نگاهی به استراتژی تولید کنندگان بزرگ گوشی موبایل برای حفظ کاربرانشان

۶ آذر ۱۳۹۹

همه بازارها رقابتی هستند، اما شاید کمتر بازاری به اندازه گوشی‌های موبایل بی‌رحم باشد. در این بازار برندی مثل نوکیا را داریم که زمانی از هر ۲ گوشی که فروخته می‌شد یکی را خودش تولید کرده بود، در نتیجه نامش با معنا و مفهوم گوشی موبایل پیوند خورده بود، اما فقط با چند تصمیم اشتباه خیلی سریع‌تر از آنکه بتواند کاری کند، از بازار گوشی‌ها کنار رفت.

در تمام سالیان اخیر هم اپل، سامسونگ و تولید کننده‌های چینی مثل هواوی یا شیائومی که اخیرا به جمع رقبای اصلی اضافه شده، شانس اصلی را برای رسیدن به صدر در اختیار داشتند. البته در چنین بازار بی‌رحمی، سالها در صدر بودن هم سختی غیر قابل تصوری دارد و هم هزینه‌هایی که وقتی به ریال تبدیل می‌کنیم، تعداد صفرهایشان قابل شمارش نیست.

مثلا سامسونگ و اپل را در نظر بگیرید که انقدر برای تصاحب صدر جدول رقابت کردند تا جنگ خونینشان در دنیای تکنولوژی مشهور شود و یکی از نفس‌گیرترین مبارزات برای تصاحب بازار نام گیرد. اپل و سامسونگ بارها، بر علیه یکدیگر به دادگاه رفتند و میلیون‌ها دلار برای هزینه‌های قضایی پرداختند و همزمان هم میلیاردها دلار به تحقیق توسعه اختصاص دادند تا قادر باشند صدر جدول را حفظ کنند.

فقط در سال ۲۰۲۰ تا اینجا سامسونگ ۱۰ درصد درامد خود را خرج تحقیق و توسعه کرده و اپل هم در طرف دیگر از خرج کردن برای این موضوع واهمه ندارد. دو شرکت بخشی از این هزینه‌ها را برای ساخت چیزهایی مثل دوربین پیشرفته و سخت‌افزار قوی‌تر خرج می‌کنند، اما در دورانی که همه گوشی‌ها مثل هم هستند، فقط سخت‌افزار نمی‌تواند کاربران را به محصول شما جذب کند، در نتیجه باید برای بخش نرم‌افزاری داستان هم برنامه‌هایی داشته باشید.

در این ویدیو روش اپل و سامسونگ را به عنوان دو رقیب قدیمی که سال‌هاست رقابتشان در دنیای تکنولوژی مورد بحث و تحلیل قرار می‌گیرد را مقایسه می‌کنیم تا ببینیم بزرگان این حوزه برای جذب و راضی نگه داشتن کاربرانشان از چه راهی استفاده می‌کنند؟

راهنمای خرید آیفون
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه