ال‌جی مدیرعامل جدیدی برای بخش الکترونیک خود منصوب می‌کند

۸ آذر ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

LG مدیرعامل جدیدی را برای رهبری واحد الکترونیک خود منصوب کرده است. از اول دسامبر(۱۰ آذر ماه)، ویلیام چو مدیر ارشد استراتژی فعلی، جانشین بونگ سوک کوان خواهد شد و عنوان مدیر عاملی LG الکترونیکس را برعهده می‌گیرد. در همین حال طبق گزارش The Korea Herald، ریاست هلدینگ اصلی LG را هم بر عهده خواهد گرفت.

چو از سال ۱۹۸۷ با LG الکترونیکس کار می‌کند. قبل از آخرین مقامش، او به‌عنوان رییس LG کانادا فعالیت می‌کرد و بعدا هم همین نقش را در LG استرالیا و LG آمریکا داشت. براساس آخرین گزارشات منتشر شده، چو در آستانه در دست گرفتن زمام LG الکترونیکس در نقطه‌ی عطف این شرکت است. LG حوزه‌ی گوشی‌های هوشمند و موبایل خود را در ماه ژانویه‌ی امسال (دی ماه ۹۹) تعطیل کرد، زیرا این بخش از شرکت کره‌ای طی ۲۳ فصل متوالی موفق به کسب سود نشده بود.

واحد LG الکترونیکس احتمالا بیشتر به خاطر تلویزیون‌ها و مانیتورهایش شناخته می‌شود، اما در آنجا هم با رقابت سختی از سوی سامسونگ و انواع رقبای چینی مواجه است. با این حال، چو از تعداد معدودی از مدیرانی که شرکت تصمیم گرفته سمت‌های آنان را تغییر دهد، کمک خواهد گرفت تا بتواند LG را بار دیگر به روزهای اوج خود برساند. مهم‌تر از همه، ایک هوان جانگ است که احتمالا جایگاه برتر در واحد راه‌حل‌های تجاری شرکت LG را تصاحب خواهد کرد.

جانگ به‌تازگی مسؤول نظارت بر مجموعه کسب‌و‌کار فناوری اطلاعات LG بود. وی با کار در این بخش به LG کمک کرد تا به بازیکنی مهم در فضای مانیتور تبدیل شود. اما همان‌طور که بالاتر گفتیم، فروردین ماه امسال بود که LG رسما اعلام کرد که از بازار موبایل خارج می‌شود. این شرکت در بیانیه‌ی خود اعلام کرد که چنین تصمیمی به آن‌ها اجازه می‌دهد بر روی حوزه‌های رو به رشدی مانند قطعات اتومبیل‌های برقی، گجت‌های هوشمند، ربات‌ها، هوش مصنوعی و پلتفرم‌ها و سرویس‌های اینترنتی بیشتر تمرکز کنند.

بخش موبایل LG طی ۵ سال گذشته با ضررهای مالی زیادی روبه‌رو شده و همین امر هم موجب شد تا LG به طور رسمی از تعطیلی بخش گوشی‌های هوشمند خود خبر بدهد. روزی روزگاری شرکت LG در بازار موبایل رقیب قدرتمند سامسونگ بود ولی طی چند سال اخیر پرچم‌داران جدید این شرکت جالب توجه نبودند و گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه‌ی آن هم در برابر گوشی‌های چینی به چشم نمی‌آمدند. این در حالی بود که LG قبلا اظهار امیدواری کرده بود که بخش موبایل این شرکت در سال ۲۰۲۱ به سودآوری می‌رسد.

در هر صورت بعد از اینکه LG تصمیم گرفت از بازار موبایل خارج شود، گزارش‌های مختلفی درباره‌ی مذاکره با خریداران احتمالی این واحد منتشر شد. اما در نهایت این مذاکرات موفقیت‌آمیز نبودند. این شرکت همچنین برای ایجاد سروصدا و جلب توجه، چند گوشی با شکل و شمایل عجیب را راهی بازار کرد. به‌عنوان مثال می‌توانیم به LG Wing اشاره کنیم که از نمایشگر چرخنده بهره می‌برد و قرار بود به‌عنوان رقیب گوشی‌های تاشو در مرکز توجه قرار بگیرد. همچنین باید به تلاش این شرکت در زمینه‌ی گوشی‌های ماژولار اشاره کنیم که آن هم با شکست مواجه شد.

شرکت LG با این اوصاف به لیست بلند بالایی از سازندگان گوشی‌های هوشمند پیوسته که طی سال‌های گذشته از این بازار خارج شده‌اند، اگرچه بسیاری از این برند توسط شرکت‌های دیگری خریداری شده‌اند و حالا آن‌ها با بهره‌گیری از برندهای پرسابقه گوشی‌های متنوعی را راهی بازار می‌کنند.

بخش الکترونیک LG

این غول لوازم الکترونیکی کره‌ای یکی از بزرگ‌ترین بازیگران عصر پیشا-اسمارت‌فون بود که می‌توانست دیوایس‌هایی نوآورانه و دلربا بسازد. در سال ۲۰۰۶ موبایل کشویی LG Chocolate از راه رسید که درست مانند موبایل تاشوی Motorola Razr، فقط یک وسیله ارتباطی نبود و می‌توانست نقش لوازم جانبی را در دنیای فشن ایفا کند. این پر فروش‌ترین موبایل کمپانی LG در تمام تاریخچه‌اش بود.

زمانی که صنعت موبایل با محوریت تنها دو پلتفرم iOS و اندروید به کار خود ادامه می‌داد LG توانست یکی از تولیدکنندگان برجسته بازار باقی بماند. این کمپانی حتی با گوگل وارد همکاری شد و موبایل «نکسوس ۴» را طی سال ۲۰۱۲ میلادی طراحی کرد. از سوی دیگر هم موبایل‌های پرچم‌دار سری «G» را داشتیم که باعث می‌شدند LG بتواند به آسانی جایگاه «سومین» تولیدکننده برتر بازار را از آن خود کند.

از ناکامی شرکت LG می‌توان نتیجه گرفت که ‌شدت رقابت در حوزه‌ی گوشی‌های هوشمند بسیار بالاست و این می‌تواند هشداری به برترین تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند امروزی باشد که شرایط برای همیشه همین‌طور نخواهد ماند.

منبع: Engadget

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه