گوشی‌های تاشوی جدید سامسونگ عمر باتری بهتری از S22 اولترا دارند

۲۴ مرداد ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

یکی از نقطه ضعف‌هایی که معمولاً در گوشی‌های هوشمند تاشو دیده می‌شود، طول عمر باتری و سرعت شارژ آن‌هاست. اما ظاهراً سامسونگ با رونمایی از گلکسی زد فولد ۴ و زد فلیپ ۴ این مشکلات را برطرف کرده است. گلکسی زد فلیپ ۴ با باتری ۳۷۰۰ میلی آمپر ساعتی و شارژر ۲۵ واتی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. در سوی دیگر باید به باتری ۴۴۰۰ میلی‌آمپر ساعتی گلکسی زد فولد ۴ و پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی این گوشی نیز اشاره کنیم. هر دو گوشی تاشوی جدید سامسونگ از تراشه‌ی جدید اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ استفاده می‌کنند. در همین راستا، کاربری در یوتیوب ویدیویی را از مقایسه‌ی طول عمر باتری‌ تاشوی‌های جدید سامسونگ با گوشی‌های پرچم‌دار سایر شرکت‌ها به اشتراک گذاشته شده که نتیجه‌ی حاصل شده بسیار جالب توجه است.

در این ویدیو که کاربری به نام «TechDroider» در یوتیوب منتشر کرده، گلکسی زد فولد ۴ و زد فلیپ ۴ در مقابل گلکسی S22 اولترا (۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت)، آیفون ۱۳ پرو مکس اپل (۴۳۵۲ میلی‌آمپر ساعت)، وان پلاس ۱۰ پرو (۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت) و شیائومی ۱۲S اولترا (۴۸۶۰ میلی آمپر ساعت) قرار گرفته است. حال جالب است بدانید که در پایان مقایسه‌ی این گوشی‌ها از لحاظ طول عمر باتری، گلکسی زد فولد ۴ و زد فلیپ ۴ علیرغم ظرفیت باتری کمتر از گلکسی S22 اولترا پیشی گرفته‌اند و شارژدهی بیشتری را ارائه داده‌اند.

در آزمایشی که گوشی‌های مذکور را از طریق انجام بازی، اسکرول کردن در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مورد بررسی قرار داد، گلکسی S22 اولترا اولین گوشی هوشمندی بود که شارژ باتریش به پایان رسید. قدرتمندترین گوشی هوشمند سال ۲۰۲۲ سامسونگ، با یک بار شارژ حدود ۸ ساعت و ۵۶ دقیقه دوام آورد و دمای آن حدود ۵۰.۴ درجه سانتی گراد بود. برای مقایسه باید اشاره کنیم که گلکسی زد فلیپ ۴ حدود ۹ ساعت و ۴ دقیقه دوام آورد و دمای ۴۲ درجه‌ای داشت. گلکسی زد فولد ۴ توانست با یک بار شارژ حدود ۹ ساعت و ۱۸ دقیقه روشن بماند. دمای این گوشی نیز حدود ۳۹.۷ درجه سانتیگراد بود.

تاشوی‌های سامسونگبا این تفاسیر می‌توان گفت که هر دو گوشی تاشوی جدید سامسونگ عملکرد باتری بهتری از S22 اولترا دارند. این موضوع نشان می‌دهد که پردازنده‌ی جدید اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ نسبت به نسل اسنپدراگون ۸ نسل ۱ چقدر کارآمدتر است. همچنین می‌توان این برتری را به لیتوگرافی ۴ نانومتری TSMC نیز ربط داد، زیرا این چیپست جدید به جای فرآیند ساخت ۴ نانومتری سامسونگ، به کمک فرآیند ۴ نانومتری TSMC تولید شده است. به طور کلی باید گفت که این تراشه‌ی قدرتمند از نظر عملکرد پردازنده و پایداری نیز پیشرفت‌های خوبی نسبت به نسل قبلیش پیدا کرده است.

گوشی وان‌پلاس ۱۰ پرو فقط یک دقیقه بیشتر از گلکسی زد فولد ۴ دوام آورد اما دمای بیشتری (۴۵ درجه سانتیگراد) داشت. گوشی شیائومی ۱۲ اولترا که از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ به عنوان قلب تپنده بهره می‌برد، با یک بار شارژ ۹ ساعت و ۳۸ دقیقه روشن ماند اما تقریبا گرمایی برابر با وان‌پلاس ۱۰ پرو از خودش تولید کرد (۴۴.۱ درجه سانتیگراد). آیفون ۱۳ پرو مکس بهترین طول عمر باتری را با مدت زمان ۱۰ ساعت و ۳۵ دقیقه داشت، اما نسبت به گلکسی زد فولد ۴ کمی گرم‌تر (۴۰.۵ درجه سانتیگراد) بود.

منبع: Sammobile

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه