۱۲ راهکار برای شاد بودن

۷ آبان ۱۳۹۹ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

افراد شاد موفقیت بیش‌تری را تجربه می‌کنند. آن‌ها هم در کار پیشرفت خوبی دارند و هم در روابط اجتماعی و زندگی خصوصی‌شان. سلامت فکری و جسمی افرادی که شاد هستند در مقایسه با سایرین بالاست و طول عمر بیش‌تری دارند.

در این‌جا ۱۲ روش مختلف برای شاد بودن را مطرح می‌کنیم؛ با این هدف که سلامت و زندگی بهتری داشته باشیم:

۱. صبح‌ها را بدون تکنولوژی آغاز کنید

به محض بیدار شدن، گوشی را کنار بگذارید و سراغ ایمیل‌ها نروید؛ حتی شده برای فقط سی دقیقه، صبحانه و قهوه را در آرامش کامل صرف کنید.

۲. به فضای باز بروید

در میان ساعت‌های کاری یا وقت ناهار، هر زمان که فرصتی پیدا کردید، به محیط باز بروید و زیر تابش آفتاب قدم بزنید. نفس‌های عمیق بکشید و بگذارید بدن‌تان از کرختی تمام روز آزاد شود. اگر در ساعات اداری امکان‌اش را ندارید، آخر هفته‌ها را حتما بیرون از خانه بگذرانید.

۳. در لحظه هشیار باشید

امروزه با فیس‌بوک و ایمیل و انواع مشغله‌ها، هشیار بودن در لحظه خیلی سخت است. ولی سعی کنید در هر لحظه روی کاری که در حال انجام آن هستید، متمرکز باشید. ذهن‌تان را از فکر کردن به موردهای مختلف رها کنید؛ به این ترتیب بازدهی و کیفیت کاری شما هم افزایش پیدا می‌کند.

هر روز مدتی را به خواندن و نوشتن اختصاص بدهید. نوشتن، افکار شما را سبک می‌کند.

۴. فعال و پرجنب‌ و جوش باشید

توانایی جسمی افراد مختلف با یکدیگر متفاوت است. سعی کنید تاحدی که متناسب با بدن و توانایی جسمانی شما است، فعالیت فیزیکی داشته باشید. این فعالیت‌ها باعث آزاد شدن اندروفین در بدن می‌شوند که ارتباط مستقیمی با حس شاد بودن دارد.

۵. مدیتیشن و فعالیت‌های ذهنی شفابخش

هر روز زمان‌های نه چندان طولانی را به مدیتیشن اختصاص بدهید. با خودتان خلوت کنید و در جایی آرام، ذهن‌تان را از افکار مختلف خالی کنید. این کار در بهبود احساسات و روحیه‌ی شما بسیار موثر است.

۶. با اقوام و دوستان‌تان در ارتباط باشید

با اقوام‌تان تماس بگیرید. به دوستانی که در راه دور هستند، تلفن یا ایمیل بزنید. به فکر راه‌هایی برای بهبود و تقویت رابطه‌های دوستانه و خانوادگی‌تان باشید.

o-HAPPY-MANTRAS-facebook

۷. فهرستی از کارهایی که می‌خواهید انجام دهید، تهیه کنید

یک فهرست از کارهایی که می‌خواهید محقق شوند یا باید آن‌ها را انجام بدهید، تهیه کنید. ولی دقت کنید که قادر باشید در یک روز آن‌ها را اجرا کنید. کارها را طبق اولویت‌شان یادداشت کنید. اگر کاری ناتمام ماند، آن را به عنوان اولویت روز بعد در نظر بگیرید.

۸. بخوانید و بنویسید

مطالعات غیر کاری داشته باشید و شروع به نوشتن کنید. این نوشته‌ها می‌توانند در مورد خودتان، احساسات و افکارتان یا کارهای روزانه‌ی شما باشند. هر روز مدتی را به خواندن و نوشتن اختصاص بدهید. نوشتن، افکار شما را سبک می‌کند.

۹. زمانی را به تفریح اختصاص دهید

مسلما بعد از یک روز سخت کاری، بهانه آوردن کار آسانی است. با این حال به خودتان قول بدهید که هر هفته حداقل یک کار که برای شما شادی‌آور و لذت‌بخش است را انجام بدهید.

سعی کنید در هر لحظه روی کاری که در حال انجام آن هستید، متمرکز باشید.

۱۰. خواب شبانه‌ی منظم داشته باشید

شب‌ها سر ساعت معینی بخوابید تا حداقل ۷ ساعت استراحت را داشته باشید. از یک‌ساعت پیش از خوابیدن، تلویزیون را خاموش کنید و دستگاه‌های الکترونیکی را کنار بگذارید.

۱۱. نظم و ترتیب داشته باشید

هر روز حدود ۱۵ دقیقه را صرف مرتب کردن میز و محل کارتان کنید. بگذارید اطراف شما مرتب بماند و سر و سامان داشته باشد.

۱۲. کار را وارد زندگی‌تان نکنید

سر ساعت مشخصی کار را کنار بگذارید و در روزهای استراحت‌تان اصلا سراغ کار نروید. به خودتان تعهد بدهید که حتی اگر کار ناتمام ماند، آن را وارد زندگی شخصی خود نکنید.

شاد بودن، رمز موفقیت است، پس حتما ساعت‌هایی از کار فاصله بگیرید تا شادی بیش‌تری را تجربه کنید.

منبع: Inc

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۴ دیدگاه
  1. Avatar سعادت

    خیلی عالی بود مرسی ممنون

  2. Avatar ثبت شرکت

    ممنون از بابت این پست مفید
    عالی بود.
    امیدوارم همه ی مردم ایران این کارارو انجام بدهند…

  3. Avatar hesam

    صبح‌ها را بدون تکنولوژی غاز کنید
    آشتباه تایپی، اصلاح بفرمایید لطفا
    ممنون بابت این پست

    1. فرهنگ حشمتی فرهنگ حشمتی

      ممنون از توجه‌تون. اصلاح شد.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه