بهترین لپتاپ‌های لنوو با قیمت ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان؛ اسفند ۱۴۰۱

۲ اسفند ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۰ دقیقه
بهترین لپتاپ‌های لنوو

آیا به دنبال خرید یک لپتاپ لنوو با قیمت مناسب برای کارهای خود هستید؟ در این مطلب تلاش می‌کنیم تا بهترین لپتاپ‌های لنوو را در دامنه‌ی قیمتی ۲۰ الی ۳۰ میلیون تومان پیشنهاد دهیم.

به دلیل محدودیت‌هایی که در بودجه با آن دسته و پنجه نرم می‌کنیم، پروسه‌ی خرید یک لپتاپ مناسب می‌تواند یک فرایند فوق‌العاده طاقت‌فرسا برای هر فردی فارغ از سن و سال باشد؛ چراکه لپتاپ‌ها به شدت متنوع بوده و همچنین شما باید از میانِ تعداد محصولات محدود، یک لپتاپ را انتخاب کنید. در این مطلب، تلاش می‌کنیم ضمن معرفیِ بهترین لپتاپ‌های لنوو (Lenovo) در رنج قیمتی زیر ۳۰ میلیون تومان، به نقاط قوت و ضعفِ هر یک از محصولات به طور خیلی خلاصه‌وار اشاره کنیم. در ضمن با توجه به افزایش شدید قیمت دلار طی روزهای گذشته و احتمالا آینده، ممکن است زمانی که این مطلب را می‌خوانید لپ‌تاپ‌های موردنظر در محدوده‌ی قیمتی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان قرار نداشته باشند.

چرا برند لنوو؟

لپتاپ‌های لنوو

برند لنوو یکی از مشهورترین برندها در حوزه‌ی ساخت لپتاپ‌ها در سطح بین‌المللی به شمار می‌رود و کاربرهای زیادی برای خرید لپتاپ‌های لنوو از خود تمایل نشان می‌دهند. جدا از چند منظوره بودنِ لپتاپ‌های لنوو، این دسته از محصولات، هم عملکرد درستی دارند و هم در ساختِ این دسته از محصولات می‌توان زیبایی و ظرافت خاصی را مشاهده کرد. بنابراین، اگر علاوه بر عملکرد و مشخصات فنیِ یک لپتاپ، ظاهر شیک، جذاب و مدرن هم جزء اولویت‌های شما برای خرید لپتاپ محسوب می‌شود، لپتاپ‌های شرکت لنوو به احتمال زیاد نظرتان را جلب خواهند کرد.

از دیگر مزیت‌های لپتاپ‌های لنوو می‌توان به سبک وزن بودنِ اکثر محصولات اشاره کرد. به همین دلیل، حمل و نقل چنین محصولاتی معمولا ساده‌تر و راحت‌تر است. مدل‌های لپتاپ لنوو که در حال حاضر توانسته‌اند فروش بسیار خوبی را به دلیل کیفیت شایسته‌ی خود کسب کنند، شامل مدل‌های Yoga و سری Legion است. با این حال، لپتاپ‌های اقتصادی لنوو شامل مدل‌های ThinkPad و IdeaPad است که با مشخصات فنی مختلفی شخصی‌سازی (کاستوم) شده و به فروش می‌رسند. به طور کلی، سری لپتاپ‌های لنوو توانسته‌اند تا به امروز، هم‌پایِ شرکت‌های رقیب نظیر ایسوس (Asus)، MSI و همچنین HP مسیر ترقی و پیشرفت را در حوزه‌ی ساخت لپتاپ طی کنند.

در ادامه تلاش می‌کنیم تا به این سوال پاسخ دهیم که در دامنه‌ی قیمت ۲۰ الی ۳۰ میلیون تومان، کدام یک از لپتاپ‌های برند لنوو را می‌توانید خریداری کنید. لازم به ذکر است که محصولات موجود در این یادداشت، بر اساس قیمتشان در ماه اسفند سال ۱۴۰۱ انتخاب شده‌اند. به دلیل افزایش قیمت دلار، امکان دارد قیمت این دسته از لپتاپ‌ها هم رشد چشمگیری داشته باشند. بنابراین، این یادداشت بر اساس قیمت بهترین لپتاپ‌های لنوو بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان در تاریخ دو اسفند نوشته شده است.

بهترین لپتاپ‌های لنوو – از ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان

۱. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل ThinkBook 15 G2 ITL-i3

لپ تاپ لنوو ارزان

پردازنده Core i۳- ۱۱۱۵G۴
فرکانس پردازنده ۳.۰ تا ۴.۱ گیگاهرتز
حافظه Cache شش مگابایت
ظرفیت حافظه RAM ۴Gb-DDR4
ظرفیت حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت SSD
مدل پردازنده گرافیکی GeForce MX۴۵۰ – دو گیگابایت
اندازه صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچ
درگاه‌های ارتباطی
  • USB
  • LAN
  • Wi-Fi
  • شیار کارت حافظه
  • HDMI
  • Bluetooth
  • Thunderbolt ۴
تعداد پورت USB 3.2 ۲ عدد
تعداد پورت USB 2.0
تعداد پورت USB Type-C ۱ عدد
نوع و شارژدهی باتری سه سلولی با ظرفیت ۴۵ وات-ساعت- تا ۶ ساعت
سیستم عامل
وزن ۱.۷۵ کیلوگرم
لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل ThinkBook 15 G2 ITL-i3 4GB 256SSD MX450

لپتاپ مدل ThinkBook 15 G2 یکی از اقتصادی‌ترین محصولات شرکت لنوو محسوب می‌شود. شرکت لنوو تلاش کرده با قرار دادن تجهیزات با کیفیت اما با ظرفیت پایین، پاسخگوی نیاز مشتری‌ها با بودجه‌ی محدود باشد. به همین دلیل، نسخه‌ای از لپتاپ لنوو مدل ThinkBook 15 G2 را در این لیست قرار داده‌ایم که دارای پردازنده‌ی اینتل Core i3 و ظرفیت حافظه‌ی رم چهار گیگابایت DDR4 است. همچنین، ظرفیت حافظه‌ی داخلی دستگاه هم ۲۵۶ گیگابایت از نوع SSD است که به شدت فضای محدودی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

اگر از ظرفیت حافظه‌ی داخلی محدودِ این دستگاه فاکتور بگیریم (که نقطه ضعف اساسی محسوب می‌شود)، این دستگاه دارای پورت‌های ارتباطی متنوعی نظیر تاندربولت ۴، بلوتوث و شیار کارت حافظه است. همچنین وجود دو پورت USB 3.2 و یک پورت USB Type-C از دیگر مزیت‌های این لپتاپ محسوب می‌شود. باتریِ لپتاپ لنوو مدل ThinkBook 15 سه سلولی است که با استفاده‌ی روتین از این لپتاپ می‌توان به راحتی تا ۶ ساعت بدون اتصال لپتاپ به شارژر، با این دستگاه مشغول به کار شد. روی هم رفته، اگر با پردازنده و حافظه‌ی داخلیِ ظرفیت پایین موجود در این لپتاپ مشکلی نداشته باشید، خرید این محصول برای استفاده‌ی روتین و انجام کارهای اداری و دانشجویی منطقی به نظر می رسد.

۲. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل Thinkbook 15 G3-ACL-R7 12GB 512GB Radeon – کاستوم شده

لپ تاپ لنوو

پردازنده Ryzen ۷ – ۵۷۰۰U
فرکانس پردازنده ۱.۸ تا ۴.۳ گیگاهرتز
حافظه Cache ۱۲ مگابایت
ظرفیت حافظه RAM ۱۲Gb-DDR4
ظرفیت حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایت SSD
مدل پردازنده گرافیکی بدون حافظه‌ی گرافیکی مجزا
اندازه صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچ
درگاه‌های ارتباطی
  • USB
  • LAN
  • Wi-Fi
  • HDMI
  • Bluetooth
  • جک ۳.۵ میلی‌متری صدا
تعداد پورت USB 3.2 ۲ عدد
تعداد پورت USB 2.0
تعداد پورت USB Type-C ۱ عدد
نوع و شارژدهی باتری سه سلولی با ظرفیت ۴۵ وات ساعت – ۱ تا ۳ ساعت
سیستم عامل
وزن ۱.۷ کیلوگرم
لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل Thinkbook 15 G3-ACL-R7 12GB 512GB Radeon - کاستوم شده

لپتاپِ دوم موجود در این لیست هم یک Thinbook 15 است اما از نوع G3 که مشخصات فنی به مراتب بهتری نسبت به مورد قبلی یعنی G2 دارد. در مدلی که در این مطلب معرفی‌اش کرده‌ایم، پردازنده‌ی قدرتمندی به اسم Ryzen 7 – ۵۷۰۰U و مقدار رم ۱۲ گیگابایت از نوع DDR4 را می‌بینیم. همچنین ظرفیت حافظه‌ی داخلی، ۵۱۲ گیگابایت است که نسبت به مدل قبلی، فضای بیشتری را برای کاربر مهیا می کند.

از معایب اصلی این مدل لپتاپ لنوو می‌توان به عدم وجود یک حافظه‌ی گرافیکی مجزا اشاره کرد. گرافیک Radeon به عنوان یک پردازنده‌ی گرافیکیِ مجتمع در این دستگاه قرار دارد. بنابراین، این لپتاپ برای اجرای بازی‌های ویدیویی روز دنیا حتی با پایین‌ترین کیفیتِ ممکن، عملکرد چندان درخشانی را از خود به احتمال زیاد نشان نخواهد داد. به همین دلیل، لپتاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل Thinbook 15 G3 صرفا برای انجام کارهای عمومی و دانشجویی یک گزینه‌ی بسیار عالی در نظر گرفته می‌شود.

۳. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 5 15ITL05-i5 8GB 512GB 2GB

خرید لپ تاپ لنوو

 

پردازنده Core i۵ – ۱۱۳۵G۷
فرکانس پردازنده ۲.۴ تا ۴.۲ گیگاهرتز
حافظه Cache هشت مگابایت
ظرفیت حافظه RAM ۸Gb-DDR4
ظرفیت حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایت SSD
مدل پردازنده گرافیکی GeForce MX۴۵۰ ۲GB GDDR۶
اندازه صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچ
درگاه‌های ارتباطی
  • USB
  • Wi-Fi
  • شیار کارت حافظه
  • HDMI
تعداد پورت USB 3.2 ۲ عدد
تعداد پورت USB 2.0
تعداد پورت USB Type-C ۱ عدد
نوع و شارژدهی باتری سه سلولی با ظرفیت ۴۵ وات ساعت – ۱ تا ۳ ساعت
سیستم عامل
وزن ۱.۶۶ کیلوگرم
لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل IdeaPad 5 15ITL05-i5 8GB 512SSD MX450

لپتاپ‌های سری IdeaPad جزء پرفروش‌ترین محصولات شرکت لنوو محسوب می‌‌شوند که با توجه به مشخصات فنی که دارند، مقرون به صرفه هستند. لپتاپ سومی که قصد معرفی آن را داریم، IdeaPad 5 است که جزء یکی دیگر از لپتاپ‌های اقتصادی شرکت لنوو تلقی می‌شود. این لپتاپ با پردازنده‌ی اینتل Core i5 و ظرفیت حافظه‌ی رم هشت گیگابایت از نوع DDR4 در انجام کارهای روتین عملکرد درستی دارد.

لپتاپ لنوو IdeaPad 5 طراحی به نسبت زیبا و وزن کمی دارد که این مسئله، خود یک نقطه‌ی مثبتِ مهم تلقی می‌شود. صفحه نمایش Full HD با پنل IPS هم از دیگر موارد مثبتی است که در این لپتاپ می‌توان مشاهده کرد. با وجود این‌که تاندربولت ۴ در این دستگاه وجود ندارد، پورت‌های USB 3.2 و همچنین پورت USB-Type C در دو طرف دستگاه دیده می‌شود. همچنین پورت Display 1.2 هم در این نسخه از لپتاپ IdeaPad 5 به کار رفته تا برای اتصال لپتاپ به دستگاه‌های دیگر، به هیچ مبدلی نیاز نداشته باشید. وجود پردازنده‌ی گرافیکی GeForce MX 450 با حافظه‌ی اختصاصی دو گیگابایت GDDR6 موجب شده تا بتوان برای انجام کارهای طراحی و ویرایش تصاویر در نرم‌افزارهایی مثل فتوشاپ بتوان روی این لپتاپ حساب باز کرد.

۴. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i5 12GB 1T 2GB – کاستوم شده

بهترین لپ تاپ لنوو

پردازنده Core i۵ – ۱۱۵۵G۷
فرکانس پردازنده ۲.۴ تا ۴.۵ گیگاهرتز
حافظه Cache هشت مگابایت
ظرفیت حافظه RAM ۱۲Gb-DDR4
ظرفیت حافظه داخلی یک ترابایتHDD
مدل پردازنده گرافیکی GeForce MX۳۵۰ ۲GB GDDR۶
اندازه صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچ
درگاه‌های ارتباطی
  • USB
  • Wi-Fi
  • Bluetooth
  • HDMI
تعداد پورت USB 3.2 ۲ عدد
تعداد پورت USB 2.0 ۱
تعداد پورت USB Type-C
نوع و شارژدهی باتری ۳۸ وات‌ساعت
سیستم عامل
وزن ۱.۶۵ کیلوگرم
لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i5 12GB 1HDD MX350 - کاستوم شده

سری لپتاپ‌های IdeaPad 3 هم دارای نسخه‌های کاستوم شده‌ی متعددی هستند که هر یک از آنها، نقاط قوت و ضعف خاص خودشان را در بحث مشخصات فنی دارند. با این حال، از میان طیف وسیعی از نسخه‌های مختلف، مدل IdeaPad 3 15ITL6 را به چند دلیل در این یادداشت معرفی می‌کنیم. دلیل اول این‌که حافظه‌ی رمِ دستگاه ۱۲ گیگابایت DDR4 است و ظرفیت حافظه‌ی داخلی هم یک ترابایت بوده اما از نوع HDD است. دلیل دوم، وجود یک پردازنده‌ی گرافیکی مجزا تحت عنوان GeForce MX350 با حافظه‌ی اختصاصی دو گیگابایت است که به کاربر این قدرت را می‌دهد تا کارهای طراحی گرافیکی و ویرایش تصاویر را با این لپتاپ انجام دهد. همچنین برای تجربه‌ی بازی‌های ویدیویی نسل قبلی با تنظیمات معمولی هم می‌توان با لپتاپ مدل IdeaPad 3 15ITL6 به انجام بازی پرداخت.

برای اتصال لپتاپ IdeaPad 3 15ITL6 به اینترنت، تنها گزینه‌ی اتصال وای-فای موجود بوده و این دستگاه فاقد درگاه LAN است

از معایب این دستگاه می‌توان به نوع صفحه نمایش اشاره کرد که TN است و در مقایسه با پنل IPS، کیفیت پایین‌تری دارد. به همین دلیل، شاید برای کاربرهایی که به دنبال یک صفحه نمایش مرغوب هستند، صفحه نمایش لپتاپ IdeaPad 3 15ITL6 برای‌شان جالب نباشد. به خصوص این‌که میزان روشناییِ صفحه نمایش، روی کاغذ ۲۵۰ نیت گزارش شده است. از طرفی دیگر، پردازنده‌ی اینتل Core i5 در این دستگاه نصب شده که صرفا حافظه‌ی کش هشت مگابایتی دارد. با وجود این‌که پردازنده‌ی این دستگاه، اسمِ Core i5 را با خود یدک می‌کشد، این لپتاپ به دلیل حافظه‌ی کش بسیار پایین، در انجام کارهای نیمه سنگین با چالش روبه‌رو خواهد شد؛ به خصوص این‌که حافظه‌ی داخلی این دستگاه به طور پیش‌فرض SSD نیست.

باتری این دستگاه از نوع ۳۸ واتی است و نسبت به سایر سه مدل لپتاپ معرفی شده در این لیست، کاربر مدت زمان کمتری را می‌تواند با لپتاپ در حالت باتری مشغول باشد. با تمامی این تفاسیر، این لپتاپ صرفا به درد افرادی می‌خورد که می‌خواهند یک دستگاه کامپیوتری قابل حمل و بسیار سبک را در اختیار داشته باشند تا صرفا به وب‌گردی و سایر کارهای روتین مثل تایپ، کار با مجموعه‌ی آفیس و دیگر نرم‌افزارهای کاربردی و مالتی‌مدیا بپردازند. البته به این نکته باید دقت کنید که برای اتصال لپتاپ IdeaPad 3 15ITL6 به اینترنت، تنها گزینه‌ی اتصال وای-فای موجود بوده و این دستگاه فاقد درگاه LAN است.

لپتاپ لنوو؛ بخریم یا نخریم؟

لپ تاپ لنوو زیر 30 میلیون

طبیعتا شما باید بر اساس دغدغه‌هایتان پیرامون پارامترهای مختلفِ سخت‌افزاری تصمیم بگیرید آیا لپتاپ‌های لنوو به درد شما می‌خورد یا خیر. اگر به دنبال سخت‌افزار قوی‌تر هستید، بدیهی است که شما باید هزینه‌ی بیشتری را بپردازید. لنوو برای این دسته از افراد که به دنبال سخت‌افزار و مشخصات فنی بالاتری هستند هم مدل‌هایی را طراحی و روانه‌ی بازار لپتاپ کرده است. برای نمونه می‌توان به سری Legion اشاره کرد که این مدل می‌تواند نظر افرادی که به دنبال یک لپتاپ میان‌رده‌ی به نسبت قوی هستند را جلب کند.

اگر ظاهر لپتاپ برایتان در اولویت اول نیست، لپتاپ‌های برند ایسوس از دیگر گزینه‌های موجود برای خرید به شمار می‌روند. هر چند، این برند هم نقطه ضعف‌های خاص خود را دارد که در یک مقاله‌ی جدا تحت عنوان «کدام لپتاپ‌های ایسوس را می‌توان با قیمت ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان خرید؟»، ضمن معرفی چهار محصول اقتصادی، به تشریح نقاط قوت و ضعفِ محصولات ایسوس به طور خیلی خلاصه پرداخته‌ایم. در نهایت امر، اگر بنا به هر دلیلی نسبت به خرید یک لپتاپ از برند لنوو علاقه‌مند هستید، چهار گزینه‌ی موجود در لیست این مقاله را می‌توان جزء پیشنهادهای خوب در این زمینه دانست.

سوال و جواب‌های رایج درباره‌ی لپتاپ‌های لنوو
در رنج قیمت ۲۰ الی ۳۰ میلیون تومان کدام مدل لپتاپ لنوو برای خرید مناسب است؟
لپتاپ لنوو مدل Thinbook، IdeaPad 3 و همچنین IdeaPad 5 برای خرید مناسب است.
لپتاپ‌های لنوو در رنج قیمت ۲۰ الی ۳۰ میلیون تومان برای گیم مناسب است؟
برای تجربه‌ی بازی‌های روز دنیا با پایین‌ترین کیفیت ممکن شاید بتوان IdeaPad 5 را با ارفاق یک گزینه‌ی قابل قبول تلقی کرد.
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه