[اینفوگرافیک] سفر با سرعت نزدیک به نور به اجرام عالم چقدر طول می‌کشد؟

۲۰ فروردین ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

سریع‌ترین فضاپیماهایی که تا به حال توانسته‌ایم بسازیم با سرعت بین ۵۰ تا ۷۰ کیلومتر بر ثانیه سفر می‌کنند. این درحالیست که سرعت نور حدود ۳۰۰ هزار کیلومتر بر ثانیه است. بنابراین ما نهایتا توانسته‌ایم چیزهایی بسازیم که با کسر کوچکی از سرعت نور حرکت می‌کنند. با این سرعت‌ها، سفر به نزدیک‌ترین سیاره‌ها به ماه‌ها زمان نیاز دارد و هزاران سال زمان می‌برد که به نزدیک‌ترین ستاره برسیم. می‌دانیم که طبق آن‌چه در نسبیت خاص اینشتین آمده، سفر با سرعت نور محال است. ولی چه می‌شود اگر بتوانیم فضاپیمایی بسازیم که با ۹۹٫۹ سرعت نور حرکت می‌کند؟ در آن صورت چقدر طول می‌کشد به اجرام مختلف کیهان در کهکشان خودمان و کهکشان‌های دیگر برسیم؟ برای اینکه بدانید، اینفوگرافیک زیر را مطالعه کنید.

speed-of-light-pr

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۱۰ دیدگاه
  1. اکبر

    واقعاً عظمت خلقت آدمو دیوووونه می کنه…

  2. امیر

    تنها راهی که شاید امکانش باشه یه فرد بتونه به دورترین نقطه کهکشان برسه کرم چاله است.
    اونم اگه وجود داشته باشه !

  3. Ehsan

    جالب بود . دمت گرم دادا

  4. علی اکبر

    چه مدت زمان طولانی باید سپری بشه تا ما به لبه ی عالم برسیم اونم تازه با سرعتی نزدیک به سرعت نور. به عمر من یکی که قد نمیده.
    ولی من با قدرت تخیلم تا حالا ده ها بار بلکن هم بیشتر رفتم تا خارج عالم و اومدم. نه زمانی زیاد سپری شده و نه هزینه زیادی پرداخت کردم. به همین سادگی. به همین زیبایی

  5. King m4m

    مطلب خوبی بود ممنون از نویسنده محترم

  6. Ali

    واقعا چرا بعضی ها اعتقادی به خالق ندارند؟

  7. reza

    ولی مسئله اینجاست که به دلیل انبساط کیهان نمی تونیم حتی از local group خارج شیم که شامل راه شیری و چند کهکشان اطرافش میشه. از مقصد شماره ۸ به بعد کلا غیر ممکنه با این روش.

  8. خخخخخ

    وقتی به سرعت نزدیک به نور میرسیم زمان برامون سریع میگذره هر ۱۰۰ سال حدود یک هفته برامون طول میکشه توی ی برنامه علمی دیدم

  9. پویا

    این اینفوگرافیک‌ها عــــــالی هستن
    مرسی

  10. اکبر جوادی

    داداش میدونی کارت خیلی درسته . دمت گرم

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه