۱۰ انیمه‌ی برتر که گیمرها باید تماشا کنند

۱۳ آذر ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
انیمه برای گیمرها

صنعت انیمیشن میلیارد دلاری ژاپن، به لطف سرویس‌هایی که از آن پشتیبانی می‌کنند، همچنان به افزایش محبوبیت خود در سطح جهانی ادامه می‌دهد. فارغ از سرویس‌های پخش آنلاینی مانند Crunchyroll و Funimation که تنها بر پخش انیمه تمرکز دارند، سرویس‌های بزرگی مانند هولو، نتفلیکس و آمازون پرایم هم انیمه‌های ژاپنی متنوعی را به پلتفرم‌های خود آورده‌اند. ما اکنون بیش از هر زمان دیگری در انتخاب انیمه‌های دلخواه خود آزادی داریم و این به لطف طیف گسترده‌ای از انیمه‌ها با ژانرهای مختلفی است که در طی سال‌های اخیر عرضه شده‌اند.

خوشبختانه بسیاری از آن‌ها به نوعی شامل المان‌هایی از بازی‌های ویدیویی می‌شوند. بسیاری از بازی‌های ویدیویی هم تحت تأثیر انیمه قرار گرفته‌اند و بعضا خطوط داستانی مشابه همراه با سکانس‌های اکشن پر زرق و برق و قهرمان‌های هیجان‌انگیز دارند. در این مقاله ما انیمه‌هایی را انتخاب کرده‌ایم که به روش‌های خلاقانه مانند تجربه‌ی حضور در استودیوهای بازی‌سازی گرفته تا ورود به جهان بازی‌های نقش‌آفرینی، از این صنعت الهام گرفته‌اند. اگر به دنبال ترکیبی عالی از سرگرمی دلخواه خود یعنی بازی‌های ویدیویی و زیبایی‌شناسی انیمه هستید، در ادامه نمونه‌های جالبی را خواهید یافت.

۱۰. !New Game

استودیوی سازنده: Doga Kobo
تعداد قسمت‌ها: یک فصل، ۲۴ قسمت

انیمه !New Game

در اکثر انیمه‌هایی که بازی‌های ویدیویی را نشان‌می‌دهند، در واقع شاهد شخصیت‌هایی هستیم که از این سرگرمی لذت می‌برند اما انیمه‌ی بازی جدید! شما را به دنیای توسعه‌ی بازی می‌برد و موانع موجود در این فرآیند را نشان می‌دهد. داستان روی شخصیت آئوبا که جاه‌طلب و خوش‌بین است تمرکز می‌کند و رویدادهای آن از اولین روز او به‌عنوان طراح شخصیت در استودیوی ایگل جامپ شروع می‌شود. استودیویی که تمام اعضای آن زن هستند. تماشای تیمی که در حال ایجاد یک رابطه‌ی دوستانه هستند، در حالی که برای ساختن دنباله‌ای برای بازی محبوب خود تلاش می‌کنند، دوست‌داشتنی است، اما نکته‌ی بسیار جذابی هم در تماشای یادگیری آئوبا از مافوق‌هایش و درک این موضوع وجود دارد که برای تسلط بر هر حرفه‌ای زمان نیاز است. این انیمه نشان می‌دهد که چگونه کوچک‌ترین جزئیات می‌توانند بازی‌ها را به چیزی خاص تبدیل کنند.

۹. !Gamers

استودیوی سازنده: Pine Jam
تعداد قسمت‌ها: یک فصل، ۱۲ قسمت

انیمه‌ی Gamers!

نام این انیمه خود گویای همه چیز است و تمرکز را به‌درستی در جایی که به آن تعلق دارد قرار می‌دهد. در این انیمه همه چیز درباره‌ی گیمر بودن و رابطه‌هایی است که ما از طریق این سرگرمی‌های مجازی با دیگران ایجاد می‌کنیم. داستان گیمرز روی گروه کوچکی از دانش‌آموزان متمرکز است که عضو یک باشگاه بازی در مدرسه هستند. علاوه بر قرار گرفتن شخصیت‌ها مقابل هم در بازی Persona 4 Arena Ultimax، منتظر سفرهایی به دنیای بازی‌های آرکید و فروشگاه‌های بازی‌ باشید. انیمه همچنین احساسات پیچیده‌ای را با مضمون عشق در قسمت‌های مختلف خود به تصویر می‌کشد.

۸. Hi-Score Girl

استودیوی سازنده: J.C.Staff
تعداد قسمت‌ها: یک فصل، ۲۱ قسمت

انیمه Hi-Score Girl

Hi-School Girl یک انیمه‌ی شایان ستایش است که ادای احترامی به بازی‌های کلاسیک دهه‌ی ۹۰ می‌کند. بازی‌هایی مانند Street Fighter II و Virtua Cop که بسیاری آن‌ها را در دستگاه‌های بازی آرکید تجربه می‌کردند. این انیمه نمایشی از رقابت‌هایی است که بر سر گرفتن بالاترین جایگاه امتیاز در صفحه نمایش این دستگاه‌ها وجود دارد. هارو که شیفته‌ی بازی‌های ویدیویی است و حوصله‌ی درس و تحصیلات را ندارد، با رقیب خود آکیرا، دختر ثروتمند مدرسه‌اش، ملاقات می‌کند. این دو تفاوت‌های زیادی دارند و هر دو به روش‌های جالبی با استراتژی‌های منحصربه‌فرد برای پیشی گرفتن از رقبا به بازی‌ها نگاه می‌کنند. Hi-School Girl غرور و احساس ما را هنگام پذیرش موفقیت دیگران لمس می‌کند و از طرفی با رابطه‌ی رو به رشد هارو و آکیرا که ممکن است دقیقا همان کسی باشند که در مواجهه با سختی‌های خود به آن نیاز دارند، جذاب می‌شود.

hack//Sign .7.

استودیوی سازنده: Bee Train
تعداد قسمت‌ها: یک فصل، ۲۶ قسمت

انیمه hack//Sign

اگر وارد دنیای بازی‌های ویدیویی شوید اما نتوانید از آن خارج شوید چه می‌شود؟ hack//Sign. یکی از کلاسیک‌ترین انتخاب‌های این لیست است و به این موضوع می‌پردازد. این انیمه در به تصویر کشیدن رابطه‌ی ما با بازی‌هایی ویدیویی جذاب و متفاوت عمل می‌کند. وقتی شخصیت اصلی تسوکاسا وارد بازی The World در سبک نقش‌آفرینی MMO می‌شود، در سیاهچالی با از دست دادن حافظه‌ی کوتاه مدت خود از خواب بیدار می‌شود و به‌سرعت متوجه می‌شود که نمی‌تواند از بازی خارج شود. تعلیق همراه با کشف اسرار بازی و هویت دنیای واقعی شخصیت اصلی شما را به تماشای این انیمه وادار می‌کند اما موضوعات بزرگتری نظیر اضطراب و انزوا، فرار از دنیای بازی یا پذیرش آن از عناصری است که آن را جذاب کرده‌اند. hack//Sign. نشان می‌دهد که مردم اغلب نقش‌های خاصی را در دنیای مجازی به عهده می‌گیرند تا چیزی را که در زندگی واقعی خود از دست داده‌اند، جبران کنند.

۶. Bottom-Tier Character Tomozaki

استودیوی سازنده: Project No.9
تعداد قسمت‌ها: یک فصل، ۱۲ قسمت

 Bottom-Tier Character Tomozaki

به‌عنوان یکی از جدیدترین انیمیشن‌های این فهرست، تمرکز انیمه روی توموزاکی است که در اثری شبیه سوپر اسمش با نام Attack Families در رتبه‌ی اول جهان قرار دارد، اما در ندگی اجتماعی با مشکل مواجه است. او با بازیکن رده بالای دیگری آشنا می‌شود که اتفاقا دختر محبوب مدرسه‌اش است. این دختر تصمیم می‌گیرد به ارتقای توانایی‌های اجتماعی او کمک کند تا ببیند که چگونه تعامل انسانی می‌تواند به اندازه‌ی تسلط بر بازی‌های ویدیویی مفید و سرگرم‌کننده باشد. دیدن زندگی روزمره‌ی این شخصیت به همراه رشد توانایی‌های اجتماعی مختلف او مانند افزایش میزان قابلیت‌ها در یک بازی نقش‌آفرینی، لبخند را برای شما به همراه خواهد داشت. از طرفی شور و اشتیاق افسار گسیخته‌ی توموزاکی به بازی دلخواه‌اش و آنچه برای برتری در آن لازم است، جذابیت‌های خود را دارد.

۵. Sword Art Online

استودیوی سازنده: A-1 Pictures
تعداد قسمت‌ها: چهار فصل، ۲۵ قسمتی

انیمه Sword Art Online

از بسیاری از جهات انیمه‌ی hack//Sign.، درها را برای انیمه‌ی هنر شمشیرزنی آنلاین باز کرد. انیمه‌ای که مفهوم و ایده‌ی حضور شخصیت‌های دنیای واقعی در بازی‌های نقش‌آفرینی را مناسب با دوران مدرن تغییر می‌دهد. SAO با ورود شخصیتی با نام کیریو به اولین نسخه از بازی Sword Art Online با ۱۰ هزار بازیکن دیگر شروع می‌شود. بازیکنان در واقع با یک دستگاه واقعیت مجازی با نام NerveGear که مستقیما به مغز وصل می‌شود، وارد بازی می‌شوند. با این حال همه چیز آن‌طور که به نظر می‌رسد نیست، زیرا بازیکنان به‌زودی متوجه می‌شوند که نمی‌توانند از بازی خارج شوند و اگر در آن شکست خورده و کشته شوند، در زندگی واقعی هم می‌میرند. کیریتو در دانجنی با لول ۱۰۰ در کنار تیم و دوستش آسونا در تلاش است تا از بازی خارج شود. این انیمه همچنین چندین نسخه‌ی اسپین‌آف دارد که ارزش تماشا را دارند. گفتنی است که جدیدترین اسپین آف آن Alicization نام دارد که به برخی موضوعات کاملا جدید، مانند طرح سؤالات جالب درباره‌ی هوش مصنوعی می‌پردازد. 

۴. Accel World

استودیوی سازنده: Sunrise
تعداد قسمت‌ها: یک فصل، ۲۴ قسمت

انیمه Accel World

انیمه‌ی Accel World از ذهن خالق انیمه‌ی قبلی لیست نشأت می‌گیرد و همچنین از مفاهیم آینده‌نگرانه درباره‌ی فناوری بهره می‌برد. هارو، قهرمان داستان، محبوب‌ترین پسر دبیرستان خود نیست. او که اضافه وزن دارد و قلدر است، وقت خود را صرف بازی مجازی اسکواش در فضای مجازی شبکه‌ی محلی مدرسه‌ی خود می‌کند. زندگی او زمانی تغییر می‌کند که مهارت‌های بازی‌اش، نظر نایب رییس شورای دانش‌آموزی محبوب را جلب می‌کند. او برنامه‌ای مخفی را به او معرفی می‌کند که به بازیکنانش اجازه می‌دهد تا روند پیشرفت خود را تا جایی که زمان متوقف می‌شود، تسریع کنند. بازی مبارزه‌ای ARMMO در این انیمه، افراد را ملزم به دوئل برای به دست آوردن Burst Points می‌کند. این امتیازها می‌توانند برای افزایش سرعت در دنیای واقعی استفاده شوند. تماشای تلاش هارو برای رسیدن به بالاترین امتیاز به امید دیدار با سازنده‌ی بازی برای دریافت پاسخ سوالات خود، هیجان انگیز است و دوئل‌های حماسی که با زرق و برق خاصی همراه هستند، شما را ناامید نخواهند کرد.

۳. Wotakoi: Love Is Hard For Otaku

استودیوی سازنده: A-1 Pictures
تعداد قسمت‌ها: یک فصل، ۱۱ قسمت

انیمه Wotakoi: Love Is Hard For Otaku

در این انیمه شخضیت‌هایی با نام‌های نارومی و هیروتاکا به دنبال حفظ وجهه‌ و اعتبار خود هستند. نارومی در یک دفتر خوب کار‌ می‌کند، در حالی که هیروتاکا مظهر یک فرد اداری است. با این حال، وقتی هر دو بیکار هستند، می‌توانید متوجه شوید که نارومی به آخرین مانگای یائوی علاقه‌ی زیادی دارد و هیروتاکا به آخرین ماجراجویی در بازی ویدیویی خود چسبیده است. همکلاسی‌های سابق مدرسه‌ی راهنمایی، بار دیگر با هم دیدار کرده و به یکدیگر اعتماد می‌کنند. این انیمه فراز و نشیب‌های این زوج را بررسی می‌کند. زوجی که به دنبال عشق هستند و وجهه‌ی خود را مهم می‌دانند. همان‌طور که از عنوان انیمه هم پیدا است به دنبال این می‌گردد که نشان دهد برقراری یک رابطه‌ی عاشقانه برای یک اوتاکو (در ژاپن به افرادی که علاقه‌ی زیادی به انیمه، مانگا و بازی‌های ویدیویی دارند، گفته می‌شود) می‌تواند سخت باشد.

۲. ?And You Thought There Is Never A Girl Online

استودیوی سازنده: Project No.9
تعداد قسمت‌ها: یک فصل، ۱۲ قسمت

انیمه ? And You Thought There Is Never A Girl Online

در این انیمه، شخصیت هیدکی نیشیمورا زمانی که در نهایت با تیم خود در یک بازی نقش‌آفرینی MMO در زندگی واقعی ملاقات می‌کند، متوجه می‌شود که همه‌ی آن‌ها، دختران گیمری هستند که در دبیرستان او به تحصیل می‌پردازند. اعضای گروه به سرعت یک باشگاه مدرسه‌ای را به‌عنوان راهی برای بازی با هم تشکیل می‌دهند، اما هیدکی متوجه می‌شود که با آکو وقت زیادی را می‌گذارند. آکو که علاقه‌ی خاصی به او پیدا کرده است، تلاش می‌کند تا بازی را از رابطه‌ی آن‌ها در زندگی واقعی جدا کند. این انیمه پر از لحظات طنز و حوادث مربوط به بازی است و آنچه باعث می‌شود از بازی با دیگران لذت ببریم را به تصویر می‌کشد. همچنین نشان می‌دهد که چقدر آسان است که در خیالات خود گرفتار شویم تا از رویارویی با سختی‌ها و احساسات خود در زندگی اجتناب کنیم.

۱. The World God Only Knows

استودیوی سازنده: Manglobe
تعداد قسمت‌ها: فصل یک ۲۴ قسمت، فصل دو ۱۲ قسمت

انیمه The World God Only Knows

کیما کاتسوراگی در یک بازی شبیه‌ساز استاد است و نظر هر دختری را که به سراغش می‌آید، جلب می‌کند. شهرت و مهارت او بر خودش مقدم است؛ بنابراین وقتی ایمیلی دریافت می‌کند که به او پیشنهاد قراردادی برای تسخیر دختران می‌دهد، آن را فقط یک چالش دیگر مثل بازی می‌داند. متأسفانه به نظر می‌رسد که او با شیطانی از جهنم معامله کرده است و اکنون باید با کمک به او در دستگیری ارواح فراری، به قرارداد عمل کند. تنها راه بیرون کشیدن این ارواح از قلب دخترانی که در آن‌ها پنهان شده‌اند، جلب نظر آن‌ها است. حالا کیما باید دخترها را بشناسد و درک بیشتری از آن‌ها پیدا کند. به هر حال، این تنها راهی است که می‌توان این شیاطین را دستگیر کرد. بخش مهمی از جذابیت انیمه از لحظات کمدی تعامل کیما با همکار شیطان و دست و پا چلفتی‌اش ناشی می‌شود.

منبع: GameInformer

صفحه اصلی بازی - اخبار بازی - تریلر بازی - نقد و پیش نمایش | دیجی‌کالامگ
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۲۱ دیدگاه
  1. Aaaaaa

    پس توموداچی گیم کجاست؟

  2. رحیم عبدی

    ولی بازی Guardian Tales هم خیلی عالیه بهتون پیشنهاد میکنم

  • 1
  • 2
loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه