به‌روزرسانی جدید واتساپ وضعیت آخرین بازدید شما را از غریبه‌ها پنهان می‌کند

۲۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۸ ۲۳ آذر ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

واتساپ بی سر و صدا تغییر جدیدی را ارائه کرده که با این قابلیت، کاربران غریبه برای چک کردن شما کار سخت‌تری را در پیش خواهند داشت و وضعیت آخرین بازدید و آنلاین بودن شما برای آن‌ها نشان داده نخواهد شد. طبق گزارش WABetaInfo، تنظیمات حریم خصوصی آخرین بازدید واتساپ اکنون به طور پیش‌فرض در گوشی‌های هوشمند اندرویدی و آیفون روی گزینه‌ی «مخاطبین من» تنظیم شده، این به این معنی است که تنها مخاطبین شما قادر خواهند بود تا از وضعیت آخرین بازدید و آنلاین بودن شما مطلع شوند.

قبل از ارائه‌ی این به‌روزرسانی، تنظیمات حریم خصوصی واتساپ به طور پیش‌فرض روی گزینه‌ی «همه‌ی کاربران» تنظیم شده بود، که به کاربران غریبه امکان می‌داد آخرین وضعیت بازدید و آنلاین بودن مخاطبین خود را مشاهده و ثبت کنند. اخیرا واتساپ با انتشار یک به‌روزرسانی برای کاربران نسخه‌ی بتا، قابلیت مخفی کردن وضعیت آنلاین بودن، اطلاعات آخرین بازدید و عکس‌های پروفایل را برای آن‌ها ارائه کرده و حالا هم قصد دارد تا ویژگی جدید پنهان کردن آنلاین بودن از غریبه‌ها را در اختیار کاربران خود قرار دهد. انتظار می‌رود این قابلیت جدید حریم خصوصی در آینده‌ی نزدیک برای همه‌ی کاربران واتساپ منتشر شود.

واتساپ همچنین اوایل این ماه گزینه‌های دیگری را به قابلیت پیام‌های ناپدید شونده اضافه کرده است. کاربران اکنون می‌توانند انتخاب کنند که پیام‌های ارسالی‌شان پس از ۲۴ ساعت، ۷ روز یا ۹۰ روز به طور خودکار ناپدید شوند. واتساپ خاطرنشان کرده که فعال‌سازی این مشخصه، چت‌های فعلی را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد. اما زمانی که یک چت جدید را ایجاد می‌کنید، یک پیام مبنی بر فعال بودن این مشخصه برای هر دو طرف به نمایش درمی‌آید. اگر هم این قابلیت را به طور پیش‌فرض فعال کرده باشید، این موضوع در پیام فوق ذکر می‌شود تا طرف مقابل فکر نکند که فقط برای او چنین قابلیتی را فعال کرده‌اید.

همچنین برای چت‌های جداگانه می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید. هنگامی که این قابلیت سال گذشته برای کاربران واتساپ منتشر شد، کاربران تنها قادر بودند انتخاب کنند که چت‌هایشان پس از ۷ روز ناپدید شود. تغییر دیگری که واتساپ به‌تازگی ارائه کرده، امکان فعال کردن پیام‌های ناپدیدشونده برای چت‌های گروهی جدید است. از آنجایی که این قابلیت تنها زمانی نمایش داده می‌شود که یک گروه جدید ایجاد می‌کنید، در چت‌های گروهی موجود اعمال نمی‌شود.

با این حال، ویژگی «یک بار مشاهده» این اپلیکیشن همچنان به عکس و ویدیو‌های شما محدود می‌شود. کاربرانی که این قابلیت برای آن‌ها فعال شده باشد، در هنگام ارسال عکس یا ویدیو گزینه‌ی یک بار مشاهده را در قسمت کپشن مشاهده می‌کنند. در صورت انتخاب این گزینه، کاربر مقابل تنها می‌تواند یک بار ویدیو یا عکس ارسال شده را مشاهده کند. اما نکته‌ی قابل توجه اینجاست که واتساپ برخلاف سایر پیام‌رسان‌های رقیب، زمانی که گیرنده یک عکس از صفحه می‌گیرد یا رسانه‌ی یک بار مشاهده را با استفاده از یک برنامه‌ی ضبط صفحه ضبط می‌کند، به کاربران در این باره هشدار نمی‌دهد.

همان‌طور که احتمالا می‌دانید، واتساپ برای رقابت با سایر پلتفرم‌ها و جلب رضایت کاربران خود در تلاش است تا قابلیت‌های جدید و متنوعی را به پلتفرم خود اضافه کند. این اپلیکیشن محبوب در حال کار بر روی اعلان‌های واکنش نسبت به پیام‌های ارسالی برای نسخه‌ی اندروید است. واتساپ چند ماهی است که قابلیت «واکنش‌ سریع به پیام» را گسترش داده و که همان‌طور که از نامش مشخص است، به کاربران اجازه می‌دهد تا به پیام‌ها واکنش سریع (Reaction) نشان دهند همان‌گونه که به پست‌ها و نظرات در اپلیکیشن فیسبوک واکنش نشان می‌دهند.

 قابلیت جدید واتساپ

همچنین واتساپ در قابلیتی جدید به کاربران این امکان را می‌دهد تا از حساب کاربری خود روی چند دستگاه به طور هم‌زمان استفاده کنند و به ارسال و دریافت پیام بدون نیاز به آنلاین بودن گوشی هوشمندشان ادامه دهند. پیش از ارائه‌ی این قابلیت، نیاز بود تا برای اتصال به حساب کاربری نسخه‌ی وب واتساپ از آنلاین بودن گوشی خود اطمینان حاصل کنید. اما با انتشار این قابلیت بسیار کاربردی دیگر نیازی به آنلاین بودن گوشی هوشمند خود ندارید.

به‌تازگی هم پیام‌های صوتی برای کاربران iOS با ظاهری جدید ارائه شده که احتمالا این قابلیت تا چند وقت دیگر برای سایر کاربران واتساپ هم منتشر خواهد شد. به نظر می‌رسد که در آینده باید منتظر به‌روزرسانی‌های جدیدی از این پلتفرم محبوب باشیم.

منبع: Androidcenteral

برچسب‌ها :
دیدگاه شما