راهنمای گام‌به‌گام استخدام معلم خصوصی

۸ آذر ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۰ دقیقه
معلم خصوصی

از آماده کردن دروس گرفته تا مرور موضوعات، معلمان تأثیر مهمی بر موفقیت دانش‌آموزان خود دارند. از این رو، هنگام استخدام یک معلم خصوصی، ضروری است که بدانید چگونه بهترین‌ها را شناسایی کرده و استخدام کنید.

دانستن نحوه‌ی استخدام یک معلم خصوصی لزوماً به این معنی نیست که بدانید چگونه نامزدهای با استعداد را فقط از روی رزومه آن‌ها شناسایی کنید. در عوض، باید به کل فرآیند استخدام، از ارسال شرح شغل گرفته تا استخدام معلمان جدید نگاه کنید.

در پایان فرآیند، شما باید معلمانی با مهارت‌های تفکر انتقادی داشته باشید که می‌توانند به طور موثر به دانش‌آموزان در درک و یادگیری مفاهیم جدید کمک کنند و دانش خود را هنگام تکمیل پروژه‌ها به کار گیرند. با این حال، برای رسیدن به این هدف، به استراتژی نیاز دارید که شما را قادر می‌سازد معلمان را به طور موثر استخدام کنید.

در زیر، راهنمای جامعی درباره‌ی نحوه‌ی استخدام معلم خصوصی خواهید یافت. در اینجا توضیح خواهیم داد که معلم خصوصی چیست و چه کاری انجام می‌دهد. ما همچنین درباره‌ی اینکه معلمان چه مهارت‌هایی باید داشته باشند که باید به آن‌ها توجه کنیم و چگونه آن‌ها را تست کنیم بحث خواهیم کرد.

معلم خصوصی کیست؟

معلم خصوصی کسی است که به یک فرد یا گروه کمک می‌کند تا مفاهیم مختلف را درک و دانش جدیدی کسب کند. او با هدف تعمیق درک دانش‌آموزان خود از یک موضوع خاص، موضوعات را روشن و مرور می‌کنند.

اساساً معلمان از راهبردهای مختلف تدریس برای تجهیز دانش‌آموزان خود به مهارت‌هایی که برای حل مسائل نیاز دارند استفاده می‌کنند.

بر خلاف معلمانی که با گروه‌های بزرگ برای پوشش طیف وسیعی از موضوعات کار می‌کنند، معلمان خصوصی اغلب با دانش‌آموزان به صورت انفرادی کار می‌کنند که باعث می‌شود آن‌ها بسیار انعطاف‌پذیرتر شوند. آن‌ها روی مفاهیم کلیدی تمرکز می‌کنند تا به دانش‌آموزان خود کمک کنند تا آن‌ها را بهتر درک کنند و می‌توانند درس‌ها را با توانایی یادگیری و مهارت هر فرد تطبیق دهند.

به طور معمول، معلمان خصوصی با گروه‌های کوچک‌تری از دانش‌آموزان یا حتی با دانش‌آموزان به صورت فردی در یک محیط یک به یک کار می‌کنند. این به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به هر فرد توجه کنند. بنابراین هیچ‌کس را در طرح یادگیری از قلم نمی‌اندازند. به همین دلیل، می‌توان گفت که این معلمان در سطح فردی‌تری تدریس می‌کنند.

از آنجایی که هر فردی به طور متفاوتی یاد می‌گیرد، معلمان روش‌ها و تکنیک‌های آموزشی شخصی‌سازی شده را توسعه داده و از آن‌ها استفاده می‌کنند که متناسب با نیازهای هر دانش‌آموز است. این روش‌ها می‌تواند شامل استفاده از تمرین‌های عملی یا مواد آموزشی مانند فلش کارت و سازمان دهنده‌های گرافیکی در طول درس باشد.

علاوه بر بهبود دانش دانش‌آموزان از موضوعات مختلف، معلمان خصوصی همچنین پیشرفت یادگیری آن‌ها را پیگیری می‌کنند. این شامل برقراری ارتباط با والدین یا سرپرستان برای تعیین اهداف یادگیری و ارائه به‌روز پیشرفت دانش‌آموزان است.

مهارت‌های سخت‌افزاری معلم خصوصی

استخدام معلم خصوصی

مهارت‌های سخت‌افزاری مانند دانش فنی و مهارت‌های پژوهشی، معلمان خصوصی را قادر می‌سازد تا نقش‌های خود را به طور مؤثر انجام دهند. با این حال، مهارت‌های سخت‌افزاری مناسب بر اساس موضوعی که معلم شما در آن کمک خواهد کرد، متفاوت است. با این وجود، در اینجا چهار مهارت وجود دارد که معلم خصوصی شما باید داشته باشد:

۱. دانش فنی موضوع

داشتن دانش فنی از یک موضوع به این معنی است که معلم خصوصی درک عمیقی از موضوعات در یک زمینه خاص دارد. این امر آن‌ها را قادر می‌سازد تا هر موضوع را به طور مؤثر برای دانش‌آموزان توضیح دهند و از رویکردهای مختلف برای کمک به تقویت دانش کسب شده استفاده کنند.

به عنوان مثال، یک معلم خصوصی ریاضی باید دانش فنی عملیات عددی، جبر، هندسه و غیره داشته باشد. آن‌ها باید مهارت‌های ریاضی قوی از جمله استدلال فضایی و دانش کسرها، درصد و نسبت داشته باشند.

اگرچه دانش فنی مختص رشته مدرس است، برخی از معلمان نسبت به سایرین انعطاف‌پذیرتر هستند. این مدرسان دانش اولیه از مفاهیم کلیدی موضوعات مختلف دارند و می‌توانند به راحتی آن موضوعات را تدریس کنند.

در هر صورت، هنگام جذب معلم خصوصی، باید سطح دانش فنی هر داوطلب را در نظر بگیرید. این کار تضمین می‌کند که معلمی را با دانش گسترده درباره‌ی موضوع استخدام کنید که بتواند به طور مؤثر آن دانش را به دیگران منتقل کند.

۲. مهارت‌های تحقیق

معلمان خصوصی با مهارت‌های تحقیقاتی درجه یک، تغییر‌دهنده‌ی بازی هستند. به این دلیل که تدریس خصوصی نه‌تنها مستلزم داشتن دانش زیادی درباره‌ی یک موضوع خاص است، بلکه به آشنا بودن با پیشرفت‌های اخیر و کمک به دانش‌آموزان در انجام تحقیقات خود نیاز دارد.

مهارت‌های پژوهشی قوی، معلمان را قادر می‌سازد تا از تفکر انتقادی برای یافتن پاسخ سؤالات چالش‌برانگیز استفاده کنند و اطلاعات را به گونه‌ای ساده‌سازی کنند که دانش‌آموزانشان بتوانند آن را درک کنند.

مهارت‌های پژوهشی همچنین بهره‌وری معلمان را در ارائه دانش بهبود می‌بخشد: اگر یک تکنیک خاص برای دانش‌آموزان آن‌ها کار نمی‌کند، معلمان توانمند می‌توانند به رویکردهای جایگزین نگاه کنند.

۳. مهارت زبان

مهارت زبان بیان می‌کند که چگونه یک فرد به خوبی یک زبان خاص را می‌فهمد و با آن ارتباط برقرار می‌کند. این به معلمان اجازه می‌دهد تا دانش را به طور موثر به دانش‌آموزان خود منتقل کنند.

برای اینکه معلمان خصوصی به دانش‌آموزان خود آموزش دهند، باید در زبانی که دانش‌آموزان به آن صحبت می‌کنند مهارت داشته باشند. این مستلزم آن است که آن‌ها لحن، دستور زبان و اصول اولیه زبان را بدانند. یعنی بتوانند به راحتی خود را در آن زبان بیان کنند.

این بدان معنی است که آن‌ها در حین تدریس زیاد فکر نمی‌کنند یا به دنبال عبارات مناسب نمی‌گردند که هر دو می‌توانند روند یادگیری را مختل کنند.

۴. مهارت‌های موقعیتی قضاوتی

معلمان خصوصی در هنگام آموزش به دانش‌آموزان با چالش‌های متفاوتی مواجه می‌شوند. اینکه چقدر با چنین شرایط پیش‌بینی‌نشده‌ای برخورد می‌کنند نشان‌دهنده سطح مهارت موقعیتی قضاوتی آن‌هاست.

آموزگارانی که مهارت‌های قضاوت موقعیتی بالایی دارند، می‌دانند چگونه به رفتار دانش‌آموزان پاسخ دهند و می‌توانند چالش‌های پیچیده را به طور موثر مدیریت کنند. آن‌ها بر اساس واکنش دانش‌آموزان خود به روش‌های تدریس برای بهبود تجربه‌ی خود تصمیم می‌‌گیرند.

مهارت‌های نرم‌افزاری معلم خصوصی

ویژگی‌های معلم خصوصی

معلم خصوصی که مهارت‌های سخت و نرم مناسب دارد، مشکلی در آموزش یک فرد یا گروه کوچک نخواهد داشت. مهارت‌های نرم، معلمان را قادر می‌سازد تا به طور مؤثر با دانش‌آموزان ارتباط برقرار کرده و برای کمک به آن‌ها در دستیابی به اهداف یادگیری خود کار کنند.

بنابراین هنگام استخدام یک معلم خصوصی، مهارت‌های نرم یکی از عوامل اصلی است که باید در نظر بگیرید. در زیر چند مهارت نرم وجود دارد که باید در هنگام استخدام مراقب آن‌ها باشید:

۱. ارتباطات

ارتباط خوب بسیار فراتر از توصیف شفاهی و بحث درباره‌ی موضوعات است. این خصوصیت شامل حالات چهره، حرکات دست، لحن و مهارت‌های نوشتاری است. همه این عناصر هنگام اطمینان از اینکه طرف مقابل آنچه را که گوینده می‌گوید می‌فهمد، کنار هم جمع می‌شوند.

یک معلم خصوصی عالی می‌تواند موضوعات پیچیده یا چالش‌برانگیز را به روشی ساده توضیح دهد و به دانش‌آموزان کمک کند تا آن‌ها را بهتر درک کنند. او همچنین می‌تواند به والدین، سرپرستان یا سایر افرادی که علاقه‌مند به پیشرفت یادگیری دانش‌آموزان هستند، بازخورد ارائه دهد.

برای ردیابی موثر پیشرفت دانش‌آموزان، بازخورد باید مختصر، واضح و سازنده باشد و زمینه‌های کلیدی بهبود را مشخص کند.

معلم خصوصی با مهارت‌های ارتباطی عالی برای رساندن نظر خود از موارد زیر استفاده خواهد کرد:

  • گفتار واضح؛
  • زبان بدن موثر؛
  • مهارت‌های شنیداری.

او همچنین می‌تواند مثال‌ها و مشاوره‌های زیادی ارائه دهد.

به طور خلاصه، معلمان به مهارت‌های ارتباطی قوی نیاز دارند تا به طور مؤثر با دانش‌آموزان و سرپرستان آن‌ها ارتباط برقرار کنند و رابطه‌ی بر اساس اعتماد و شفافیت را تقویت کنند. این به بهبود فرآیند یادگیری و در نهایت بهبود نتایج نمرات دانش‌آموزان کمک می‌کند.

۲. همدلی

برای اینکه دانش‌آموزان یک موضوع را بهتر درک کنند، انگیزه و الهام واقعا می‌تواند کمک کند. چه جلسات تدریس خصوصی به صورت آنلاین برگزار شود یا نه، همدلی یادگیری را تسهیل می‌کند.

با این حال، در یک محیط آنلاین، این می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. برای کمک به رفع مشکلات آموزش آنلاین، معلمان باید بدانند که چگونه به دانش‌آموزان خود انگیزه بدهند. آن‌ها نمی‌توانند بدون همدلی به این امر برسند. مربیان همدل سعی می‌کنند یک موضوع خاص را از دید دانش‌آموز ببینند و راه‌هایی برای تشویق آن‌ها بیابند.

در اینجا چند روش وجود دارد که یک مربی همدل می‌تواند دانش‌آموزان را با آن‌ها برانگیزد:

  • اهداف عملکرد واقع‌بینانه را تعیین کنید؛
  • برای رسیدن به این اهداف جایزه بدهید؛
  • از مثال‌های مرتبط استفاده کنید؛
  • اگر راهبردهای اولیه جواب نداد، استراتژی‌های آموزشی را تغییر دهید.

در مجموع، همدلی به معلمان کمک می‌کند تا نیازهای فردی دانش‌آموزان خود را برآورده کنند، حتی آن‌هایی که برای حفظ انگیزه تلاش می‌کنند.

۳. سازگاری

هر فرد به طور متفاوتی یاد می‌گیرد، به همین دلیل است که معلم باید با هر دانش‌آموز سازگار شود. برخی از دانش‌آموزان برای درک موضوع به زمان بیشتری یا رویکرد متفاوتی نیاز دارند. از این رو، برای اینکه معلم خصوصی دانش خود را به آن‌ها منتقل کند، باید سازگار باشد.

معلمان خصوصی موثر مهارت‌های سازگاری قوی دارند و بسیار مدبر هستند. در شرایطی که شیوه‌ی تدریس اولیه‌ی آن‌ها مؤثر نباشد، می‌توانند شیوه را عوض و از شیوه‌ی دیگری استفاده کنند.

سازگاری نشان‌دهنده عزم راسخ برای انجام کار است و مهارتی است که به شما می‌گوید معلم خصوصی شما چقدر انعطاف‌پذیر است. با تسلیم نشدن و امتحان شیوه‌های تدریس جایگزین، بهترین معلمان می‌توانند به موفقیت دانش‌آموزان کمک کنند.

۴. صبر

معلم شما با دانش‌آموزانی از پیشینه‌ها، سنین، فرهنگ‌ها و عقاید مختلف ملاقات خواهد کرد. برای معلم شما غیرعادی نیست که با دانش‌آموزانی روبه‌رو شود که نمی‌توانند موضوعات را به سرعت دیگران درک کنند.

صبر به معلم شما اجازه می‌دهد تا بدون تسلیم شدن در برابر ناامیدی به آن موقعیت‌ها با آرامش رسیدگی کند. همچنین معلم خصوصی را قادر می‌سازد تا به دلایلی که چرا ممکن است یک موضوع خاص برای دانش‌آموز دشوار باشد، عمیق‌تر نگاه کند.

صبر باعث ایجاد همدلی، سازگاری و فداکاری در معلمان می‌شود و به آن‌ها کمک می‌کند راه‌های جدیدی برای مقابله با چالش‌های دانش‌آموزان پیدا کنند. این راه‌ها می‌تواند تغییر روش تدریس آن‌ها یا استفاده از مشوق‌ها برای ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان باشد.

۵. حل مسئله

معلم خصوصی آنلاین

حل مسئله شاید مهم‌ترین مهارت نرم برای معلم خصوصی باشد. بیشتر مهارت‌هایی که قبلاً ذکر شد مربوط به یافتن راه‌حل برای مشکلات در حین تدریس خصوصی است. از این رو، باید به دنبال کاندیداهایی باشید که مهارت‌های حل مسئله عالی دارند.

آموزگارانی که مهارت‌های حل مسئله قوی دارند، می‌توانند شناسایی کنند که دانش‌آموزان با چه چالش‌هایی مواجه هستند، راه‌هایی برای حل آن چالش‌ها بیابند و از اختلال در فرآیند یادگیری جلوگیری کنند.

به عنوان مثال، اگر دانش‌آموزی با یک مفهوم خاص در ریاضیات مشکل دارد، معلم خصوصی می‌تواند از دانش‌آموز بخواهد که آن را برای او توضیح دهد تا آن را بهتر درک کند. از آنجا، او می‌تواند تصمیم بگیرد که از نمونه‌های کلاسیک دنیای واقعی برای تقویت درک خود از آن استفاده کند.

در نهایت، آن‌ها همچنین می‌توانند این مفهوم را به قطعات کوچک‌تری از اطلاعات تقسیم کنند تا فهم بخش‌های گیج‌کننده را هموارتر کنند.

همانطور که می‌بینید، مهارت‌های حل مسئله تضمین می‌کند که معلم خصوصی شما کار خود را انجام می‌دهد و همه طرف‌های درگیر از جمله شما را راضی می‌کند.

۶. مهارت‌های تحلیلی

معلمان برای ارزیابی توانایی‌های یادگیری دانش‌آموزان و ارزیابی پیشرفت آن‌ها به مهارت‌های تحلیلی دقیق نیاز دارند. این به معلمان امکان می‌دهد بدانند چه زمانی یک روش آموزشی کار نمی‌کند و از روش جایگزین استفاده کنند. معلمان با مهارت‌های تحلیلی خوب می‌توانند چالش‌های دانش‌آموزان خود را درک کنند و راه‌حل‌های مناسب ایجاد کنند. آن‌ها زمان می‌گذارند تا استراتژی‌های تدریس خود را با نیازهای دانش‌آموزان خود تطبیق دهند، که این کار باعث کارآمدتر شدن آن‌ها می‌شود.

علاوه بر این، معلمان برای تصمیم‌گیری درباره‌ی برنامه‌های یادگیری دانش‌آموزان خود و ارائه‌ی یک تجربه‌ی آموزشی درجه یک به مهارت‌های تحلیلی قوی نیاز دارند.

۷. مهارت‌های توانایی شناختی

توانایی شناختی به طیف گسترده‌ای از مهارت‌های مورد نیاز برای انجام فعالیت‌های اصلی مانند تفکر انتقادی، خواندن، تفسیر و به خاطر سپردن اطلاعات، حل مسائل و غیره اشاره دارد.

تست‌های توانایی شناختی می‌توانند به شما در ارزیابی هوش کلی و پتانسیل عملکرد فردی کمک کنند که برای معلمان بسیار مهم است.

معلمان با مهارت‌های شناختی عالی می‌توانند به راحتی ببینند که آیا روش‌های تدریس آن‌ها موثر است یا نه و آن‌ها را با نیازهای هر دانش‌آموز تطبیق دهند. آن‌ها همچنین می‌توانند یک موضوع را به موضوعات فرعی تقسیم کنند و به دانش‌آموزان کمک کنند تا از زوایای مختلف به آن نگاه کنند تا آن را بهتر بفهمند.

مهارت‌های شناختی قوی همچنین به معلمان کمک می‌کند تا مشکلات دانش‌آموزان را در حین یادگیری به خاطر بسپارند و از رویکردهای مختلف برای حل آن‌ها استفاده کنند.

منبع: TestGorilla

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه