۲۱ نویسنده‌ پرکار تاریخ که بیشترین کتاب‌ها را منتشر کرده‌اند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه
۲۱ نویسنده پرکار تمام دوران

اگر بخواهید بین کیفیت و کمیت آثار یک نویسنده یکی را انتخاب کنید، کدام را انتخاب می‌کنید؟ مسلما کیفیت را. اما اگر بگوییم که می‌توانید هر دو را داشته باشید چه؟ خوشبختانه حداقل در دنیای کتاب و ادبیات مجبور نیستید بین کمیت و کیفیت یکی را انتخاب کنید. چرا که برای سال‌ها، نویسندگان مختلف با نوشتن کتاب‌های پرشمار در همه‌ی ژانرها ذهن خلاق خود را به چالش کشیده‌اند و از این چالش سربلند هم بیرون آمده‌اند. تا جایی که برخی از این نویسندگان پرکار موفق شده‌اند بیش از ۵۰۰ رمان و داستان کوتاه و بلند بنویسند! این فهرست شامل ۲۱ نویسنده‌ی پرکاری است که بیشترین کتاب‌ها را نوشته‌اند.

۱. استیون کینگ

استیون کینگ

استیون کینگ نامی آشنا برای دوستداران ادبیات و البته سینما است. شاید تعجب کنید اگر بدانید استیون کینگ در ابتدا فکر می‌کرده شاید آنقدر خوب نباشد که بتواند کتابی منتشر کند! اما او سخت در اشتباه بود برای همین هم حالا او را به عنوان یکی از نویسندگانی که بیشترین کتاب‌ها را منتشر کرده‌اند می‌شناسیم. کینگ یکبار اعتراف کرده که روزانه ۲۰۰۰ کلمه می‌نویسد. این به خوبی توضیح می‌دهد که چرا اینقدر تند تند کتاب‌های جدید او قفسه‌های کتاب‌فروشی‌ها (و البته پرده‌ی سینما و صفحه‌ی تلویزیون) را پر می‌کنند. سوابق می‌گویند که کینگ ۶۰ اثر کامل و بیش از ۲۰۰ داستان کوتاه منتشر کرده است. در میان آثار کینگ مقاله، فیلمنامه و کمیک هم به چشم می‌خورد. عجیب است که یک نویسنده چیزی به هولناکی «کری» بنویسد و سپس داستانی دلگرم‌کننده مانند «مسیر سبز» را هم خلق ‌کند. کینگ قطعا نویسنده‌ای یگانه و همه ‌فن حریف است که در ژانرهای مختلف وحشت، خیال‌پردازی، ماورالطبیعه، تعلیق، جنایی، علمی-تخیلی و فانتزی قلم می‌زند. کینگ متولد ۱۹۴۷ است و اکنون ۷۵ سال سن دارد اما همچنان پرکار است و خوشبختانه به نظر هم نمی‌رسد خیال بازنشستگی داشته باشد.

۲. ایزاک آسیموف

آیزاک آسیموف

همه‌ی علاقه‌مندان به داستان‌های علمی تخیلی می‌دانند که ایزاک آسیموف کیست. او اسطوره‌ی این ژانر است. این نویسنده‌ی آمریکایی روسی‌تبار در شوروی و در یک خانواده‌ی یهودی متولد شد در سه سالگی به همراه خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کرد. او به تنهایی بیش از ۵۰۰ کتاب و صدها داستان کوتاه منتشر کرده. آسیموف در کنار کلارک و هان لاین یکی از سه غول ژانر علمی-تخیلی است. از او مجموعه‌ کتاب‌های متنوعی به جا مانده، از جمله سری‌های «بنیاد»، «امپراتوری کهکشانی»، و سری «روبات». اکثر کتاب‌های آسیموف تاریخ علم را با جزئیات زیادی توضیح می‌دهند. که البته اگر با اصطلاحات به کار رفته در کتاب‌های او آشنا نیستید جای نگرانی نیست چون همراه با آنها راهنمای مرجع هم آمده است که به خوبی اصطلاحات به کار رفته را توضیح می‌دهند.

۳. کاتلین مری لیندسی

کاتلین مری لیندسی

کاتلین مری لیندسی سال‌ها رکورد جهانی بیشترین کتاب‌های منتشر شده را در اختیار داشت. لیندسی با ۱۱ نام مستعار نوشت. نام‌هایی از جمله مری فاکنر، مارگارت کامرون، مری ریچموند، مولی وارینگ، بتی مانورز، الیزابت فنتون، نایجل مکنزی و هیو دزموند. کتاب رکوردهای جهانی گینس گزارش می‌دهد که او در مجموع ۹۰۴ کتاب منتشر کرده.

۴. یوزف ایگنسی کراشفسکی

کراشفسکی

«من نویسنده و هنرمند نیستم. اگرچه من زیاد می‌نویسم و ​​همه‌ی زیبایی‌ها را دوست دارم – من یک مرد شبیه بقیه‌ی مردان هم سن و سالم هستم، فرزند ملتم.» این جمله‌ی متواضعانه را یوزف ایگناسی کراشفسکی گفته. کراشفسکی نویسنده، ناشر، مورخ، روزنامه‌نگار، محقق، نقاش و نویسنده‌ی اهل لهستان بود. او اولین کتاب خود را در سال ۱۸۳۰ منتشر کرد.این نویسنده‌‌ی پرکار در زمان حیات خود ۶۰۰ عنوان کتاب منتشر کرد. او بیشتر به خاطر کارهایش در مورد لهستان واقعی شناخته شده است. این مجموعه شامل ۲۹ رمان و ۷۹ قسمت است.

۵. اورسولا بلوم

اورسولا بلوم

اورسولا بلوم رمان‌نویس مشهور بریتانیایی در طول حیات پربارش بیش از ۵۰۰ کتاب به چاپ رساند. او مانند بسیاری از نویسندگان این لیست با نام مستعار می‌نوشت. بلوم گفته نویسنده‌ای که بر او تاثیر گذاشته و باعث شده به نویسندگی رو بیاورد چارلز دیکنز بوده. او در کودکی یک خواننده‌ی مشتاق بود و قبل از ده سالگی تمام آثار دیکنز را خوانده بود. در دهه‌های ۱۹۲۰ و ۳۰، شغل روزنامه‌نگاری شغل مرسومی برای زنان نبود، اما بلوم تسلیم جو موجود نشد و با آن به مقابله پرداخت و در نهایت موفق شد برای روزنامه‌ها و مجلات مختلفی بنویسد.

۶. چارلز همیلتون

چارلز همیلتون

چارلز همیلتون یک نویسنده‌ی انگلیسی بود که بیشتر به نوشتن مجموعه داستان‌های طولانی برای مجلات معروف بود. مجموعه «بیلی بانتر» یک رمان تخیلی طنز کودکانه است که با نام مستعار چارلز همیلتون یعنی فرانک ریچاردز منتشر شده. همیلتون داستان‌های این مجموعه را ابتدا در یک روزنامه‌ی داستان هفتگی به چاپ رساند. او تا قبل از اینکه در سن ۸۵ سالگی بمیرد، حدود ۱۰۰ میلیون کلمه نوشت. این تعداد کلمه او را به یکی از پرکارترین نویسندگان تاریخ تبدیل کرد.

خواندن داستان‌های او برای بچه ها آسان بود وهمگی پیامی اخلاقی داشتند: سیگار نکشید، قمار نکنید، صادق باشید و به نژادهای دیگر احترام بگذارید. این مجموعه سرانجام توسط بی بی سی به یک برنامه‌ی تلویزیونی تبدیل شد و فیلمنامه‌ی آن را هم خود همیلتون نوشت.

۷. باربارا کارتلند

باربارا کارتلند

باربارا کارتلند نویسنده‌ی انگلیسی که به رمان‌های عاشقانه‌اش مشهور است، از نویسندگانی بود که بیشترین کتاب‌ها را منتشر کرد. او حتی تا پس از مرگش در سال ۲۰۰۰ هم به انتشار ادامه داد. او هنگام مرگ ۹۹ ساله بود. نام کارتلند به عنوان نویسنده‌ای که بیشترین رمان‌ را در یک سال نوشته در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است. او هر سال تقریباً ۲۳ رمان نوشت و در مجموع ۷۲۳ کتاب منتشر کرد. پس از مرگ او، دست‌نوشته‌هایی از یک کتاب پیدا شد و به عنوان «مجموعه صورتی باربارا کارتلند» انتشار یافت.

۸. ریوکی اینوئه

ریوکی اینوئه

ریوکی اینوئه، نویسنده‌ی برزیلی‌تبار ژاپنی و پرتغالی، با ۱۰۷۵ کتاب که با نام‌های مستعار منتشر شده، رکورد گینس پرکارترین نویسنده را در اختیار دارد.

اینوئه تمام روز و شب را می‌نویسد تا اینکه کتابی را تمام کند. به نظر او راز فرآیند خلاقیت در ۹۸ درصد عرق کردن، ۱ درصد استعداد و ۱ درصد شانس نهفته است. علاوه بر این، نظم و انضباط و پشتکار، از جمله دلایلی هستند که باعث می‌شوند او جلوی کامپیوترش بنشیند و تا وقتی تمام نشده کار را ترک نکند.

اگر زمانی برای به پایان رساندن یک کتاب یا پروژه به انگیزه نیاز داشتید، به فلسفه ی اینوئه فکر کنید.

۹. آر.ال. استاین

آر ال استاین

یک بار از آر.ال. استاین در انجمن Goodreads پرسیدند: «از یک تا ده، چقدر از آسیب روحی زدن به کودکان خردسال لذت می‌برید؟»

آر. ال استاین خونسرد پاسخ داد: «من در اصل از اینکه می‌بینم کودکان کتاب‌هایم را می‌خوانند لذت می‌برم. آسیب رساندن به آنها فقط یک امتیاز جانبی است.»

استاین، نویسنده‌ی آمریکایی متولد ۱۹۴۳ و صاحب مجموعه‌های معروف «ترس و لرز» و «خیابان ترس»، ۱۵۷ کتاب در وب‌سایت خود منتشر کرده است. زمانی گفته می‌شد که استاین هر دو هفته یک کتاب می‌نویسد. استاین هنوز می‌نویسد و یک برنامه‌ی نویسندگی برای نویسندگان جوان مشتاق دارد. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت او مراجعه کنید.

۱۰. کورین تلادو

کورین تلادو

کورین تلادو، نویسنده‌ی رمان‌های عاشقانه از اسپانیا، رکورددار جهانی فروش بیشترین کتاب‌های نوشته شده به زبان اسپانیایی است. تلادو بیش از ۵۰۰۰ عنوان منتشر کرد که بیش از ۴۰۰ میلیون کتاب فروخت. او در ۸۱ سالگی در اسپانیا درگذشت.

تلادو در میان سایر رمان‌نویسان رمان‌های عاشقانه برجسته بود، زیرا کتاب‌هایش به دام پایان‌های خوش نیفتاد. در دهه‌ی ۷۰ و در میان جنبش حقوق زنان، رمان‌های او به خاطر پرداختن به موضوعات سخت، برخی را به تعجب وا داشت. در سال ۱۹۶۲، یونسکو او را پس از میگل د سروانتس به عنوان دومین نویسنده‌ی پرخواننده‌ی اسپانیایی معرفی کرد.

۱۱. جین آستین

جین آستین

جین آستن یکی از مشهورترین نویسندگان انگلیسی است. بسیاری او را از نظر استفاده‌ی خلاقانه از زبان انگلیسی پس از شکسپیر در رتبه‌ی دوم قرار می‌دهند. چیزی که داستان او را حتی باورنکردنی‌تر می‌کند این است که او در مقایسه با بقیه‌ی نویسندگان هم‌ارزش در وضعیت نامناسبی قرار داشت چون به هر حال  او یک زن به دنیا آمده بود و مثل همه‌ی زنان برای موفقیت باید می‌جنگید و چندبرابر تلاش می‌کرد. جین آستین این کار را به نحو احسن انجام داد؛ بر ناملایمات و قید و بندهای فرهنگی غلبه کرد و نمادین‌ترین رمان‌نویس انگلیس شد. کمتر علاقمند به رمانی پیدا می‌شود که رمان «غرور و تعصب» و «اما» را نخوانده باشد.

۱۲. انید مری بلیتون

انید مری بلیتون

«بهترین راه برای برخورد با موانع این است که آنها را پله کنید.» این جمله را انید مری بلیتون گفته کسی که بیش از ۸۰۰ کتاب مختلف برای کودکان نوشته. یک گزارش ادعا می‌کند که تعداد فروش تجمعی او حتی از جی. کی. رولینگ هم بیشتر است. اگرچه هر لحظه ممکن است این موضوع تغییر کند، زیرا رولینگ به نوشتن ادامه داده است.

متأسفانه، بلیتون در سال ۱۹۸۶ در سن ۷۱ سالگی درگذشت، اما داستان‌های او هنوز در بین کودکان محبوب ‌مانده. در موفقیت او همین بس که آثارش به بیش از ۹۰ زبان ترجمه شده‌اند.

۱۳. جیکوب نوسنر

جیکوب نوسنر

«اجازه نده مردم تحقیرت کنند. به خودت ایمان داشته باش، از خودت حمایت کن و اعتماد به نفس داشته باش.» این جمله‌ای است از جیکوب نوسنر که برخی از آثارش در زمره‌ی قدرنادیده‌ترین آثاری است که در سرتاسر جهان منتشر شده. او بیش از ۹۵۰ کتاب به نام خود دارد که مستقیماً در نوشتن آنها و یا ویرایش پیش‌نویس‌‌شان نقش داشته. بیشتر کتاب‌های او در حدود ۴۰۰ صفحه هستند و حجم عظیمی از تحقیقات هم پشتشان است.

نوشتن آثار غیرداستانی به دلیل نیاز به تحقیقات زمان بیشتری را می‌گیرد. بنابراین، مدت زمانی که جیکوب صرف نوشتن کتاب‌هایش می‌کرده، به احتمال زیاد بسیار طولانی‌تر از همتایان داستان‌نویسش بوده.

۱۴. جان کریسی

جان کریسی

«هرگز برای یک ناشر، ناهار یا نوشیدنی نخرید مگر اینکه مقاله، داستان یا کتابی از شما خریده باشد. این یک قانون مطلق است و ممکن است تنها به خاطر بی‌احتیاطی شما شکسته شود.» جمله‌ای که هر نویسنده‌ی تازه‌کاری باید آویزه‌ی گوشش کند چون به هر حال کریسی یکی از نویسندگان پرکار و باتجربه‌ی جهان است و لابد یک چیزی می‌داند که می‌گوید.

جان کریسی یکی از مرموزترین نویسندگان جهان است. افسانه‌ها حاکی از آن است که کار او قبل از گرفتن اولین تاییدیه‌ از یک شرکت انتشاراتی، ۷۶۸ بار رد شد. حقیقتا چه پشتکاری! به خصوص که در ادامه بیش از ۶۰۰ کتاب هم نوشت. البته او این کار را با استفاده از ۲۸ نام مستعار مختلف انجام داد. از این رو، بر سر عدد دقیق آثاری که منتشر کرده، اختلاف نظر وجود دارد. او بیشتر بر ژانر وسترن متمرکز بود، اما گوشه‌‌ی چشمی هم به ژانرعاشقانه‌ داشت و چندین رمان عاشقانه با نام مستعار «مارگارت کوک» نوشت.

۱۵. ژرژ سیمنون

ژرژ سیمنون

«نویسندگی یک حرفه نیست، بلکه شغلی است ناشی از ناخوشی. من فکر نمی‌کنم یک هنرمند هرگز بتواند خوشحال باشد.» پس چقدر ژرژ جوزف کریستین سیمنون ناخوش بوده که بیش از ۵۰۰ جلد کتاب منتشر کرده! او بیش از ۲۰۰ رمان با نام خودش نوشته و بیش از ۳۰۰ کتاب دیگر را هم با حداقل ۱۲ نام مستعار. سیمنون استاد نوشتن رمان‌های کارآگاهی بود و استعداد منحصر به فردش در جنبه‌های روانشناختی رمان‌ها نهفته بود. شناخته‌شده‌ترین کار او «بازرس مگره» است. او در حل جرایم داخل کتاب‌هایش بیشتر از شهود استفاده می‌کرد تا استدلال قیاسی، و با همین کار به شدت جای خود را در دل مخاطبان باز کرد.

۱۶. الکساندر دوما

الکساندر دوما

«تمام خرد انسان در این دو کلمه نهفته است – انتظار و امید» این جمله را الکساندر دوما گفته. پیدا کردن یک جمله‌ی برگزیده در میان آثار مردی که ۲۷۷ کتاب نوشته مثل پیدا کردن سوزن در انبار کاه است. طبق گزارش‌ها، دوما به ناپلئون سوم گفته که بیش از ۱۲۰۰ جلد کتاب نوشته. چیزی که او را متمایز می‌کند این است که او آشکارا از نویسندگان همکار  استفاده می‌کرده. همین امر هم سبب شده که ارائه‌ی یک عدد دقیق از تعداد آثاری که او نوشته بسیار مناقشه‌برانگیز باشد.

با این حال، در روزگاران قدیم، نویسندگان اغلب رمان‌های چند جلدی را به‌ جای تداوم یک کتاب، کتاب‌های منفرد می‌دانستند. بنابراین، «سه تفنگدار» دوما، اگرچه اکنون از نظر فنی یک کتاب است، در زمان او به ‌عنوان مجلدات جدا از هم شمرده می‌شد.

۱۷. چارلز دیکنز

چارلز دیکنز

«بهترین روزگار و بدترین ایام بود» از زمانی که چارلز دیکنز افسانه‌ای این جمله را نوشته روزگار و ایام تغییری نکرده… چارلز دیکنز بدون شک نویسنده‌ای خارق‌العاده بود. او یک رمان‌نویس باورنکردنی بود. دیکنز در طول زندگی خود آثار کلاسیک بسیاری را به رشته‌ی تحریر درآورد، به عنوان مثال، «الیور توئیست»، «داستان دو شهر»، «دیوید کاپرفیلد»، «خانه قانون‌زده»، «آرزوهای بزرگ»، و بسیاری دیگر. بی‌تردید، همه‌ی رمان‌هایی که او نوشته را می‌توان به راحتی در زمره‌ی شاهکارهای کلاسیک ادبیات انگلیس به حساب آورد.

۱۸. ژول ورن

ژول ورن

شاعر، رمان‌نویس و نمایشنامه‌نویس فرانسوی که تنها از طریق مجموع سفرهای شگفت‌انگیز خود، ۵۴ رمان منتشر کرده. ۵ مورد هم پس از مرگش به این سیاهه اضافه شده. ورن همچنین ۲ رمان نامرتبط، ۴ کتاب غیرداستانی و تعدادی داستان کوتاه، مقاله و نمایشنامه هم منتشر کرد. رمان‌های ژول ورن که رنگ و بویی ماجراجویانه‌ دارند، از قدیم‌الایام بسیار مورد استقبال مخاطبان در سراسر جهان قرار داشته. او که «پدر داستان‌های علمی تخیلی» نامیده می‌شود، نقشی غیرقابل انکار در توسعه‌ی زیرساخت‌های داستان‌نویسی علمی تخیلی ایفا کرده است.

یکی از جالب‌ترین بخش‌های رمان‌های او توانایی آنها در پیش‌بینی فناوری‌های آینده است. چندین چیز که در رمان‌های ورن شرح داده شده، اکنون و مدت‌ها پس از درگذشت او به واقعیت تبدیل شده‌اند.

۱۹. لوئیس کارول

لوییس کارول

«اگر نمی‌دانید به کجا می‌روید، هر جاده‌ای می‌تواند شما را به آنجا برساند.» این یکی از هزاران جمله‌ی نغز زاییده‌ی ذهن نبوغ‌آمیز نویسنده‌ی شهیر انگلیسی یعنی لوئیس کارول است. کارول نامی آشنا برای دوست‌داران ادبیات کودک و نوجوان است؛ نویسنده‌ی بریتانیایی نابغه‌ که پشت خلق داستان شگفت‌انگیز و محبوب «ماجراهای آلیس در سرزمین عجایب» قرار دارد. کتابی که از گذشته تا کنون منبع اقتباس بسیاری از نمایشنامه‌ها و فیلم‌های پرفروش بوده. گویا برای کارول، که در زمان خودش، صرفا یک رمان‌نویس نبود (او یک شخصیت آکادمیک انگلیسی و فرزند یک خانواده‌ی ثروتمند و بانفوذ از طبقه‌ی بالای جامعه بود)، نوشتن شاهکاری مانند «ماجراهای آلیس در سرزمین عجایب» کافی نبود چون او به نوشتن دنباله‌ی موفق آن یعنی«آن سوی آینه» هم ادامه داد. قابل‌توجه‌ترین جنبه‌های کار او بر بازی با کلمات، منطق ظاهراً مزخرف، و تخیلی خارق‌العاده‌ استوار است. کارول به معنای واقعی کلمه ژانر ادبیات مهمل را اختراع کرد و به اوج رساند.

کتاب‌های ریاضیات و جزوه‌هایی که در مورد مسائل روز می‌نوشت با نام واقعی‌اش چارلز لاتویج دادسون منتشر می‌شد و کتاب‌های کودک و عمومی را معمولا با نام لوئیس کارول منتشر می‌کرد. تعداد آثار به چاپ‌رسیده‌ی او بالغ بر سیصد عنوان است.

۲۰. امیلی دیکنسون

امیلی دیکنسون

امیلی دیکینسون هرگز در طول عمرش به شهرتی که سزاوارش بود نرسید. با این حال، او اکنون توسط شاعران و ادبای برجسته در سراسر جهان به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نمایندگان فرهنگ آمریکایی شناخته می‌شود.

صدای او که در شعرهایش طنین انداز است، منبع الهام بسیاری از نویسندگان دیگر، به ویژه خواهران برونته‌، بوده. در سال ۱۹۹۴، منتقد ادبی سرشناس هارولد بلوم، نام او را در میان ۲۶ نویسنده‌ی اصلی تمدن غرب قرار داد. او در زمان زنده بودنش زنی منزوی و خلوت‌نشین بود و با اینکه دوستان، نزدیکان و آشنایانش از استعداد ادبی او باخبر بودند اما مجموعه‌‌های شعرش در زمان زنده بودنش منتشر نشد. بلکه پس از درگذشتش بود که خواهر کوچکش لاوینیا حدود دو هزار شعری که امیلی سروده بود پیدا کرد و به این ترتیب اولین مجموعه‌ی شعر متعلق به این شاعر پرکار که در گمنامی درگذشت حدود ۴ سال پس از مرگش منتشر شد.

کتاب مقدمه کیمبریج بر امیلی دیکنسون اثر وندی مارتین نشر علمی و فرهنگی

۲۱. رابیندرانات تاگور

رابیندرانات تاگور

تاگوراولین ترانه‌سرای غیراروپایی بود که برنده‌ی جایزه نوبل ادبیات شد. او نویسنده‌، آهنگساز، شاعر، مصلح اجتماعی، نمایشنامه‌نویس، فیلسوف و نقاش بنگالی بود و تا حد زیادی به دلیل تغییر آشکاری که در ادبیات بنگالی ایجاد کرد شهرت دارد. تاگور در اواخر قرن نوزدهم، کانتکستچوال مدرنیسم را از طریق موسیقی و هنر به هند برد.

او رمان‌ها، داستان‌های کوتاه، شعر، نمایشنامه، مقاله‌ها و ترانه‌ها را به زبان بنگالی نوشت و بعداً خودش آنها را به انگلیسی ترجمه کرد. صرفا برای اینکه بتوانید تصور کنید زندگی هنری او چقدر پربار بوده باید بدانید که تاگور صرف نظر از انبوه نمایشنامه‌هایی که نوشته، حدود ۲۲۳۲ ترانه و بیش از ۵۰ جلد شعرهم سروده!

منبع: irisreading

راهنمای خرید کتاب
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما