بررسی گوشی آنر مجیک X9a؛ میان‌رده‌ای با ظاهر پرچم‌دار!

۶ تیر ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه
آنر X9a

شرکت آنر اگرچه از هواوی جدا شده و بسیاری‌ها این جدایی را به منزله‌ی شکست برای این شرکت تلقی می‌کردند، اما به خوبی توانست روی پای خود به عنوان یک شرکت مستقل بایستد و گوشی‌هایی تولید کند که نه مشکل تحریم نرم‌افزاری دارند و نه محدودیت‌های سخت‌افزاری. این شرکت با قدرت به کار خود در زمینه‌ی ساخت گوشی‌های هوشمند ادامه می‌دهد و هر سال تعداد زیادی گوشی با امکانات و قابلیت‌های خوب و البته ظاهر بسیار زیبا راهی بازار می‌کند. یکی از این گوشی‌ها آنر X9a است؛ یک میان‌رده‌ی فوق‌العاده زیبا که با در دست گرفتن آن، حس و حال یک پرچم‌دار به شما القا می‌شود. در این مطلب با ما باشید تا به صورت جزئی و دقیق به بررسی این میان‌رده‌ی جذاب بپردازیم.

گوشی موبایل آنر مدل X9a دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

بررسی آنر X9a


مقدمه

آنر X9a جدیدترین گوشی میان‌رده‌ی آنر است که اوایل سال ۲۰۲۳ راهی بازار شده و تاکنون هم توانسته نظر مثبت بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. این گوشی اگرچه یک میان‌رده محسوب می‌شود اما وقتی بسته‌بندی آن را باز کرده و به ظاهر آن نگاه می‌کنید، هیچ چیزی وجود ندارد که میان‌رده بودن آن را در ذهن شما تداعی کند؛ یک گوشی فوق‌العاده زیبا، بدون حاشیه، مشخصات فنی قابل قبول، باتری پرظرفیت، شارژر سریع و به طور کلی هرآنچه که یک گوشی برای تبدیل شدن به یک محصول جذاب به آن نیاز دارد را در این محصول شاهد خواهید بود. در ادامه اما با ما همراه باشید تا به بررسی دقیق آنر ۹xa بپردازیم.


مشخصات فنی آنر X9a


نام محصول آنر X9a
تاریخ رونمایی و عرضه رونمایی در ۱۴ دی و عرضه در ۱۶ دی ۱۴۰۱
ابعاد و وزن ۷٫۹ × ۷۳٫۹ × ۱۶۱٫۶ میلی‌متر – ۱۷۵ گرم
جنس بدنه پلاستیک
مشخصات نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی از نوع AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی – تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ – نسبت پنل به بدنه ۸۹٫۹٪ 
سیستم‌عامل و رابط کاربری اندروید ۱۲ / Magic UI 6.1
پشتیبانی نرم‌افزاری و امنیتی حداقل ۲ و ۳ ساله
پردازنده و گرافیک اسنپدراگون ۶۹۵ با ۸ هسته (۲ + ۶) شامل ۲ هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۲ و ۶ هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۷ گیگاهرتز – گرافیک آدرنو ۶۱۹
رم و حافظه‌ی داخلی ۱۲۸/۶، ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸ گیگابایت – حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 2.2
دوربین نخست ۶۴ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و گشودگی دیافراگم f/1.8
دوربین دوم ۵ مگاپیکسلی فوق عریض با گشودگی دیافراگم f/2.2
دوربین سوم ۲ مگاپیکسلی ماکرو با گشودگی دیافراگم f/2.4
کیفیت فیلم‌برداری ۱۰۸۰P@30
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.5
کیفیت فیلم‌برداری ۱۰۸۰P@30
نوع بلندگو تکی
جک ۳.۵ میلی‌متری ندارد
باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژر ۴۰ واتی سریع
شارژر درون جعبه دارد
رنگ‌بندی نقره‌ای – سبز – مشکی
سایر قابلیت‌ها سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر – اینترنت ۵G
قیمت ۱۲.۵ – ۱۴.۵ میلیون تومان

محتویات درون جعبه آنر X9a

آنر X9a

همانطور که مشاهده می‌کنید، درون بسته‌بندی آنر X9a در کنار کابل USB-C و قاب محافظ ژله‌ای بی‌رنگ، یک آداپتور سریع ۴۰ واتی هم مشاهده می‌شود که این، کار ارزشمند آنر را نشان می‌دهد. بدین ترتیب شما دیگر مجبور نیستید برای خرید شارژری با این سرعت به صورت جداگانه هزینه‌ای پرداخت کنید.


طراحی و کیفیت ساخت

آنر X9a

آنر X9a را اگر زیباترین میان‌رده‌ی سال ۲۰۲۳ و حتی قبل از آن خطاب کنیم، اشتباه نکرده‌ایم. این گوشی از لحاظ طراحی و ارگونومی واقعاً چیزی کم ندارد. اگرچه اندازه‌ی آن به ۶٫۶۷ اینچ می‌رسد اما فقط ۱۶۱٫۶ میلی‌متر ارتفاع دارد و آن را هم مدیون عملکرد حیرت‌انگیز آنر در کاهش حواشی اطراف نمایشگر است. این یعنی شما حتی با یک دست هم می‌توانید با گوشی کار کنید؛ البته به این شرط که دست کوچکی نداشته باشید.

ضخامت این گوشی هم به ۷٫۹ میلی‌متر می‌رسد و با توجه به اینکه ماژول بسیار بزرگ دوربین بیرون‌زدگی زیادی هم ندارد، ضخامت گوشی در سراسر بدنه زیاد نیست تا بدین ترتیب نگه داشتن آن در دست حس بدی را منتقل نکند. از لحاظ خوش‌دست بودن هم به خاطر ظرافت بالایی که آنر در ساخت این گوشی به خرج داده و همچنین گوشه‌های منحنی فوق‌العاده زیبا، گوشی به خوبی درون دست می‌نشیند و سر نمی‌خورد/ این گوشی برخلاف بسیاری از گوشی‌های همرده، فقط ۱۷۵ گرم وزن دارد که باعث می‌شود وقتی درون دستتان قرار دارد، اصلا احساس خستگی نکنید.

آنر X9a

در سراسر بدنه‌ی این محصول از پلاستیک استفاده شده که خیلی بی‌کیفیت نیست و احساس بدی به کاربر القا نمی‌کند. هرچند از نبود استاندارد ضد آب IP واقعاً ناامید شده‌ایم؛ آنر می‌توانست حداقل استاندارد IP53 را برای این گوشی دریافت کند تا کاربر از مقاومت محصول در برابر پاشش آب و گرد و غبار خفیف آسوده‌خاطر می‌شد. این را می‌توان تنها ضعف این گوشی از لحاظ طراحی دانست.

پنل پشتی آنر X9a نیمه درخشان است؛ همین موضوع سبب شده خیلی جاذب اثر انگشت نباشد. با این حال گهگداری اثر انگشت را به خود جذب می‌کند که مشکل خاصی نیست و به سادگی هم پاک می‌شود. روی این پنل همچنین یک ماژول دایره‌ای شکل بسیار بزرگ هم تعبیه شده که خیلی از بدنه بیرون نزده؛ نمی‌توانیم بگوییم گوشی با این ماژول زیبایی خود را از دست داده اما چون گوشی سنسورهای قدرتمند و بزرگی ندارد، بهتر می‌شد آنر آنقدرها ماژول را توی دید طراحی نمی‌کرد. نیازی به چنین ماژول عجیبی برای یک گوشی میان‌رده نبود.

آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a

از گوشه، آنر X9a واقعاً باریک و ستودنی است؛ همین موضوع هم به خوش‌دست بودن آن به شکل قابل توجهی افزوده است. روی فریم سمت راست گوشی دو کلید پاور و کنترل صدا را شاهد هستیم که کیفیت خوبی دارند و در فاصله‌ی بسیار نزدیک به هم روی فریم تعبیه شده‌اند. فریم سمت چپ خالی است، فریم بالا میزبان حفره‌ی میکروفون و فرستنده‌ی مادون قرمز است و روی فریم پایینی هم در کنار بلندگو و پورت شارژر، درگاه سیم‌کارت نیز به چشم می‌خورد. جز این موارد، هیچ چیز دیگری روی فریم این گوشی زیبا دیده نمی‌شود.

آنر X9a

حسگر اثر انگشت گوشی در پایین‌ترین بخش نمایشگر تعبیه شده و گاهی اوقات حتی دسترسی به آن هم کار سختی است. اما اینکه یک گوشی میان‌رده چنین قابلیتی دارد واقعاً تحسین‌برانگیز است. بحث پنل جلو که شد، باید به حواشی فوق‌العاده کم، انحنای اطراف نمایشگر که زیبایی نفسگیری به پنل جلو بخشیده و حفره‌ی کوچکی اشاره کنیم که دوربین سلفی درون آن تعبیه شده است. اگر آنر X9a را در دست نگیرید تا بدنه‌ی پلاستیکی آن شما را متوجه میان‌رده بودن آن کند، بعید است از ظاهر بتوانید این موضوع را متوجه شوید. به خصوص پنل جلو که X9a از این حیث شبیه به یک پرچم‌دار پریمیوم است. تصور کنید ۹۰٪ پنل جلوی این گوشی را نمایشگر تشکیل داده؛ در کدام گوشی میان‌رده‌ای چنین طراحی بی‌نقصی را از شرکت سازنده شاهد بوده‌ایم؟


نمایشگر

آنر X9a

در بخش نمایشگر، این گوشی مثل بسیاری از گوشی‌های میان‌رده‌ی امروزی است؛ پنلی ۶٫۶۷ اینچی با وضوح +FHD؛ یعنی ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل که با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی و تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ، علاوه بر نمایش زیبای جلوه‌های بصری، گشت و گذار در منوهای مختلف گوشی، انجام بازی و کار کردن با نرم‌افزارهای مختلف را هم به کاری نرم، روان و لذت‌بخش تبدیل می‌کند. این نمایشگر همچنین از گوشه‌ها انحنا داشته و حواشی بسیار کمی هم دارد تا بدین ترتیب تماشای فیلم و سریال یا انجام بازی در آن با کمترین مزاحمت و بیشترین فضا برای برقراری تعامل لمسی با گوشی همراه باشد.

بیشینه‌ی روشنایی آنر X9a در حالت دستی به ۵۳۱ نیت می‌رسد که عدد بسیار خوبی محسوب می‌شود. اما در حالت خودکار این میزان ۸۶۴ نیت است که به شما کمک می‌کند در زیر نور شدید خورشید هم می‌توانید بدون هیچ مشکلی متن‌های درون گوشی را بخوانید و آیکون‌ها را ببینید. این میزان بیشینه‌ی روشنایی در دو حالت دستی و خودکار، چیزی نیست که در هر گوشی میان‌رده‌ای ببینیم؛ حتی در برخی از پرچم‌داران اقتصادی هم خبری از این میزان روشنایی نیست.

دقت رنگ در این نمایشگر در حالت پیش‌فرض (درخشان) عالی نیست و تعریفی ندارد چرا که رنگ‌های سفید و خاکستری کمی سایه‌ی آبی رنگ دارند. اگر به حالت طبیعی سوییچ کنید، بیشترین کیفیت و دقت را شاهد خواهید بود به گونه‌ای که درصد خطا فقط به ۱٫۱ می‌رسد که عالی است. پس جای نگرانی در این بخش وجود ندارد و فقط کافی است حالت نمایش رنگ‌ها را روی طبیعی قرار دهید تا شگفت‌زده شوید. در رابطه با رفرش‌ریت هم باید بگوییم به جز اپ‌های پخش ویدیو نظیر یوتیوب، گوشی اگر روی ۱۲۰ هرتز قرار بگیرد تمام محتواها را با این میزان رفرش‌ریت نشان می‌دهد و خبری از حالت تطبیق‌پذیر نیست. البته انتظار نداشتیم این گوشی از چنین قابلیتی بهره ببرد. هرچند همین فقدان سبب شده گوشی از لحاظ طول عمر باتری، نتواند درخشان ظاهر شود.


طول عمر باتری و سرعت شارژر آنر X9a

آنر X9a

آنر X9a توانست در تست باتری امتیاز خوب ۱۱۱ ساعت را کسب کند؛ امتیازی که به لطف باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی به دست آمده و عملکرد خوب این گوشی در انجام کارهای مختلف را نشان می‌دهد. معمولا گوشی‌هایی که امتیاز بیشتر از ۱۰۰ را کسب می‌کنند در بین گوشی‌هایی با طول عمر بالای باتری دسته‌بندی می‌شوند. بنابراین آنر X9a یک گوشی قدرتمند در این زمینه به حساب می‌آید. شما می‌توانید عملکرد این محصول در بخش‌های مختلف را مشاهده کنید:

نام محصول آنر X9a
ظرفیت باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعت
مکالمه ۴۰ ساعت و ۳۳ دقیقه
وب‌گردی ۱۷ ساعت و ۱۷ دقیقه
پخش ویدیو ۲۲ ساعت و ۵۵ دقیقه

از لحاظ سرعت شارژر هم وضعیت نماینده‌ی آنر بسیار خوب است. در حالی که تمام گوشی‌های میان‌رده‌ی سامسونگ بدون شارژر راهی بازار می‌شوند، آنر مثل شیائومی شارژر پرسرعت ۴۰ واتی آنر X9a را درون جعبه‌ی این محصول قرار داده تا از پرداخت هزینه‌ی اضافی در امان باشید. این شارژر قادر است گوشی را در مدت مناسبی شارژ کند که وضعیت کامل را می‌توانید در جدول زیر ببینید. البته از یک شارژر ۴۰ واتی انتظار بیشتر از این داشتیم.

نام محصول آنر X9a
سرعت شارژر ۴۰ وات
میزان شارژ در ۳۰ دقیقه ٪۵۷
مدت زمان مورد نیاز برای شارژ کامل ۷۳ دقیقه

بلندگو

کیفیت بلندگو یکی از اصلی‌ترین دلایلی است که شاید باعث شود آنر X9a را نخرید! این گوشی از لحاظ کیفیت بلندگو امتیاز ۳۱.۴- LUFS را کسب کرده که در واقع یک امتیاز بد محسوب می‌شود. صدا تخت و بدون بیس است و در وضوح بالاتر هم اعوجاج به شکل کاملا واضحی حس می‌شود. کیفیت کلی صدا هم چنگی به دل نمی‌زند. بنابراین این گوشی برای گوش دادن به محتوای صوتی خیلی گزینه‌ی جذابی به حساب نمی‌آید. شما می‌توانید کیفیت و وضوح صدا در این گوشی را با گوش دادن به فایل صوتی زیر متوجه شوید.

نرم‌افزار و سخت‌افزار

آنر X9a

در بخش نرم‌افزار، از لحاظ امکانات و قابلیت، آنر X9a عملکرد بسیار خوبی دارد. اندروید ۱۲ در کنار رابط کاربری Magic UI 6.1 هرآنچه که به آن نیاز داشته باشید را در اختیارتان قرار می‌دهند. یک انتظار واقعاً بجا از آنر داشتیم و آن هم این بود که چرا محصولی که در سال ۲۰۲۳ راهی بازار شده از جدیدترین اندروید بهره نمی‌برد و همچنان اندروید ۱۲ را به عنوان سیستم‌عامل پیش‌فرض در خود دارد؟ این یک نقطه ضعف بزرگ برای این گوشی به حساب می‌آید و از آن جایی هم که آنر اصلا سابقه‌ی خوبی در آپدیت گوشی‌های میان‌رده‌اش ندارد، این ضعف واقعاً به چشم می‌آید. شما می‌توانید تصاویر مربوط به رابط کاربری این گوشی را در ادامه مشاهده کنید.

به عنوان قلب تپنده، پردازنده‌ی اسنپدراگون ۶۹۵ در این گوشی ایفای نقش می‌کند که یک تراشه‌ی قابل در رده‌ی اقتصادی محسوب می‌شود. در این پردازنده ۸ هسته به کار گرفته شده که شامل ۲ هسته از نوع Cortex-A78 و ۶ هسته از نوع Cortex-A55 می‌شوند. این دو هم به ترتیب از فرکانس ۲.۲ و ۱.۷ گیگاهرتز بهره می‌برند تا  بدین ترتیب آنر X9a در اجرای بازی‌های معمولی، عملکرد خوبی داشته باشد. نباید انتظار داشته باشید این گوشی بازی‌های سنگین را با بالاترین کیفیت برای شما اجرا کند چون از توانایی‌های آن خارج است. حتی برخی از بازی‌های معمولی را هم باید با اعمال تنظیمات گرافیکی پایین اجرا کنید.

در کنار این تراشه از گرافیک آدرنو ۶۱۹ استفاده شده که توانایی خوبی در اجرای بازی‌ها دارد. همچنین از ۶/۸ گیگابایت حافظه‌ی رم LPDDR4X با سرعت ۲۱۳۳ مگاهرتز هم استفاده شده تا گوشی در انجام چندین کار به صورت همزمان هیچ مشکلی نداشته باشد. استفاده از حافظه‌های UFS 2.2 هم باعث شده شما در هنگام اجرای اپ‌ها و بازی‌ها کندی زیادی را شاهد نباشید.

تنها ضعف این پردازنده، ISP یا همان سنسور پردازش تصویر آن است که توانایی ضبط ویدیوهای ۴K را ندارد. همین ضعف سبب شده آنر X9a در بخش دوربین آنطور که باید درخشان ظاهر نشود. اما به صورت کلی، توان سخت‌افزاری این محصول برای یک گوشی میان‌رده نسبتا مناسب است. شما می‌توانید نتایج مربوط به بنچمارک‌های این گوشی را در زیر مشاهده کنید.

نام محصول آنر X9a
بنچمارک گیک‌بنچ تک و چند هسته‌ای ۱۹۱۲/۶۶۷
AnTuTu 9 ۳۸۷۲۵۰
GFX Car Chase ES 3.1 (onscreen) ۱۸
GFX Car Chase ES 3.1 (offscreen 1080p)
۲۱
GFX Manhattan ES 3.1 (offscreen 1080p) ۳۵
GFX Manhattan ES 3.1 (onscreen) ۲۹
۳DMark Wild Life Vulkan 1.1 ۱۲۱۲

از لحاظ پایداری عملکرد، اسنپدراگون ۶۹۵ واقعاً فوق‌العاده ظاهر شده به گونه‌ای که بعد از گذشت ۱ ساعت تحمل سنگین‌ترین فشار ممکن، بیش از ۸۰٪ توان خود را حفظ کرد و این یعنی اگر شما با این گوشی به انجام یک بازی سنگین مشغول باشید، حتی بعد از گذشت یک ساعت هم مشکلی در اجرای آن نخواهید داشت چرا که از توان پردازنده مقدار قابل توجهی کم نخواهد شد. همچنین گوشی اصلا در طول این مدت داغ نشد تا یک امتیاز دیگر برای آنر X9a ثبت شود. هرچند اسنپدراگون ۶۹۵ واقعاً تراشه‌ی قدری نیست که بخواهد زیر فشار سنگین داغ کند.

آنر X9a
آنر X9a

دوربین

آنر X9a

آنر X9a از سه دوربین روی پنل پشتی خود بهره می‌برد که به صورت کلی کیفیت تصاویر و ویدیوها نسبتا خوب هستند. در تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی نویز وجود دارد و با کمتر شدن نور بیشتر هم می‌شود اما به صورت کلی آنقدر خوب هستند که شما را راضی نگه دارند.

در زوم ۲ برابری دیجیتال جزئیات زیادی را از دست خواهید داد اما به هر حال تصاویر قابل اشتراک‌گذاری خواهند بود. کیفیت دوربین فوق عریض مشابه کیفیت وب‌کم است؛ یعنی تصاویر واقعاً خوب نیستند؛ نرم، پر از نویز، با گستره‌ی دینامیکی پایین و کمبود جزئیات.

در نور شب اگر حالت شب را فعال کنید اگرچه کمی طول می‌کشد تا تصویر ثبت شود (حدودا ۵ ثانیه) اما حداقل می‌دانید می‌شود روی کیفیت اندکی حساب کرد. اگرچه تصاویر در این حالت خیلی باکیفیت نیستند اما از حالت عادی خود گوشی بهتر هستند و می‌توانید برخی از آن‌ها را به اشتراک بگذارید. همین تعریف را دقیقا می‌توان از دوربین فوق عریض و زوم ۲ برابری هم داشت. دوربین ماکرو هم عملکرد خیلی خوبی ندارد و جزئیات زیادی را ثبت نمی‌کند به گونه‌ای که پیشنهاد نمی‌شود روی کیفیت آن حساب کنید.

تصاویر پرتره حتی در نور معمولی هم نرم و بدون جزئیات هستند و اگر نور اندکی کم شود، عملا باید قید تصاویر پرتره را بزنید. البته رنگ‌ها تا حدودی طبیعی هستند و تشخیص سوژه از پس‌زمینه هم به خوبی صورت می‌گیرد. بنابراین سعی کنید در نور روز به عکاسی پرتره بپردازید تا نتایج جذاب‌تری را دریافت کنید.

دوربین سلفی اما عملکردی بالاتر از حد متوسط دارد و می‌تواند شما را راضی نگه دارد. نویز در نور کم دیده می‌شود و رنگ‌بندی هم مشکل دارد اما به صورت کلی تصاویر به اندازه‌ی کافی شارپ، با جزئیات و با گستره‌ی دینامیکی بالا هستند.

کیفیت ویدیو اما اصلا مطابق انتظار نخواهد بود. رنگ‌ها به خوبی نشان داده نمی‌شوند، کنتراست پایین است، گستره‌ی دینامیکی محدودی وجود دارد و در نتیجه نقاط روشن و تیره خوب نمایش داده نمی‌شوند، حتی میزان شارپ بودن هم چنگی به دل نمی‌زند تا آنر X9a در بخش دوربین نمره‌ی قابل قبولی نگیرد.

دوربین اصلی

آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a

زوم ۲ برابری دیجیتال

دوربین فوق عریض

آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a
آنر X9a

دوربین ماکرو

پرتره

سلفی

فیلم‌برداری دوربین اصلی

تست لرزشگیر

فیلم‌برداری دوربین فوق عریض

آنر X9a؛ سخن پایانی

نکات مثبت
  • نمایشگر باکیفیت ۱۲۰ هرتزی از نوع OLED
  • زیبایی نفسگیر
  • طول عمر بالای باتری
  • سبک
  • شارژر بسیار سریع درون جعبه
نکات منفی
  • توان سخت‌افزاری پایین‌تر از رقبای هم‌قیمت
  • کیفیت پایین دوربین‌ها
  • عدم امکان فیلم‌برداری در وضوح ۴K
  • بلندگوی تکی با کیفیت نه چندان خوب
  • عدم بهره‌مندی از جک ۳.۵ میلی‌متری
loading...
به نظر شما آیا آنر X9a ارزش خرید دارد؟
گوشی موبایل آنر مدل X9a دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت
سوالات متداول درباره آنر X9a
آیا آنر X9a ضد آب است؟
خیر. این گوشی از استاندارد ضد آب بهره نمی‌برد و در نتیجه ضد آب نیست.
آیا آنر X9a از جک ۳.۵ میلی‌متری بهره می‌برد؟
خیر.
آیا آنر X9a با شارژر درون جعبه عرضه می‌شود؟
بله. این گوشی در جعبه‌ی خود یک آداپتور ۴۰ واتی دارد.
تفاوت این گوشی با آنر مجیک ۵ لایت چیست؟
این دو گوشی تفاوتی با هم ندارند و فقط بازار عرضه‌ی متفاوت باعث تفاوت نام آن‌ها شده. اما مدل مجیک در برخی از بازارها بدون شارژر درون جعبه عرضه می‌شود.
راهنمای خرید گوشی موبایل
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه