سری آنر مجیک ۴ در نمایشگاه MWC معرفی می‌شود

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

بر اساس آخرین شایعات و گمانه‌زنی‌ها، شرکت آنر خود را برای معرفی سری آنر مجیک ۴ در کنگره‌ی جهانی موبایل (MWC) شهر بارسلونای اسپانیا آماده می‌کند. همچنین تیزر رسمی این سری طراحی دوربین و نام این گوشی‌ها را تأیید می‌کند.

آن طور که گفته می‌شود، این گوشی‌های هوشمند با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ روانه‌ی بازار می‌شوند. همانطور که احتمالاً می‌دانید، این سری نیز همانند سری آنر مجیک ۳ با سه عضو آنر مجیک ۴، مجیک ۴ پرو و مجیک ۴ پرو پلاس در اختیار کاربران قرار می‌گیرند. مانند نسل قبلی، این گوشی‌ها هم از طراحی ماژول دوربین جذابی بهره می‌برند و در این میان آنر مجیک ۴ پرو پلاس همانند انتظار در این زمینه حرف زیادی برای گفتن دارد. برخلاف مجیک ۳ پرو پلاس که با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و ۳ دوربین ۶۴ مگاپیکسلی از راه رسید، گفته می‌شود نسل بعدی این گوشی از ۴ دوربین ۵۰ مگاپیکسلی استفاده می‌کند.

در مورد ماژول دوربین این سری از گوشی‌های آنر شایعات زیادی در فضای مجازی دست به دست می‌شود. برای مثال گفته می‌شود که علاوه بر لنز اصلی در این گوشی‌ها، می‌توانیم انتظار دوربین‌های اولترا واید، تله‌فوتو و سنسور سیاه‌وسفید را نیز داشته باشیم. همچنین باید شاهد استفاده از قابلیت زوم ۱۰۰ برابری در این سری از گوشی‌ها باشیم و در کنار ماژول دوربین این گوشی یک سیستم فوکوس خودکار لیزری هم قرار گرفته است. از بین گوشی‌هایی که از این قابلیت بهره می‌برند می‌توانیم به گلکسی S22 اولترا و پیکسل ۶ پرو اشاره کنیم.

اینطور که به نظر می‌رسد سیستم دوربین گوشی آنر مجیک ۴ پرو از لنز سیاه و سفید بهره نمی‌برد و در نسخه‌ی پایه این گوشی‌ها هم در کنار دوربین اصلی صرفا از دوربین تله‌فوتو ۱۶ مگاپیکسلی استفاده می‌شود. از طرف دیگر، مدل پرو مانند مدل پرو پلاس از سیستم فوکوس خودکار لیزری استفاده می‌کند. یکی از مشخصات این گوشی‌های هوشمند که به تأیید این شرکت رسیده پردازنده‌ی پرچم‌دار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ است.

برای یادآوری بد نیست بگوییم این پردازنده که اولین تراشه‌ی ۴ نانومتری کوالکام به حساب می‌آید، مبتنی بر معماری جدید ARMv9 است. این پردازنده از ۳ بخش تشکیل شده که اول از همه باید به هسته‌ی اصلی یعنی Cortex-X2 اشاره کنیم که سرعت ۳.۰ گیگاهرتز را ارائه می‌کند. همچنین در کنار آن ۳ هسته‌ی Cortex-A710 با سرعت ۲.۵ گیگاهرتز و ۴ هسته‌ی کم‌مصرف A510 با سرعت ۱.۸ گیگاهرتز تعبیه شده است. روی هم رفته پردازنده‌ی این چیپست حدود ۲۰ درصد سریع‌تر از اسنپدراگون ۸۸۸ است و تا ۳۰ درصد انرژی کمتری مصرف می‌کند.

از دیگر ویژگی‌های محتمل این سه گوشی باید به بهره‌گیری از رابط کاربری Magic UI 6 مبتنی بر اندروید ۱۲ اشاره کنیم. باید خاطر نشان کنیم که این شرکت چینی در مرداد ماه امسال از آنر مجیک ۳ رونمایی کرد. قدرتمندترین عضو این سری یعنی آنر مجیک ۳ پرو پلاس از قابلیت‌های فنی بسیار خوبی بهره می‌برد. این گوشی هوشمند از نمایشگر خمیده‌ی ۶/۶۷ اینچی اولد با رزولوشن ۲۷۷۲ در ۱۳۴۴ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتز، باتری ۴۶۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و پشتیبانی از شارژ سریع ۶۶ واتی روانه‌ی بازار گوشی‌های هوشمند شده که در هر سه گوشی این سری این مشخصات دیده می‌شود.

همانطور که در ابتدای خبر نیز به آن اشاره شد، سیستم دوربین چهارگانه این گوشی هوشمند از لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، سنسور سیاه‌وسفید ۶۴ مگاپیکسلی، اولترا واید ۶۴ مگاپیکسلی و دوربین پریسکوپی ۶۴ مگاپیکسلی با قابلیت زوم ۴ برابری تشکیل شده است. همچنین باید اشاره کنیم که آنر برای حفاظت از نمایشگر این گوشی از یک ماده‌ی موسوم به نانوکریستال استفاده کرده که گویا دوام آن را نسبت به دیگر نمایشگرهای خمیده تا ۳ برابر افزایش می‌دهد.

آخرین شایعات و گزارشات حاکی از آن است که آنر علاوه بر این سه گوشی هوشمند قرار است از گوشی مجیک V هم برای بازارهای جهانی رونمایی خواهد شد که گفته می‌شود اولین گوشی پرچم‌دار تاشوی آنر هم خواهد بود. احتمالا در روز‌های آینده اخبار بیشتر و دقیق‌تری از این رویداد منتشر خواهد شد. طبق اطلاعات منتشر شده این سری از گوشی‌های آنر در تاریخ ۲۸ فوریه (۹ اسفند ماه) رونمایی می‌شوند.

منبع: GSMArena

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما