بی‌او‌ای دیدار کند. هدف از این بازدید، بررسی دقیق فرصت‌های تجاری جدید عنوان شده است. سامسونگ پیش از این درخواست دریافت اطلاعات فنی جامع درباره پنل‌های اولد بی‌او‌ای را ثبت کرده بود. در صورت توافق نهایی میان این دو شرکت، نسخه پایه گلکسی S27 به نخستین مدل از سری اس تبدیل خواهد شد که از نمایشگرهای این شرکت چینی استفاده می‌کند. تلاش مشابه سامسونگ و بی‌او‌ای در سال 2021 برای تامین نمایشگر گوشی گلکسی S21 به نتیجه نرسیده بود.

با توجه به تورم شدید در بازار تراشه‌ها و افزایش هزینه پردازنده‌های موبایل، سامسونگ با بهره‌گیری از قطعات ارزان‌تر بی‌او‌ای می‌تواند حاشیه سود محدود خود را در مدل پایه گلکسی S27 حفظ کند. با این حال، این تصمیم استراتژیک خطراتی را برای مصرف‌کنندگان به دنبال دارد؛ چرا که پنل‌های بی‌او‌ای پیش‌تر به دلیل مشکل ایجاد خطوط سبز رنگ روی صفحه نمایش به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بودند.

شرکت بی‌او‌ای در حال حاضر تامین‌کننده اصلی پنل‌های اولد برای مدل‌های مختلفی از جمله آیفون 17e، آیفون 16 و آیفون 15 اپل است و حدود 25 درصد از سهم بازار جهانی نمایشگر را با درآمدی نزدیک به 30 میلیارد دلار در اختیار دارد. در نهایت، مذاکرات جاری میان سامسونگ و این تامین‌کننده چینی ممکن است به تولید پنلی با استانداردهای کیفی بالا منجر شود تا واحد موبایل سامسونگ بدون افت کیفیت، شرایط مالی خود را در توسعه گلکسی S27 بهبود بخشد.

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۸ دیدگاه
  1. ISmail

    اگه با طراحی الان مقایسه‌ش کنیم
    شبیه پیکسلِ گوگل‌ـه، و داریا!
    ولی خب به طراحی‌های قدیمی برگردیم،
    به گوشی‌های S10 و +S10 خود سامسونگ می‌رسیم، فلش‌بک!

  2. هکر ناسا

    واقعا طراحیشو که نیستم واقعا افتضاحه و واقعا اگر اینکارارو بکنه دیگه شخصا سامسونگ فن نخواهم بود بقیه رو نمیدونم چون این دوتا کار مخصوصا استفاده از نمایشگر چینی درحالی خودش یکی از غول های تولیدکننده نمایشگره واقعاا گند میزنه به هویت و اصالت و ابروی چندین ساله ی سامسونگ و احتمال داره فاتحش با این کار خونده بشه 😐

  3. ممدشون

    یه عمر مینازیدن که صفحه آیفون رو سامسونگ داره میزنه الان خودشون میخوان بدن شرکت چینی
    چرا همه چیز هر روز داره بدتر میشه ؟

  4. SYAVASH

    اگر مثل A80 بود خیلی بهتر بود

  5. امیر

    زشته،اگه واقعا طراحی نسل بعد سامسونگ یعنیs27این شکلی باشه واقعا زشت و بی اصالته و این طراحی شبیه گوشی های گوگل هستش و به شخصه طراحی های قبلی رو ترجیح میدم

    1. شادمهر

      اس ۱۰ را چی می گی اونم همین طوری بود حتی مال گوشی تاشو ایفون ۱۸ اگه اشتباه نکم و اینکه آخرین گوشی اپل ایفون ۲۰ هم می گن اینطوری میشه ولی خوب بعید بدونم مگه اینکه نهایی بشه . ولی خوب طراحی تکراری زیاد جالب نیست اس ۲۶ فقط یه تغییر ریز داشت ولی چون نظرته اینه قابل احترامه فعلا باید دید چه میشه .

    2. طاهر

      من که این طرحش رو دوس دارم اون شکل دوربینای قبلی خسته کننده و تکراری شده

    3. امیرعلی

      امیر جان سرچ کن نوت ۸ سامسونگ،
      ببین اصالت این طراحی مال سامسونگه یا گوگل‌.

بازدیدهای اخیر

بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها مشاهده همه

دسته‌بندی‌های منتخب برای شما

X