راهنمای خرید دستگاه تصفیه هوا؛ کالای حیاتی برای شهرهای بزرگ

۲۷ آذر ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه
دستگاه تصفیه هوا

خرید دستگاه تصفیه هوا برای پاک‌سازی بسیاری از اماکن در شهرهای بزرگ، یک خرید فوق‌العاده حیاتی محسوب می‌شود. در این مقاله قصد داریم به شما کمک کنیم تا یک دستگاه تصفیه هوا مناسب و مقرون به صرفه را برای منزل یا محیط کار خود تهیه کنید. همچنین ۱۰ محصول مناسب برای خرید را هم معرفی می‌کنیم.

باید بپذیریم که بخشی از زندگی‌ روزمره‌ی ما به طور روتین در محیط‌های بسته (منزل یا محیط‌های اداری) سپری می‌شود. از آنجایی که هوا به هر دلیلی می‌تواند آلوده باشد، بسیاری از میکروب‌ها نظیر باکتری‌ها و ویروس‌ها به راحتی به مجاری تنفسی ما راه پیدا می‌کنند. همچنین وجود ریز گردها، گرد و خاک و حتی انتشار گازهای سمی و شیمیایی هم می‌تواند جان ما را در بلند مدت تهدید کند. برای رفع این معضل، محصولاتی ابداع شده‌اند که یک بار برای همیشه این دغدغه را برطرف می‌کنند. دستگاه‌های تصفیه هوا این قابلیت را دارند تا مواد مختلف موجود در هوا را برداشت کرده تا هوای محیط به صورت تمیز و پاکیزه در دسترس قرار گیرد.

مولفه‌هایی که باید هنگام خرید دقت کنید

دستگاه تصفیه هوا چیست

به دلیل این که دستگاه فیلتر کننده هوا در انواع و اندازه‌های متنوع در سطح بازار به فروش می‌رسد، خرید بهترین دستگاه تصفیه هوا برای منزل شاید برای هر فردی آسان نباشد. برای خرید یک محصول خوب باید چند مولفه را بررسی کنید. هر اندازه یک دستگاه از مولفه‌های بیشتری بهره ببرد، به تبع قیمت بیشتری هم خواهد داشت.

حجم هوادهی بالا

ابتدا باید بررسی کنید دستگاه تمیز کننده هوا تا چه میزان مساحتی را تحت پوشش قرار می‌دهد؛ چرا که دستگاه‌های مختلف، توان تصفیه‌ی متفاوتی دارند. کمترین مساحتی که یک دستگاه تمیز کننده هوا به طور معمول می‌تواند هوا را تمیز کند، ۳۰ متر مربع و در سایر دستگاه‌ها در مقیاس خانگی حدود ۱۰۰ متر مربع است. به این موضوع باید دقت کرد که دستگاه‌‌های تصفیه‌کننده هوا در ابعاد بزرگ‌تر، به احتمال زیاد صدای فن بیشتری هم دارند. بنابراین، صدای تولید شده توسط دستگاه هم باید از مواردی باشد که مورد بررسی قرار بگیرد.

مکانیسم عملکرد دستگاه تمیزکننده هوا

با پیشرفت تکنولوژی، مکانیسم عملکرد دستگاه‌های تصفیه هوا هم به مرور زمان پیشرفته‌تر و مدرن‌تر شد. این دستگاه‌ها از جنبه‌ی مکانیسم در حال حاضر به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • دستگاه‌ها با فیلتراسیون خالص: این مدل دستگاه‌ها برای جذب مواد معلق و گازهای شیمیایی به شدت کاربرد دارد. تنها چالش و محدودیت موجود در این زمینه، تعویض فیلترها به صورت دوره‌ای خلاصه می‌شود.
  • دستگاه‌های الکترونیکی: منظور از الکترونیک در واقع بهره‌برداری از تکنیک‌هایی نظیر تعبیه‌ی لامپ‌های UV، فیلترهای منحصر به فرد کاتالیستی و پدیده‌ی یونیزاسیون هواست. در واقع این نوع دستگاه، محدودیتِ موجود در روش فیلتراسیون خالص را ندارد؛ به این دلیل که دستگاه تصفیه کننده هوای الکترونیکی اصلا قرار نیست چیزی را به خود جذب کند. با این اوصاف، دستگاه‌های تصفیه کننده الکترونیکی هم دارای طول عمر مشخصی است. از همین رو، به مرور زمان احتمال می‌رود عملکرد این نوع دستگاه‌ها با افت کیفیت همراه شود.

فیلترها و عوامل تصفیه کننده

فیلترها و عوامل تصفیه کننده

از آنجایی که دستگاه‌های تصفیه کننده در انواع مختلفی تولید می‌شوند، به تبع فیلتر و مواد موجود در داخل آنها هم متفاوت خواهد بود. در ادامه، چند مورد از کارآمد ترین موارد را معرفی و بررسی می‌کنیم.

فیلترهای الیافی

فیلترهای الیافی در حقیقت رایج‌ترین و بی‌دردسرترین فیلترهایی است که برای تصفیه‌ی هوا مورد استفاده قرار می‌گیرد. احتمالا اسم فیلتر هپا (HEPA) یا های هپا (High HEPA) را شنیده‌اید. این فیلترها در دسته‌بندی فیلترهای الیافی قرار می‌گیرند. با این اوصاف، همان‌طور که قبلا به این نکته اشاره کرده‌ایم، دستگاه‌هایی که مبتنی بر فیلتراسیون خالص کار می‌کنند، نیاز به تعویض فیلتر به صورت دوره‌ای خواهند داشت. به منظور کسبِ بهترین نتیجه به وسیله‌ی این مدل دستگاه‌‌ها، تعویض فیلترها الزامی است.

جاذب‌های شیمیایی

در نسل‌های جدیدتری از دستگاه های تصفیه هوا خانگی، محصولاتی تحت عنوان جاذب شیمیایی روی کار آمده‌اند که صرفا عناصر گازی و همچنین بوهای مختلف را به خود جذب می‌کنند. جاذب‌های شیمیایی معمولا از جنس چوب یا زغال بوده اما در برخی دستگاه‌ها، از پوسته‌ی میوه‌هایی مثل گردو برای تهیه‌ی جاذب‌های شیمیایی استفاده می‌شود.

در بحث جذب مواد گازی به وسیله‌ی جاذب‌ها، باید به ماده‌ای به اسم زئولیت هم اشاره کرد. این ماده در دستگاه‌های تصفیه هوای با کیفیت، به عنوان یک جاذب مهم وجود دارد. طبیعتا هر اندازه میزان جذب مواد شیمیایی توسط این جاذب‌ها بیشتر باشد، کیفیت دستگاه تمیزکننده هوا هم بهتر خواهد بود. لازم به ذکر است، جاذب‌های شیمیایی هم شبیه به فیلترهای الیافی باید به صورت دوره‌ای تعویض شوند.

لامپ‌های UV

لامپ‌های UV

روش کار لامپ‌های UV در دستگاه‌های تمیز کننده هوا بسیار ساده است. با روشن شدن لامپ، اشعه‌ی UV یا همان ماورا بنفش تابیده شده و بسیاری از مولکول‌های شیمیایی و گازی به طور کامل تخریب می‌شوند. خوشبختانه قدرت تابش UV به اندازه‌ی نیرومند است که میکروب‌ها و عوامل بیماری‌زا هم نابود می شوند. از همین رو، اگر برای یک محیط بیمارستانی یا کلینیک درمانی قصد دارید یک دستگاه تصفیه کننده هوا را خریداری کنید، تهیه دستگاه‌های مجهز به لامپ‌های UV می‌تواند یک انتخاب ایده‌آل تلقی شود. از آنجایی که لامپ‌های UV جزء محصولات مصرفی با طول عمر محدود محسوب می‌شوند، به طور سالیانه باید لامپ‌های جدیدی را خریداری کرد.

یون‌سازی

روش یون‌سازی به عنوان یک تکنیک جالب ابداع شده بود. بر اساس این روش، یون‌هایی در هوا آزاد می‌شود که ذرات معلق را دارای بار الکتریکی مشخصی کرده و از این طریق آنها را به یکدیگر یا سطوح موجود در محیط متصل می‌کند. این روش یک عیب بسیار جدی دارد. اکسیژن‌های موجود در هوا بر طبق فرایند یونیزاسیون به ماده‌ای به اسم ازن تبدیل می‌شود که این ماده خود برای ریه‌های انسان سمی خواهد بود. افزایش غلظت ازن در یک محیط سر بسته موجب پیدایش اختلالات ریوی نظیر سرفه، سوزش گلو و حتی درد در قفسه سینه می‌شود.

فیلترهای فتو کاتالیستی

فیلترهای فتو کاتالیستی در واقع یک مدل پیشرفته‌تر از لامپ‌های UV محسوب می‌شوند. با استفاده از فیلترهای مذکور، لامپ‌های UV وظیفه دارند سطح آغشته به تیتانیوم اکسید را فعال کنند. فعال‌سازی این سطح موجب می‌شود تا آلاینده‌های هوا تجزیه شوند. از آنجایی که مجدد از لامپ‌های UV با طول عمر محدود برای دستگاه‌های مجهز به فیلترهای فوتو کالیستی استفاده می‌شود، به صورت دوره‌ای باید لامپ‌ها تعویض شوند.

دستگاه تمیزکننده هوا چگونه کار می‌کند؟

بهترین دستگاه تصفیه هوا برای منزل

دستگاه تصفیه هوا چیست و چگونه کار می‌کند؟ برای پاسخ به این سوال نیاز است تا یک مقاله‌ی جداگانه نوشته شود. با این اوصاف، به طور خیلی خلاصه باید گفت که دستگاه‌های تصفیه هوای استاندارد به طور کلی سه مرحله فیلتر دارند. در مرحله‌ی اول، صرفا ذرات بزرگ مثل مو و پرز توسط فیلتر اولیه گرفته می‌شود. در مرحله‌ی بعد، فیلتر هپا وظیفه‌ی جذب ذرات بسیار کوچک را برعهده دارد. در مرحله‌ی انتهایی، در دستگاه‌های تصفیه‌کننده‌ی هوا یک فیلتر جاذب کربن تعبیه می‌شود تا بوهای ناخوشایند و همچنین مولکول‌های گازی آلاینده جذب شوند. پس از این مرحله، هوای مورد پردازش از کیفیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود.

انتخاب یک دستگاه با فیلترهای استاندارد اهمیت مهمی دارد زیرا اگر غیر استاندارد باشد، عوارض دستگاه تصفیه هوا می‌تواند به شما آسیب وارد کند. در ادامه‌ی مطلب چند مورد از بهترین دستگاه‌های تصفیه کننده هوا موجود در وب‌سایت دیجی کالا معرفی می‌شود. لازم به ذکر است که انتخابِ محصولات موجود در این مقاله بر اساس نوع برند، کیفیت ساخت، نمره‌ی دریافتی توسط کاربران و صد البته ارزش خرید نسبت به قیمتشان انجام شده است. از طرفی، تلاش شده بهترین دستگاه‌های تصفیه کننده هوا تا سقف تقریبی ۱۵ میلیون تومان معرفی شود. همچنین، به دلیل نوسانات قیمت ارز و وضعیت اجناس در بازار، افت یا افزایش قیمت و همچنین موجود یا ناموجود شدن محصولات ممکن است رخ دهد. این مطلب بر اساس قیمت‌ دستگاه تصفیه هوا خانگی در هفته‌ی اول مرداد ۱۴۰۲ نوشته و تنظیم شده است.


۱۰ دستگاه تصفیه هوا برای منزل


۱. دستگاه تصفیه کننده هوا هون لند مدل XJ3400

دستگاه تصفیه کننده هوا هون لند

دستگاه تصفیه کننده هوا هون لند مدل XJ3400

دستگاه تصفیه کننده هوا هون لند مدل XJ3400 تا شعاع ۳۲.۱ تا ۴۰ متر مربع را می‌تواند پوشش دهد. فیلترهای اولیه، کربن فعال، هپا و همچنین ضد آلرژی در این دستگاه دیده می‌شود. این دستگاه از طریق تولید یون منفی به حداکثر میزان ۶ هزار سانتی‌متر مکعب می‌تواند محیط را پاک‌سازی کند.

دستگاه تصفیه کننده هوا هون لند مدل XJ3400 با گارانتی ۱۲ ماهه به صورت تک رنگِ سفید به فروش می‌رسد.

۲. دستگاه تصفیه کننده هوا ایوولی مدل EVAP-43W

دستگاه تصفیه کننده هوا ایوولی

دستگاه تصفیه کننده هوا ایوولی مدل EVAP-43W

دستگاه تصفیه کننده هوا ایوولی مدل EVAP-43W صرفا از دو فیلتر اولیه و هپا تشکیل شده است اما مساحت ۴۸.۱ تا ۵۶ متر مربع را به راحتی پوشش می‌دهد. از دیگر ویژگی‌های مهم در این دستگاه، فیلتراسیون پنج مرحله‌ای است.

اگر وزن ۷ الی ۱۰ کیلوگرم دستگاه ایوولی را نادیده بگیریم، این محصول دارای نمایشگر وضعیت و همچنین حالت‌های مختلف برای پاک‌سازی محیط است. این محصول فاقد گارانتی زمان‌دار بوده و تنها از گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا برخوردار است.

۳. دستگاه تصفیه هوا تی سی ال مدل KJ300F-A1

دستگاه تصفیه هوا تی سی ال

دستگاه تصفیه کننده هوا تی سی ال مدل KJ300F-A1

دستگاه تصفیه کننده هوا تی سی ال مدل KJ300F-A1 از دیگر محصولات خوش ساخت موجود در بازار به شمار می رود. این محصول از سه نوع فیلترِ‌ اولیه، هپا و کربن فعال برخوردار است. محدوده‌ی مساحت تحت پوشش توسط این مدل دستگاه ۲۴.۱ تا ۳۲ متر مربع گزارش شده است.

وجود تایمر، حالت کم صدا مخصوص خواب، قابلیت تشخیص آلودگی هوا، تنظیم خودکار فن و قفل کودک از مهم‌ترین ویژگی‌های این محصول به حساب می‌آید. همچنین این دستگاه دارای نشانه‌گر تعویض فیلتر هم است تا افراد در اسرع وقت نسبت به تهیه فیلتر جدید اقدام کنند.

دستگاه تصفیه کننده هوا تی سی ال مدل KJ300F-A1 تحت گارانتی ۲۴ ماهه در قالب رنگ استخوانی به فروش می‌رسد.

۴. دستگاه تصفیه هوا هانیول مدل AIR TOUCH V2

دستگاه تصفیه هوا هانیول

دستگاه تصفیه کننده هوا هانیول مدل AIR TOUCH V2

دستگاه تصفیه کننده هوا هانیول مدل AIR TOUCH V2 مساحتی به ابعاد ۳۶ متر مربع را به خوبی پوشش می‌دهد. این دستگاه دارای فیلترهای پیش تصفیه، ضد باکتری، های هپا و فیلتر کربن فعال است. قابلیت خاموش شدن خودکار برای این دستگاه وجود دارد. همچنین، وجود وای-فای و همچنین صدای کم و از طرفی دیگر کم مصرف بودن این دستگاه موجب شده تا دستگاه مذکور در لیست این مقاله قرار گیرد.

از طرفی، دکمه‌ای به عنوان قفل کودک روی دستگاه تعبیه شده تا بتوان با آسودگی خاطر از این دستگاه استفاده کرد. این محصول تحت گارانتی ۱۲ ماهه و به صورت تک رنگِ سفید به فروش می‌رسد.

۵. دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل ۴

دستگاه تصفیه‌کننده هوا شیائومی

دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل 4

برند شیائومی در ساخت دستگاه‌های تصفیه‌کننده هم تجربه‌‌ی کافی را داراست. یکی از پرفروش‌ترین محصولات شیائومی در این زمینه، دستگاه تصفیه‌کننده هوا شیائومی مدل Air Purifier 4 است. محدود‌ه‌ی مساحتی بین ۴۰.۱ تا ۴۸ متر مربع توسط این دستگاه پوشش داده می‌شود.

این دستگاه دارای فیلترهای سه‌گانه‌ی رایج بوده و عملیات فیلتراسیون را در سه مرحله انجام می‌دهد. بر طبق ادعای شرکت شیائومی، این دستگاه قادر است ذرات به اندازه‌ی ۰.۳ میکرون را شناسایی و تصفیه کند. بر همین اساس، این دستگاه به خوبی می‌تواند با صرف انرژی بسیار کم، هوای محیط تحت پوشش را به خوبی فیلتر کند. این محصول فاقد گارانتی زمان‌دار بوده و تنها از گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا برخوردار است.

۶. دستگاه ضد عفونی و تصفیه کننده هوا بلو ایر مدل Bluebird

دستگاه ضدعفونی کننده هوا بلو ایر

دستگاه ضد عفونی و تصفیه کننده هوا بلو ایر مدل Bluebird

دستگاه تصفیه‌کننده هوا بلو ایر قادر است محدوده‌ای به مساحت ۲۴.۱ تا ۳۲ متر مربع را پاک‌سازی کند. این دستگاه به تعویض فیلتر نیازی نداشته و تمامی میکروب‌ها را به راحتی از طریق یونیزاسیون از بین می‌برد. این دستگاه برای برطرف کردن بوی حیوانات خانگی و همچنین از بین بردن شوره هم مناسب خواهد بود.

دستگاه ضد عفونی و تصفیه کننده هوا بلو ایر مدل Bluebird به صورت تک رنگ سفید و با گارانتی ۱۲ ماهه به فروش می‌رسد.

۷. دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل Air Purifier 4 Lite

قیمت دستگاه تصفیه هوا شیائومی

دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل Air Purifier 4 Lite

دستگاه تصفیه‌کننده هوا شیائومی مدل Air Purifier 4 Lite یکی دیگر از محصولات شیائومی و مقرون به صرفه در سطح بازار محسوب می‌شود. این مدل دستگاه دارای سه فیلتر اولیه، هپا و کربن فعال است. همچنین محدوده‌ی تحت پوشش توسط این دستگاه، بین ۴۰.۱ تا ۴۸ متر مربع گزارش شده است.

قابلیت کنترل هوشمند در این دستگاه توسط نرم افزار Mi Home/Xiaomi Home app وجود دارد. همچنین، فیلتر تعبیه شده در این دستگاه می‌تواند ذرات ۰.۳ میکرونی را هم جذب کند.

این دستگاه ضمن داشتن LED برای یادآوری زمان تعویض فیلتر، از کنترل صوتی برنامه‌های الکسا و اوکی گوگل هم پشتیبانی می‌کند. از طرفی دیگر، سه حالت «شب» (Night Mode)، خودکار (Auto mode) و مورد علاقه (Favorite Mode) توسط این دستگاه قابل اجراست. از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد و جالبِ این دستگاه، نمایش وضعیت آلودگی هوا از طریق یک نوار نوریِ رنگی است. به این صورت که رنگ قرمز به معنای آلودگی بسیار زیاد و رنگ سبز به معنای آلودگی بسیار کم است. این دستگاه صرفا دارای گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالاست.

۸. دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل ۴Compact

تصفیه کننده هوا شیائومی

دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل 4Compact

دستگاه تصفیه‌کننده هوا شیائومی مدل ۴Compact تقریبا مشابه به مدل قبلی است. سه فیلتر و سه مرحله پاک‌سازی در این مدل دستگاه هم وجود دارد. این دستگاه تا ۴۸ متر مربع را می‌تواند به راحتی تمیز کند. این وسیله تنها ۲.۲ کیلوگرم وزن داشته و تقریبا تمامی قابلیت‌های مدل قبلی را دارد. همچنین این دستگاه دارای گواهی مراقبت از آلرژی TUV است.

از طریق اتصال دستگاه تصفیه هوا Compact4 به نرم افزار اختصاصی شیائومی می‌توان قدرت فن، زمان‌بندی شروع به کار، مشاهده کیفیت هوا و همچنین تنظیم قفل کودک و فرمان‌های صوتی را مدیریت و کنترل کرد.

۹. دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل Mi 3C

تصفیه‌کننده هوا ارزان

دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل Mi 3C

دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل Mi 3C یکی دیگر از پرفروش‌ترین و بهترین دستگاه‌های تصفیه کننده هوا به شمار می‌رود. سه فیلتر رایج یعنی اولیه، هپا و کربن فعال در این محصول هم دیده می‌شود. بر طبق مشخصات فنی این محصول، مساحتی تا نهایت ۶۴ متر مربع توسط این دستگاه قابل پاک‌سازی است. این محصول می‌تواند انواع مواد مختلف تا قطر ۰.۳ میکرون را از هوا پاک کند.

۱۰. دستگاه تصفیه کننده هوا گرین مدل GAP200P1F4

دستگاه مدل گرین

دستگاه تصفیه کننده هوا گرین مدل GAP200P1F4

دستگاه تصفیه کننده هوا گرین مدل GAP200P1F4 ارزان‌ترین دستگاه تصفیه کننده هوا در این لیست محسوب می‌شود. این محصول ۲۰ تا ۲۷ متر مربع را به راحتی پوشش می‌دهد. سه فیلتر اولیه، هپا و کربن فعال در این کالا دیده می‌شود. سنسورهای تعویض فیلتر، تصفیه هوشمند و همچنین سنسور کیفیت هوا در این دستگاه وجود دارد.

وزن ۲.۸ کیلوگرم دستگاه تصفیه کننده گرین یکی دیگر از مزیت‌های این کالا محسوب می‌شود؛ چرا که می‌توان به راحتی آن را حمل کرد. این کالا تنها به رنگ سفید و با گارانتی ۱۸ ماهه به فروش می‌رسد.

خرید دستگاه تصفیه کننده هوا؛ یک انتخاب بسیار عالی برای اکثر افراد و خانوارها

قیمت دستگاه تصفیه کننده هوا

خرید بهترین دستگاه تصفیه کننده هوا برای افرادی که در شهرهای بزرگ و شلوغ زندگی می‌کنند، علنا یک انتخاب الزامی است. همچنین افرادی که در شهرهای کوهستانی یا مناطق خشک زندگی می‌کنند هم می‌توانند با خرید یک دستگاه تصفیه کننده هوا از شر گرد و خاک و ریز گرد در منازل خود خلاص شوند.

وجود سه فیلتر رایج (اولیه، هپا و کربن فعال) از ملزومات یک دستگاه ایده‌آل است. همچنین، وجود سنسورهایی که نشان می‌دهند چه زمانی باید فیلترها را تعویض کنید، از دیگر امکانات مهمی به شمار می‌رود که بهتر است یک دستگاه تصفیه کننده داشته باشد. در صورت خرید محصول، باید حتما دقت کنید آیا فیلترهای دستگاه در سطح بازار موجود است یا خیر. در صورت موجود بودن، بهتر است قبل از خرید دستگاه، از قیمت فیلترها مطلع شوید.

سوال و جواب‌های رایج
دستگاه‌های تصفیه کننده هوا تا چه مساحتی را پوشش می‌دهند؟
کمترین مساحتی که یک دستگاه تصفیه هوا به طور معمول می‌تواند هوا را تمیز کند، ۳۰ متر مربع و در سایر دستگاه‌ها در مقیاس خانگی حدود ۱۰۰ متر مربع است.
چند مدل دستگاه تصفیه کننده هوا وجود دارد؟
دو مدل فیلتراسیون خالص و الکترونیکی در بازار موجود است.
ارزان قیمت ترین دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی چیست؟
دستگاه تصفیه کننده هوا شیائومی مدل Mi 3C ارزان قیمت‌ترین محصول شیائومی در حال حاضر محسوب می‌شود.
فیلتر هپا در دستگاه تصفیه کننده هوا چه کاری انجام می‌دهد؟
فیلتر هپا وظیفه‌ی جذب ذرات بسیار کوچک را برعهده دارد.
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

یک دیدگاه
  1. مسعود رحیمی شادهی

    با سلام ممنونم از مقاله شما

    بعضی از اطلاعات این مقاله اشتباه است و مردم را گمراه میکند مثلا یون منفی با ازن فرق دارد یون منفی در هوا انتشار داده میشود تا ذرات معلق که بار مثبت دارند را باردار کند باردار شدن ذرات سبب سنگین شدن آن ها میشود و موتور دستگاه تصفیه هوا راحت تر میتواند این ذرات را به سمت خود بکشد اگر یون منفی به تنهایی استفاده شود مضر است چون تمام آلودگی را به سطح میکشاند و برای افرادی که در سطح زمین دراز کشیدن یا کودکان که قد کوتاه تری دارند ضرر دارد. ولی دستگاه تصفیه هوا به خاطر وجود موتور مکنده این آلودگی ها را جاروب میکند و توسط فیلتر ها حذف یا جذب میکند و عملا اگر یون منفی نباشد یک تصفیه هوا نمیتواند هوای چند متر آن طرف تر را به سمت خود بکشد.

    این موضوع سبب تولید ازن نمیشود البته اگر ژنراتور یون منفی استاندارد نباشد هنگام تولید یون در همان ابتدا ممکن است تولید ازن کند که با توجه به پیشرفت تکنولوژی این مدل ژنراتور یون منفی خیلی کمتر در بازار وجود دارد و عملا منسوخ شده است.

    لذا خواهش میکنم در دادن اطلاعات این چنین کمی دقت و تحقیق بیشتر داشته باشید و اگر نیاز است بنده به عنوان کارشناس این موضوع برای مشورت در خدمتتون هستم

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه