۱۰ انیمه‌ فانتزی هیجان‌انگیز که احتمالا ندیده‌اید

۱۵ بهمن ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
انیمه فانتزی

بسیاری از سینمادوستان، جهان انیمه‌ها را صرفا با آثار موفقی همچون «نام تو» یا «حمله به تایتان» می‌شناسند، اما چندین انیمه فانتزی خلاقانه و تماشایی دیگر وجود دارد که به‌اندازه‌ی لیاقت‌شان شناخته شده و محبوب نیستند.

چندان بی‌راه نیست اگر انیمه‌ها را پرچمدار خلاقیت و نوآوری در دنیای امروز بخوانیم؛ در جهانی که اغلب فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی ایده‌هایی تکراری و بعضا کلیشه‌ای دارند، برخی از انیماتورها توانسته‌اند با خلق آثاری متفاوت و با کیفیت توجه بسیاری از سینمادوستان را به خود جلب کنند. اما در این بین انیمه‌های خلاقانه و جذابی نیز وجود دارد که به اندازه‌ی شایستگی‌های‌شان مورد توجه قرار نگرفته‌اند. در این مطلب به معرفی ۱۰ مورد از آن‌ها می‌پردازیم که نباید از تماشای‌شان غافل شوید.

تابلو شاسی طرح انیمه Attack on Titan مدل 004

۱۰- مگی: ماجراجویی سندباد (Magi: Adventure of Sinbad)

انیمه فانتزی

  • سال پخش: ۲۰۱۶
  • کارگردان: یوشیکازو میائو
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۷.۵ از ۱۰

انیمه‌ی سریالی «مگی: ماجراجویی سندباد» همانطور که از نامش پیداست، درباره‌ی زندگی و شخصیت محبوب پویانمایی‌های چند دهه‌ی گذشته است، اما با تفاوت‌های قابل توجه و مهمی که اگر کمی سندباد و قصه‌ی آن را بشناسید، قطعا متوجه تمایز‌هایش‌ خواهید شد. پس از تولد سندباد تغییرات عجیب و غریبی در دهکده‌ی فقیرانه‌ی محل تولدش رقم می‌خورد به همین خاطر مردم نام فرزند سرنوشت را روی آن می‌گذاردند. هنگامی که سیاه‌چاله‌های اسرارآمیزی در سراسر جهان ظاهر می‌شوند، سندباد با یک سفر ماجراجویانه به سمت آن‌ها می‌رود تا از قدرت‌های شگفت‌انگیز این سیاه‌چاله‌ها بهره ببرد. در پایان این سفر، سندباد به پادشاه مشهور هفت دریا تبدیل می‌شود و علاوه بر شکوه و قدرتی که در این مسیر پرچالش بدست می‌آورد، متحدانی قابل اعتماد و همفکری نیز پیدا می‌کند.

درواقع سریال «مگی: ماجراجویی سندباد» پیش درآمدی برای انیمه‌ی «مگی: هزارتوی جادو» (Magi: The Labyrinth of Magic) است که احتمالا به دلیل ویژگی‌های متفاوت و تاریخ انتشارش، مخاطبان زیادی را از دست داد. سفر خارق العاده‌ی سندباد با حضور شخصیت‌هایی جذاب در پیرامون جهانی منحصربه‌فرد اتفاق می‌افتد که تحت تأثیر داستان‌های عامیانه کلاسیک است؛ بنابراین به راحتی می‌توان گفت که «مگی: ماجراجویی سندباد» یکی از بهترین انیمه‌های ماجراجویانه است.

۹- ادنز زیرو (Edens Zero)

انیمه فانتزی

  • سال پخش: ۲۰۲۱
  • کارگردان: شینجی ایشی هیرا
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۷.۲ از ۱۰

قصه‌ی سریال «ادنز زیرو» حول‌محور شخصیت شیکی پیش می‌رود که یک زندگی ساده و رضایت‌بخشی دارد، اما ربکا بلوگاردن شخصیت دیگر داستان، برخلاف او بسیار بدشانس است و بیشتر وقت خود را همراه با شریک زندگی‌اش صرف تولید ویدئوهای متنوع برای کانال بی-کیوب (B-Cube) می‌کند. زمانی که ربکا برای جستجو و یافتن محتوای جدید به پادشاهی گرنبل می‌رود، خیلی زود با شیکی آشنا و دوست می‌شود. آن دو درنهایت تصمیم می‌گیرند که باهم یک ماجراجویی بزرگ و چالش‌برانگیزی را آغاز کنند که طی این کاوش‌ با آدم‌های جدیدی آشنا می‌شوند و حتی در کهکشان به سمت یافتن مادر، الهه کیهان می‌روند.

برخی از ایده‌ها و شخصیت‌های سریال «ادنز زیرو» را معمولا با پویانمایی «فری تیل» (Fairy Tail) مقایسه می‌کنند، بنابراین از آن به عنوان یک اثر رونوشت شده یاد می‌شود. اما نادیده گرفتن این انیمه فانتزی درخشان ناعادلانه است؛ زیرا پیچش‌های جدیدی که در داستان‌گویی خود دارد، بسیار متمایز دیده می‌شود.

۸- خون‌آشام در باغ (Vampire in the Garden)

انیمه فانتزی

  • سال پخش: ۲۰۲۲
  • کارگردان: ریوتارو ماکیهارا
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۷.۱ از ۱۰

«خون‌شام در باغ» راوی قصه‌ای است که در آن شاهد تقابل همیشگی دوگونه‌ی انسان‌ و خون‌آشام‌، برای رسیدن به قدرت و سلطه‌جویی هستیم. داستان این انیمه‌ی سریالی ۵ قسمتی، درباره‌ی یک نبرد طولانی و ترسناک بین این دوگونه و اتفاقات پس از آن است. درپایان جنگ‌های ترسناک، خون‌آشام‌ها قدرت مطلق دنیا را به دست می‌گیرند و انسان‌های بازمانده در شهر کوچکی که توسط دیواری عظیم از نور محاصره شده، ساکن می‌شوند.

در این اثر خوش‌ساخت، شخصیت فینه ملکه‌ی خون آشام‌ها که با جنگ‌ها مخالف است در مکانی آرام و سرشار از آوای موسیقی زندگی خود را سپری می‌کند. فینه پس از برخوردی سرنوشت‌ساز و مهم با یک نوجوان انسانی به نام مومو که دیدگاه مشترکی با او دارد، یک سفر جاده‌ای برای رسیدن به بهشتی خیالی‌ای را شروع می‌کند. درپایان فیلم اتفاقات شوکه‌کننده، عجیب و تاثیرگذاری پیش می‌آید که بسیار غافلگیر کننده خواهد بود.

مضمون انیمه فانتزی «خون‌شام در باغ» بیشتر درباره‌ی رهایی از تاریکی و رسیدن به آزادی است؛ بنابراین چندان شاهد مفاهیم عمیق و جدیدی نیستیم اما درکل فضاسازی، شخصیت‌پردازی و اتمسفر گیرای فیلم، مخاطب را تشویق می‌کند که تا انتها با اتفاقات و حوادث عجیب داستان همراه شود.

قطعا تعداد قسمت‌های کم این سریال محدودیت‌هایی را ایجاد کرده؛ زیرا نمی‌گذارد که اثر به درستی، جهان منحصربه‌فرد خود را گسترش دهد. در هرصورت روایت جذاب و تکان‌دهنده‌ی «خون‌شام در باغ» آن را به درامی تحسین‌برانگیز تبدیل کرده است.

تابلو شاسی طرح انیمه شیطان کش Demon Slayer مدل M0315

۷- معجزه‌ی خدایان بهشتی (Heaven Official’s Blessing)

انیمه فانتزی

  • سال پخش: ۲۰۲۰
  • کارگردان: لی هاولینگ
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۸.۲ از ۱۰

انیمه‌ سریالی «معجزه‌ی خدایان بهشتی» شرح‌حالی از شخصیت ژی لیان است که در گذشته یک خدای رزمی‌کار قدرتمند و خوش‌نام بوده و همچنین به عنوان ولیعهد پادشاهی شیان لو شناخته می‌شد، اما ناگهان به دلایل عجیبی جایگاه ویژه خود را در میان مردم از دست می‌دهد. وقتی ژی لیان به قلمروی بهشتی‌اش باز می‌گردد، متوجه می‌شود که دیگر مانند گذشته دوست و همراهی ندارد، ولی درنهایت به طور اتفاقی در ماموریتی مهم با یک شاه ارواح ترسناک دوست می‌شود که برای همیشه همراه وفادار او باقی می‌ماند.

«معجزه‌ی خدایان بهشتی» به دلیل طرح داستانی جذاب، شخصیت‌پردازی دوست‌داشتنی و جلوه‌های بصری خیره‌کننده‌اش، نسبت به انیمه‌های دیگر بسیار متمایز درنظر گرفته می‌شود. این انیمه فانتزی با برخی از جزئیات رمان اصلی تفاوت‌های مهمی دارد که احتمالا بر روند اصلی قصه‌ی آن تاثیر گذاشته است.

۶- دوروهه‌دورو (Dorohedoro)

Dorohedoro

  • سال پخش: ۲۰۲۰
  • کارگردان: یوئیچیرو هایاشی
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۸.۱ از ۱۰

انیمه‌ فانتزی و ماجراجویانه‌ی «دوروهه‌دورو» روایتگر دنیای جادوگران و ساحرانی است که درون یک مکان تاریک با قدرت‌های فراطبیعی خود، آزمایش‌های غیراخلاقی‌، عجیب و ترسناکی‌ای را روی انسان‌های بی‌دفاع انجام می‌دهند. یکی از قربانیان آن‌ها که توسط یک افسونگر سرش به مارمولک تبدیل شده، بعدها با کمک یک رستوران‌دار می‌تواند انتقام خود را بگیرد و تقریبا داستان برمبنای اتفاقات میان این دوشخصیت و جستجوهای‌شان پیش می‌رود.

سریال «دوروهه‌دورو» ممکن است به اندازه‌ی کافی جذاب نباشد، اما جهان فانتزی مسحورکننده‌ی آن در پس‌زمینه‌ی یک فضای خیالی ترسناک، قطعا مخاطبان زیادی را سرگرم‌ می‌کند.

۵- آهنگ گمشده (Lost Song)

Lost Song

  • سال پخش: ۲۰۱۸
  • کارگردان: موریتا جومپی
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۷ از ۱۰

سریال «آهنگ گمشده» راوی دوشخصیت به صورت همزمان است که زندگی‌های کاملا متفاوتی از یکدیگر دارند. رین در یک روستای دورافتاده و آرام با خانواده‌ی خود زندگی شادی را سپری می‌کند، درحالی که شخصیت فینیس درون قصر سلطنتی به تنهایی روزهای خود را پشت‌سر می‌گذراند. شاید اشتراکات بین رین و فینیس بسیار کم باشد اما هردوی آن‌ها قدرت عجیبی در اجرای ترانه‌های جادویی‌ معجزه‌آسایی دارند.

در حقیقت قصه‌ی «آهنگ گمشده» برخلاف درام ساده‌ای که دارد از پیچیش‌های داستانی زیادی نیز برخوردار است. همچنین برای شناخت موقعیت و شخصیت‌ها باید رویکردی عمیق‌تر داشته باشیم؛ زیرا این انیمه بسیار مفهومی است و حتی گاهی مخاطب را بسیار غافلگیر می‌کند.

۴- حاشیه اقیانوس آرام (A Lull in the Sea)

Lost Song

  • سال پخش: ۲۰۱۳
  • کارگردان: توشیا شینوهارا
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۷.۴ از ۱۰

پویانمایی «حاشیه اقیانوس آرام» برداشتی خیالی و متفاوت از تمدن را به نمایش می‌گذارد. این انیمه روایت‌کننده‌ی نوعی از تمدن بشر است که برای مدت‌ طولانی‌ای‌ کف اقیانوس‌ها زیست می‌کردند و ناگهان تصمیم می‌گیرند به خشکی نقل مکان کنند.

پس از این جابه‌جایی تفاوت‌های بزرگی میان افراد باقی ‌مانده و آن‌هایی که رفتند شکل می‌گیرد. این ناهمسانی‌ها در تعدادی دانش‌آموز دبیرستانی که باید از مدرسه‌ی زیر آب، به سطح زمین بروند بیشتر خود را نشان می‌دهد؛ زیرا آن‌ها باید با شرایط و موقعیت‌های چالش‌برانگیز جدید خود را تطبیق دهند. درواقع هرکدام از این شخصیت‌ها درگیر مسائل احساسی عمیق و عجیبی می‌شوند. «حاشیه اقیانوس آرام» قصه‌ی متفاوت خود را با تاثیرگذاری عمیقی روایت می‌کند. همچنین این پویانمایی یکی از بهترین انیمه‌هایی است که توانسته کاملا دقیق به مسائل دروان بلوغ بپردازد.

تابلو شاسی طرح انیمه خانواده جاسوس Spy x Family مدل M0409

۳- بچه نهنگ‌ها آواز می‌خوانند (Children of the Whales)

انیمه

  • سال پخش: ۲۰۱۷
  • کارگردان: کیوهی ایشی گورو
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۷ از ۱۰

در انیمه فانتزی و دوست داشتنی «بچه نهنگ‌ها آواز می‌خوانند» مردمانی با قدرت‌های ماورایی و شگفت‌انگیزی درون یک جزیره‌ی شناور روی آب زندگی می‌کنند. این قدرت جادویی پس از هربار استفاده، عمر افراد را نیز کم می‌کند، بنابراین تعداد زیادی جرات به‌کار بردن این نیرو را ندارند. چاکورو شخصیت اصلی داستان با دوستانش برای کشف اتفاقات جدید به جزایر مختلفی می‌رود و در یکی از این سفرها دختری مرموز را ملاقات می‌کند که به کلی سرنوشت‌اش تغییر می‌کند.

سرعت قصه‌گویی «بچه نهنگ‌ها آواز می‌خوانند» بسیار کند است و اکثر معماها قبل‌ از اینکه پاسخ قانع‌کننده‌ای برای آن‌ها مطرح شود به پایان می‌رسد که این‌ها از بزرگترین ضعف‌های این اثر به شمار می‌رود. اما ژانر فانتزی خیره‌کننده‌ و داستان هیجان‌انگیز «بچه نهنگ‌ها آواز می‌خوانند» قطعا برای هر سلیقه‌ای مناسب است.

۲- ازدواج شاد من (My Happy Marriage)

انیمه ژاپن

  • سال پخش: ۲۰۲۳
  • کارگردان: تاکهیرو کوبوتا
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۶.۹ از ۱۰

اگر می‌خواهید یک انیمه‌ فانتزی سریالی‌ای ببینید که سرشار از احساسات دلنشین عشق است؛ قطعا بهترین انتخاب «ازدواج شاد من» خواهد بود. قصه‌ی این انیمه فانتزی پیرامون زندگی دختری به نام میو سایموری است که همیشه زندگی‌اش با تراژدی‌ همراه بوده؛ زیرا مادر خود را در کودکی از دست می‌دهد و سپس مجبور می‌شود که بی‌رحمی‌های نامادریش را بپذیرد. وقتی میو می‌فهمد که قرار است با کیوکا کودو، یک سرباز نجیب و البته ظالم ازدواج کند به یکباره همه چیز برایش تاریک‌تر می‌شود، اما پس از ملاقات با کیوکا برداشت‌هایش نسبت به او تغییر می‌کند.

درواقع ژانر «ازدواج شاد من» در ابتدا تا حدود زیادی پنهان است و شروع چندان جذابی ندارد اما به مراتب با پیش‌رفتن اتفاقات، گفتگوها و احساسات بین شخصیت‌های اصلی، عناصر فانتزی خود را با نشان می‌دهد. این انیمه‌ی خیال‌انگیز را نمی‌توان نادیده گرفت؛ زیرا قرار است در یک جهانی سیال، آرام و کم‌نظیر داستان عشق را از نگاهی دیگر ببینیم.

۱- آکادمی جادوگران کوچک (Little Witch Academia)

Little Witch Academia

  • سال پخش: ۲۰۱۷
  • کارگردان: یوه یوشیناری
  • امتیاز کاربران IMDb به سریال: ۷.۸ از ۱۰

«آکادمی جادوگران کوچک» انیمه فانتزی موفق و خلاقانه‌ای است که به خوبی توانسته با داستان‌گویی و شخصیت‌پردازی‌های‌ جذاب یک اثر موفق را به نمایش بگذارد. این انیمه بیشتر حول‌محور شخصیتی پیش می‌رود که با پشتکار خود اثبات می‌کند باید برای خواسته‌های خود دست از تلاش برنداشت. شخصیت اصلی قصه با ماجراجویی‌های چالش‌برانگیز و جدیتی که در رسیدن به رویاهای خود دارد، مخاطب را وارد موقعیت‌هایی بسیار نفس‌گیر و حتی طنزآمیز می‌کند.

شاید «آکادمی جادوگران کوچک» از درون‌مایه‌ی کلیشه‌ای رنج می‌برد و نتواند مخاطبان زیادی را به سمت خود جذب کند، اما تصویرسازی‌های زیبا، نمایشی از دنیایی جادویی و شخصیت‌پردازی‌های تحسین‌برانگیز‌اش آن را به اثری متمایز تبدیل کرده است.

منبع: Screenrant

راهنمای تماشای سریال
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه