اسپیس‌ایکس اینترنت ماهواره‌ای راه می‌اندازد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

شرکت اسپیس‌ایکس در حالی که قصد دارد تا چند سال دیگر سفینه‌های خودش را به سمت مریخ پرتاب کند، ایده‌های دیگری هم در سر دارد. یکی از کارهایی که این شرکت در آینده انجام خواهد داد پرتاب ماهواره‌ای برای ارائه اینترنت است. این شرکت قصد دارد این پروژه را گسترش دهد تا بتواند یک شبکه اینترنتی به وجود بیاورد که در سال 2024 آغاز به کار خواهد کرد.

پاتریشیا کوپر مدیرعامل شرکت اسپیس‌ایکس به این موضوع اشاره کرد که مدل آزمایشی  این ماهواره اواخر سال  2017 یا اوایل سال 2018 پرتاب خواهد شد. از مدل آزمایشی برای ارائه اینترنت هم استفاده خواهد شد و اگر پرتاب آن با موفقیت دنبال شود، اسپیس‌ایکس دست به گسترش دادن این شبکه می‌زند.

براساس اطلاعات منتشر شده تا سال 2024 هم ماهواره‌های مختلفی به این شبکه اضافه می‌شوند تا شبکه به حداکثر ظرفیت خودش دست پیدا کند. شرکت اسپیس‌ایکس با موشک‌های فالکون 9 قصد دارد این ماهواره‌ها را به مدار زمین پرتاب کند. این شرکت 4425 ماهواره به دور مدار زمین پرتاب خواهد کرد.

البته استفاده از این همه ماهواره ممکن است که میزان زباله‌های فضایی را افزایش دهد، اما از طرف دیگر می‌تواند دسترسی مردم به اینترنت را آسان‌تر کند. در این روش نیازی به کابل کشی تا اپراتورهای اینترنت نیست و نیازی نیست که با چالش‌های این چنینی روبه‌رو شد.

 

منبع: The Verge
telegram_ad2_1



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. سجاد

    مگر ایلان ماسک به داد ما برسه

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X