جشنی از جنس مبارزه؛ BMW با M4 DTM خود جشن میگیرد

ب.ام.و به مناسبت قدردانی از راننده خود، مارکو ویتم و موفقیت اخیرش در مسابقات DTM، یکی از خودروهای خاص و تولید محدود خود را به نام M4 DTM Champion Edition معرفی کرد. DTM مخفف Deutsche Tourenwagen Masters ، نام یکی از مسابقات اتومبیلرانی آلمان است که جزو پربیننده ترین و محبوبترین مسابقات اتومبیلرانی اروپا به حساب میآید.
M4 DTM نسخه محدود از یک نمونه تقویت شده سری 4 بر پایه مدل M4 GTS است. از M4 DTM تنها 200 دستگاه تولید شده است. روی بدنه این خودرو، نوار قرمز، آبی پررنگ و نیلی روی پس زمینه سفید به چشم میخورد که یادآور مسابقات این دوره است همچنین فرمان صندلیهای فیبرکربن آن از چرم پوشیده شده است. در طراحی داخلی این خودرو از المانهایی استفاده شده که الهام گرفته از خودروهای دی تی ام استفاده شده در مسابقات بود. در نمای خارجی، با تغییرات ظاهری در سپر، رکاب و باله هم حس اسپرتی به راننده میدهد و هم آیرودینامیک مطلوبی را برای خودرو رقم میزند.
M4 DTM از یک پیشرانه سه لیتری 6 سیلندر خطی بهره میبرد که توان تولید 493 اسب بخار قدرت و حدود 600 نیوتونمتر گشتاور را دارد. حداکثر سرعت آن 305 کیلومتر برساعت است و تنها 3.8 ثانیه زمان نیاز دارد که از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت دربیاید. برای کاهش وزن خورو قیمت M4 DTM حدود 163 هزار دلار است.
آیا شما هم عاشق M4 DTM هستید؟
عاشقشم
مگه میشه ادم عاشق همچین ماشینی نشه؟
من عاشق پراید هستم نه اینا